Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και τόνισε ότι η κυβέρνηση αναζητά την "χρυσή" τομή ώστε να υπάρξει χαλάρωση των μέτρων στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ποιος ειναι αυτος? τι ειναι αυτος που εχει και αποψη?
Είναι ο πραγματικός κουμανταδόρος της κυβέρνησης. Αν προσέξεις τον Κούλη στις ομιλίες του στη Βουλή, μέσα σε 10 λεπτά μπορεί να γυρίζει και ίσα με 5 φορές να τον κοιτάξει. Το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο όταν αντί για το βήμα της Βουλής ομιλεί από το έδρανο του πρωθυπουργού, όπου εκεί κάνει πραγματικά στροφή 180 μοιρών για να τον κοιτάξει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.110
Πόντοι
9.297
Καθολου τυχαιο που εκ των κορυφαιων Νομων σε θετικα ψηφιζουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α.(Αχα'ι'α, Κρητη, ).Η κοινωνικη ανευθυνοτητα συνδεεται με ανευθυνη ψηφο.Περαστικα αλλα προσοχη στις καλπες!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Σε ολες τις ευρωπαικες χωρες εκτος Σουηδιας δεν εγινε αυτο? λοκνταουν τους πρωτους μηνες ,το καλοκαιρι εξω και παλι λοκανταουν ... τωρα σε ποιο βαθμο εγινε και ποσο σκληρο ηταν, πραγματι διαφερει απο χωρα σε χωρα και τι επιπτωσεις ειχε στην καθεμια.

Μου αρεσει να κοιταζω τα επισημα στοιχεια ,το τι λεει ο καθε ψεκασμενος προσωπικα δεν με ενδιαφερει (δεν αναφερομαι σε σενα) οποτε κανω συγκρισεις για τους θανατους που στο κατω κατω για αυτον ακριβως τον λογο εγινε οτι εγινε και συνεχιζει να γινεται (η προστασια των πολιτων απο τον ιο).
ας δουμε τους νεκρους απο την αρχη του ετους μεχρι σημερα στα ευρωπαικα κρατη με παρομοιο πληθυσμο παρα τις διαφορες που εχουν σε πυκνοτητα, βιοτικο επιπεδο και συστηματα υγειας.

Θανατοι στους δυομιση τελευταιους μηνες (στρογγυλοποιημενα με αποκλιση εκατο-διακοσιων) :
οποιος θελει το τσεκαρει στο worldometers

Τσεχια 12.000
Ουγγαρια 8.000
Πορτογαλια 10.000
Ελλαδα 2.500
Σουηδια 3.500
Βελγιο 3.000
Αυστρια 3.000
Ελβετια 2.500

Δεν νομιζω οτι ειμαστε τοσο αχρηστοι ως λαος τελικα ...

Τρίχες. Ο λόγος απλός:

H κυβέρνηση σου επέλεξε να εφαρμόσει το αυστηρότερο και πλέον μακροχρόνιο λοκντάουν από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης ως αποκλειστικό μέτρο πρόληψης της διασποράς του ιού αφού ΕΠΕΛΕΞΕ να μην κάνει σωστή επιδημιολογική επιτήρηση και εφάρμοσε οριζόντια αντί για στοχευμένα μέτρα.

Τι κατάφερε λοιπόν?

Αφενός μεγιστοποίησε το συνολικό οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό κόστος για την ευρύτερη κοινωνία του +90% που ΔΕΝ την αφορά άμεσα το ζήτημα διότι στατιστικά για αυτό η νόσηση από κοβιντ θα είναι σαν απλό συνάχι για να προστατεύσει το 10% των ευπαθών που τυγχάνουν συμπτωματικά κύρια εκλογική της πελατεία (καθότι γέροι).

Αφετέρου υπονόμευσε άμεσα την υγεία και την ευεξία του γενικού πληθυσμού υπονομεύοντας το μέλλον του - καταργώντας επί της ουσίας την εκπαιδευτική διαδικασία, κλείνοντας πρακτικά τα νοσοκομεία για όλα τα μη κατεπείγοντα περιστατικά, ακυρώνοντας κάθε προληπτική διαγνωστική εξέταση στο ΕΣΥ κτλ κτλ

Εν ολίγοις προκάλεσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημία στον γενικό πληθυσμό για να παρατείνει κατά ελάχιστα χρόνια το προσδόκιμο της ζωής ορισμένων γέρων και ευπαθών (θυμίζω μέση ηλικία θανάτων με κοβιντ 79 έτη με προσδόκιμο ζωής ελάχιστα μεγαλύτερο).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Δεν υπάρχουν καραντινόκαυλοι τύπε. Υπάρχουν κυβερνητικοί. Με απλά λόγια:
Κάνει λοκνταουν η κυβέρνηση; Στηρίζουν.
Αίρει το λοκνταουν η κυβέρνηση; Πάλι στηρίζουν.
Αρκεί να θυμηθείς τη στάση του χασοδίκη και θα καταλάβεις. Τον περασμένο Μάρτιο, στην ανακοίνωση του λοκνταουν, φώναζε ότι αυτή είναι η μόνη λύση. Το Σεπτέμβριο, που Κούλης-Χαρδαλιάς-Κικίλιας "διαβεβαίωναν" ότι είναι αδύνατο ένα νεο λοκνταουν, ο ίδιος χασοδίκης έβγαινε και διατυμπάνιζε ότι είναι αδιανόητο ένα δεύτερο λοκνταουν. Όταν το Νοέμβριο ξαναέγινε λοκνταουν, πάλι τα γύρισε και έλεγε ότι αυτή είναι η μόνη λύση. Σε κανένα μήνα που θα αρθεί πάλι το λοκνταουν θα είναι υπέρ της άρσης.
Ας ακολουθήσω το σκεπτικό σου. Αυτοί στηρίζουν. Και λέγονται "κυβερνητικοί".

Αυτοί που λένε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ, ξέρεις πως λέγονται;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εγώ πάλι ξέρω τύπο που κάνει 4 μήνες διακοπές με το γκομενάκι αφού ούτως ή άλλως αυτό τον καιρό μπορεί να το κάνει, δεν είναι στους ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ της υπόθεσης, καφετέρια-εστιατόριο-μπαρ χειμερινό και ουρλιάζει όλη μέρα για την καταστροφή που τον βρήκε. :confused:
Εγώ πάλι ξέρω 2 δημόσιους υπαλλήλους που τους έχει βοηθήσει πολύ στο να ψωλάρουν η κορονοκατάσταση αλλά από την αρχη έβλεπαν την κοροϊδία και το έχουν δεδομένο το πριόνι στους μισθούς τους.
Δηλαδή αυτοί έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι που η κυβέρνηση τους πληρώνει και ψωλάρουν και να κάθονταν στα αυγά τους;
Δεν κοιτάει όλος ο κόσμος τη πάρτη του και μόνο όπως έχετε μάθει να κάνετε τα τυφλά κομματόσκυλα :birdman:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Αν υπονοείς ότι είμαι ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ είσαι αστείος. Ήμουν, είμαι και θα είμαι κατά του λοκνταουν, τουλάχιστον στη μορφή που ακολουθείται στην Ελλάδα. Από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα ένα χρόνο μέτα, η θέση μου και οι προτάσεις μου δεν έχουν αλλάξει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Έλα συνάδελφε, μην τους ανοίγεις τα μάτια, τους κερδάμε που "καταστράφηκαν". Ραντεβού αύριο στο γραφείο πρωτοκόλλων στο δήμο. :tooth::tooth:
Θα σε δω τον επομενο μηνα ,ειμαι σε αναρωτικη αδεια ... :grin:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τρίχες. Ο λόγος απλός:

H κυβέρνηση σου επέλεξε να εφαρμόσει το αυστηρότερο και πλέον μακροχρόνιο λοκντάουν από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης ως αποκλειστικό μέτρο πρόληψης της διασποράς του ιού αφού ΕΠΕΛΕΞΕ να μην κάνει σωστή επιδημιολογική επιτήρηση και εφάρμοσε οριζόντια αντί για στοχευμένα μέτρα.

Τι κατάφερε λοιπόν?

Αφενός μεγιστοποίησε το συνολικό οικονομικό, κοινωνικό, ψυχολογικό κόστος για την ευρύτερη κοινωνία του +90% που ΔΕΝ την αφορά άμεσα το ζήτημα διότι στατιστικά για αυτό η νόσηση από κοβιντ θα είναι σαν απλό συνάχι για να προστατεύσει το 10% των ευπαθών που τυγχάνουν συμπτωματικά κύρια εκλογική της πελατεία (καθότι γέροι).

Αφετέρου υπονόμευσε άμεσα την υγεία και την ευεξία του γενικού πληθυσμού υπονομεύοντας το μέλλον του - καταργώντας επί της ουσίας την εκπαιδευτική διαδικασία, κλείνοντας πρακτικά τα νοσοκομεία για όλα τα μη κατεπείγοντα περιστατικά, ακυρώνοντας κάθε προληπτική διαγνωστική εξέταση στο ΕΣΥ κτλ κτλ

Εν ολίγοις προκάλεσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημία στον γενικό πληθυσμό για να παρατείνει κατά ελάχιστα χρόνια το προσδόκιμο της ζωής ορισμένων γέρων και ευπαθών (θυμίζω μέση ηλικία θανάτων με κοβιντ 79 έτη με προσδόκιμο ζωής ελάχιστα μεγαλύτερο).
αυτα ακριβως......επελεξαν οι παλιομαλακες να στηριξουν -βλακωδως βεβαια-τα πελατακια τους εκλογικα....ειναι γνωστο πως ανω των 75 μονοκουκι τους την ριχνουν....πονταραν πως θα πουλησουν φοβο και θα παρουσιασουν τη λυση....ε τοσο μαλακες ειναι .....Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!Αργα η γρηγορα η επιλογη του οριζοντιου λοκνταουν θα κατερρεε με κροτο και θα εκανε εμφανη την τεραστια μαλακια του να μην στοχευσουν στις ευπαθεις ομαδες τα μετρα εξ αρχης.......ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
και ολα αυτα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ....ΟΤΑΝ μας οδηγησαν στο 2ο λοκνταουν σας φωναζα πως ηταν μοιραιο ΤΟ λαθος....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΑΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ........ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΙΠΟΙΣΤΕΙΜΩΝΑΙΣ ΟΧΙ.....ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑ ΙΣΟΒΙΑ ΘΕΛΟΥΝ....ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ!
φίλε αισθάνομαι ένα άγχος να σε διαβάζω λες και είσαι μπαρούτι όλη μέρα κάθε μέρα. Την υγεία σου πάνω από όλα, τα υπόλοιπα βρίσκονται μην αγχώνεσαι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.111
Πόντοι
6.256
ο αρχιξεφτιλας της επιτροπης που να κρυβεται αραγε?

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Αριστεροί. Οι σκεπτόμενοι και έχοντες κριτική σκέψη πολίτες δεν ανήκουν σε κανένα από τα δύο στρατόπεδα.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Σε ΚΑΜΊΑ ευρωπαϊκή χωρα δεν είχε το λοκνταουν που είχαμε εμείς! Σε ΚΑΜΙΑ

Σταματήστε τα ψέμματα γαμημενα γαλάζια προβατα και τραβάτε ψοφηστε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Δεν είναι και λίγο αυτό, να κάνεις ότι γουστάρεις . Ξέρω αντικαραντινάκια που το παίζει επαναστάτης αλλά φοράει διπλή μάσκα κάποιες φορές.
Επίσης δες πως αντέδρασε η κοινωνία ως προς αυτούς που είχαν πάει Ντουμπάϊ τις γιορτές. Το πρόβλημά τους δεν ήταν τόσο ότι θα έφερναν τον ιό αλλά γιατί περνάς εσύ καλά ενώ εγώ είμαι κλεισμένος μέσα..
Αυτό πήγε να πει και η ...πανελίστρια στον ρεμπέτη, πως αυτός διασκεδάζει ενώ όλοι υπομένουν τα μέτρα ,που την τάπωσε βέβαια λέγοντας πως δεν την κάλεσε. Δηλαδή υπάρχουν πολλοί κακιασμένοι καραντινόκαυλοι που νευριάζουν αν κάποιος δεν κάνει τα ίδια με αυτούς ασχέτως αν δεν συντρέχει κίνδυνος διάδοσης του ιού.
Τέλος από τη λίστα ξέχασα
- kabourdidis
-kolompourdas
που και οι δυο από την αρχή δεν μάσησαν.Νομίζω πως έχω ξεχάσει κι άλλους..
Το 90% των καραμτινοκαυλων που ξέρω στην προσωπική μου ζωή είναι
Δυ
Συνταξιούχοι
Εισοδηματιες
Ευπαθείς ομάδες( που όμως άμα τους πει ότι άνοιξε ένα καφέ θα πάνε από τους πρώτους ΧΑ ΧΑ)

Δλδ όσοι δεν έχασαν εισοδήματα ή δεν έχουν άγχος για το αυριο
Σοβαρός άνθρωπος δύσκολα να πιστέψει σε καραντίνα τον 21 αιώνα

Το προφίλ του καραντινολαγμου είναι μίζεροι άνθρωποι κ κυρίως δεν έχασαν τα κεκτημένα τους επίσης άτολμοι χωρίς όραμα κ καραντινολαγνοι της θεωρίας που αν τους πάρεις τηλ να πας αύριο μπουζούκια θα έρθουν πετοντας

Φυσικά υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις αλλα Λίγες

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Το ότι τελικά χουλιγκάνοι, αναρχικοί και αριστεριστές κατέληξαν να είναι οι μόνοι που πρακτικά αντέδρασαν στα πεζοδρόμια παράγοντας πολιτικό αποτέλεσμα είναι ντροπή για την Ελλάδα και ενδεικτικό της ξεφτίλας όλων εμάς των "νοικοκυραίων".
Οι λεγόμενοι «νοικοκυραίοι» προσπάθησαν δυο φορές μαζικά στο παρελθόν να αλλάξουν με εξέγερση πολιτικές που ήταν εναντίων τους αλλά δεν κατάφεραν τίποτα και τα χημικά των ματ τους διάλυσαν.Μιλάω για τους αγανακτισμένους και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Δυστηχώς η πλατεία Συντάγματος έχει αποδειχτεί πως ευνοεί πάντα τα ΜΑΤ που γνωρίζουν πολύ καλά το πεδίο. Οι διαδηλωτές πάντα βλέπουν ανηφορικά τις δυνάμεις καταστολής και χάνουν το πλεονέκτημα πως είναι πολυάριθμοι.
Ετσι το έχουν παρατήσει σχεδόν όλοι και ξέρουν πως δεν θα πετύχουν τίποτα.
Η τελευταία νίκη πολιτών απέναντι στην αστυνομία ήταν στα νησιά.
Οι χουλιγκάνοι είναι πιο έμπειροι στις οδομαχίες και σε κλειστές γειτονιές όπως η νέα Σμύρνη η μάχη είναι πιο ίση.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.907
Πόντοι
19.795
Δεν μπορω να καταλαβω. Αληθεια, δεν τρολαρω. Εχουμε λοκ νταουν; η, δεν εχουμε; Πετυχανε τα μετρα; η, οχι;
Αν πετυχανε, γιατι μας λενε συνεχεια οτι εχουν φρακαρει οι ΜΕΘ; Αν δεν πετυχανε, γιατι λασκαρει το λοκ-νταουν;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αν θέλετε να ενδεικτική συγκριτική αυστηρότητα λοκντάουν - στο περίπου - η καλύτερη διαθέσιμη προσέγγιση είναι αυτή https://ourworldindata.org/grapher/covid-stringency-index

Σημειώνω ότι η Ελλάδα ευνοείτε από την συγκεκριμένη μέτρηση για διάφορους λόγους πχ η παγκόσμια πρωτοτυπία της αποστολής των SMS δεν προσμετράται ως επιπρόσθετος περιορισμός αλλά θεωρείται ισότιμος της σύστασης παραμονής στο σπίτι. Επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται παράμετροι που αφορούν στην τριτοκοσμικού τύπου γεωγραφική κατανομή πληθυσμού της Ελλάδας όπου πχ 3 ελληνικές διοικητικές ενότητες συγκαταλλέγονται στο τοπ 10 των ποιό πυκνοκατοικημένων της Ευρώπης https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/DDN-20200430-1 . Συνεπώς το "αθλήσου κοντά στο σπίτι σου" για τον Αθηναίο είναι πολλαπλάσια περιοριστικό από ότι για τον Βερολινέζο κτλ

Η Ελλάδα είχε τα πλέον αυστηρά και πλέον μακροχρόνια ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ περιοριστικά μέτρα κοβιντ από οποιαδήποτε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης - μην το ψάχνετε παραπάνω, δεν έχει νόημα.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Δεν μπορω να καταλαβω. Αληθεια, δεν τρολαρω. Εχουμε λοκ νταουν; η, δεν εχουμε; Πετυχανε τα μετρα; η, οχι;
Αν πετυχανε, γιατι μας λενε συνεχεια οτι εχουν φρακαρει οι ΜΕΘ; Αν δεν πετυχανε, γιατι λασκαρει το λοκ-νταουν;
Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε :confused:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ΑΝ επαληθευτούν τα όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι ότι θα γίνει αύριο ΤΟΤΕ στην πραγματικότητα η κυβέρνηση με μια τεράστια κωλοτούμπα αναθεωρεί βασικές παραμέτρους της στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας και εμμέσως αποδέχεται ότι τα οριζόντια περιοριστικά μέτρα εφαρμοζόμενα χωρίς συναίνεση και επιτήρηση - πέρα της οικονομικής, κοινωνικής, ψυχολογικής κτλ καταστροφής που προκάλεσαν - ήταν απρόσφορα και πιθανά επιδείνωσαν την διασπορά.

Ενδεικτικό του τι έρχεται είναι ότι εδώ και δύο ημέρες ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου αντί να εμφανίζεται καθημερινά στα κανάλια όπως έκανε επί εβδομάδες - ειδικά δε τώρα που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το γιατί το ιατρικό σώμα που εκπροσωπεί δεν θέλει να συμμετάσχει στις κοβιντ υποδομές του ΕΣΥ και απειλείται με επιστράτευση – έχει εξαφανιστεί και σπρώχνει και πάλι με τα μπούνια το ζήτημα της παροχής καθολικής αμνηστίας και ασυλίας για το σύνολο των ιατρικών πράξεων που αφορούσαν κοβιντ περιστατικά για το σύνολο του ιατρικού προσωπικού της χώρας https://pis.gr/108752/δελτίο-τύπου-π-ι-σ-σειρά-συναντήσεων-π/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom