CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 2.606
τυπε οχι απλα κλητηρας στον εφκα χανιων....παιζει να εχεις και να πατησεις απο τοτε που διοριστηκες και να κολλας αναρρωτικες....για να καταλαβω ,ειρωνευτικες το ποσο που εγραψα?πιστεψες οτι το εβγαλα απο το μυαλο μου γιατι σου φανηκε υπερβολικα μεγαλο?.....μαντεψε .....δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου,ναι ειναι υπερβολικα μεγαλο 46 δις ζημια το 20 και τα ρεστα οι δυο μηνες του 21 και ειναι η επισημη ενημερωση που λαμβανουμε απο τα επιμελητηρια....πσεκαντανς λογικα και αυτοι.....ευτυχως που 3-4 καραντινοκαυλοι μας ,κατα τυχη και κουλοκαυλοψωλορουφηχτρες,μας βαζετε μυαλο.....αυτο εχει σημασια ρε καραντινοκαυλε κλητηρα στον εφκα χανιων? Η το γεγονος πως οι επιχειρησεις στην χωρα εχουν χασει 72δις στην διαρκεια του λοκνταουν?Σοβαρα ρε σεις αλλα για καλοσκεφτειτε....γιατι να αυτοκτονησει καποιος στην ελλαδα του λοκνταουν?πουτσιλικι ολη μερα ,επιδομα,πσ4 τερματισμενο,νετφλιξ επισης και εισφορες παγωμενες.......ΟΤΑΝ ανοιξει η φαση και θα σκασουν τα κανονια,θα ξεπαγωσουν οι εισφορες,αλλα δεν θα βρουν τις δουλειες που ειχαν ,ελατε να μου πειτε τι θα γινει με τους απελπισμενους....ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙ ΕΛΕΩ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΚΟΒΙΝΤ και λογικα η τσαπου θα ειναι ελεφαντισια.....
ΥΓ.....ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.....οχι οτι πιανουν οι καταρες,αλλα να μην ξεχνιομαστε γαμημενοι....
Τελικα ρε τυπε μπουτικ εχεις ή καφενειο και μας τα εχεις κανει ζεπελιν;
Μπορει και 37377-72277:7728-8’δις
Αν κατα τυχη κυβερνουσε ο ψυριζα βεβαια,θα ειχατε σηκωσει το λαβαρο της επαναστασης και θα ειχατε ζωστει φυσεκλικια για την θανατωση της μεσαιας ταξης με τα εντελως αποτυχημενα αυτα οριζοντια μετρα....αλλα σημερα ειναι απλα πεμπτη....
Πατα μωρη χοντρη αδερφαρα το κουμπι να γινουμε παραναλωμα μπας και δουμε ασπρη μερα...