alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις απολυτο δίκιο. Εχω τσακωθει με τον διαχειριστη της πολυκατοικιας, επειδη εχει αναρτησει ανακοινωση να κλειδωνεται η πορτα. Ειμαι ο μονος που ΔΕΝ την κλειδωνει και καθε φορα την βρισκω κλειδωμενη, επειδη ΟΛΟΙ οι υπολοιποι στην πολυκατοικια κλειδωνουν. Τους τα εξηγησα εκατο φορες, θα καουμε, θα γινει κανενας σεισμος και δεν θα μπορουμε να βγουμε, κλπ κλπ. Τιποτα. Σου λενε εγινε προπερσι μια αποπειρα διαρρηξης στον δευτερο οροφο. Ευχαριστω για το νεο, τους απαντω, στο δικο μου διαμερισμα εγινε. Αλλά εγω ειμαι ο μονος που ΔΕΝ κλειδωνει. Φοβομαστε σου λενε. Αντε να τους πεισεις.το βραδυ κλειδωνουμε την εισοδο στην πολυκατοικιαπάντως για τις επισκέψεις μπορεί να έχεις και δίκιο, ο φοιτητόκοσμος στην πολυκατοικία μου σα να μην έχει πάρει χαμπάρι....μαζώξεις κανονικότατα
τελευταιος μπηκα χθες
πριν λιγο πηγα βολτα το σκυλο κλειδωμενα ηταν ακομα
25 διαμερισματα ανθρωπος δεν κουνηθηκε
Θα σε πληροφορήσω πως είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ βάσει του Νόμου της Πυρασφάλειας να κλειδώνονται οι πόρτες εξόδου των Πολυκατοικιών. Αν δηλ. Πιάσει φωτιά η Πολυκατοικία και κάποιος δεν μπορέσει να βγει έξω, λόγω της κλειδωμένης πόρτας, ο Διαχειριστής θα πάει φυλάκα. Ψάξτο στο διαδίκτυο. Υπάρχει ειδικός αφαλός, δεν είναι πολύ ακριβός, τον οποίο στρίβοντας κλειδώνεις μπαίνοντας μέσα στην πολυκατοικία και όποιος θέλει να βγει απλά τον γυρνάει, δεν χρειάζεται κλειδί