Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Κοψοχρονιά πουλάει η Ν.Αφρική τα αχρηστα εμβολια της Αστραζενεκα. :rockon::rockon::rockon: Δεκτη και ανταλλαγή με ασπιρίνες. Κούλη , τρέχα να προλάβεις , ευκαιρία! Και ξεκινα να εμβολιαζεις ψηφοφορους σου στο δημοσιο κατα προτεραιοτητα , να αδειασει και καμια θεση . :rockon:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σαν κατι πενταχρονα κάνετε, που τους λεει η μαμα τους να μην πειραξουν το γλυκο στο συρταρι κι αυτα απο αντιδραση ανεβαινουν στην καρεκλα να το παρουνε και να το φανε ολο.

Ετσι και τωρα, σας ειπανε "περιορισθειτε" κι εσεις σκεφτεστε πώς θα βγειτε με μηδεν βαθμους να κανετε βολτα.

Αλλά μαλλον καποιοι δεν εχετε καλυτερη αντιληψη απο πενταχρονα
Πεντάχρονα??? Χμμμ.... μήπως λες πολλά?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Βλέπει κανείς άλλος εκτός από τον χλεχλε, τον μαλακοπηδουλα και τον βλακομπαροκ το τέλος του τούνελ που είπε το καθυστερημένο?
:think:
Οχι τύπε θα πεθανουμε ολοι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.:grin:
Ωραία! Μέχρι Δεκέμβριο τότε! Όχι? Μέχρι Ιούνιο του '22. Όχι? Μέχρι Φεβρουάριο του '23. Κτλ, κτλ, κτλ.

Όταν το αποφασίσετε, τότε θα ανοίξουν και τα μαγαζιά. Αν όχι, έτσι θα πηγαίνει και θα καταστρέφεται κόσμος. Το ξέρω ότι γουστάρετε! :grin:

Καλή διασκέδαση στην Πάρνηθα λοιπόν!
Μηπως θα επρεπε λοιπον να απαγορευτουν οι μετακινησεις στην Παρνηθα και να ανοιξουν τα μαγαζακια;:think:
Όχι, γιατί τότε θα πηγαίνετε στα μαγαζάκια :grin:

Όπως και να έχει, εσείς αποφασίζετε! ή θα τα έχετε κλειστά ή ανοιχτά! Διαλέχτε! :grin:
Εσυ δεν αποφασιζεις;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.:grin:
Ωραία! Μέχρι Δεκέμβριο τότε! Όχι? Μέχρι Ιούνιο του '22. Όχι? Μέχρι Φεβρουάριο του '23. Κτλ, κτλ, κτλ.

Όταν το αποφασίσετε, τότε θα ανοίξουν και τα μαγαζιά. Αν όχι, έτσι θα πηγαίνει και θα καταστρέφεται κόσμος. Το ξέρω ότι γουστάρετε! :grin:

Μηπως θα επρεπε λοιπον να απαγορευτουν οι μετακινησεις στην Παρνηθα και να ανοιξουν τα μαγαζακια;:think:

Όπως και να έχει, εσείς αποφασίζετε! ή θα τα έχετε κλειστά ή ανοιχτά! Διαλέχτε! :grin:
Εσυ δεν αποφασιζεις;
Όχι βέβαια. Εγώ είμαι απλά από αυτούς που θέλω να ανοίξουν αλλά δεν μπορώ να το αποφασίσω. Ξέρεις γιατί? Γιατί απλά υπάρχουν κάτι τυπάκια που για την "επανάσταση" και το "δικαίωμά τους" τα έχουν κλειστά.

Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα δηλαδή, όπως γινόταν πάντα στην Ελλάδα, για τα "δικαιώματα" :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ και επαυξάνω στο σχόλιο σου.

Χωρίς ανθρώπινη επαφή, χωρίς αγάπη, χωρίς αγκαλιές, χωρίς χόμπι, χωρίς χειραψίες, χωρίς αναψυχή, χωρίς δημόσιες συγκεντρώσεις, χωρίς συνάντηση οικογενειών, χωρίς πάρτι, χωρίς ταβέρνες, χωρίς συναυλίες, χωρίς αυθορμητισμό στη ζωή, χωρίς χαρά, χωρίς χαμόγελο, χωρίς ελπίδα, χωρίς νόημα.

Αυτό είναι ανυπόφορο. Και έχει σχεδιαστεί για να είναι ανυπόφορο. Εάν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που συνεχίζει να σας κάνει να αισθάνεστε άθλια, αυτή είναι πραγματικά και πρόθεσή του.
Εγω παντως μια χαρα ειμαι. Πολυ τραγικα μας τα λες. Μια ζωη ακουγα για τις "κοινωνικες υποχρεωσεις" και ποσο τις βαριοντουσαν ολοι, τωρα ξαφνικα σας τις στερησαν και πνιγηκατε.
Γιατι ρε μεγαλε δεν εχεις χαμογελο και ελπιδα? Τι επαθες δηλαδη? Επειδη δεν μπορεις να κατσεις στην καφετερια ή να πας στη συναυλια? Κοιτα ρε κατι στερημενοι. Σαν κακομαθημενα κανετε. Δεν ηξερα οτι η ζωη στερειται νοηματος αν δεν πας στην ταβερνα ή αν δεν κάνεις χειραψιες.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.862
Πόντοι
606
Βλέπει κανείς άλλος εκτός από τον χλεχλε, τον μαλακοπηδουλα και τον βλακομπαροκ το τέλος του τούνελ που είπε το καθυστερημένο?
Κάτσε μέσα πουστάκι, και στέλνε το 6 να βγαίνεις με μασκούλα!
Κατά τα άλλα τον μπούλο. Κάτσε και περίμενε... tomahawk! :grin:
Θα σε απογοητεύσω βλακα αλλά έχω χαρτί από έργανή να κυκλοφορώ μέχρι τις 12 το βράδυ και δεν έχω στείλει ένα χρόνο τώρα ούτε ένα μήνυμα. Επίσης κομπλεξικό σκουπίδι έχω κάνει 2 ταξίδια στο εξωτερικό και ετοιμάζομαι για τρίτο. Για δουλειά φυσικά μιας και δεν είμαι κοπρόσκυλο σαν εσένα να γράφω από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα στο μπου.Χαμενο και άχρηστο υποκείμενο..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σαν κατι πενταχρονα κάνετε, που τους λεει η μαμα τους να μην πειραξουν το γλυκο στο συρταρι κι αυτα απο αντιδραση ανεβαινουν στην καρεκλα να το παρουνε και να το φανε ολο.

Ετσι και τωρα, σας ειπανε "περιορισθειτε" κι εσεις σκεφτεστε πώς θα βγειτε με μηδεν βαθμους να κανετε βολτα.

Αλλά μαλλον καποιοι δεν εχετε καλυτερη αντιληψη απο πενταχρονα

Κάποιοι γουστάρουν να κάνουν βόλτες και με μηδέν βαθμούς

Σας πειράζει;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795

Εσυ δεν αποφασιζεις;
Όχι βέβαια. Εγώ είμαι απλά από αυτούς που θέλω να ανοίξουν αλλά δεν μπορώ να το αποφασίσω. Ξέρεις γιατί? Γιατί απλά υπάρχουν κάτι τυπάκια που για την "επανάσταση" και το "δικαίωμά τους" τα έχουν κλειστά.

Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα δηλαδή, όπως γινόταν πάντα στην Ελλάδα, για τα "δικαιώματα" :grin:
Τυπακια; Ποιους εννοεις; Αυτους που συμμετεχουν σε κορονοπαρτι;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Το στέλνω το 6 και βγαίνω κανονικότατα όσο ο Κούλης ονειρεύεται ότι είμαι μέσα.:birdman:
Και που θα πας με αυτο το κρυο που ερχεται? Θα γυριζεις στις πλατειες με εναν καφε στο χερι?
Ε βγαινε, τι μας το λες
Έχω αρκετό μυαλό για να καταλάβω αν και πότε διατρέχω κίνδυνο. Αν θέλω να βγω, θα βγω. Δε θα μου το απαγορέψει κανένας Κούλης. Τον εαυτό μου θα τον προσέξω εγώ, όχι ο γουρλός. Όσο κι αν μου λέει ο μπουμπούκος ότι δεν κολλάει στα ΜΜΜ, εγώ δεν θα μπω γιατί κρίνω ότι κινδυνεύω. Αντίθετα, όσο κι αν μου λέει να φοράω μάσκα όταν περπατάω μόνος, εγώ δεν θα τη βάλω γιατί κρίνω ότι δεν κινδυνεύω. Αν θεωρείς τον εαυτό σου ανίκανο να σκεφτεί λογικά, τότε κάθισε και άκου τον Κούλη και τον Άδωνι. Λυπάμαι για σένα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ολοι εσεις που ξερετε μονο να κανετε κριτικη, αν σας ανεθεταν εστω και μια (1) ημερα να διαχειριστειτε αυτην την κατασταση, θα ειχατε κουκουλωθει κατω απο το παπλωμα σας τρεμοντας.

Κατα τα αλλα ομως βγαζετε ολοι μια γλωσσα δεκα μετρα για τους γιατρους και οσους οσους ασχολουνται καθημερινα.
Και για ολους εχετε εναν κακο λογο, πολιτικους, γιατρους, αστυνομικους, υπαλληλους, για ολους.

Συγχαρητηρια. Ενα καλο που ειχε η πανδημια, ηταν οτι εβγαλε στη φορα την σκατοψυχια που ηταν κρυμμενη γυρω μας.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Έρχεται καραμελίτσα από χασοδίκη: "Και ο μεθυσμένος νομίζει ότι μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του και να οδηγήσει αλλά δεν μπορεί".:priest:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θα σε απογοητεύσω βλακα αλλά έχω χαρτί από έργανή να κυκλοφορώ μέχρι τις 12 το βράδυ και δεν έχω στείλει ένα χρόνο τώρα ούτε ένα μήνυμα. Επίσης κομπλεξικό σκουπίδι έχω κάνει 2 ταξίδια στο εξωτερικό και ετοιμάζομαι για τρίτο. Για δουλειά φυσικά μιας και δεν είμαι κοπρόσκυλο σαν εσένα να γράφω από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα στο μπου.Χαμενο και άχρηστο υποκείμενο..
Σε γράφω στα αρχίδια μου γιατί πολύ απλά δεν θα πάρω στα σοβαρά έναν ο οποίος δεν ξέρει να γράφει ούτε το nickname του. Οπότε το ποιος είναι άχρηστο σκουπίδι, φαίνεται εκ πρώτης κιόλας όψεως. Επίσης στα αρχίδια μου αν έχεις κάνει ταξίδια, στα αρχίδια μου αν κυκλοφορείς, στα αρχίδια μου αν δουλεύεις, στα αρχίδια μου αν ζεις ή αν ψοφήσεις! Πιο πολύ στα αρχίδια μου για ένα σκουπίδι του bourdela.com δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτε άλλο άλλωστε!

Κατάλαβες αρχιδομαλάκα tomahawk? :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω παντως μια χαρα ειμαι. Πολυ τραγικα μας τα λες. Μια ζωη ακουγα για τις "κοινωνικες υποχρεωσεις" και ποσο τις βαριοντουσαν ολοι, τωρα ξαφνικα σας τις στερησαν και πνιγηκατε.
Γιατι ρε μεγαλε δεν εχεις χαμογελο και ελπιδα? Τι επαθες δηλαδη? Επειδη δεν μπορεις να κατσεις στην καφετερια ή να πας στη συναυλια? Κοιτα ρε κατι στερημενοι. Σαν κακομαθημενα κανετε. Δεν ηξερα οτι η ζωη στερειται νοηματος αν δεν πας στην ταβερνα ή αν δεν κάνεις χειραψιες.
Γιατί πολύ απλά είσαι ισορροπημένος. Όποιoς είναι ισορροπημένος, αντέχει. Ο ανισόρροπος απλά σκούζει. Όσο πιο πολύ σκούζει, τόσο πιο ανισόρροπος άνθρωπος είναι. Κι έχεις δει τι γίνεται εδώ μέσα!!!! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ώρες ώρες σκέφτομαι. Η χούντα που έχει δαιμονοποιηθεί για όλα τα κακά της Μεταπολίτευσης εδώ και 45 χρόνια κατέλυσε τη Δημοκρατία για να μας γλιτώσει από τον θανατηφόρο ιό του κουμουνισμού. Ο Κούλης κατέλυσε τη Δημοκρατία για να μας γλιτώσει από τον κορονοϊό. Γιατί για κάποιο λόγο αυτός θεωρείται ΣΩΤΗΡΑΣ από τους κουλομάχους;;;

Αφού και στους δύο (Παπαδόπουλο - Μητσοτάκη) κυριαρχούσε/κυριαρχεί η ιδέα ότι σώζουν.

Κι ο Παπαδόπουλος σωτήρας θεωρείτο και θεωρείται ακόμα από τους χουντικούς. Τι νοημα έχει η ερωτηση σου ; Ταυτιζεις τους ΝΔκρατες με τους χουντικους ;

Συγκρίνω τους επικεφαλής σε κατάλυση του πολιτεύματος. Δεν χρειάζεται να δηλώσει ο Κουλης "καταργώ τη Δημοκρατία". Οι πράξεις το δείχνουν. Έχουμε :
- Απαγόρευση κυκλοφορίας.
- Συλλήψεις και πρόστιμα από τη μη τήρησή της.
- Λογοκρισία
- Καθεστωτικά ΜΜΕ.
- Δικαιοσύνη που συντάσσεται με το καθεστώς.

Ξεχνάω κάτι;;;;

Σαφεστατα υπαρχει καταλυση πολιτευματος .

Σαφεστατα κιολας εχει καταλυθει το πολιτευμα ε?
Τι λες ρε παιδι μου.
Βλεπω σημερα δινουν ρεσιταλ οι μεγαλες μορφες του σαιτ.

Καταλυθηκε το πολιτευμα, στερηθηκαμε την ελπιδα και το ονειρο, ζουμε εναν εφιαλτη, τα ψυχολογικα προβληματα μας αποδεκατιζουν, κλπ κλπ

Ρε αντε με την καθε drama queen εδω μεσα, συνελθετε λιγακι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.862
Πόντοι
606
Θέλει λίγο μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι το μόνο που αλλάζει από αύριο είναι ότι κλείνουν τα μισό κλειστά μαγαζιά και ξαναγυρίζουν τα παιδιά στη κλεισούρα του σπιτιού και του λαπτοπ ενώ κατά τα άλλα οποίος θέλει μπορεί να γυρίζει όλη μέρα σα την άδικη κατάρα. Μη του βάζεις περίπλοκα του φουκαρα του χαζοπηδουλα..

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Συμφωνώ και επαυξάνω στο σχόλιο σου.

Χωρίς ανθρώπινη επαφή, χωρίς αγάπη, χωρίς αγκαλιές, χωρίς χόμπι, χωρίς χειραψίες, χωρίς αναψυχή, χωρίς δημόσιες συγκεντρώσεις, χωρίς συνάντηση οικογενειών, χωρίς πάρτι, χωρίς ταβέρνες, χωρίς συναυλίες, χωρίς αυθορμητισμό στη ζωή, χωρίς χαρά, χωρίς χαμόγελο, χωρίς ελπίδα, χωρίς νόημα.

Αυτό είναι ανυπόφορο. Και έχει σχεδιαστεί για να είναι ανυπόφορο. Εάν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που συνεχίζει να σας κάνει να αισθάνεστε άθλια, αυτή είναι πραγματικά και πρόθεσή του.

Αλεξ μπράβο σου που είσαι μια χαρά, πολύ χαίρομαι για αυτό. Ή εσύ είσαι ανώμαλος ή το υπόλοιπο 99% του πληθυσμού που δυσκολευεται από λίγο έως πάρα πολύ να επιβιώσει στην καινούργια δυστοπικη καθημερινότητα...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.862
Πόντοι
606
Οχι τύπε θα πεθανουμε ολοι
Συγνώμη ρε αλεξ, ξέχασα να σε συμπεριλάβω..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θέλει λίγο μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι το μόνο που αλλάζει από αύριο είναι ότι κλείνουν τα μισό κλειστά μαγαζιά και ξαναγυρίζουν τα παιδιά στη κλεισούρα του σπιτιού και του λαπτοπ ενώ κατά τα άλλα οποίος θέλει μπορεί να γυρίζει όλη μέρα σα την άδικη κατάρα. Μη του βάζεις περίπλοκα του φουλαρα του χαζοπηδουλα..
Eσύ πρέπει να γεννήθηκες αρχιδομαλάκας... Σπάνια περίπτωση δεν ήξερα οτι γίνεται. Τελικά, είσαι one of a kind!

tomahawk ο εκ γενετής αρχιδομαλάκας!!! :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom