Δηλ. συμφωνεις με αυτο που εγινε στην Ικαρια; Το βρισκεις λογικο; Την μια μερα εξαγγελεις μετρα και την αμεσως επομενη εσυ ο ιδιος τα καταπατεις;
Γαμιεμαι να τηρω τα μετρα, ενα χρονο τωρα, σε ακουω και φοραω μασκα για να προστατευω τους αλλους και προσπαθω να κραταω αποστασεις, εχω κλειστο το μαγαζι μου, και ερχεσαι εσυ και δινεις παραδειγμα στους αλλους να μην τηρουν τα μετρα; Το βρισκεις λογικο; Η εγω τρελαθηκα;
Δεν με ενοχλεί καθόλου το τι έκανε.
Για μένα θα πρέπει να πάει το επόμενο σ/κ σε Γαύδο, Σφακιά και Παλαιοχώρα, να τραβάνε μέχρι και τις κωλότριχάς τους οι σύντροφοι από την τσαντίλα.
Επίσης εκτιμώ το γεγονός ότι ενώ μπορούσε να κρυφτεί στο εσωτερικό του σπιτιού δεν το έκανε, όπως εκτιμώ το γεγονός πως τα νησιά είναι τόσο μικρά που δεν τα έχει επισκεφτεί ποτέ εν ενέργεια ΠΘ γιατί δεν προσφέρονται για ψηφοθηρικούς λόγους.
Θεωρώ επίσης πως στις επόμενες εκλογές στο σπίτι του Στεφανάδη, πρέπει να μπει πινακίδας της Dominos…
Με το που μαθεύτηκε ό,τι ο Κυριάκος πάει Ικάρια και Φούρνους, ζαίοι και πσαικαζμαίνοι πόνεσαν πολύ, μιας και η περιοχή αυτή θεωρείτο μέχρι σήμερα κάστρο τους, στο οποίο κανείς δεν τολμούσε καν να πατήσει.
Στην δε Ικαρία, όπου προφανώς προσπάθησαν να κάνουν τεράστια κινητοποίηση, το μόνο που κατάφερναν ήταν να μαζέψουν 30 γραφικούς στον Άγιο Κήρυκο κι άλλους 30-40 στον Εύδηλο, στο λιμάνι του βόρειου μέρους, το οποίο είναι κυριολεκτικά απάτητο κόκκινο κάστρο (πατρίδα και καταφύγιο Ξηρών της 17 Ν κλπ).
Τι βρήκαν να πούνε; για το γεύμα εργασίας στο σπίτι του ιατρού και βουλευτή της ΝΔ Χ. Στεφανάδη, με τους επιτελείς του και τοπικούς φορείς, σε ένα τραπέζι των 7 ατόμων, και δύο των 4 ή των 5, και σε εξωτερικό χώρο.
Θεωρώ πως τέτοια αντιπολίτευση είναι της πλάκας…