Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τα δε ποσοστά κοβιντ εμβολιασμού στο διοικητικό/τεχνικό/βοηθητικό προσωπικό των νοσοκομείων είναι τραγικά χαμηλά. Όπως και αυτά μεταξύ των ιδιωτών γιατρών. Για αυτό ακριβώς απολύτως τίποτα δεν καταγράφεται συστηματικά και δεν δημοσιοποιείται κεντρικά. Αρκούνται σε απαντήσεις ερωτήσεων και διαρροές αφού θεωρούν ότι η αποκάλυψη του τεράστιου ποσοστού μη εμβολιασμένων υγειονομικών θα υπονομεύσει το προτζεκτ εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ονομάζουν "πιστοποιητικό εμβολιασμού" 3 ισοδύναμα μεταξύ τους υπό έκδοση ατομικά έγγραφα της ΕΕ - την βεβαίωση εμβολιασμού, την βεβαίωση νόσησης και την βεβαιώση αρνητικού τεστ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Είναι αδιάφορο εάν πληρωνε πολλά χρόνια λίγα χρόνια ή καθόλου ασφαλιστικές εισφορές για το θέμα covid που αναφέρομαι.

Θέλετε να διαχωρίσετε την νοσηλεία των ασθενών για οποιονδήποτε λόγο, ανάλογα με το πόσα χρόνια και πόσα λεφτά έχουν δώσει σε εισφορές? δικαίωμά σας, αρκετά ακροδεξιό σχόλιο θα χαρακτηριστεί.
Δεν θελω να διαχωρισω τιποτα. Αλλα οπως δεν ειχα το δικαιωμα επιλογης ασφαλιστικου φορεα, δημοσιου ¨η ιδιωτικου, και σε οποιαδηποτε επιχειρηματικη μου δραστηριοτητα η εφορια με εστελνε πρωτα στο ΤΕΒΕ ¨η ΤΕ για να με αφησει να επιχειρησω, ετσι και τωρα το δημοσιο, δεν πρεπει να εχει δικαιωμα επιλογης, στο ειδος περιθαλψης μου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Ma τα επιτόκιο δανείων κ καταθέσεων είναι μεταξύ ιδιωτών
Ιδιώτης τράπεζα με ιδιώτη-πολιτη

Εγώ προσωπικά δε πιστεύω κανένα πολιτικό κ στατιστικές του
Μας φαλιρισαν κ κρίθηκαν κ αν θες να σου πω κ τηλεφωνικά διότι βαριέμαι να γράφω κομπίνα στατιστικής υπηρεσίας της κοινής μας περιφέρειας
Εντοκα γραμματια ελληνικου δημοσιου ηταν ,ξεχασα να το αναφερω

Αυτο που λεω ειναι οτι χωρις πολιτικους που ειναι λαμογια οι περισσοτεροι και κυβερνησεις δεν υφισταται οργανωμενο κρατος και αρα δεν μπορει να υπαρξει ουτε και επαγγελματικη δραστηριοτητα , δεν γινεται αλλιως δυστυχως ...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν θελω να διαχωρισω τιποτα. Αλλα οπως δεν ειχα το δικαιωμα επιλογης ασφαλιστικου φορεα, δημοσιου ¨η ιδιωτικου, και σε οποιαδηποτε επιχειρηματικη μου δραστηριοτητα η εφορια με εστελνε πρωτα στο ΤΕΒΕ ¨η ΤΕ για να με αφησει να επιχειρησω, ετσι και τωρα το δημοσιο, δεν πρεπει να εχει δικαιωμα επιλογης, στο ειδος περιθαλψης μου.
Είναι οξύμωρο αυτό που λέτε. Όταν αναφέρετε τα χρόνια ασφαλιστικών εισφορών σας, αυτομάτως βάζετε στην κουβέντα και αυτούς που έχουν λίγα και καθόλου. Άρα διαχωρίζετε και αποτελεί ξεχωριστή συζήτηση ακραίου χρώματος.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ξαναλέω είμαι σαφής σε αυτό που έγραψα. Μιλάω για τον covid και μόνο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Είναι οξύμωρο αυτό που λέτε. Όταν αναφέρετε τα χρόνια ασφαλιστικών εισφορών σας, αυτομάτως βάζετε στην κουβέντα και αυτούς που έχουν λίγα και καθόλου. Άρα διαχωρίζετε και αποτελεί ξεχωριστή συζήτηση ακραίου χρώματος.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ξαναλέω είμαι σαφής σε αυτό που έγραψα. Μιλάω για τον covid και μόνο.
Ισως να μην εγινα σαφης. Οταν υποχρεωνεις τον αλλο να πληρωνει ασφαλιστικες εισφορες για δημοσια περιθαλψη, ειτε 1 ημερα, ειτε 40 χρονια (οπως εγω) και δεν του δινεις το δικαιωμα να επιλεξει ασφαλιστικο παροχο, τοτε εισαι υποχρεωμενος και να τον περιθαλψεις, ειτε για απλη γριππη, ειτε για κορονοιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τουλαχιστον να προσπαθησεις να τον περιθαλψεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ισως να μην εγινα σαφης. Οταν υποχρεωνεις τον αλλο να πληρωνει ασφαλιστικες εισφορες για δημοσια περιθαλψη, ειτε 1 ημερα, ειτε 40 χρονια (οπως εγω) και δεν του δινεις το δικαιωμα να επιλεξει ασφαλιστικο παροχο, τοτε εισαι υποχρεωμενος και να τον περιθαλψεις, ειτε για απλη γριππη, ειτε για κορονοιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τουλαχιστον να προσπαθησεις να τον περιθαλψεις.
εάν δουλεύετε 40 χρόνια θα έπρεπε να ξέρετε ήδη ότι οι κοινωνικές παροχές και δομές πληρώνονται από τις σύγχρονες κρατήσεις, οι ασφαλιστικές σας εισφορές δεν μπαίνουν σε μπαούλο για να κάνετε χρήση τους μεταγενέστερα.
Η χώρα ζει πόλεμο, το σύστημα έχει φτάσει στα όρια του, οι επιστήμονες κάνανε την δουλειά τους, το κράτος σου προσφέρει πανοπλία, εσύ λες δεν την φοράω από άποψη αλλά απαιτώ να πατήσω και εγώ κάτω το ετοιμοθάνατο σύστημα γιατί έχω πληρώσει εισφορές στο παρελθόν.
Εγώ λέω όχι και το τεκμηρίωσα. Το εξαντλήσαμε δεν έχω να συμπληρώσω επ'αυτού.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Εντοκα γραμματια ελληνικου δημοσιου ηταν ,ξεχασα να το αναφερω

Αυτο που λεω ειναι οτι χωρις πολιτικους που ειναι λαμογια οι περισσοτεροι και κυβερνησεις δεν υφισταται οργανωμενο κρατος και αρα δεν μπορει να υπαρξει ουτε και επαγγελματικη δραστηριοτητα , δεν γινεται αλλιως δυστυχως ...
Μα κ στα ομόλογα του δημοσίου ενός πχ τους έταξαν τρία τοις εκατό όταν οι ιδιώτες τα αγόρασαν τελικά με μια απόφαση του 2012 τούς έδωσαν βάσει κουρέματος μικρότερο ποσοστό

Αυτοί έχουν την πίτα αυτοί κ το μαχαίρι κ έτσι τα νούμερα ασθενών( Αν )θέλουν τα αλλαζουν όπως τους συμφέρει
Κάθε μέρα πχ το κάθε νοσοκομείο μπορεί να στείλει τη λίστα των νεκρών όμως το άθροισμα γίνεται από του υπουργείο υγείας στο τέλος της ημέρας; Που αυτό δε διοικεθται από τον απλό γιατρό αλλά από λαμόγια πολιτικούς
Οπότε μπορεί οχ αθροιστικά να έχουμε είκοσι νεκρούς κ αυτοί να παρουσιάσουν αλλά νούμερα είτε μικρότερα είτε μεγαλύτερα

Γαμιεται το δημόσιο πατοκορφα
Ανοίξτε τα τσιπουραδικα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Οι σουηδοί παίζουν το χαρτί τους ποντάροντας στην οργανωτική δομή του νοσηλευτικού συστήματος. Μέχρι τώρα δεν έχει κρασάρει νομίζω αν και δεν τους παρακολουθώ.
Οι άγγλοι έπαιξαν το ίδιο χαρτί αλλά δεν τους βγήκε γιατί κράσαρε το healthcare και στρίψανε τιμόνι.
Είπαμε, όλο το παιχνίδι παίζεται παγκοσμίως στο να κρατήσει όρθια η νοσηλευτική δομή.

Να πω συγκεκριμμένα στην Αγγλία καρκινοπαθείς και άλλες ομάδες ασθενών αποκλείστηκαν από τις θεραπείες τους στα νοσοκομεία λόγω covid!!!!! σκεφτείτε να γινόταν εδώ αυτό θα έπεφτε η κυβέρνηση
Πολλοί πάντως προτείνουν σαν λύση το να κάνεις οτι μπορείς για να πάνε όσοι λιγότεροι γίνεται στα νοσοκομεία , αφου απο την μια δεν έχεις πολλά νοσοκομεία , αλλά ακόμα και οι Άγγλοι που είχαν πάλι δεν τους έφτασαν.

Δηλαδή στην ουσία προτείνουν επαναφορά πρωτοβάθμιας περίθαλψης , τουλάχιστον για χώρες που είχαν κάποτε πρωτοβάθμια , εδω στην Ελλάδα απο οτι λένε δεν είχαμε ποτέ.

Τώρα το τι ακριβώς προτείνουν δεν θα το αναλύσω , τα έχει πει ο Κούβελας αναλυτικά σε συνεντεύξεις το τι και το πως , αλλά εκτός του Κούβελα νομίζω και άλλοι έχουν προτείνει την πρωτοβάθμια σαν λύση.

Δεν ξέρω αν θα λύνονταν όλα τα προβλήματα έτσι , αλλά θεωρητικά αν λίγοι covid έφταναν στα νοσοκομεία και οι περισσότεροι έμεναν σπίτι δεν θα είχες ούτε διασπορά του covid μέσα στα νοσοκομεία , και θα είχες και χώρο στα νοσοκομεία για τους υπόλοιπους ασθενείς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Και εγώ δεν θέλω να επιβαρύνομαι ασφαλιστικά για τον άλλο που καπνίζει
Οπότε αν καπνίζει να υπογράφει ότι αν νοσήσει από καρκίνο πχ πνεύμονα να μην τον καλύπτει η δημόσια υγεία

Κ πόσα άλλα παραδείγματα

Από την στιγμή που με υπεχρεωνεις να ασφαλίζονται μόνο στο δικό σου σύστημα κ όχι σε κάποιο της επιλογής μου τότε θα δεχτείς κ το πως ζω
Κ αν με ρωτάς προσωπικα ασφαλώς κ δεν εμπιστεύομαι αυτό το εμβόλιο όπως τα άλλα oμως δυστυχώς ίσως το κάνω αναγκαστικά

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Και εγώ δεν θέλω να επιβαρύνομαι ασφαλιστικά για τον άλλο που καπνίζει
Οπότε αν καπνίζει να υπογράφει ότι αν νοσήσει από καρκίνο πχ πνεύμονα να μην τον καλύπτει η δημόσια υγεία

Κ πόσα άλλα παραδείγματα

Από την στιγμή που με υπεχρεωνεις να ασφαλίζονται μόνο στο δικό σου σύστημα κ όχι σε κάποιο της επιλογής μου τότε θα δεχτείς κ το πως ζω
Κ αν με ρωτάς προσωπικα ασφαλώς κ δεν εμπιστεύομαι αυτό το εμβόλιο όπως τα άλλα oμως δυστυχώς ίσως το κάνω αναγκαστικά
εάν βγει εμβόλιο κατά των προβλημάτων του τσιγάρου και οι καπνιστές αρνηθούν να το κάνουν ενώ το σύστημα έχει τεντώσει, να ενταχθούν στο ίδιο μοτίβο που είπα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Άτοπο επιχείρημα κλινικά χαζού κατηγορίας 5.

Σύγκριση θα μπορούσε να γίνει μόνο αν υπήρχε προληπτικό εμβόλιο εναντίον του καρκίνου και δεν το έκανε, τότε μπορεί να συζητηθεί η μη δωρεάν νοσηλεία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Άτοπο επιχείρημα κλινικά χαζού κατηγορίας 5.

Σύγκριση θα μπορούσε να γίνει μόνο αν υπήρχε προληπτικό εμβόλιο εναντίον του καρκίνου και δεν το έκανε, τότε μπορεί να συζητηθεί η μη δωρεάν νοσηλεία.
Υπάρχει,,,,,,να μην καπνίζει

Τελείωσε η βάρδια σου νοσοκομε;;;;; Πήρες την μισθοδοσία από του Κούλη αφραγκιδη τσιμπουκομουρη από τον εργοδότη σου;
Αί σηχτηρ βρε μίζερες καραντινοκαυλε
Αλλά για να γράφεις τώρα μάλλον έχεις μεσημεριανή βαρδια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
εάν βγει εμβόλιο κατά των προβλημάτων του τσιγάρου και οι καπνιστές αρνηθούν να το κάνουν ενώ το σύστημα έχει τεντώσει, να ενταχθούν στο ίδιο μοτίβο που είπα.
Ας μην καπνίζεις
Το δικό σου το πάθος δεν θα το επιβαρύνετσι βάσει ασφαλιστικών εισφορών το υπόλοιπο σύνολο

Κ λυνετσι κ εύκολα
Απαγόρευση καπνού αφού βάσει ιατρικών μελετών προκαλεί καρκίνο

Αλλά στα αρχιδια της η κάθε κυβέρνηση για την υγεία σου αφού στα παίρνει από το ΕΦΚ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.051
Πόντοι
1.706
Τα ψέκια κατάλαβαν ότι η «απλή γριπούλα» γεμίζει τις ΜΕΘ.

Καλά το πάτε…
Σχολίασε αυτό που σου είπα ρε γλοιώδες κομματόσκυλο.
Και σχολίασε και τις δηλώσεις του έτερου γλοιώδη Γεραπετρίτη περί μεθ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ας μην καπνίζεις
Το δικό σου το πάθος δεν θα το επιβαρύνετσι βάσει ασφαλιστικών εισφορών το υπόλοιπο σύνολο

Κ λυνετσι κ εύκολα
Απαγόρευση καπνού αφού βάσει ιατρικών μελετών προκαλεί καρκίνο

Αλλά στα αρχιδια της η κάθε κυβέρνηση για την υγεία σου αφού στα παίρνει από το ΕΦΚ
έιναι και αυτό μια άποψη. Η δική σου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
εάν δουλεύετε 40 χρόνια θα έπρεπε να ξέρετε ήδη ότι οι κοινωνικές παροχές και δομές πληρώνονται από τις σύγχρονες κρατήσεις, οι ασφαλιστικές σας εισφορές δεν μπαίνουν σε μπαούλο για να κάνετε χρήση τους μεταγενέστερα.
Η χώρα ζει πόλεμο, το σύστημα έχει φτάσει στα όρια του, οι επιστήμονες κάνανε την δουλειά τους, το κράτος σου προσφέρει πανοπλία, εσύ λες δεν την φοράω από άποψη αλλά απαιτώ να πατήσω και εγώ κάτω το ετοιμοθάνατο σύστημα γιατί έχω πληρώσει εισφορές στο παρελθόν.
Εγώ λέω όχι και το τεκμηρίωσα. Το εξαντλήσαμε δεν έχω να συμπληρώσω επ'αυτού.
Να ξεκαθαρισω απο τωρα οτι το εμβολιο θα το κανω, δεν αναφερομαι σε εμενα που επισης εξακολουθω να πληρωνω εισφορες. Ειναι πολλοι ομως που για διαφορους λογους ειτε δεν μπορουν, ειτε δεν θελουν.
Εχεις δικιο, το εξαντλησαμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
έιναι και αυτό μια άποψη. Η δική σου.
Σκέψου ότι είναι εύκολο το κόβεις κ ησυχάζεις ενώ στον ιό μπορεί να παίρνω όλα τα μέτρα κ πάλι να τον κολλήσω

Είναι άποψη λογική απλώς τα έσοδα από ΕΦΚ eιναι παραπάνω ενώ τα έξοδα νοσηλείας του καρκινοπαθη καλύπτεται από τις συνολικές ασφαλιστικές εισφορές των πολιτών αθροιστικά

Ούτε εμβολιο ούτε αντιβίωση απλά το κόβεις κ ηρεμείς

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σκέψου ότι είναι εύκολο το κόβεις κ ησυχάζεις ενώ στον ιό μπορεί να παίρνω όλα τα μέτρα κ πάλι να τον κολλήσω

Είναι άποψη λογική απλώς τα έσοδα από ΕΦΚ eιναι παραπάνω ενώ τα έξοδα νοσηλείας του καρκινοπαθη καλύπτεται από τις συνολικές ασφαλιστικές εισφορές των πολιτών αθροιστικά

Ούτε εμβολιο ούτε αντιβίωση απλά το κόβεις κ ηρεμείς
μακάρι να υπήρχε το κόβεις και ηρεμείς και στο covid.
είμαι φαν σου φίλε μου γράφεις εκπληκτικά ταξιδιωτικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom