Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
ανεβηκε λεει 5λεπτα να πει ενα γεια αλλα τηρηθηκαν ολα τα μετρα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα....ανοιξτε ρε λαμογια την εστιαση ,να περνανε οι πελατες να μας λενε ενα γεια.....
ξεχνα το
μας τελειωσαν οσοι ειμασταν στη νυχτα μας καθαρισαν...annihilation

οαεδ και κ.ε.α. σαν τον σαντμαν με σπορια στο παγκακι ολη μερα να βλεπουμε κολαν

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
ανεβηκε λεει 5λεπτα να πει ενα γεια αλλα τηρηθηκαν ολα τα μετρα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα....ανοιξτε ρε λαμογια την εστιαση ,να περνανε οι πελατες να μας λενε ενα γεια.....
ξεχνα το

οαεδ και κ.ε.α. σαν τον σαντμαν με σπορια στο παγκακι ολη μερα να βλεπουμε κολαν
Ενω το εμποριο με τους γαμημενους περναει τις καλυτερες του στιγμες....τηλεφωνουν οι πελατες και οι διαλογοι ειναι λες και μιλαει ο τονι μοντανα με ντηλερ απο φλοριντα για να στειλει κανα τονο ζουζου!τι στιγμες ζουμε ρε με τους φωστηρες!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Κάποιοι το παίζουν κοσμογυρισμενος έλεγε κάποιος ειρωνας κοροιοδιπληκτοι
Λοιπόν ευχαριστώ τον Μητσοτάκη που πήρα τις επιατρεπτεες προκαταβολές κ αράζω σε water villas resort maldives :confused:
We love Μητσοτάκης
Αλλά κ αυτός βλέπω ο κυρ Κυριάκος κάνει τα παρτάκια του

Στην υγειά τον κοροιδων που με τα ψέματα θα μας χρεώσουν και άλλο όπως κ το 2010

Εγώ σε 25-30 χώρες έχω πάει από τον Μάρτιο κ μόνο στην Ελλάδα είναι τόσο αυστηρά

Ιρλανδία Λουξεμβούργο Βέλγιο Γερμανία Αυστρία Ανδόρα Ισπανία Βουλγαρία Ιταλία ελβετια Δομίνικο Ντουμπάι Μαλδίβες Κόστα Ρίκα Βουλγαρία Σκόπια Σερβία Λιχτενστάιν κ τόσο ξεφτιλα λοk ντάουν μόνο στην Ελλάδα Μυανμάρ ταυλανδη λάος
Είμαστε βόδια τέλος
Κ το αστείο ειναι ότι κάποιοι το υποστηρίζουν ενώ είναι φυλακισμένοι στα σπίτια τους
Έχω κάνει πάνω από είκοσι pcr test. σα μόνο τέσσερα το τελευταίο δεκαήμερο κ οι γιατροί γελάνε σσ γιατροί ξένοι

Μια απλή γρίπη κ τα ισχυρά κεφάλαια για να πλουτίσουν περισσότερο κ να χρεώσουν τα Κράτη κ εταιρίες το παρουσίασαν σαν τη κάκιστη πανδημία
.σας αφήνω να κάνω ταμπανακια μου και ελπίζω ο Μητσοτάκης να βάλει κ άλλοι επιστρεπτεα προκαταβολή για να πάω μαυρικιο
Αυτό ακριβώς άκουσα τις προάλλες δυο γείτονες κάτι έλεγαν για το 9 η ωρα που έγινε 6 τα σαββατοκύριακα και λέει ο ένας "καλά μας κάνουν αφου μαζευόμαστε στις πλατείες" , το ενδεχόμενο να μαζεύονται γιατί κατάλαβαν οτι δεν πρόκειται για τον έμπολα μάλλον δεν περνάει απο το μυαλό των ... τηλεορασόπληκτων :P

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
Κάποιοι το παίζουν κοσμογυρισμενος έλεγε κάποιος ειρωνας κοροιοδιπληκτοι
Λοιπόν ευχαριστώ τον Μητσοτάκη που πήρα τις επιατρεπτεες προκαταβολές κ αράζω σε water villas resort maldives :confused:
We love Μητσοτάκης
Αλλά κ αυτός βλέπω ο κυρ Κυριάκος κάνει τα παρτάκια του

Στην υγειά τον κοροιδων που με τα ψέματα θα μας χρεώσουν και άλλο όπως κ το 2010

Εγώ σε 25-30 χώρες έχω πάει από τον Μάρτιο κ μόνο στην Ελλάδα είναι τόσο αυστηρά

Ιρλανδία Λουξεμβούργο Βέλγιο Γερμανία Αυστρία Ανδόρα Ισπανία Βουλγαρία Ιταλία ελβετια Δομίνικο Ντουμπάι Μαλδίβες Κόστα Ρίκα Βουλγαρία Σκόπια Σερβία Λιχτενστάιν κ τόσο ξεφτιλα λοk ντάουν μόνο στην Ελλάδα Μυανμάρ ταυλανδη λάος
Είμαστε βόδια τέλος
Κ το αστείο ειναι ότι κάποιοι το υποστηρίζουν ενώ είναι φυλακισμένοι στα σπίτια τους
Έχω κάνει πάνω από είκοσι pcr test. σα μόνο τέσσερα το τελευταίο δεκαήμερο κ οι γιατροί γελάνε σσ γιατροί ξένοι

Μια απλή γρίπη κ τα ισχυρά κεφάλαια για να πλουτίσουν περισσότερο κ να χρεώσουν τα Κράτη κ εταιρίες το παρουσίασαν σαν τη κάκιστη πανδημία
.σας αφήνω να κάνω ταμπανακια μου και ελπίζω ο Μητσοτάκης να βάλει κ άλλοι επιστρεπτεα προκαταβολή για να πάω μαυρικιο
Αυτό ακριβώς άκουσα τις προάλλες δυο γείτονες κάτι έλεγαν για το 9 η ωρα που έγινε 6 τα σαββατοκύριακα και λέει ο ένας "καλά μας κάνουν αφου μαζευόμαστε στις πλατείες" , το ενδεχόμενο να μαζεύονται γιατί κατάλαβαν οτι δεν πρόκειται για τον έμπολα μάλλον δεν περνάει απο το μυαλό των ... τηλεορασόπληκτων :P
οταν ο ανθρωπος ειναι συνταξιουχος απο τα 42 και βλεπει σκαι τα τελευταια 15 χρονια αυτα ειναι τα αποτελεσματα!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Στη σύλληψη ενός 24χρονου διοργανωτή πάρτι προχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Περίπου στις 12:30, οι αστυνομικοί έφτασαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης εντός του οποίου βρέθηκαν άλλα 8 άτομα. Στο 24χρονο διοργανωτή της συνάθροισης βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και από 300 ευρώ στους 8 καλεσμένους.

www.in.gr/2021/01/25/greece/thessaloniki-syllipsi-kai-prostimo-3-000-gia-korono-parti/]https://www.in.gr/2021/01/25/greece/thessaloniki-syllipsi-kai-prostimo-3-000-gia-korono-parti/[/url]

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ!

URL]]

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Σε αυτό το σημείο θέλω να ρωτήσω το χασοδίκη, αν και νομίζω η απάντηση είναι προφανής. Έστω ότι με πιάνουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με άλλα 7-8 άτομα και μου βεβαιώνουν πρόστιμο. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κορωνοπάρτι του Κούλη με τα 30 άτομα ως (κάτι σαν) δεδικασμένο;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε αυτό το σημείο θέλω να ρωτήσω το χασοδίκη, αν και νομίζω η απάντηση είναι προφανής. Έστω ότι με πιάνουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με άλλα 7-8 άτομα και μου βεβαιώνουν πρόστιμο. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κορωνοπάρτι του Κούλη με τα 30 άτομα ως (κάτι σαν) δεδικασμένο;
Eίχε προσφύγει κάποιος, δικηγόρος αν δεν κάνω λάθος, γιατί σε μπλόκο ο τροχαίος έγραψε κάποιους και όχι όλους όσοι έκαναν την παράβαση. Το ανώτατο δικαστήριο, μάλλον ΣΤΕ γιατί μιλάμε για δεκαετία και βάλε πίσω και δε θυμάμαι λεπτομέρειες, έκρινε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του οργάνου να βεβαιώσει την παράβαση σε όποιον κρίνει. Και όποιοι είχαμε προσφύγει για ανάλογες περιπτώσεις τον ήπιαμε. Οπότε λογικά κι εσύ δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τίποτα.
Αλλά και τι να χρησιμοποιήσεις; Αυτα είναι πολιτικά γεγονότα και κρίνονται πολιτικά.Όχι νομικά.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Αν τηρεις τα υγιεινομικα πρωτοκολλα κ εχετε κανει ολοι τεστ δεν θα εχεις προβλημα τυπε.

:grin::grin::grin::grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.247
Πόντοι
5.006
Eίχε προσφύγει κάποιος, δικηγόρος αν δεν κάνω λάθος, γιατί σε μπλόκο ο τροχαίος έγραψε κάποιους και όχι όλους όσοι έκαναν την παράβαση. Το ανώτατο δικαστήριο, μάλλον ΣΤΕ γιατί μιλάμε για δεκαετία και βάλε πίσω και δε θυμάμαι λεπτομέρειες, έκρινε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του οργάνου να βεβαιώσει την παράβαση σε όποιον κρίνει. Και όποιοι είχαμε προσφύγει για ανάλογες περιπτώσεις τον ήπιαμε. Οπότε λογικά κι εσύ δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τίποτα.
Αλλά και τι να χρησιμοποιήσεις; Αυτα είναι πολιτικά γεγονότα και κρίνονται πολιτικά.Όχι νομικά.

ποιος σκιτζης δικηγορος εκανε τετοια προσφυγη??
ισοτητα στην παρανομια δεν υπαρχει.....και πρωτοετης φοιτητης τα ξερει αυτα...
:confused::confused::confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

ποιος σκιτζης δικηγορος εκανε τετοια προσφυγη??
ισοτητα στην παρανομια δεν υπαρχει.....και πρωτοετης φοιτητης τα ξερει αυτα...
:confused::confused::confused:
Ειλικρινά δε θυμάμαι. Αλλά με βάση την απόφαση εκείνη φάγαμε το άκυρο κι εμείς. Νομίζω η περίπτωση ήταν ότι "γιατί εμάς μας γραφεις και αυτόν που είναι γνωστός σου, συμπολίτης σου δηλαδή, τον χαιρετάς και τον αφήνεις να φύγει; " Ευτυχώς έπεσα σε γνωστό μου τσακαλάκο Διοικητή, πτυχιούχο Νομικής και μου ανέλυσε το τι και το πως. Το βεβαίωσα αργότερα και απο γνωστό μου δικηγόρο. Πλήρωσα και έφυγα. Μου διαλύθηκαν και κάποιες αυταπάτες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Και στο φιναλε, γιατι ο (κρατικοδιαιτος) υπαλληλος μου, ειτε ειναι βουλευτης Ικαριας, ειτε πρωθυπουργος Ελλαδος, τον οποιο θα τον χρυσοπληρωνω για 4 χρονια, εχει δικαιωμα να παραβιαζει τα μετρα τα οποια αποφασισε η πολιτεια;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
ξεχνα το

Ενω το εμποριο με τους γαμημενους περναει τις καλυτερες του στιγμες....τηλεφωνουν οι πελατες και οι διαλογοι ειναι λες και μιλαει ο τονι μοντανα με ντηλερ απο φλοριντα για να στειλει κανα τονο ζουζου!τι στιγμες ζουμε ρε με τους φωστηρες!
βαλε και τα γυμναστηρια που τρωνε το ιδιο καυλη με εμας

θα εχουμε τουριστες ομως τον ιουλιο αυγουστο ολα καλα θα ρεφαρουμε με γκρικ μουζακα θαλασσα τσολιαδακια και σουβερ με παρτουζες αρχαιων (νερα και τρφιμα φερνουν απο τις χωρες τους) :headbang2:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Ρε μπραβοκούληδες δεν είναι κακό να παραδέχεστε ότι είστε κομματόσκυλα. Είναι το πρώτο στάδιο για τη θεραπεία σας. Θυμάμαι μια αντιπάθεια που είχα αναπτύξει για τους αριστερούς που δικαιολογούσαν Τσίπρα στα πάντα.......αρχίζει να συμβαίνει και τώρα.

ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΕΙΣΜΌΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ!!!!!........... και συνωστισμός!!!!!!!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Και στο φιναλε, γιατι ο (κρατικοδιαιτος) υπαλληλος μου, ειτε ειναι βουλευτης Ικαριας, ειτε πρωθυπουργος Ελλαδος, τον οποιο θα τον χρυσοπληρωνω για 4 χρονια, εχει δικαιωμα να παραβιαζει τα μετρα τα οποια αποφασισε η πολιτεια;

Έλα μωρέ τώρα πήγε ο άνθρωπος εκεί πέρα να βγάλει την υποχρέωση

τα μέτρα τα παίρνει η πολιτεία για τους πολίτες, όχι για τον ΠΘ ... άλλωστε ένας πιο πίσω δεν τον δικαιολόγησε ήδη ? "ο πρώτος ΠΘ που επισκέφτηκε μη ψηφοθηρικά νησιά και δει αρχιδάτος να πάει στο άντρο των αίλουρων ΚΚΕδων" :confused: πηδήχτηκε η λογική από το παράθυρο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056

Ρε μπραβοκούληδες δεν είναι κακό να παραδέχεστε ότι είστε κομματόσκυλα. Είναι το πρώτο στάδιο για τη θεραπεία σας. Θυμάμαι μια αντιπάθεια που είχα αναπτύξει για τους αριστερούς που δικαιολογούσαν Τσίπρα στα πάντα.......αρχίζει να συμβαίνει και τώρα.

ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΕΙΣΜΌΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ!!!!!........... και συνωστισμός!!!!!!!

δεν εχει να κανει...

τα κομματοσκυλα ιδια ειναι ηλιθια και τυφλα απλα αλλαζουν οι βουλες μπλε ροζ πρασινες κοκκινες τα ιδια σκατα για μυαλο

βαφτισαν τωρα ακορντεον αυτο το ψυχοβγαλσιμο και σε σωζουν απο το φονικο ιο να ξερεις

ουστ γαμω το ξεσταυρι τους

• Like
Αντιδράσεις: dik

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.044
Πόντοι
6.056
Το πρωι πετυχα στο αληθινο ραδιοφωνο εναν δημοσιογραφο να λεει στον χατζηνικ για το κορωνοπαρτυ στην Ικαρια και εσπευσε αμεσως, ο τεραστιος ζωγραφος που εχει φτιαξει πορτρετα σε πολλους εμετους,να πει πως ειναι υπερβολικη η λεξη γιατι τηρηθηκαν τα μετρα.Υπαρχει μετρο που να καθοριζει ποσα ατομα πρεπει να βρισκονται σε ενα σπιτι?Σε καποιο δελτιο ομως την ιδια ωρα παιζονται κορωνορτυ απο νεολαιους,γιατι εκει δεν ειναι νομιμα?Τηρουνται τα μετρα,με μασκες πανε μεχρι το παρτι :angry: Ο τζουτζουκομπουμπουκοπαιχνιδιαρης γιατι βγαζει σπυρακια οταν μαζευονται στο δρομο να διαμαρτυρυθουν για την κυβερνησαρα τηρωντας τα μετρα? Λιγα χρονια πριν στο τηλεβοας τους εβριζες χυδαια τζουτζουκο,τωρα τους προσεχεις σαν κορη οφθαλμου :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom