Η καρανντινοπληκτοι γρήγορα στα σπίτια από τις εξι
το σκ μονο τυπε
σημερα θα το ξενυχτησουμε δευτερα 21:00 βαραει ο κουκος να χωθουμε στα λαγουμια
Λείπω κμερες φίλε κ δεν ξέρω τι γίνεται Ελλάδα
Μπορεις να μας περιγράψεις για τους ανθρώπους που καταρρέουν στους δρόμους του Ντουμπάϊ ;
Προλαβαίνουν να τους μαζέψουν ή τα πτώματα κείτονται στους δρόμους για μέρες σε προχωρημένη σήψη;
xaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxa πολυ καλο,να προσεχεις ομως με το χιουμορ, γιατι μπορει να μπει ο μπιλγκορ και να τα κανει πουτανα ολα αμα δεν του αρεσει...το νου σου!
Θα τον στείλω να τακιμιάσει με τους γέρους μου που είναι στα όρια της άνοιας ..
Σε αυτούς θα έχουν πέραση αυτά που λέει εδώ
πολύ ωραία. Δε μου λες ποιά είναι αυτά που λεω εδώ και θεωρείς ότι ταιριάζουν περισσότερο στη νοητική κατάσταση των γέρων σου ;
Είσαι γνωστός καραντινόκαυλος..
Οι γέροι μου θα ξερυχύσουν με τις αναλύσεις σου για το πως δεν θα επιβαρυνθεί το ΕΣΥ ωστε να μην γίνουμε ...Μπέργκαμο.
δεν ξέρω αν γράφεις πιωμένος ή με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλο. Αναλύσεις για το πως δεν θα επιβαρυνθεί το ΕΣΥ ωστε να μην γίνουμε ...Μπέργκαμο σίγουρα δεν έχω γράψει. Τις πολύ σποραδικές φορές που ποστάρω στο νήμα από τότε που άρχισε η όλη ιστορία το κάνω μόνο για να κριτικάρω τα γραφόμενα κάποιων μελών που (κατά τη γνώμη μου πάντα) γράφουν ανορθολογικές ανοησίες προκειμένου να στηρίξουν την όποια θέση τους για το θέμα. Σε ρώτησα και πριν, έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο σε κάτι που έχω γράψει ; ευχαρίστως να το ακούσω. Θέλεις απλά να πετάς γενικόλογες ανοησίες ; συνέχισε, κανένα πρόβλημα.
τι εννοείς καραντινόκαυλος ; ότι γουστάρω καραντίνα ; έτσι για τη φάση να πούμε ; ή θεωρείς ότι είναι θέμα πίστης ; όπως το να πιστεύεις σε κόμμα θρησκεία ομάδα κλπ.; ή απλά και πάλι με μπερδεύεις με κάποιον άλλο;
Δεν γράφω πιωμένος αλλά σύντομα εξαθλιωμένος.
Οι σποραδικές λοιπόν παρεμβάσεις σου για να κριτικάρεις ανορθολογικές ανοησίες(κατά τη γνώμη σου πάντα) έχουν στόχευση συγκεκριμένα μέλη με συγκεκριμένες απόψεις και άρα παίρνεις έμμεσα μια θέση κάνοντας γαργάρα ανορθολογισμούς και ανοησίες της άλλης πλευράς. Όπως και να έχει επιλογή σου είναι σε ποιον απαντάς και σε ποιον όχι. Στην ερώτησή σου δεν αναφερόμουν σε κάτι συγκεκριμένο που έχεις γράψει αλλά στο συνολικό αποτύπωμα της παρουσίας σου. Και επαναλαμβάνω πως οι γέροι μου( που μοναδική πηγή ενημέρωσής τους είναι τα ελεύθερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας) θα ...ηδονίζονταν με τη στόχευση των παρεμβάσεών σου.
Καραντινόκαυλους θεωρώ αυτούς που ως βασικό και αβίαστο μέτρο ανάσχεσης του κοβιντ θεωρούν το αυστηρό παρατεταμένο Λοκντάουν και το υποστηρίζουν δογματικά με κάθε τρόπο ενώ θα έπρεπε να είναι η έσχατη και αχρείαστη λύση.
Μίλησες σχετικά κόσμια και σου απαντάω ομοίως. Διαφωνούμε σίγουρα και αν απαντήσεις ελπίζω να μην ξεφύγεις σε εκφράσεις γιατί θα μπούμε σε αδιέξοδη βωμολοχία.