Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπαρμπαστρφουμφ ετοιμαστειτε ...

Εύβοια Χαλκίδα: Με αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρήθηκαν οι επαγγελματίες της Χαλκίδας [βίντεο]
Διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο των επιχειρήσεων και ζητούν νέα μέτρα στήριξης

14.01.2021 | 09:25
Εύβοια Χαλκίδα: Με αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρήθηκαν οι επαγγελματίες της Χαλκίδας [βίντεο]

...θα πεζει πολυ πρωκτικο στις γαλαζιες πισωτρυπιδες σας
Καλά καλά εντάξει... κοιτάξτε εσείς να κλείσετε τις δικές σας πράσινες κωλοβαλβίδες που από 45% πήγατε στο 5% (τέτοιο ξεκώλιασμα δεν έχει φάει κόμμα ποτέ, στα παγκόσμια χρονικά) και μετά ασχολείστε και με τις γαλάζιες! :tooth:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
οσοι πεθανουν και οσοι ζησουν οι αλλοι παμε παρακατω ναι?
Δεν είπα αυτό. Αυτό κατάλαβες?

Είπα ότι όσοι το παλέψουν έχει καλώς. Οι υπόλοιποι που δεν θα το παλέψουν και θα το ρίξουν στην κρίση, στον ιό, στον καιρό, στους Νεφελίμ, στον Μπιλ Γκέιτς και στον ανάδρομο Ερμή... ναι θα πεθάνουν. Και σίγουρα δεν θα φταίω εγώ για αυτό, μήπως προσπαθείς να μου ρίξεις ΚΑΙ αυτή την ευθύνη? :grin:
δεν ριχνω ευθυνες ρε σιγα :2funny:

απλα ηθελα να δω πως παει το "σταρχιδια μου" που ειπες για αυτους που θα φουνταρουν απο τα μπαλκονια απο καταθλιψη (που μαλλον θα ειναι και νεοι και μεχρι προτεινως υγιεις)
σε σχεσει με τους υπεραιωνοβιους που κακαρωνουν απο κορονα

αυτο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν ριχνω ευθυνες ρε σιγα :2funny:
Πάλι καλά! :grin:

απλα ηθελα να δω πως παει το "σταρχιδια μου" που ειπες για αυτους που θα φουνταρουν απο τα μπαλκονια απο καταθλιψη (που μαλλον θα ειναι και νεοι και μεχρι προτεινως υγιεις)
σε σχεσει με τους υπεραιωνοβιους που κακαρωνουν απο κορονα

αυτο
Αυτοί που θα φουντάρουν από τα μπαλκόνια φίλε, θα φουντάρουν ούτως ή άλλως σε κάποια στιγμή και αυτό είναι ευθύνη δική τους. Κανενός άλλου. Δεν μπορείς να με πείσεις ότι ο ένας τα καταφέρνει και ο άλλος τα ρίχνει στην μοίρα του. Να κάτσει να δει τι κάνει ο άλλος, μπας και τα καταφέρει κι εκείνος. Οι υπεραιωνίβιοι που λες οι οποίοι τα κακαρώνουν από κορόνα, ΔΕΝ είναι δική τους ευθύνη (εκτός από κάποιους που λένε για κοροϊδοϊούς και τέτοια... πες μου έναν λόγο για να τους λυπηθώ!).

ΟΚ, έχεις ένα δίκιο πάντως... σε αυτά είμαι λίγο κυνικός. Δεν μπορώ με τίποτα τους τεμπέληδες και τους "για αυτά που περνάω φταίνε όλοι οι άλλοι και οι καταστάσεις". Ναι, έχω ένα θέμα με δαύτους και γι' αυτό λέω "στ' αρχίδια μου"!!!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
δεν παει ετσι...

αν ειναι το ιδιο να πουμε και για αυτους που δεν θα αντεξουν και το κορονιασμα και να ξαμοληθουμε στα κλαμπαδικα
Είμαι πολύ της ανθρώπινης βούλησης, πρωτοβουλίας και προσαρμοστικότητας.

Υπάρχουν κάποιοι (οι περισσότεροι) οι οποίοι βρίσκουν απλά την "δικαιολογία" μέσα στην κρίση, τον ιό, τα κακά της μοίρας τους, τον ανάδρομο Ερμή. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όμως, πολύ λίγοι, οι οποίοι θα προσαρμοστούν στις συνθήκες, όποιες κι αν είναι αυτές και θα κινηθούν ανάλογα. Εγώ αυτούς τους ανθρώπους θέλω για να πάμε παρακάτω.

Οι άλλοι.... στ' αρχίδια μου! Άξιοι της μοίρας τους.
αρα συμφωνουμε

Ένα θέμα είναι να μείνουν κάμποσοι να πάμε/πάνε παρακάτω.
Ένα άλλο είναι ποιος θα αποφασίσει ποιοι θα ζήσουμε/ζήσουν.
Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι δυνατοί/σωστοί/οι εκλεκτοί/αυτοί που τελικά θα τα καταφέρουν.
Μέχρι να έρθει η ώρα τους :tooth::tooth::tooth::tooth:

Και στους 2 απευθύνεται το παραπάνω.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι δυνατοί/σωστοί/οι εκλεκτοί/αυτοί που τελικά θα τα καταφέρουν.

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι κάποιοι αποφασίζουν για το ποιος θα προχωρήσει και ποιος όχι. Κι εκεί είναι που το σκεπτικό μας είναι εντελώς διαφορετικό. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτό που λες, πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και τι κάνει από μόνος του.

Σκεφτόμαστε εκ διαμέτρου αντίθετα. Για μένα δεν αποφασίζει κανείς. Για σένα? Ποιος πιστεύεις ότι αποφασίζει?

Από εκεί και πέρα, ο καθένας ακολουθεί το σκεπτικό του! :grin:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι κάποιοι αποφασίζουν για το ποιος θα προχωρήσει και ποιος όχι. Κι εκεί είναι που το σκεπτικό μας είναι εντελώς διαφορετικό. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτό που λες, πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και τι κάνει από μόνος του.

Σκεφτόμαστε εκ διαμέτρου αντίθετα. Για μένα δεν αποφασίζει κανείς. Για σένα? Ποιος πιστεύεις ότι αποφασίζει?

Από εκεί και πέρα, ο καθένας ακολουθεί το σκεπτικό του! :grin:
Είναι όμως τέτοια η κατάσταση.......που δεν κάνω λάθος :grin::grin::grin::grin:
Παράδειγμα, από τις πρώτες εβδομάδες έχουν αποφασίσει κάποιοι ότι οι ηλικιωμένοι είναι ευαίσθητη ομάδα.
Και ακούς όλη την ώρα για θανάτους ηλικιωμένων στο δήθεν προστατευόμενο περιβάλλον ενός οίκου ευγηρίας,
Συνέβη σε πολλές χώρες, συνέβη και εδώ.
Κοινό στοιχείο, ένας :jerking:μόλυνε τους ηλικιωμένους.
Πολλά άλλα, μην γράφουμε μέχρι αύριο.

Μια χαρά το γράφεις και δεν το κοροϊδεύω.
"Για μένα δεν αποφασίζει κανείς"
Μόνο που η αποφάσεις που πήρα εγώ συγκρούονται με τις δικές σου.
Εδώ έχουμε φτάσει και για αυτό από προχθές γράφω κι εγώ για ενημέρωση που υπάρχει πρόβλημα και τα πάντα όλα ανοιχτά.
Κι όποιος επιζήσει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είναι όμως τέτοια η κατάσταση.......που δεν κάνω λάθος :grin::grin::grin::grin:
Παράδειγμα, από τις πρώτες εβδομάδες έχουν αποφασίσει κάποιοι ότι οι ηλικιωμένοι είναι ευαίσθητη ομάδα.
Λάθος. Δεν το αποφάσισε κανείς, η βιολογία το αποφάσισε. Όπως αποφασίζει να πεθαίνουμε γύρω στα 80-85 κατά μέσο όρο. Αν το δεις ανάποδα, κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν φάρμακα και εμβόλια έτσι ώστε να ζούμε 80-85 χρόνια, σε αντίθεση με την δεκαετία του '60 π.χ. όπου ζούσαμε μέχρι 65-70.

Και ακούς όλη την ώρα για θανάτους ηλικιωμένων στο δήθεν προστατευόμενο περιβάλλον ενός οίκου ευγηρίας,
Συνέβη σε πολλές χώρες, συνέβη και εδώ.
Κοινό στοιχείο, ένας :jerking:μόλυνε τους ηλικιωμένους.
Πολλά άλλα, μην γράφουμε μέχρι αύριο.
Ναι, δεν χρειάζεται πολλούς. ΕΝΑΣ να μην προσέξει και να κολλήσει, τότε θα τους κολλήσει όλους. Γιατί? Γιατί έτσι είναι αυτός ο ιός.

Μια χαρά το γράφεις και δεν το κοροϊδεύω.
"Για μένα δεν αποφασίζει κανείς"
Μόνο που η αποφάσεις που πήρα εγώ συγκρούονται με τις δικές σου.
Η δική μου απόφαση δεν συγκρούεται με κανενός. Αυτό που κάνω εγώ για τον εαυτό μου, δεν επηρεάζει κάποιον άλλον. Γιατί λοιπόν συγκρούεται με την δική σου απόφαση... η οποία είναι???

Εδώ έχουμε φτάσει και για αυτό από προχθές γράφω κι εγώ για ενημέρωση που υπάρχει πρόβλημα και τα πάντα όλα ανοιχτά.
Κι όποιος επιζήσει.
Μπα, αυτό το "όλα ανοιχτά" δεν θα γίνει... παρόλο που κάποιοι έλεγαν για την Σουηδία. Και είδες που είναι η Σουηδία τώρα, με ασύλληπτα καλύτερο σύστημα υγείας από εμάς και ασύλληπτη καλύτερη οικονομία.

Ερώτημα: αν τα ανοίξουν όλα και έχουμε 10.000 νεκρούς την ημέρα... τι θα λες?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τους βγαζει ολους αδερφες ο αδιστακτος γαμιας του δεκαρικου, ο τιμωρος γρηγορογαμουλης του μεταξιου, ο νουμερο 1 stalker της επικρατειας.

Μιστερ Μαλακας 2021

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
δεν παει ετσι...

αν ειναι το ιδιο να πουμε και για αυτους που δεν θα αντεξουν και το κορονιασμα και να ξαμοληθουμε στα κλαμπαδικα
Είμαι πολύ της ανθρώπινης βούλησης, πρωτοβουλίας και προσαρμοστικότητας.

Υπάρχουν κάποιοι (οι περισσότεροι) οι οποίοι βρίσκουν απλά την "δικαιολογία" μέσα στην κρίση, τον ιό, τα κακά της μοίρας τους, τον ανάδρομο Ερμή. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όμως, πολύ λίγοι, οι οποίοι θα προσαρμοστούν στις συνθήκες, όποιες κι αν είναι αυτές και θα κινηθούν ανάλογα. Εγώ αυτούς τους ανθρώπους θέλω για να πάμε παρακάτω.

Οι άλλοι.... στ' αρχίδια μου! Άξιοι της μοίρας τους.

Ετσι ρε τυπε, εδω σε παραδεχομαι ειπες και ενα σωστο. Για αυτο σε παω και σενα γιατι προσαρμοζεσαι.

Δε σου καθοταν η γυναικα σου και το εδινε αλλου, πηγαινες στο μεταξι με δεκα ευρω μονο.

Σου πηρε τα σωβρακα στο διαζυγιο, αναπληρωσες το δεκαρικο με το να παραμονευεις σε γωνιες και να βγαζεις φωτο πιτσιρικες. Ετσι ειχες υλικο για χειρομαλαξη χωρις να χρειαστει να πληρωσεις ιντερνετ

Κατσαριδα αθανατη.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
URL]]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπάχαλο με τα κρούσματα στην Κοζάνη-Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η Περιφέρεια
efsyn.gr

Αίσθηση προκάλεσαν οι χθεσινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ στις οποίες η Κοζάνη κατέγραφε 53 κρούσματα, τα περισσότερα στη χώρα μετά την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Όμως, όπως προκύπτει, από τις σημερινές εξελίξεις η καταγραφή αυτή ήταν λανθασμένη, με τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη να ζητά, πλέον παρέμβαση εισαγγελέα.

Σε έκτακτη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι εμφανίστηκαν στις χθεσινές και προχθεσινές ανακοινώσεις ετεροχρονισμένα κρούσματα κορονοϊό από τον Νεοέμβριο του 2020.

Ζήτησε να διερευνηθεί εάν εξαιτίας αυτού του γεγονότος ελήφθησαν αποφάσεις που ζημίωσαν τους πολίτες της περιοχής μιας και η ΠΕ Κοζάνης βρίσκεται σε αυστηρά περιοριστικά μέτρα τους τελευταίους 3,5 μήνες.

Επίσης ο Γιώργος Κασαπίδης επεσήμανε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί εις βάθος, «εάν πολίτες που ήταν θετικοί στον ιό τον Νοέμβριο του 2020 για τους οποίους ο ΕΟΔΥ δεν ενημερώθηκε ώστε να προχωρήσει σε οδηγίες και σε ιχνηλάτηση του κάθε κρούσματος ξεχωριστά, λειτούργησαν εν αγνοία τους ως φορείς υπερμετάδοσης του ιού».

Όλα ξεκίνησαν από την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας που εμφάνισε την ΠΕ Κοζάνης στις 12 Ιανουαρίου να έχει 53 κρούσματα covid, όταν οι υπηρεσίες του τοπικού ΕΟΔΥ έβλεπαν στο σύστημα καταγραφής μόνο 13 ημερήσια κρούσματα.

Από επικοινωνία του αναπληρωτή διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Χαρίσου Γκοβεδάρου και του Λοιμωξιολόγου Ιορδάνη Ρωμιόπουλου υπεύθυνου του ΕΟΔΥ Δυτικής Μακεδονίας, με τα κεντρικά του ΕΟΔΥ, διαπιστώθηκε ότι είχαν προστεθεί στην ημερήσια λίστα αποτελεσμάτων της 11ης και 12ης Ιανουαρίου 2021 συνολικά 40 κρούσματα που προέρχονταν από την περίοδο του Νοεμβρίου.

Ο κ. Γκοβεδάρος εξήγησε ότι 9 κρούσματα του Νοεμβρίου προστέθηκαν ετεροχρονισμένα στην λίστα της 11 Ιανουαρίου και ακόμη 31 στην λίστα της 12 Ιανουαρίου.

Συμπλήρωσε δε ότι μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι αλλά 9 κρούσματα του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου προστέθηκαν σε ανακοινώσεις του Ιανουαρίου 2021.

Όπως τονίστηκε στην έκτακτη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, τα παραπάνω κρούσματα που εμφανίστηκαν ετεροχρονισμένα αφορούν τον δήμο Εορδαίας και προέρχονται από ιδιωτικό εργαστήριο της πόλης με το οποίο έχει συμβληθεί το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο κ. Κασαπίδης ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την αγορά 5000 rapid test καθώς και 10.000 αντιδραστηρίων για το εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου που εδρεύει στο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει της αγορά εξοπλισμού για μοριακό έλεγχο δειγμάτων covid ο οποίος θα εγκατασταθεί στα νομαρχιακά νοσοκομεία, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας «ώστε σε σύντομο χρόνο να έχουμε τα αποτέλεσματα του μοριακού ελέγχου των δειγμάτων».

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Μπαρμπαπήδουλας και kakiasmenoprovato να ορίσουν διαδικτυακό ραντεβού θανάτου με 500αρικα διαθέσιμα δίπλα από το laptop που να δείχνει το λογαριασμό τους........

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
2 φορές έκανα παράθεση για να απαντήσω, 2 φορές :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Τι θα λέω?
Ότι λέω και τώρα.
Που ίσως και να μοιάζει ολίγον τι με τα της Σουηδίας (ολόιδιο :grin:) αλλά δεν έχει καμία σχέση.
Διότι ο μαλάκας ο Έλληνας είναι της γκρίνιας, όχι της ουσίας.
Ξαναπάμε λοιπόν, ενημέρωση, τα πάντα ανοιχτά, όπου θέτε πάτε, ότι θέτε κάντε.
Και όποιος μείνει, έμεινε.
Όντως, η εισήγηση μου δεν θα εισακουστεί.
Ελεγχόμενο θα είναι το άνοιγμα :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Είπα ότι όσοι το παλέψουν έχει καλώς. Οι υπόλοιποι που δεν θα το παλέψουν και θα το ρίξουν στην κρίση, στον ιό, στον καιρό, στους Νεφελίμ, στον Μπιλ Γκέιτς και στον ανάδρομο Ερμή... ναι θα πεθάνουν. Και σίγουρα δεν θα φταίω εγώ για αυτό, μήπως προσπαθείς να μου ρίξεις ΚΑΙ αυτή την ευθύνη? :grin:

Τι να κανει καποιος που η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του κλεινει την επιχειρηση?
Η επιβιωση του ισχυροτερου αναφερεται οταν το περιβαλλον ειναι ελευθερο απο νταβατζηδες

Δεν φταιει καποιος που χρεωκοπει επειδη η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του απαγορευει να βγαλει το ψωμι του
Δεν φταιει να περιελθει σε απελπισια αν δεν εχει να ταισει τα παιδια του

Δεν ξερεις τι σου γινεται

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706

Η επιβιωση του ισχυροτερου αναφερεται οταν το περιβαλλον ειναι ελευθερο απο νταβατζηδες

Δεν φταιει καποιος που χρεωκοπει επειδη η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του απαγορευει να βγαλει το ψωμι του

Όσο αυστηρό και αν σου φαίνεται άλλο τόσο αναγκαίο είναι.
Δεν σας, αρέσει, οκ ας τα ανοίξουμε.
Μετά θα έχουμε γκρίνια για πεσμένο/ανύπαρκτο τζίρο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μάλλον δεν ξέρεις εσύ τι σου γίνεται, ζεις στον μικρόκοσμό σου και να σου πω και κάτι? Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί... τζάμπα κόπος. Είσαι προφανώς από αυτούς που τα ρίχνουν στην κυβέρνηση, στους νεφελίμ και στον ανάδρομο Ερμή. Δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου. Λυστο μόνος σου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χαρά στο κουράγιο σου... δεν θα καταλάβει.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Καταλαβες τι ειπα?

Αν θελουμε να μιλησουμε για επιβιωση του καλυτερου οπως μας λεει ο μπαρμπαγκεουλας θα πρεπει να τα ανοιξουμε ολα και οποιος επιβιωσει οικονομικα/βιολογικα
Δεν μπορεις να κλεινεις το μαγαζι καποιου και μετα να τον κατηγορεις οπως κανουν οι γκεουλες

Η δικη μου αποψη ειναι πως αφου ηδη υπαρχει εμβολιο θα πρεπει οι προσπαθειες να εστιαστουν στην αμεση διαθεσιμοτητα του

Υποπτη η χρηματοδοτηση κανακιων για τον εμβολιασμο, την στιγμη που η διαθεσιμοτητα δεν επαρκει για εκεινους που θελουν να εμβολιαστουν

Αντι να πετανε μυρια στα καναλια θα μπορουσαν να εξασφαλισουν περισσοτερα εμβολια

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μπαρμπαπήδουλας και kakiasmenoprovato να ορίσουν διαδικτυακό ραντεβού θανάτου με 500αρικα διαθέσιμα δίπλα από το laptop που να δείχνει το λογαριασμό τους........

Αδικεις τον προβατο
Ποτε δεν το επαιξε φραγκατος, δεν εχει να αποδειξει τιποτα με φωτο

Ο μπαρμπαγκεουλας απο την αλλη μας τα εχει πρηξει με το ποσο επιτυχημενος ειναι και ποσα λεφτα βγαζει... αν και κατα παραδοχη του μετακομισε πισω στην μαμα του και γραφει κριτικες απο μεταξι
Οταν εχει επιθυμια για κατι εκτος μεταξιου, φωτογραφιζει κωλους πιτσιρικιων και τον παιζει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Οκ ave.
Μόνο που είναι πανδημία.
Και το θέλουν όλοι σε όλο τον πλανήτη αυτό το εμβόλιο.
Και μας έχουν πει ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε πάρει, εμείς ως Ελλάδα, όλες τις δόσεις που παραγγείλαμε.
Και ο εμβολιασμός γίνεται. Ε, αν θέλεις να τον κάνουν πιο γρήγορα βρες κι άλλες δόσεις.
Που δεν θα βρεις.
Και τέλος μας έχουν πει ότι μέχρι να εμβολιαστεί ένας σεβαστός αριθμός κώλων τα περιοριστικά μέτρα θα υπάρχουν.
Που σημαίνει ότι τα μαγαζιά θα ανοιγοκλείνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom