Καποιος ζητησε στοιχεια για την θνησιμοτητα μετα τον εμβολιασμο στο Ηνωμενο Βασιλειο.
Σας παραθετω μερικα και μελετηστε τα
εγώ ήμουν αυτός που τα ζήτησε και δεν βλέπω σαφή απάντηση σε αυτά που ρώτησα.
υπενθυμίζω ότι είχες γράψει
"Στην Βρετανια πεθαινουν οι γεροι σαν τις μυγες μετα τον εμβολιασμο.
Το εμβολιο σε μολυνει με Σαρσ-2 και σε κανει χρονιο φορεα."
και σε ρωτησα :
λέει για τους γέρους που πεθαίνουν σαν τις μύγες αν είχαν εμβολιαστεί πριν ; και αν ναι πόσες μέρες πριν ;
και όταν λες πεθαίνουν σαν τις μύγες εννοείς από τον κορώνα ή μπορεί να είναι και άλλες αιτίες ; τροχαία πχ. ή κανά βιάγκρα, κλπ κλπ ;
θα ξαναβάλω τα ερωτήματα πιο αναλυτικά γιατί μπορεί να μην ήμουν αρκετά σαφής :
- γράφεις για γέρους που πεθαίνουν σαν μύγες μετά τον εμβολιασμό. εννοείς ότι πεθαίνουν λόγω του εμβολίου ; ή ίσως λόγω της αποτυχίας του εμβολίου να τους προφυλάξει ;
- σε κάθε περίπτωση που είναι τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση θανάτων μετά την έναρξη των εμβολιασμών ; τα διαγράμματα που παρέθεσες ;;;; κάποια σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο ; άλλοι παράγοντες που να παίζουν ρόλο στην αύξηση ή μείωση των θανάτων ;
στο μεταξύ μερικές ακόμη αρωτήσεις για προηγούμενα ποσταρίσματά σου :
- ο καμπουρδίδης σου έγραψε : "
Βασικα εχει εμβολια που δουλευουν με RNA και αλλα που ειναι βασισμενα σε αδενοϊους. Οχι RNA+adeno combo." και τον παραθέτεις λέγοντας ότι κουράζεσαι με τους ανόητους. Και ως απάντηση βάζεις από το Lancet για το εμβόλιο της AstraZeneca όπου λέει ότι αυτό είναι adenovirus-based vaccine. Είναι και RNA; Κοιτάω και ξανακοιτάω το άρθρο αλλά δεν γράφει πουθενά τα τρία γράμματα : RNA..... μου το εξηγείς σε παρακαλώ γιατί δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά ;
- ποστ # 56344 : όλα αυτά τα εγκυκλοπαιδικά σχετικά με τους αδενοιούς τι προσφέρουν στην παρούσα συζήτηση ;
-ποστ # 56349 γράφει το άρθρο που παραθέτεις :
Υπάρχει μια θεωρητική πιθανότητα το DNA του εμβολίου να ενσωματωθεί στο γονιδίωμά σου. τεκμηρίωση για την υπόθεση αυτή υπάρχει ;
-το συμπέρασμα που βάζεις στο τέλος του παραπάνω ποστ :
...θα σας χορηγησουν το κοματι του γενετικου κωδικα του Αδενοιου που λειπει και αυτος θα ενεργοποιηθει ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΣΑΣ και θα πατε στα θυμαρακια οσοι δεν θα εχετε πεθανει απο τα σημερινα εμβολια την επομενη 10ετια.
α) είναι δική σου ιδέα ή μπορώ να δω κάπου την αιτιολόγηση ; ότι δηλαδή το υπόλοιπο κομμάτι του αδενοιού θα ενωθεί με αυτό που μας χορήγησαν πρώτο ;
β) γιατί να πάμε στα θυμαράκια με έναν αδενοιό ;
γ) πως μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοί από αυτούς που θα πεθάνουν την επόμενη δεκαετία έχοντας κάνει τα σημερινά εμβόλια θα είναι εξαιτίας αυτών των εμβολίων και όχι από άλλα αίτια ;
ειλικρινά θέλω να πιστέψω όλα αυτά που μας αποκαλύπτεις, να αφυπνιστώ και να συνταχθώ και γω στον αγώνα για το ξεμπρόστιασμα αυτής της συνωμοσίας. Αλλά πρέπει να βοηθήσεις και συ λίγο...