kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.019
- Πόντοι
- 6.256
Ωρα για γέλια
Πέταξε τη μαλακία του αλλά είπε και ένα σωστό στο τέλος: "υποκινητής των διαδηλώσεων είναι η κυβέρνηση με τις αποφάσεις τις".Τυχοδιώκτης
Τι είπε δηλαδή; Το αυτονόητο, ότι ο κόσμος ξεσηκώνεται λόγω Κούλη. Προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους που δεν έχουν κατέβει ποτέ σε διαδήλωση αλλά ο Κούλης τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνουν.
Ναι, το βασικότερο: ότι από αυτά που λες φαίνεται να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται γυρω σου. Δεν πειράζει, κοιμήσου, έτσι κι αλλιώς δεν βιώνουμε και πολύ καλές καταστάσεις, αλλά κοιμήσου εσύ... νάνι, νάνι...Συγκρίνω τους επικεφαλής σε κατάλυση του πολιτεύματος. Δεν χρειάζεται να δηλώσει ο Κουλης "καταργώ τη Δημοκρατία". Οι πράξεις το δείχνουν. Έχουμε :
- Απαγόρευση κυκλοφορίας.
- Συλλήψεις και πρόστιμα από τη μη τήρησή της.
- Λογοκρισία
- Καθεστωτικά ΜΜΕ.
- Δικαιοσύνη που συντάσσεται με το καθεστώς.
Ξεχνάω κάτι;;;;
Ώρες ώρες σκέφτομαι. Η χούντα που έχει δαιμονοποιηθεί για όλα τα κακά της Μεταπολίτευσης εδώ και 45 χρόνια κατέλυσε τη Δημοκρατία για να μας γλιτώσει από τον θανατηφόρο ιό του κουμουνισμού. Ο Κούλης κατέλυσε τη Δημοκρατία για να μας γλιτώσει από τον κορονοϊό. Γιατί για κάποιο λόγο αυτός θεωρείται ΣΩΤΗΡΑΣ από τους κουλομάχους;;;
Αφού και στους δύο (Παπαδόπουλο - Μητσοτάκη) κυριαρχούσε/κυριαρχεί η ιδέα ότι σώζουν.
Κι ο Παπαδόπουλος σωτήρας θεωρείτο και θεωρείται ακόμα από τους χουντικούς. Τι νοημα έχει η ερωτηση σου ; Ταυτιζεις τους ΝΔκρατες με τους χουντικους ;
Συγκρίνω τους επικεφαλής σε κατάλυση του πολιτεύματος. Δεν χρειάζεται να δηλώσει ο Κουλης "καταργώ τη Δημοκρατία". Οι πράξεις το δείχνουν. Έχουμε :
- Λογοκρισία
- Καθεστωτικά ΜΜΕ.
Ξεχνάω κάτι;;;;
Μάλιστα… +10 σελίδες βλέπω από χθες.
Οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσω, είμαι σίγουρος πως θα περιέχουν ύβρεις, κατάρες, γκρίνιες για την ανάλγητη και ανεύθυνη κυβέρνηση από τους γνωστούς αριστερούς αρουραίους, τους ακροδεξιούς κασιδιαραίους, τους βελοπουλικούς αλοιφιάριδες, τους λαϊκοδεξιούς Τράγκηδες και λοιπούς νοσταλγούς του Κωστάκη του οκνού, τους ποταμίτες νεομαρξιστές και τα τελευταία ψοφίμια αριστερούτσικης ιντελιγκέντσιας παλαιοπασόκων και ...νεο-κιναλλητών…
Ο πρώτος που έγραψε ότι φταίει το άνοιγμα του τουρισμού να μου στείλει p.m. γιατί κερδίζει 2 δόσεις κινέζικου εμβολίου…
Ελπίζω να μην αποδειχτεί "κινέζικος" και ο φετινός κινητήρας!
Σε ένα μήνα θα ξεκινούσαμε, γαμώ τον Κούλη του, έκλεισε και την Αυστραλία, πάει ο πρώτος αγώνας.
Για αργόσχολους και βολεμένους να μιλάς σε άλλες χρονιές.Πέταξε τη μαλακία του αλλά είπε και ένα σωστό στο τέλος: "υποκινητής των διαδηλώσεων είναι η κυβέρνηση με τις αποφάσεις τις".Τυχοδιώκτης
Τι είπε δηλαδή; Το αυτονόητο, ότι ο κόσμος ξεσηκώνεται λόγω Κούλη. Προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους που δεν έχουν κατέβει ποτέ σε διαδήλωση αλλά ο Κούλης τους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνουν.
Όποιος κατεβαίνει σε διαδηλώσεις είναι είτε αργόσχολος ή βολεμένος (που πάει να χάσει τη βόλεψη) ή μαλάκας. ΤΕΛΟΣ.
Για αργόσχολους και βολεμένους να μιλάς σε άλλες χρονιές.Πέταξε τη μαλακία του αλλά είπε και ένα σωστό στο τέλος: "υποκινητής των διαδηλώσεων είναι η κυβέρνηση με τις αποφάσεις τις".Τυχοδιώκτης
Όποιος κατεβαίνει σε διαδηλώσεις είναι είτε αργόσχολος ή βολεμένος (που πάει να χάσει τη βόλεψη) ή μαλάκας. ΤΕΛΟΣ.
Τώρα με τα λοκνταουν του Κούλη σου δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι είναι αργόσχολοι.
Το καινούργιο χαρτί μετακίνησης από την έργανή που μου έστειλε εχθές η λογιστρια (έχω αλλάξει καμία 20ρια,βαρεθηκα να τυπώνω) είναι για τις 28 Φεβρουαρίου. Όταν τα προηγούμενα είχαν ισχυ μιας εβδομάδας. Κατά τα άλλα τις αποφάσεις τις πήραν σήμερα που είδε ο κικιλιαν τα σκούρα το πρωί και συνεδριασαν το απόγευμα έκτακτα οι λοιμωξιολογοι. Μπεεεεεεεε.
Ήταν αιφνιδιαστική απόφαση τύπε. Φαντάσου ότι ο Άδωνις το έμαθε από την Καθημερινή.Το καινούργιο χαρτί μετακίνησης από την έργανή που μου έστειλε εχθές η λογιστρια (έχω αλλάξει καμία 20ρια,βαρεθηκα να τυπώνω) είναι για τις 28 Φεβρουαρίου. Όταν τα προηγούμενα είχαν ισχυ μιας εβδομάδας. Κατά τα άλλα τις αποφάσεις τις πήραν σήμερα που είδε ο κικιλιαν τα σκούρα το πρωί και συνεδριασαν το απόγευμα έκτακτα οι λοιμωξιολογοι. Μπεεεεεεεε.
Ούτε εγώ πάντως έχω θέμα να κολλήσουν μερικά μουνόπανα στα συλλαλητήρια!Εντάξει, τώρα είναι ώριμοι πολίτες. Τα υπόλοιπα ισχύουν απόλυτα σε κανονικές συνθήκες.
Το καινούργιο χαρτί μετακίνησης από την έργανή που μου έστειλε εχθές η λογιστρια (έχω αλλάξει καμία 20ρια,βαρεθηκα να τυπώνω) είναι για τις 28 Φεβρουαρίου. Όταν τα προηγούμενα είχαν ισχυ μιας εβδομάδας. Κατά τα άλλα τις αποφάσεις τις πήραν σήμερα που είδε ο κικιλιαν τα σκούρα το πρωί και συνεδριασαν το απόγευμα έκτακτα οι λοιμωξιολογοι. Μπεεεεεεεε.
να χεζεις σε σακουλακια σαν τα σκυλια και να τα πετας στους καδους...
μας εκαψαν τα βοθρολυματα με το υψηλο ιικο φορτιο...
Ρε Τάκη, που τον βρήκατε αυτόν τον γαμπρό για την Ζωή?
Πως τον δέχτηκε ο πρόεδρας?
Σόρρυ για το σπαμ σε αυτό το τόσο σοβαρό νήμα....
Λέω να βάλω τάπα στο πάτο μου Τάκη. Δε θα γίνω εγώ πρόβατο του Κουλή ναουμεΤο καινούργιο χαρτί μετακίνησης από την έργανή που μου έστειλε εχθές η λογιστρια (έχω αλλάξει καμία 20ρια,βαρεθηκα να τυπώνω) είναι για τις 28 Φεβρουαρίου. Όταν τα προηγούμενα είχαν ισχυ μιας εβδομάδας. Κατά τα άλλα τις αποφάσεις τις πήραν σήμερα που είδε ο κικιλιαν τα σκούρα το πρωί και συνεδριασαν το απόγευμα έκτακτα οι λοιμωξιολογοι. Μπεεεεεεεε.
να χεζεις σε σακουλακια σαν τα σκυλια και να τα πετας στους καδους...
μας εκαψαν τα βοθρολυματα με το υψηλο ιικο φορτιο...
Ναι, το βασικότερο: ότι από αυτά που λες φαίνεται να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται γυρω σου. Δεν πειράζει, κοιμήσου, έτσι κι αλλιώς δεν βιώνουμε και πολύ καλές καταστάσεις, αλλά κοιμήσου εσύ... νάνι, νάνι...Συγκρίνω τους επικεφαλής σε κατάλυση του πολιτεύματος. Δεν χρειάζεται να δηλώσει ο Κουλης "καταργώ τη Δημοκρατία". Οι πράξεις το δείχνουν. Έχουμε :
- Λογοκρισία
- Καθεστωτικά ΜΜΕ.
Ξεχνάω κάτι;;;;