Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ευχαριστώ και τους δύο. Η θέση μου παραμένει. Δεν εξαιρώ κανέναν από κανένα κλάδο.
Δεν θελω να διαχωρισω τιποτα. Αλλα οπως δεν ειχα το δικαιωμα επιλογης ασφαλιστικου φορεα, δημοσιου ¨η ιδιωτικου, και σε οποιαδηποτε επιχειρηματικη μου δραστηριοτητα η εφορια με εστελνε πρωτα στο ΤΕΒΕ ¨η ΤΕ για να με αφησει να επιχειρησω, ετσι και τωρα το δημοσιο, δεν πρεπει να εχει δικαιωμα επιλογης, στο ειδος περιθαλψης μου.Είναι αδιάφορο εάν πληρωνε πολλά χρόνια λίγα χρόνια ή καθόλου ασφαλιστικές εισφορές για το θέμα covid που αναφέρομαι.
Θέλετε να διαχωρίσετε την νοσηλεία των ασθενών για οποιονδήποτε λόγο, ανάλογα με το πόσα χρόνια και πόσα λεφτά έχουν δώσει σε εισφορές? δικαίωμά σας, αρκετά ακροδεξιό σχόλιο θα χαρακτηριστεί.
Εντοκα γραμματια ελληνικου δημοσιου ηταν ,ξεχασα να το αναφερωMa τα επιτόκιο δανείων κ καταθέσεων είναι μεταξύ ιδιωτών
Ιδιώτης τράπεζα με ιδιώτη-πολιτη
Εγώ προσωπικά δε πιστεύω κανένα πολιτικό κ στατιστικές του
Μας φαλιρισαν κ κρίθηκαν κ αν θες να σου πω κ τηλεφωνικά διότι βαριέμαι να γράφω κομπίνα στατιστικής υπηρεσίας της κοινής μας περιφέρειας
Είναι οξύμωρο αυτό που λέτε. Όταν αναφέρετε τα χρόνια ασφαλιστικών εισφορών σας, αυτομάτως βάζετε στην κουβέντα και αυτούς που έχουν λίγα και καθόλου. Άρα διαχωρίζετε και αποτελεί ξεχωριστή συζήτηση ακραίου χρώματος.Δεν θελω να διαχωρισω τιποτα. Αλλα οπως δεν ειχα το δικαιωμα επιλογης ασφαλιστικου φορεα, δημοσιου ¨η ιδιωτικου, και σε οποιαδηποτε επιχειρηματικη μου δραστηριοτητα η εφορια με εστελνε πρωτα στο ΤΕΒΕ ¨η ΤΕ για να με αφησει να επιχειρησω, ετσι και τωρα το δημοσιο, δεν πρεπει να εχει δικαιωμα επιλογης, στο ειδος περιθαλψης μου.
Ισως να μην εγινα σαφης. Οταν υποχρεωνεις τον αλλο να πληρωνει ασφαλιστικες εισφορες για δημοσια περιθαλψη, ειτε 1 ημερα, ειτε 40 χρονια (οπως εγω) και δεν του δινεις το δικαιωμα να επιλεξει ασφαλιστικο παροχο, τοτε εισαι υποχρεωμενος και να τον περιθαλψεις, ειτε για απλη γριππη, ειτε για κορονοιο.Είναι οξύμωρο αυτό που λέτε. Όταν αναφέρετε τα χρόνια ασφαλιστικών εισφορών σας, αυτομάτως βάζετε στην κουβέντα και αυτούς που έχουν λίγα και καθόλου. Άρα διαχωρίζετε και αποτελεί ξεχωριστή συζήτηση ακραίου χρώματος.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ξαναλέω είμαι σαφής σε αυτό που έγραψα. Μιλάω για τον covid και μόνο.
εάν δουλεύετε 40 χρόνια θα έπρεπε να ξέρετε ήδη ότι οι κοινωνικές παροχές και δομές πληρώνονται από τις σύγχρονες κρατήσεις, οι ασφαλιστικές σας εισφορές δεν μπαίνουν σε μπαούλο για να κάνετε χρήση τους μεταγενέστερα.Ισως να μην εγινα σαφης. Οταν υποχρεωνεις τον αλλο να πληρωνει ασφαλιστικες εισφορες για δημοσια περιθαλψη, ειτε 1 ημερα, ειτε 40 χρονια (οπως εγω) και δεν του δινεις το δικαιωμα να επιλεξει ασφαλιστικο παροχο, τοτε εισαι υποχρεωμενος και να τον περιθαλψεις, ειτε για απλη γριππη, ειτε για κορονοιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η τουλαχιστον να προσπαθησεις να τον περιθαλψεις.
Μα κ στα ομόλογα του δημοσίου ενός πχ τους έταξαν τρία τοις εκατό όταν οι ιδιώτες τα αγόρασαν τελικά με μια απόφαση του 2012 τούς έδωσαν βάσει κουρέματος μικρότερο ποσοστόΕντοκα γραμματια ελληνικου δημοσιου ηταν ,ξεχασα να το αναφερω
Αυτο που λεω ειναι οτι χωρις πολιτικους που ειναι λαμογια οι περισσοτεροι και κυβερνησεις δεν υφισταται οργανωμενο κρατος και αρα δεν μπορει να υπαρξει ουτε και επαγγελματικη δραστηριοτητα , δεν γινεται αλλιως δυστυχως ...
Πολλοί πάντως προτείνουν σαν λύση το να κάνεις οτι μπορείς για να πάνε όσοι λιγότεροι γίνεται στα νοσοκομεία , αφου απο την μια δεν έχεις πολλά νοσοκομεία , αλλά ακόμα και οι Άγγλοι που είχαν πάλι δεν τους έφτασαν.Οι σουηδοί παίζουν το χαρτί τους ποντάροντας στην οργανωτική δομή του νοσηλευτικού συστήματος. Μέχρι τώρα δεν έχει κρασάρει νομίζω αν και δεν τους παρακολουθώ.
Οι άγγλοι έπαιξαν το ίδιο χαρτί αλλά δεν τους βγήκε γιατί κράσαρε το healthcare και στρίψανε τιμόνι.
Είπαμε, όλο το παιχνίδι παίζεται παγκοσμίως στο να κρατήσει όρθια η νοσηλευτική δομή.
Να πω συγκεκριμμένα στην Αγγλία καρκινοπαθείς και άλλες ομάδες ασθενών αποκλείστηκαν από τις θεραπείες τους στα νοσοκομεία λόγω covid!!!!! σκεφτείτε να γινόταν εδώ αυτό θα έπεφτε η κυβέρνηση
Και εγώ δεν θέλω να επιβαρύνομαι ασφαλιστικά για τον άλλο που καπνίζειΕίναι οξύμωρο αυτό που λέτε. Όταν αναφέρετε τα χρόνια ασφαλιστικών εισφορών σας, αυτομάτως βάζετε στην κουβέντα και αυτούς που έχουν λίγα και καθόλου. Άρα διαχωρίζετε και αποτελεί ξεχωριστή συζήτηση ακραίου χρώματος.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ξαναλέω είμαι σαφής σε αυτό που έγραψα. Μιλάω για τον covid και μόνο.
Τύπε έχουν γεμίσει οι μεθ
εάν βγει εμβόλιο κατά των προβλημάτων του τσιγάρου και οι καπνιστές αρνηθούν να το κάνουν ενώ το σύστημα έχει τεντώσει, να ενταχθούν στο ίδιο μοτίβο που είπα.Και εγώ δεν θέλω να επιβαρύνομαι ασφαλιστικά για τον άλλο που καπνίζει
Οπότε αν καπνίζει να υπογράφει ότι αν νοσήσει από καρκίνο πχ πνεύμονα να μην τον καλύπτει η δημόσια υγεία
Κ πόσα άλλα παραδείγματα
Από την στιγμή που με υπεχρεωνεις να ασφαλίζονται μόνο στο δικό σου σύστημα κ όχι σε κάποιο της επιλογής μου τότε θα δεχτείς κ το πως ζω
Κ αν με ρωτάς προσωπικα ασφαλώς κ δεν εμπιστεύομαι αυτό το εμβόλιο όπως τα άλλα oμως δυστυχώς ίσως το κάνω αναγκαστικά
Οπότε αν καπνίζει να υπογράφει ότι αν νοσήσει από καρκίνο πχ πνεύμονα να μην τον καλύπτει η δημόσια υγεία
Υπάρχει,,,,,,να μην καπνίζειΆτοπο επιχείρημα κλινικά χαζού κατηγορίας 5.
Σύγκριση θα μπορούσε να γίνει μόνο αν υπήρχε προληπτικό εμβόλιο εναντίον του καρκίνου και δεν το έκανε, τότε μπορεί να συζητηθεί η μη δωρεάν νοσηλεία.
Ας μην καπνίζειςεάν βγει εμβόλιο κατά των προβλημάτων του τσιγάρου και οι καπνιστές αρνηθούν να το κάνουν ενώ το σύστημα έχει τεντώσει, να ενταχθούν στο ίδιο μοτίβο που είπα.
Σχολίασε αυτό που σου είπα ρε γλοιώδες κομματόσκυλο.Τα ψέκια κατάλαβαν ότι η «απλή γριπούλα» γεμίζει τις ΜΕΘ.
Καλά το πάτε…
έιναι και αυτό μια άποψη. Η δική σου.Ας μην καπνίζεις
Το δικό σου το πάθος δεν θα το επιβαρύνετσι βάσει ασφαλιστικών εισφορών το υπόλοιπο σύνολο
Κ λυνετσι κ εύκολα
Απαγόρευση καπνού αφού βάσει ιατρικών μελετών προκαλεί καρκίνο
Αλλά στα αρχιδια της η κάθε κυβέρνηση για την υγεία σου αφού στα παίρνει από το ΕΦΚ
Να ξεκαθαρισω απο τωρα οτι το εμβολιο θα το κανω, δεν αναφερομαι σε εμενα που επισης εξακολουθω να πληρωνω εισφορες. Ειναι πολλοι ομως που για διαφορους λογους ειτε δεν μπορουν, ειτε δεν θελουν.εάν δουλεύετε 40 χρόνια θα έπρεπε να ξέρετε ήδη ότι οι κοινωνικές παροχές και δομές πληρώνονται από τις σύγχρονες κρατήσεις, οι ασφαλιστικές σας εισφορές δεν μπαίνουν σε μπαούλο για να κάνετε χρήση τους μεταγενέστερα.
Η χώρα ζει πόλεμο, το σύστημα έχει φτάσει στα όρια του, οι επιστήμονες κάνανε την δουλειά τους, το κράτος σου προσφέρει πανοπλία, εσύ λες δεν την φοράω από άποψη αλλά απαιτώ να πατήσω και εγώ κάτω το ετοιμοθάνατο σύστημα γιατί έχω πληρώσει εισφορές στο παρελθόν.
Εγώ λέω όχι και το τεκμηρίωσα. Το εξαντλήσαμε δεν έχω να συμπληρώσω επ'αυτού.
Σκέψου ότι είναι εύκολο το κόβεις κ ησυχάζεις ενώ στον ιό μπορεί να παίρνω όλα τα μέτρα κ πάλι να τον κολλήσωέιναι και αυτό μια άποψη. Η δική σου.
μακάρι να υπήρχε το κόβεις και ηρεμείς και στο covid.Σκέψου ότι είναι εύκολο το κόβεις κ ησυχάζεις ενώ στον ιό μπορεί να παίρνω όλα τα μέτρα κ πάλι να τον κολλήσω
Είναι άποψη λογική απλώς τα έσοδα από ΕΦΚ eιναι παραπάνω ενώ τα έξοδα νοσηλείας του καρκινοπαθη καλύπτεται από τις συνολικές ασφαλιστικές εισφορές των πολιτών αθροιστικά
Ούτε εμβολιο ούτε αντιβίωση απλά το κόβεις κ ηρεμείς