Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Κανα ιδιωτικο θα επιταξουν?
Ή τ αφηνουν για τις αναγκεςτων φραγκατων γιατι ετσι κι αλλιως τα νοσοκομεια ειναι για μια νόσο ,τον κινεζοιό

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Έτρεξε το ζωο να απαλλάξει τον πρωθυπουργο απο καθε ευθύνη, για όλα οι πολιτες φταίνε,
Μη φοβάσαι ζωάδι, τιποτα δε θ αφήσει όρθιο ο κούλης, μέχρι τσουνάμι θα φέρει, έχει πάρει φόρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
σε συνοικιακη λεωφορο τωρα δεν πεφτει καρφιτσα, εξω απο μπυραρια πινουν στο πεζοδρομιο, σουβλακια, καφε στο δρομο

αυτο το πραγμα που ζουμε ειναι καραντινα μονο για τα εμπορικα μαγαζια και για τα ταξιδια στην περιφερεια :confused:

Ο κουλης φταιει.
Mηπως φταινε οι συμβουλοι του; Τα γκαλοπ που δειχνουνε οτι το 75 τοις εκατο των ερωτηθεντων συμφωνει με τα μετρα, ενω στην ουσια η πλειοψηφια του κοσμου δεν τα δεχεται;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
Θεοχάρης: Όλοι οι Βρετανοί, εμβολιασμένοι ή μη, θα μπορούν να έρθουν διακοπές στην Ελλάδα

Κατσε μέσα ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΔΙ που τους ψηφισες

Κατσε μέσα ΠΡΌΒΑΤΟ και στέλνε SMS για να πας απέναντι χωρίς να φας 300αρι

Για να ρθει ο σάπιος Άγγλος χωρίς κανένα έλεγχο το καλοκαιρι να αφήσει ρευστό στο φίλο μεγαλοξενοδοχο του Κουλη

Μπεεεεεε ΓΙΔΙΑΑΑΑΑ

Ο «φιλος μεγαλοξενοδοχος του κουλη» ειναι η βαρια βιομηχανια της χωρας. Βλακα.
Πολυ σωστο,κανενας δεν διαφωνει σε αυτο....φανταζομαι πως η διαφωνια ειναι πως ανοιγοντας αυτους ομως καλοκαιρι,κλεινει τους υπολοιπους για χειμωνα.....επισης πρεπει να αποφασισεις μεσιε ......ΕΙΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ( που θεωρω πως ειναι απολυτα σωστο) ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ(που θεωρω απολυτο λαθος) οχι ομως 2 μετρα και 2 σταθμα.....εμας δηλαδη δεν μας εκανε μανουλα?μπετονιερα μας εκανε?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ......
-ΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ!
-ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ!
-ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
-Ο ΚΟΡΩΝΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ....ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .......ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ.....ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΥΠΕΡΙΛΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ , ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!

ΥΓ ..ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ Ο ΣΥΜΠΙΖΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!
ΥΓ2 ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Θα μας πεις για τον Γακη ρε Γιατρέ, δεύτερη φορά ρωτάω όμορφα. Γιατί να μην τον πιστέψω δλδ;

Αυτό που λέει ο Γάκης για τους κύκλους των μοριακών τέστ το έλεγε και ο Φαρσαλινός τις προάλλες , οτι κανονικά θα έπρεπε να σου λένε βγήκες θετικός στους τάδε κύκλους ... ίσως να είχε γίνει μια τέτοια απόπειρα τότε που έλεγαν κάτι περι οριακά θετικών ; Δεν ξέρω.

Πάντως με πολλούς κύκλους στα pcr προφανώς μπορούν και αλλάζουν και τον αριθμό κρουσμάτων και τον αριθμό των νεκρών απο η με covid ... όσον αφορά τους ασθενείς σε ΜΕΘ , σε κλίνες covid , και στους διασωληνομένους δεν ξέρω τί γίνεται ... εκεί θα πρέπει μάλλον να υποθέσουμε πως δίνουν τα αληθινά στοιχεία και οτι δεν τα φουσκώνουν , όχι τίποτα άλλο να μην μας πουν και ψεκασμένους :P

αυτο με τους κύκλους κάτι μου θυμίζει :grin:...

Μπορεί επίσης να χρειαστούν αν αυριο μεθαύριο είμαστε τόσο άτυχοι και σκάσει καμιά πραγματική πανδημία ... που μακάρι αν είναι να ερθει να έρθει σε 100 η σε 1000 χρόνια η και ποτέ ακόμα καλύτερα :P

Στο τέλος παίζει να έρθει καμιά πραγματική πανδημία και να γίνει σαν το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο που του έτρωγε τα πρόβατα , όταν του τα έφαγε στα αλήθεια δεν τον πίστευε κανείς ...

Θα μου πείς αν έρθει κάτι τέτοιο (κούφια η ώρα) λογικά θα βλέπουμε κόσμο να πεθαίνει ... και έτσι δεν θα χρειαζόμαστε τον κάθε Ευαγγελάτο να μας πείσει ...

το μόνο σίγουρο είναι πως όταν εμφανιστεί η πραγματική πανδημία θα την καταλάβεις πρώτος...άντε δεύτερος ή τρίτο-τέταρτος

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
τυπε οχι απλα κλητηρας στον εφκα χανιων....παιζει να εχεις και να πατησεις απο τοτε που διοριστηκες και να κολλας αναρρωτικες....για να καταλαβω ,ειρωνευτικες το ποσο που εγραψα?πιστεψες οτι το εβγαλα απο το μυαλο μου γιατι σου φανηκε υπερβολικα μεγαλο?.....μαντεψε .....δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου,ναι ειναι υπερβολικα μεγαλο 46 δις ζημια το 20 και τα ρεστα οι δυο μηνες του 21 και ειναι η επισημη ενημερωση που λαμβανουμε απο τα επιμελητηρια....πσεκαντανς λογικα και αυτοι.....ευτυχως που 3-4 καραντινοκαυλοι μας ,κατα τυχη και κουλοκαυλοψωλορουφηχτρες,μας βαζετε μυαλο.....
Αν κατα τυχη κυβερνουσε ο ψυριζα βεβαια,θα ειχατε σηκωσει το λαβαρο της επαναστασης και θα ειχατε ζωστει φυσεκλικια για την θανατωση της μεσαιας ταξης με τα εντελως αποτυχημενα αυτα οριζοντια μετρα....αλλα σημερα ειναι απλα πεμπτη....
Πατα μωρη χοντρη αδερφαρα το κουμπι να γινουμε παραναλωμα μπας και δουμε ασπρη μερα...

καλά μην το έχεις και σίγουρο με την άσπρη μέρα, υπάρχει και άλλο ενδεχόμενο

Συνημμένα

• 29.jpg
    29.jpg
    420,5 KB · Εμφανίσεις: 27

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
εδώ είναι λιβάδι ψεκασμένων,
να βάλετε και μία ψηφοφορία

είσαι λίγο υπερβολικός :grin:
τουλάχιστον κανείς από αυτούς που εννοείς δεν έχει γράψει (τουλάχιστον μέχρι τώρα, ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει άυριο στο μαγικό μπου) για τους αρνητές του χιονιού που άκουσα πρόσφατα :new_shocked:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
σε συνοικιακη λεωφορο τωρα δεν πεφτει καρφιτσα, εξω απο μπυραρια πινουν στο πεζοδρομιο, σουβλακια, καφε στο δρομο

αυτο το πραγμα που ζουμε ειναι καραντινα μονο για τα εμπορικα μαγαζια και για τα ταξιδια στην περιφερεια :confused:

Ο κουλης φταιει.
Mηπως φταινε οι συμβουλοι του; Τα γκαλοπ που δειχνουνε οτι το 75 τοις εκατο των ερωτηθεντων συμφωνει με τα μετρα, ενω στην ουσια η πλειοψηφια του κοσμου δεν τα δεχεται;

Και αν δεν τα δεχεται; Να προσλαβουμε 10 μυρια αστυνομικους; Αυτοι δεν τα δεχοντουσαν και απο την αρχη θελοντας να πανε να χορεψουν στην Πατρα. Αυτοι ειμαστε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
Θεοχάρης: Όλοι οι Βρετανοί, εμβολιασμένοι ή μη, θα μπορούν να έρθουν διακοπές στην Ελλάδα

Κατσε μέσα ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΔΙ που τους ψηφισες

Κατσε μέσα ΠΡΌΒΑΤΟ και στέλνε SMS για να πας απέναντι χωρίς να φας 300αρι

Για να ρθει ο σάπιος Άγγλος χωρίς κανένα έλεγχο το καλοκαιρι να αφήσει ρευστό στο φίλο μεγαλοξενοδοχο του Κουλη

Μπεεεεεε ΓΙΔΙΑΑΑΑΑ

Ο «φιλος μεγαλοξενοδοχος του κουλη» ειναι η βαρια βιομηχανια της χωρας. Βλακα.
Πολυ σωστο,κανενας δεν διαφωνει σε αυτο....φανταζομαι πως η διαφωνια ειναι πως ανοιγοντας αυτους ομως καλοκαιρι,κλεινει τους υπολοιπους για χειμωνα.....επισης πρεπει να αποφασισεις μεσιε ......ΕΙΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ( που θεωρω πως ειναι απολυτα σωστο) ΕΙΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ(που θεωρω απολυτο λαθος) οχι ομως 2 μετρα και 2 σταθμα.....εμας δηλαδη δεν μας εκανε μανουλα?μπετονιερα μας εκανε?

Δε γινεται ρε τυπε, πως να το κανουμε λιανα; Εδω βλεπεις βαζει ο αλλος οτι με απαγορευση, με προστιμα και τα μουνοπανα εχουν στηθει σε υπαιθριες μπυραριες.

Αν νομιζετε οτι ανοιγωντας τα παντα αυτοι οι κανιβαλοι θα συμμορφωθουν τι να πω.

Υπενθυμιζω ακομα μια φορα οτι κλειστα ειναι μονο τα εμπορικα που δεν εχουν e shop και ΥΠΟλειτουργει η εστιαση.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Αυτο ειναι για τους μη Ψεκασμενους!
Μηπως βλεπετε πλεον εκεινες τις εκατονταδες λευκες γραμμες που γεμιζαν παλια τον ουρανο
και σας ελεγαν οτι ειναι τα καυσιμα των αεροπλανων?
Ξαφνικα εξαφανισθηκαν απο το 18.Τι εγινε ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ?
Ξυπνηστε κοροιδα.

:wink:

για λύσε μου μερικές απορίες, γιατί αυτό με τους ψεκασμούς φαίνεται ενδιαφέρον

-δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που οργανώνουν τους ψεκασμούς με αεροσκάφη, ΟΚ αλλά οι ίδιοι πως γλυτώνουν από τον ψεκασμό ; σε άλλο πλανήτη ζουν ;
-εσύ καλείς εμας τα κορόιδα να ξυπνήσουμε, άρα εσύ έχεις ήδη ξυπνήσει. Ή ήσουν απο πάντα αφυπνισμένος ;
-και αφού είδες την αλήθεια πως κατάφερες να απαλλαγείς από την επίδραση των ψεκασμών ; αν το πέτυχες είδες κάποια διαφορά στο πριν και το μετά ; κάτι σαν τα Πρίνου ας πούμε ;
- και τελικά τι έγινε το 18 και σταμάτησαν ;

Υ.Γ. κάτι σε είχα ρωτήσει τις προάλλες για τους νεκρούς στη Βρετανία μετά την έναρξη των εμβολιασμών αλλά ξέχασες να απαντήσεις...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Help help help
Από τον αλεξ71

Αν σταματήσουν έναν άνεργο που δεν.πσιρνει επίδομα λόγω ότι δεν τ δικαιούτσι κ γράψει ένα χαρτί τριγυρνω για εύρεση εργασίας μπορεί να τον γραψει μπάτσος;;; Κ αν το γράψει κ το πάει δικαστήριο είναι δυνατόν σοφρων δικαστής να μην σβήσει το πρόστιμο;έστω κ λίγη τσίπα να έχει πάνω του

Επίσης αν εε απλά γράψει κυκλοφορο για εύρεση αγοράς ώστε να πουλήσω το εμπορεύματα μου ή υπηρεσίες κ χτυπώ πόρτες δλδ μαγαζιά
Μπορεί πάλι ο μπάτσος να του βάλει πρόστιμα;;;;;;
:sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Help help help
Από τον αλεξ71

Αν σταματήσουν έναν άνεργο που δεν.πσιρνει επίδομα λόγω ότι δεν τ δικαιούτσι κ γράψει ένα χαρτί τριγυρνω για εύρεση εργασίας μπορεί να τον γραψει μπάτσος;;; Κ αν το γράψει κ το πάει δικαστήριο είναι δυνατόν σοφρων δικαστής να μην σβήσει το πρόστιμο;έστω κ λίγη τσίπα να έχει πάνω του

Επίσης αν εε απλά γράψει κυκλοφορο για εύρεση αγοράς ώστε να πουλήσω το εμπορεύματα μου ή υπηρεσίες κ χτυπώ πόρτες δλδ μαγαζιά

Αυτος που γυριζει με το εμπορευμα ειναι αυτοαπασχολουμενος και φυσικα δεν τρωει προστιμο, αρκει να εχει το σχετικο χαρτι οτι εμπορευεται.
Για τον ανεργο δεν προβλεπεται να γυριζει "για να βρει δουλεια", οχι.
Ας στειλει μηνυμα με το 6 και καλα οτι αθλειται

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
Help help help
Από τον αλεξ71

Αυτος που γυριζει με το εμπορευμα ειναι αυτοαπασχολουμενος και φυσικα δεν τρωει προστιμο, αρκει να εχει το σχετικο χαρτι οτι εμπορευεται.

Ειναι τοσο ασχετοι που δεν ξερουν οτι ο εε μπορει να βγαλει το χαρτι μετακινησης για τις ωρες που θελει να απασχολειται.

Κατα τα αλλα ομως σε θεματα κοβιντ ειναι εξπερ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Help help help
Από τον αλεξ71

Χεστηκε η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη για τον άνεργο,
Οι δυ και τα κομματόσκυλλα να ναι καλά.
Ειδατε να παιρνει 534 ειδικου σκοπου κανας δυ?
Ουτε ευρω εχασαν ουτε θα χάσουν αυτοί.
Πάντα επιβιώνουν σαν τις κατσαρίδες,

Δουλευουν και απ το σπίτι, γελάστε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Help help help
Από τον αλεξ71

Αν σαν ΕΕ δεν έχω το εμπόρευμα μαζί μου αλλά χτυπώ πόρτα πόρτα τις επιχειρήσεις ώστε να βρω μελλοντικούς πελάτες προμοταροντας προφορικά είτε με προσπέκτους τα εμπορεύματα μου

Εδώ υπάρχει παρανομία ώστε να φάει κάποιος πρόστιμο;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Help help help
Από τον αλεξ71

Ειναι τοσο ασχετοι που δεν ξερουν οτι ο εε μπορει να βγαλει το χαρτι μετακινησης για τις ωρες που θελει να απασχολειται.

Πάλι.μαλακια είπες
Το σύστημα δε σε αφήνει να εκδόσεις χαρτί 24 ώρες το 24 Ώρο

Ρώτα το λογιστή σου

Διότι εγώ μπορεί να γουστάρω να πάω να δουλέψω πχ να ψεκασω νύχτα στα χωράφια όμως το σύστημα που έφτιαξαν τα τσακάλια της ΝΔ δεν το πρόβλεψαν αυτό διότι τους νοιάζει ο δυ

Προχειρότητες παντού
Άλλοι φορά να λέτε το κόμμα να σας ενημερώνει καλύτερα

Κατά τα άλλα το παίζουν μερικοί εξπερ καραντινας κ του ΛΟΚ ντάουν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
Help help help
Από τον αλεξ71

Αν σαν ΕΕ δεν έχω το εμπόρευμα μαζί μου αλλά χτυπώ πόρτα πόρτα τις επιχειρήσεις ώστε να βρω μελλοντικούς πελάτες προμοταροντας προφορικά είτε με προσπέκτους τα εμπορεύματα μου

Εδώ υπάρχει παρανομία ώστε να φάει κάποιος πρόστιμο;;

Οχι φυσικα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
Help help help
Από τον αλεξ71

Πάλι.μαλακια είπες
Το σύστημα δε σε αφήνει να εκδόσεις χαρτί 24 ώρες το 24 Ώρο

Ρώτα το λογιστή σου

Διότι εγώ μπορεί να γουστάρω να πάω να δουλέψω πχ να ψεκασω νύχτα στα χωράφια όμως το σύστημα που έφτιαξαν τα τσακάλια της ΝΔ δεν το πρόβλεψαν αυτό διότι τους νοιάζει ο δυ

Προχειρότητες παντού
Άλλοι φορά να λέτε το κόμμα να σας ενημερώνει καλύτερα

Κατά τα άλλα το παίζουν μερικοί εξπερ καραντινας κ του ΛΟΚ ντάουν

Ρε κουφιοκεφαλε, φυσικα και δε μπορεις να βγαλεις χαρτι να κυκλοφορεις 24 ωρες το 24ωρο γιατι φυσικα και ειναι ψεμα οτι θα δουλευεις ολες αυτες τις ωρες.

Αλλα μπορεις καλλιστα να βγαλεις ενα χαρτι 7:00- 21:00 ή αφου πρεπει να ψεκασεις τη νυχτα να το κανεις 00:00-9:00.

Αλλα καλυτερα να το σκεφτεις να ψεκασεις, αρκετους ψεκασμενους εχουμε, δε χρειαζομαστε αλλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom