Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Δεν θα περιμένω πολύ για την κυβερνητική κωλοτούμπα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
θεωρώ αντιδημοκρατικό την υποχρεωτική επιβολή του εμβολιασμού στους πολίτες.
Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την επιλογή τι θα βάλει στο σώμα του ή το δικαίωμα να αρνηθεί.

Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να υπογράψει και υπεύθυνη δήλωση ότι εάν νοσήσει θα αναλάβει εξ'ολοκλήρου τα έξοδα νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική αποποιούμενος το δικαίωμα της νοσηλείας του σε δημόσιο νοσοκομείο. Ενδεχομένως και σε επέκταση του μέτρου σε όποιον συζεί κάτω από την ίδια στέγη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Μεξικο τα παει χειροτερα απο την Βραζιλια παντως ...
Και η πολωνία ξεφεύγει. Ίσως οι καύσεις άνθρακα όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν επιβαρύνει τα πνευμόνια των παππούδων σε αυτές τις χώρες και η μεταδοτική γρίπη που χτυπά τα πνευμόνια είναι ότι χειρότερο γι αυτούς. Οι γύρω χώρες(Λευκορωσία , Ουκρανία,Ρουμανία , Ρωσία) που παίζουν με φυσικό αέριο στους καυστήρες δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα . Για τη Βραζιλία μη με ρωτάς, κάτι θέμα θα έχουν κι εκεί που δεν το ξέρουμε.
μπορει
Μεξικο τα παει χειροτερα απο την Βραζιλια παντως ... ξεπερασε τις διακοσιες χιλιαδες νεκρους και εχει χειροτερη αναλογια θανατων/πληθυσμου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την επιλογή τι θα βάλει στο σώμα του ή το δικαίωμα να αρνηθεί.

Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να υπογράψει και υπεύθυνη δήλωση ότι εάν νοσήσει θα αναλάβει εξ'ολοκλήρου τα έξοδα νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική αποποιούμενος το δικαίωμα της νοσηλείας του σε δημόσιο νοσοκομείο. Ενδεχομένως και σε επέκταση του μέτρου σε όποιον συζεί κάτω από την ίδια στέγη.
Συμφωνω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Μεξικο τα παει χειροτερα απο την Βραζιλια παντως ...

μπορει
Μεξικο τα παει χειροτερα απο την Βραζιλια παντως ... ξεπερασε τις διακοσιες χιλιαδες νεκρους και εχει χειροτερη αναλογια θανατων/πληθυσμου.
Ρε μπαγασα εκεί που πίνεις τσίπουρα κ τρως καβουρμά ,λες άντε να δω κ πόσοι πεθαίνουν Μεξικό και Γουατεμάλα

Από μολδολαγνος σε κορονοιολαγνος
:rockon: :rockon: :smitten: :smitten: :smitten:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Συμφωνώ. Αρκεί το αυτό να εφαρμοστεί ΚΑΙ σε :

1. Καπνιστές
2. Παχύσαρκους
3. Το σύνολο των υπαίτιων οδηγών που εμπλέκονται σε ατυχήματα λόγω υπέρβασης ορίου ταχύτητας.
4. Το σύνολο των οδηγών που δεν φοράνε ζώνη ή κράνος και τραυματίζονται στο κεφάλι.
5. Σε όσους κολλήσουν οποιοδήποτε σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.
6. Σε όσους λόγω μη αναγκαίας δραστηριότητας (χόμπυ) εμπλέκονται σε οποιοδήποτε ατύχημα, δηλαδή : κυνηγοί, ψαράδες, ορειβάτες, σκαφάτοι, ερασιτεχνικά αθλούμενοι
...
n. ο κατάλογος φυσικά ατελείωτος ...

Και να μην ξεχάσω : Eπέκταση του μέτρου σε όλα τα μέλη της οικογένειας των εμπλεκόμενων εφόσον τελούν εν γνώσει των παραπάνω και δεν προχωρήσουν σε δημόσια δήλωση αποκήρυξης των επιλογών των παιδιών/γονιών/φίλων/συζύγων κτλ

Τούτου λεχθέντος αδυνατώ να προσδιορίσω αν πρόκειται περί τρόλ, ηλίθιου ή απλά φασίστα ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Ρε μπαγασα εκεί που πίνεις τσίπουρα κ τρως καβουρμά ,λες άντε να δω κ πόσοι πεθαίνουν Μεξικό και Γουατεμάλα

Από μολδολαγνος σε κορονοιολαγνος
:rockon: :rockon: :smitten: :smitten: :smitten:
Χαχα δεν πινω σημερα , μου εκατσε βαρυς ο μπακαλιαρος απο χθες ...

τα επισημα στοιχεια αυτα λενε παντως

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Χαχα δεν πινω σημερα , μου εκατσε βαρυς ο μπακαλιαρος απο χθες ...

τα επισημα στοιχεια αυτα λενε παντως
Βρε δε γαμιουνται να ασπρισουν λέω εγώ
Λες κ μπορώ εγώ να ελέγξω τα στοιχεία τους όπως αυτοι μπορούν να ελέγξουν την καλαμπόκι σε κιλά έβγαλα;;;;
Απλά πίστευε κ μη ερεύνα

Να σε στείλω δικό μου τσίπουρο τριπλής απόσταξης από Ροδίτη να τα βλέπεις όλα τα νούμερα τριπλα :rockon: :rockon:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

1. Καπνιστές
2. Παχύσαρκους
3. Το σύνολο των υπαίτιων οδηγών που εμπλέκονται σε ατυχήματα λόγω υπέρβασης ορίου ταχύτητας.
4. Το σύνολο των οδηγών που δεν φοράνε ζώνη ή κράνος και τραυματίζονται στο κεφάλι.
6. Σε όσους λόγω μη αναγκαίας δραστηριότητας (χόμπυ) εμπλέκονται σε οποιοδήποτε ατύχημα, δηλαδή : κυνηγοί, ψαράδες, ορειβάτες, σκαφάτοι, ερασιτεχνικά αθλούμενοι
...

Και να μην ξεχάσω : Eπέκταση του μέτρου σε όλα τα μέλη της οικογένειας των εμπλεκόμενων εφόσον τελούν εν γνώσει των παραπάνω και δεν προχωρήσουν σε δημόσια δήλωση αποκήρυξης των επιλογών των παιδιών/γονιών/φίλων/συζύγων κτλ

Τούτου λεχθέντος αδυνατώ να προσδιορίσω αν πρόκειται περί τρόλ, ηλίθιου ή απλά φασίστα ...
συμφωνώ εάν τα παραπάνω ήταν αιτία να μην μπορεί να ανταποκριθεί το σύστημα με τις δημόσιες δομές του στο πρόβλημα και οι χρήστες αρνούνταν να ακολουθήσουν τα μέτρα πρόληψης του προβλήματος.

Τούτου λεχθέντος, δύναμαι να προσδιορίσω ότι πρόκειται περί καραγκιόζη ο κύριος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Βρε δε γαμιουνται να ασπρισουν λέω εγώ
Λες κ μπορώ εγώ να ελέγξω τα στοιχεία τους όπως αυτοι μπορούν να ελέγξουν την καλαμπόκι σε κιλά έβγαλα;;;;
Απλά πίστευε κ μη ερεύνα

Να σε στείλω δικό μου τσίπουρο τριπλής απόσταξης από Ροδίτη να τα βλέπεις όλα τα νούμερα τριπλα :rockon: :rockon:
Επειδη δεν πιστευω για αυτο και ερευνω ... γενικα Λατινικη και Κεντρικη Αμερικη παρολο τον καλο καιρο στις περισσοτερες χωρες τα πανε εντελως χαλια.

στειλε και ας τα βλεπω τετραπλα :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266

1. Καπνιστές
2. Παχύσαρκους
...

Η αλλιώς να μην πληρώνω εφκα για υγειονομικούς συνταξιοδοτικού λόγους κ να μου δίνει το δικαίωμα να αυτοασφαλιζομαι όπου θέλω κ όπως θέλω
Κ όχι να πληρώνουμε 500 ευρώ το μήνα
Αν είναι έτσι δέχομαι να υπογράψω ότι αν αρρωστήσω από ιό ή οτιδήποτε άλλο τότε δεν θα χρησιμοποιώ το δημ συστημα υγείας αλλά την ιδιωτική μου ασφάλεια
Να δούμε αν συμφωνήσει το ελληνικο κράτος ΧΑ χα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Η αλλιώς να μην πληρώνω εφκα για υγειονομικούς συνταξιοδοτικού λόγους κ να μου δίνει το δικαίωμα να αυτοασφαλιζομαι όπου θέλω κ όπως θέλω
Κ όχι να πληρώνουμε 500 ευρώ το μήνα
Αν είναι έτσι δέχομαι να υπογράψω ότι αν αρρωστήσω από ιό ή οτιδήποτε άλλο τότε δεν θα χρησιμοποιώ το δημ συστημα υγείας αλλά την ιδιωτική μου ασφάλεια
Να δούμε αν συμφωνήσει το ελληνικο κράτος ΧΑ χα
Σταματα ρε δεν εχεις αναγκη ... και τα για τα εγγονια σου εχεις :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Επειδη δεν πιστευω για αυτο και ερευνω ... γενικα Λατινικη και Κεντρικη Αμερικη παρολο τον καλο καιρο στις περισσοτερες χωρες τα πανε εντελως χαλια.

στειλε και ας τα βλεπω τετραπλα :grin:
Τα στατιστικά νούμερα των κυβερνήσεων έχουμε δει πόσο εύκολα μαγειρεύονται
Και ειδικά η Ελλάδα μας που μαγείρεψε πολλάκις φορές

Εδώ δεν μέτρησε ποτέ τους ίδιους της τους δυ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Τα στατιστικά νούμερα των κυβερνήσεων έχουμε δει πόσο εύκολα μαγειρεύονται
Και ειδικά η Ελλάδα μας που μαγείρεψε πολλάκις φορές

Εδώ δεν μέτρησε ποτέ τους ίδιους της τους δυ
Με αυτη την λογικη ομως τοτε δεν υφισταται τιποτα στις κοινωνιες που ζουμε ...
ουτε οικονομια, εμποριο κτλ
δεν παει ετσι κατα την γνωμη μου

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
συμφωνώ εάν τα παραπάνω ήταν αιτία να μην μπορεί να ανταποκριθεί το σύστημα με τις δημόσιες δομές του στο πρόβλημα και οι χρήστες αρνούνταν να ακολουθήσουν τα μέτρα πρόληψης του προβλήματος.

Τούτου λεχθέντος, δύναμαι να προσδιορίσω ότι πρόκειται περί καραγκιόζη ο κύριος.

Σε όλα όσα έγραψα η συντριπτική πλειοψηφία των αναγκών περίθαλψης προκύπτει λόγω της ατομικής ανευθυνότητας και της μη τήρησης μέτρων πρόληψης/προφύλαξης, οδηγεί σε υπερκορεσμό των ΜΕΘ με αχρείαστα περιστατικά (καρδιαγγειακά, πολυτραυματίες κτλ) με αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της ποιότητας υπηρεσιών υγείας για τους "νουνεχείς" ασθενείς.

Δηλαδή, βάσει της υπόθεσης εργασίας σου, προτείνεις τον τεχνητό υπερκορεσμό του Ιδιωτικού συστήματος υγείας στο οποίο προσφεύγουν εκατομμύρια πολίτες είτε άμεσα (ιδιωτική ασφάλιση) είτε έμμεσα (συνεργασία δημοσίου-ιδιωτικού τομέα, πχ εξετάσεις στην βιοιατρική με κάλυψη δημόσιου ασφαλιστικού φορέα) ως μέτρο συμμόρφωσης και επίλυσης του προβλήματος της αντιεμβολιαστικής συνείδησης ... Και για τους γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων που ιστορικά αρνούνται να εμβολιαστούν κατά περίπου 50% ακόμα και για το εμβόλιο της απλής γρίπης τι ακριβώς προτείνεις, τα ίδια ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Με αυτη την λογικη ομως τοτε δεν υφισταται τιποτα στις κοινωνιες που ζουμε ...
ουτε οικονομια, εμποριο κτλ
δεν παει ετσι κατα την γνωμη μου
Εμ δε βλέπεις τι διαφθορά υπάρχει;; Μας φαλιρισαν με την πολιτική τους κ τα κρατικά δάνεια με τους ψεύτικους προϋπολογισμούς κ (ισολογισμους)

Tο ίδιο μπορούν να κάνουν με τους νεκρούς κ ασθενείς

Ουδεμία εμπιστοσύνη στο δημόσιο κ πολιτικούς από εμενα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Εμ δε βλέπεις τι διαφθορά υπάρχει;; Μας φαλιρισαν με την πολιτική τους κ τα κρατικά δάνεια με τους ψεύτικους προϋπολογισμούς κ (ισολογισμους)

Ο καθένας κρίνετε εκ τους αποτελέσματος ..
Κ δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί με ψεύτικα νούμερα κάποτε μας φακιρισαν

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Και σε έσωσαν με τη καραντίνα από βέβαιο θάνατο στην χώρα σου αχαρηστε :tickedoff: .Άσε που έπαιξες το κεφάλι σου ρωσική ρουλέτα και πήγες να φορτωθείς στις ΜΕΘ άλλων χωρών :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom