jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σπυράκη (ΘΕΜΑ 104,6) : Οι χώρες έχουν δαπανήσει για τα εμβόλια 14 τρις σε προκαταρκτικές παραγγελίες
14 τρις...
14 τρις...
Εντωμεταξύ οι Κουλόφιλοι είναι τόσο βλαμμένοι που χειροκροτάνε τον Κούλη για το νέο λοκνταουν χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μόνο που αλλάζει σε σχέση με πρότινος είναι ότι θα κλείσουν ακόμα περισσότερα μαγαζιά χωρίς να μειωθεί ο κόσμος που κυκλοφορεί. Ουσία μηδέν. Αλλά τόσο τους κόβει.
Μαλλον 14 δις ηθελε να πει . δεν βγαινουν τα νουμερα. με 10 ευρω που κανει το καθε εμβολιο και ολος ο πλανητης να ειχε 2 δοσεις εχουμε 2Χ7διςΧ10=140ΔΙΣ.Σπυράκη (ΘΕΜΑ 104,6) : Οι χώρες έχουν δαπανήσει για τα εμβόλια 14 τρις σε προκαταρκτικές παραγγελίες
14 τρις...
Κάτσε μέσα πουστάκι, και στέλνε το 6 να βγαίνεις με μασκούλα!Βλέπει κανείς άλλος εκτός από τον χλεχλε, τον μαλακοπηδουλα και τον βλακομπαροκ το τέλος του τούνελ που είπε το καθυστερημένο?
Βλέπει κανείς άλλος εκτός από τον χλεχλε, τον μαλακοπηδουλα και τον βλακομπαροκ το τέλος του τούνελ που είπε το καθυστερημένο?
Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.Κάτσε μέσα πουστάκι, και στέλνε το 6 να βγαίνεις με μασκούλα!Βλέπει κανείς άλλος εκτός από τον χλεχλε, τον μαλακοπηδουλα και τον βλακομπαροκ το τέλος του τούνελ που είπε το καθυστερημένο?
Κατά τα άλλα τον μπούλο. Κάτσε και περίμενε... tomahawk!
Το στέλνω το 6 και βγαίνω κανονικότατα όσο ο Κούλης ονειρεύεται ότι είμαι μέσα.Κάτσε μέσα πουστάκι, και στέλνε το 6 να βγαίνεις με μασκούλα!Βλέπει κανείς άλλος εκτός από τον χλεχλε, τον μαλακοπηδουλα και τον βλακομπαροκ το τέλος του τούνελ που είπε το καθυστερημένο?
Ωραία! Μέχρι Δεκέμβριο τότε! Όχι? Μέχρι Ιούνιο του '22. Όχι? Μέχρι Φεβρουάριο του '23. Κτλ, κτλ, κτλ.Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.
Μάντεψε. Δεν έχουμε μαγαζιά.Ωραία! Μέχρι Δεκέμβριο τότε! Όχι? Μέχρι Ιούνιο του '22. Όχι? Μέχρι Φεβρουάριο του '23. Κτλ, κτλ, κτλ.Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.
Όταν το αποφασίσετε, τότε θα ανοίξουν και τα μαγαζιά. Αν όχι, έτσι θα πηγαίνει και θα καταστρέφεται κόσμος. Το ξέρω ότι γουστάρετε!
Καλή διασκέδαση στην Πάρνηθα λοιπόν!
Μηπως θα επρεπε λοιπον να απαγορευτουν οι μετακινησεις στην Παρνηθα και να ανοιξουν τα μαγαζακια;Ωραία! Μέχρι Δεκέμβριο τότε! Όχι? Μέχρι Ιούνιο του '22. Όχι? Μέχρι Φεβρουάριο του '23. Κτλ, κτλ, κτλ.Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.
Όταν το αποφασίσετε, τότε θα ανοίξουν και τα μαγαζιά. Αν όχι, έτσι θα πηγαίνει και θα καταστρέφεται κόσμος. Το ξέρω ότι γουστάρετε!
Και που θα πας με αυτο το κρυο που ερχεται? Θα γυριζεις στις πλατειες με εναν καφε στο χερι?Το στέλνω το 6 και βγαίνω κανονικότατα όσο ο Κούλης ονειρεύεται ότι είμαι μέσα.Κάτσε μέσα πουστάκι, και στέλνε το 6 να βγαίνεις με μασκούλα!Βλέπει κανείς άλλος εκτός από τον χλεχλε, τον μαλακοπηδουλα και τον βλακομπαροκ το τέλος του τούνελ που είπε το καθυστερημένο?
Όχι, γιατί τότε θα πηγαίνετε στα μαγαζάκιαΜηπως θα επρεπε λοιπον να απαγορευτουν οι μετακινησεις στην Παρνηθα και να ανοιξουν τα μαγαζακια;Ωραία! Μέχρι Δεκέμβριο τότε! Όχι? Μέχρι Ιούνιο του '22. Όχι? Μέχρι Φεβρουάριο του '23. Κτλ, κτλ, κτλ.Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.
Άλλος ένας "ψεκασμενος" στο διαδυκτιο... Νομπελίστας τυγχάνων.
Αξίζει να το δείτε μέχρι τέλους που λέει για το αν θα εμβολιαστεί...
Έχουμε, αλλά τα κλείσατεΜάντεψε. Δεν έχουμε μαγαζιά.Ωραία! Μέχρι Δεκέμβριο τότε! Όχι? Μέχρι Ιούνιο του '22. Όχι? Μέχρι Φεβρουάριο του '23. Κτλ, κτλ, κτλ.Μα δεν προκειται να κατσει κανεις μεσα. Απλως κλεισανε τα μαγαζακια. Με κωδικο 6 θα πηγαινουμε καθε μερα εκδρομουλα στην Παρνηθα.