Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Η πλάκα είναι οι πρόεδροι των επιμελητηρίων που συνδρομές ξέρουν να βουτανε αλλά πίεση προς την κυβέρνηση δεν ασκούν για να ανοίξει η εστίαση έστω κ με σκληρά μέτρα
Το πιο αχρηστο και ξεπουλημενο πραγμα στο επιχειρην ειναι τα επιμελητηρια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Mε το καλό, με το κακό ,τούς εξηγείς ότι ναι μεν υπάρχει κάποιος ιός αλλά η καραντίνα είναι οικονομική επιβολή κ όχι γιατί νοιάζονται για εμάς αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν

Επίσης είναι θέμα ΜΕΘ κ όχι νεκρών
κ θέμα ΜΕΘ διότι φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή από τα ελλειπεστατα συστήματα υγείας

• Like
Αντιδράσεις: dik

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Το πιο αχρηστο και ξεπουλημενο πραγμα στο επιχειρην ειναι τα επιμελητηρια
Κ οι πρεσβείες κ εμπορικοί ακολουθεί
Τσιμπανε 6-7 χιλιάρικα στα κρυφά από το δημόσιο όχι μέσω λογαριασμού τραπέζης αλλά με φακέλους κ αν ζητήσεις να σου βρουν πελάτες ή τσπ πληροφορίες για πιθανή συνεργασία ελληνικής με πχ ρωσική εταιρία ,,,,,,αυτοί θα σου λένε στο τηλ για τα μουνια που γαμαν στην Μόσχα κ στη Σόφια όταν ήταν εμπορ ακολουθεί εκεί

Κοπτριες δυ στο μεγαλεία τους.

Καλά διαβάσατε 6-7 χιλιάρικα το μήνα κάτω από το τραπέζι όπως έφερνε τη σύνταξη παλιά ο ταχυδρόμος με χρηματοαποστολη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ma τα επιτόκιο δανείων κ καταθέσεων είναι μεταξύ ιδιωτών
Ιδιώτης τράπεζα με ιδιώτη-πολιτη

Εγώ προσωπικά δε πιστεύω κανένα πολιτικό κ στατιστικές του
Μας φαλιρισαν κ κρίθηκαν κ αν θες να σου πω κ τηλεφωνικά διότι βαριέμαι να γράφω κομπίνα στατιστικής υπηρεσίας της κοινής μας περιφέρειας
Δηλαδή μας λες οτι το 2010 ΔΕΝ είχαμε φαληρίσει;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Δηλαδή μας λες οτι το 2010 ΔΕΝ είχαμε φαληρίσει;
Αυτό έγραψα ότι βάσει τον ψεύτικων στοιχείων μας έφεραν στη φαλιρα το 2010 άρα γιατί να εμπιστευτω το πολιτικό σύστημα ;κ γιατί να μην σκεφτώ ότι κ τώρα νοθεύουν στοιχεία;;;;;;

Όπως τότε έτσι μπορεί κ τωρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Κ οι πρεσβείες κ εμπορικοί ακολουθεί
Τσιμπανε 6-7 χιλιάρικα στα κρυφά από το δημόσιο όχι μέσω λογαριασμού τραπέζης αλλά με φακέλους κ αν ζητήσεις να σου βρουν πελάτες ή τσπ πληροφορίες για πιθανή συνεργασία ελληνικής με πχ ρωσική εταιρία ,,,,,,αυτοί θα σου λένε στο τηλ για τα μουνια που γαμαν στην Μόσχα κ στη Σόφια όταν ήταν εμπορ ακολουθεί εκεί

Κοπτριες δυ στο μεγαλεία τους.

Καλά διαβάσατε 6-7 χιλιάρικα το μήνα κάτω από το τραπέζι όπως έφερνε τη σύνταξη παλιά ο ταχυδρόμος με χρηματοαποστολη
Το εξαχιλιαρο ειναι νομιμο,
Τα λαδώματα κλασσικα,..
Το μυαλό δουλευει πάντα στο πως θα βρουν τρόπο να βγαλουν εξτρα λεφτά
Και αν τους πιάσουν?
Εδε,
Που μετα απο χρονια θα μπει στο αρχείο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Αυτό έγραψα ότι βάσει τον ψεύτικων στοιχείων μας έφεραν στη φαλιρα το 2010 άρα γιατί να εμπιστευτω το πολιτικό σύστημα ;κ γιατί να μην σκεφτώ ότι κ τώρα νοθεύουν στοιχεία;;;;;;

Όπως τότε έτσι μπορεί κ τωρα
Ναι, μπορεί να είναι όπως το λες για το χρονικό διάστημα που το έκαναν, αλλά το ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ υπήρξε. Οπότε δεν έχει σημασία η στιγμή.

Άλλο αν είναι τελείως διαφορετικός ο συλλογισμός σου και ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ

- Ο αστυνομικός είναι όργανο.
- Το μπουζούκι είναι όργανο.

- Αρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Το εξαχιλιαρο ειναι νομιμο,
Τα λαδώματα κλασσικα,..
Το μυαλό δουλευει πάντα στο πως θα βρουν τρόπο να βγαλουν εξτρα λεφτά
Και αν τους πιάσουν?
Εδε,
Που μετα απο χρονια θα μπει στο αρχείο
Για λαδώματα δεν μπορώ να μιλήσω διότι δε ξέρω όμως ότι παίρνουν έξι εφτά χιλιάρικα κ ζουν ζωή κ κότα με τα λεφτά μας κ ότι δεν παράγουν έργο ,ε αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά

Κ μάλιστα μεταφέροντας κ μέσω ελληνικών ναυτιλιακών εταιριών τα οικιακά του ήδη όταν μετατίθενται κουβαλάν κ αφοροκογητα σκεύη εμπορεύματα όρος πώληση αφού το συγκεκριμένο κοντέινερ δεν ελέγχεται κ πρόσφατα πιάστηκαν στα πράσα κ τη γλύτωσαν αφού η ναυτιλιακή έβαλε πλάτη

Σσ δεν το ήξερε η ναυτιλιακή
Κ οι πρόξενοι εξέθεσαν έτσι τη ναυτιλιακή εταιρία

Μιλάμε για κούραδες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Ναι, μπορεί να είναι όπως το λες για το χρονικό διάστημα που το έκαναν, αλλά το ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ υπήρξε. Οπότε δεν έχει σημασία η στιγμή.

Άλλο αν είναι τελείως διαφορετικός ο συλλογισμός σου και ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ

- Ο αστυνομικός είναι όργανο.
- Το μπουζούκι είναι όργανο.

- Αρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Όχι,,,, λέω ότι επειδή το 2007 εξυπηρέτησα τη στατιστική υπηρεσία σε γεωργικα θέματα είδα πως μαγείρευαν τα στατιστικά στοιχεία για να φαίνεται μειωμένος ο αγροτικός πλυθησμος ως συμμόρφωση με τημ ευρωπαϊκη καπ

Έιδα πως μαγειρέψαν τα στοιχεία για το πώς να μπούμε στην ΟΝΕ!!

Έτσι κ τώρα δεν έχω εμπιστοσυνη στο πολιτικό σύστημα κ μπορεί κάλλιστα για οικονομικούς λόγους να μαγειρεύει νεκρούς ζωντανούς ΜΕΘ είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Δεν έκανε μόνο αυτή την βλακεία.
Το ίδιο "λ'αθος", το έκανε με τους νεκτούς της Ισλανδίας.
Γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο, πόσταρε με την Λαδάκειο σοβαρότητά του (δηλαδή μπούρδες), ότι το Περού είχε φθάσει στην ανοσία της αγέλης με θνησιμότητα0,01%, δηλαδή 10 φορές μικρότερη από την τότε θνησιμότητα.
Φυσικά οι νεκροί στο Περού, έχουν τραβήξει στην ανηφόρα τώρα που μπαίνουν στο φθινόπωρό τους.

Να θυμηθούμε τέλος το άφθονο γέλιο για την σιγουριά του ότι οι νεκροί στην Σουηδία θα είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ από το 2019!!!!
Γιατί ρε τότε που ο απόφοιτος νηπιαγωγείου είχε διαβάσει στο google για τη χλωροκινη και τη συνταγογράφουσε εδώ μέσα με δοσολογία και διάρκεια θεραπείας; :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Όχι λέω ότι επειδή το 2007 εξυπηρέτησαν τη στατιστική υπηρεσία σε γεωργικα θέματα είδα πως μαγείρευαν τα στατιστικά στοιχεία για να φαίνεται μειωμένος αγροτικός πλυθησμος ως συμμόρφωση με τον ευρωπαϊκό καπ

Έιδα πως μαγειρέψετε τα στοιχεία για το πώς να μπούμε στην ΟΝΕ
Έτσι κ τώρα δεν έχω εμοιστου το πολιτικό σύστημα κ μπορεί κάλλιστα για οικονομικούς λόγους να μαγειρεύει νεκρούς ζωντανούς ΜΕΘ είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω
Και εγώ συνεχίζω τη σκέψη σου και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητίσω αλλά το θέμα είναι οι λόγοι και το αποτέλεσμα του μαγειρέματος

Να μπαίναμε ή όχι στην ΟΝΕ;
Να μπαίναμε ή όχι σε μνημόνια;
Να ελέγξουμε ή όχι τον ιό;

Για να αποφύγουμε τα πολλά μηνύματα, εγώ προτιμώ το ναι σε αυτά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί ρε τους τότε που ο άπειρος νηπιαγωγείου είχε διαβάσει στο google για τη χλωροκινη και τη συνταγογράφουσε εδώ μέσα με δοσολογία και διάρκεια θεραπείας; :2funny:
Γάμησέ τα, έχω ακόμα τα 5 μπιτόνια χλωροκίνη στο υπόγειο μηγαμήσω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Και εγώ συνεχίζω τη σκέψη σου και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητίσω αλλά το θέμα είναι οι λόγοι και το αποτέλεσμα του μαγειρέματος

Να μπαίναμε ή όχι στην ΟΝΕ;
Να μπαίναμε ή όχι σε μνημόνια;
Να ελέγξουμε ή όχι τον ιό;

Για να αποφύγουμε τα πολλά μηνύματα, εγώ προτιμώ το ναι σε αυτά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γάμησέ τα, έχω ακόμα τα 5 μπιτόνια χλωροκίνη στο υπόγειο μηγαμήσω.
Είμαι υπέρ της ΟΝΕ αλλά να μπαίναμε με ορθολογικό τρόπο κ πραγματική σύγκλιση
Είμαι υπέρ των μνημονίων αν εφαρμοζοντουσαν ως προς τις μεταρυθμισεις

Είμαι υπέρ της σωστής καραντίνας κ όχι αυτής της μοιυρδας κ χωρίς νόημα

Έτσι είμαι κ εγώ NAI

Διαφορετικά είμαι όχι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Είμαι υπέρ της ΟΝΕ αλλά να μπαίναμε με ορθολογικό τρόπο κ πραγματική σύγκλιση
Είμαι υπέρ των μνημονίων αν εφαρμοζοντουσαν ως προς τις μεταρυθμισεις

Είμαι υπέρ της σωστής καραντίνας κ όχι αυτής της μοιυρδας κ χωρίς νόημα

Έτσι είμαι κ εγώ NAI

Διαφορετικά είμαι όχι
Ε τι σκατά "μαλώνουμε" τόσο καιρό αφού στην ουσία συμφωνούμε, δεν κατάλαβα. Κάπως έτσι φτάσαμε εγώ να σε θεωρώ πσέκι και εσύ καραντινόκαυλο των 0,60.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
θεωρώ αντιδημοκρατικό την υποχρεωτική επιβολή του εμβολιασμού στους πολίτες.
Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την επιλογή τι θα βάλει στο σώμα του ή το δικαίωμα να αρνηθεί.

Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να υπογράψει και υπεύθυνη δήλωση ότι εάν νοσήσει θα αναλάβει εξ'ολοκλήρου τα έξοδα νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική αποποιούμενος το δικαίωμα της νοσηλείας του σε δημόσιο νοσοκομείο. Ενδεχομένως και σε επέκταση του μέτρου σε όποιον συζεί κάτω από την ίδια στέγη.
καντε με πρωθυπουργο για 1 μερα και θα το ελυνα το προβλημα....
αφου ολοι (ψεκασμενοι και κανονικοι ανθρωποι) συμφωνουμε οτι το προβλημα με τον ιο θα λυθει οταν δημιουργηθει ανοσια της αγελης, κοιτα τι πρεπει να κανεις :
θα υποχρεωνες 10 μυρια κατοικους να πανε στα νοσοκομεια σε προκαθορισμενα ραντεβου..εκει θα τους ειχες 2 ενεσεις...μια θα ειχε το εμβολιο και η αλλη θα ειχε την κορωνα....οι νορμαλ θα διαλεγαν το εμβολιο και οι ψεκασμενοι τον κορωνα...οποτε και ανοσια αγελης θα αποκτουσαμε και πολλοι απο τους ψεκασμενους θα μας αφηναν χρονους απο τον κορωνα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
αφου ολοι (ψεκασμενοι και κανονικοι ανθρωποι) συμφωνουμε οτι το προβλημα με τον ιο θα λυθει οταν δημιουργηθει ανοσια της αγελης, κοιτα τι πρεπει να κανεις :
θα υποχρεωνες 10 μυρια κατοικους να πανε στα νοσοκομεια σε προκαθορισμενα ραντεβου..εκει θα τους ειχες 2 ενεσεις...μια θα ειχε το εμβολιο και η αλλη θα ειχε την κορωνα....οι νορμαλ θα διαλεγαν το εμβολιο και οι ψεκασμενοι τον κορωνα...οποτε και ανοσια αγελης θα αποκτουσαμε και πολλοι απο τους ψεκασμενους θα μας αφηναν χρονους απο τον κορωνα...
Για τους αναποφάσιστους δεν υπάρχει πρόβλεψη; :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Για τους αναποφάσιστους δεν υπάρχει πρόβλεψη; :confused:
καμια προβλεψη τυπε...το κοινο καλο απαιτει ανοσια της αγελης...
οποτε διαλεγεις, εμβολιο ή κορωνα και τελος το θεμα....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εγώ θα διάλεγα κορώνα αλλά επειδή φοβάμαι τις βελόνες θα προτιμούσα να μου τον ψεκάσουν με ψεκαστικό κομμωτηρίου στη μάπα :wanker:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Εγώ θα διάλεγα κορώνα αλλά επειδή φοβάμαι τις βελόνες θα προτιμούσα να μου τον ψεκάσουν με ψεκαστικό κομμωτηρίου στη μάπα :wanker:

ημουν σιγουρος τυπε..φοβασαι το εμβολιο γιατι παθανε θρομβωση 40 ατομα στην αγγλια απο τα 20 μυρια που κανανε το εμβολιο....
στα αρχιδια σου για τα 120χιλιαρικα αγγλων που πεθαναν απο κορωνα...

υγ : στα λογια βεβαια..γιατι αν σε υποχρεωναν να εμβολιαστεις με τον κορωνα, θα παρακαλουσες για εμβολιο.... :confused:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Θες να διαδοθεί ότι ψεκάζουν τον ιό στα κομμωτήρια; Να γιατί τα ανοίγουν πάντα πρώτα :2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom