Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κάποιοι ‘’φυλακισμένοι’’ στο κλουβί τους έχουν να αντιμετωπίσουν περίεργα θηρία από τα οποία συνήθως ξέφευγαν σε καθημερινή βάση.

Να φάνε για παράδειγμα στη μάπα τα κακομαθημένα παιδιά τους που εκείνοι κατάντησαν έτσι και ετοιμάζονταν τα ξαμόλησαν στον κόσμο.

Το γάμο τους που έχει τελειώσει και που η ΄΄επίσημη κηδεία ‘’ του όλο αναβάλλεται λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Κάποιοι άλλο να τεστάρουν αν πραγματικά μπορούν και αντέχουν να μείνουν με τη νέα τους σύντροφο...αν πέρα από το σεξ έχουν κάτι άλλο να κάνουν η να πουν, και τι επίγευση αυτό αφήνει.

Κάποιοι άλλοι παντελώς ηλίθιοι χτίζουν κάστρα με κωλόχαρτα και μακαρόνια απολαμβάνοντας μια αίσθηση χαζο-οχύρωσης απέναντι στο θάνατο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οι περισσότεροι όμως θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το αδυσώπητο θηρίο που λέγεται ο εαυτός τους.

Και συνειδητοποιούν ότι δεν αντέχουν να είναι μόνοι τους γιατί πρώτον δεν έχουν τι να πουν με τον εαυτό τους, και δεύτερον και κυριότερο, δεν μπορούν να κοροιδέψουν τον εαυτό τους.

Έχουν μάθει να ορίζουν την υπαρξή τους μέσα από την άποψη των άλλων.

Μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες, μεγάλους ( και καλά ) έρωτες, οικονομική άνεση, κοινωνική απήχηση κλπ νοιώθουν ότι έχουν ανέβει σε ένα βάθρο και οι άλλοι τους επευφημούν ηλεκτρονικά η δια ζώσης.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και ξαφνικά έρχεται από το πουθενά ό ΙΟΣ να τους χαλάσει τη σούπα ‘’φυλακίζοντάς’’ τους. Τους χαλάει την επίπλαστη ισορροπία τους και τους φωνάξει ‘’ Ο βασιλιάς είναι γυμνός’’.

Και τότε ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι το βάθρο στο οποίο νόμιζαν ότι είχαν ανέβει και κορδώνονταν είναι ένας σωρός από σκατά.

Και τότε κάτι που οι νέοι θεωρούσαν δεδομένο και οι πλούσιοι εμπορεύσιμο είδος αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Η Υγεία.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό σκέψεων το τηλέφωνο χτύπησε και ο φίλος μου ο Νικόλας με καλούσε.

-Ανοίγω ένα Laco Isla !! Είσαι ??

- Οι δυο μας μόνο !! Ετσι ??? Δεν θέλω συναθροίσεις.

-Ναιιιιιι !! Αντε κουνήσου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εκείνο το βράδυ και καθώς η στάθμη του Laco isla κατέβαινε κάθε τέταρτο συζητώντας με τον παιδικό φίλο μου τη κατάσταση που ζούσαμε , συνειδητοποίησα ότι συνεχώς αναπολούσαμε τη παιδική μας ηλικία που είχαμε μαζί ζήσει.

-Ρε Νικόλα τι διάολο μας πιάνει και μέσα στην κωλοκατάσταση εμείς γυρνάμε μισό αιώνα πίσω και στις μαλακίες που τότε κάναμε ??

-Δεν σου αρέσει Παπάρα ?? Σου αρέσει !! Ισως και περισσότερο από τα μουνάκια που αχόρταγα βαράς ?? ΕΕΕ ??

Αφού το δουλεύεις ρε το κεφάλι σου, δε το έχεις καταλάβει ??

-Κόψε τις παπαριές και λέγε ρε μαλάκα τώρα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πήγε και μου έφερε ένα βιβλίο και μου έδειξε ένα απόσπασμα να διαβάσω. ‘’Πριν το Τέλος’’ του Ερνέστο Σαμπατο.

Μεταφέρω το απόσπασμα όπως είναι στο βιβλίο.

' Όσο πλησιάζουμε τον θάνατο, τόσο περισσότερο στρέφουμε το βλέμμα μας στη γη. Όχι γενικά στη γη, αλλά σε κείνο ακριβώς το ασήμαντο αλλά τόσο αγαπημένο, τόσο νοσταλγημένο κομμάτι γης όπου περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια. Και που παραμένει προφυλαγμένο στη μνήμη, γιατί εκεί ξεκίνησε η σκληρή μαθητεία. Με θλίψη ξαναφέρνω στο μυαλό μου αυτό το απώτατο και μακρυνό σύμπαν, το συμπυκνωμένο τώρα σ΄ένα πρόσωπο, μια μικρή πλατεία, ένα δρόμο.'

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
-Και που το πας ρε μαλάκα ?? Πλησιάζουμε το θάνατο ??

-Εεεε ίσως όχι ακόμα, αλλά με τη τρέχουσα κατάσταση … Δεν είμαστε και μακριά εεε ??

-Εγώ φταίω μαλάκα που αντί να πάω κατ΄ ευθείαν στο ρωσάκι μου ήρθα μαλάκα να σου κάνω παρέα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
-Άλλη η δουλειά του Ναύτη και άλλη του Καντηλανάφτη. Σου αρέσουν τα μουνάκια αλλά γουστάρεις και να στραμπουλάμε το μυαλό μας κατεβάζοντας ουίσκι. Σε νοιάζεται ρε μαλάκα αυτή η τελευταία ?? Είναι πολύ όμορφη η ρουφιάνα.

-Σίγουρα !!

-Η σιγουριά σε μάρανε μαλάκα. Που το ξέρεις ??

-Ηταν η μάσκα ??

-Τι εννοείς ρε παπάρα.

-Είχα πάει να τη μαζέψω από τη δουλειά και τη χάζευα από το αυτοκίνητο ενώ ήταν στο γραφείο δίπλα στο παράθυρο και ετοιμαζόταν χωρίς να με έχει καταλάβει.

- Ε και ??

-Ενώ ήξερε ότι θα φορέσει μάσκα μετά, καθόταν και φτιασιδονόταν πριν να με συναντήσει.

- Κωλόφαρδε Παπάρα. Δουλεύει το ξερό σου ακόμα κωλόγερε.. Τράβα να την μαζέψεις, και μην την αφήνεις να μπαίνει στο Μετρό

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οδηγώντας μηχανικά σκεφτόμουν ένα κάρο παπαριές ως συνήθως.

Μέσα στον στροβιλισμό των σκέψεών μου που άνοιξε το Laco Isla στο κεφάλι μου συνειδητοποιούσα ότι οι άνθρωποι στις ΜΕΘ εν πλήρει συνήθως συνειδήσει πεθαίνουν μόνοι τους.

Πόσο γαμημένα άσχημο μπορεί να είναι αυτό ??

Ισως τελικά το να νοιώθεις ότι σε νοιάζονται κάποιοι να είναι το εμβόλιο η το φάρμακο κατά του Κορωνοιού.

Ισως !!

Καλή συνέχεια σε όλους και καλό κουράγιο. :hi::hi:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δυο πραγματα με εχουν εντυπωσιασει.
Οτι ασχολειστε με ενα ποσταρισμα μου επι δυο μερες
Και οτι υπαρχουν καποιοι που θυμουνται την αποχη μου το 2016

Αγαπητέ μου φίλε με χαρά σε πετυχαίνω πάλι εδώ. :hi:
Ή έχεις αραιώσει τις επισκέψεις στο thread ή δεν ταιριάζουν οι ώρες που μπαίνω.
Κι αυτά τα ρεμάλια εδώ γεμίζουν σελίδες ολόκληρες με την γκρίνια τους που να τα διαβάζω όλα, 30 σελίδες έγραψαν από την τελευταία επίσκεψη μου την Κυριακή. :confused:
Δουλεύουμε εμείς για να δίνει ο Κούλης επιδόματα στα τεμπελόσκυλα να κωλοβαράν όλη μέρα εδώ μέσα, κατάλαβες! :grin:
Για το ότι σου την έπεσαν δεν μου κάνει εντύπωση, εδώ είναι φωλιά βλαμμένων αντικυβερνητικών, ειδικά ο kolobourdas τραβάει μεγάλο ζόρι ο τύπος. :huh:
Έχεις και μια φυσική ευγενικά εσύ και δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα, οπότε μπορείς να λες εμένα να «περιποιούμαι» τους χαζοβιόληδες. :sunglasses:

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΓΛΥΦΤΗ,ΕΛΛΕΕΙΝΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΆ,αυτό σ λέμε τόσες σελίδες.

Ν ανοιξει τις δουλειες ο Κουλης να παει ο κοσμος ο οποίος βλεπει αδιεξοδο μπροστα του,δημιουργωντας ψυχικα θεματα,εχουν ανεβει οι πωλησεις ψυχοφαρμακων κατα 50% μεσα στην περιοδο αυτη του κορονοϊου.

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΕΛΛΕΙΝΈ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Τι γιατρος ρε γλυφτη;Μηπως ψηνεσαι να σε διορισει κ σενα σε κανα νοσοκομειο διευθυντη να σωθεις;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Τι μου και σου λαλεις ρε τελεμε....δεν εγραψα για οικογενειακες τραγωδιες βλακεντιε....παραθετω επισημα στατιστικα που οδηγουν σε αλλα συμπερασματα....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....ΑΡΚΟΥΣΕ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ....

έχεις ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα που ζούμε, θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία με βάση αυτά που γράφεις, τα επίσημα στατιστικά όπως λες (παραβλέπω την πολύ μεγάλη γενίκευση που κάνεις για τους 5000)

"σε απολυτα νουμερα εχουμε 1.500.000 κρουσματα και 5.500 νεκρους απο τους οποιους οι 5000 ηταν ηλικωμενοι με πολυ σοβαρες ασθενειες.....ποιος θανατηφορος ιος ?"

5500-5000 μας μένουν 500 νεκροί που δεν ήταν ηλικωμενοι με πολυ σοβαρες ασθενειες άρα νέοι-μέσης ηλικίας και χωρίς νοσήματα. Αν εμφανιζόταν μια τέτοια ασθένεια που να σκοτωνει ξαφνικά 500 υγιείς μέσα σε ένα χρόνο ποια πιστεύεις ότι θα ήταν τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ;
για την μεγαλη γενικευση εχεις δικιο και το εκανα για οικονομια στην κουβεντα ...αλλα αν υποθεσουμε πως χοντρικα εχουν πεθανει 500 ατομα μεσης ηλικιας ,δεν ειναι ενας αριθμος στατιστικα ανεκτος?λιγοτεροι πεθαινουν απο ιωσεις και αλλες λοιμωξεις μεσα στο ετος?και ρωταω.....απο αλκοολ ποσοι πεθαινουν ανα ετος?χιλαδες.απο τσιγαρο?δεκαδες χιλιαδες.απο παχος?το ιδιο....απαγορεψε κανεις το τσιπουρο και την προβατινα? Τον παν ειναι να λειτουργει η λογικη......δυστυχως ειναι ενας πολυ μεταδοτικος ιος...οκ...δεν ειναι ομως εμπολα...ε δεν θα κατσουμε ρε μεσα στο σπιτι για παντα....δυστυχως θα εχουμε απωλειες ,αλλα για χιλιαδες χρονια ετσι παει το πραγμα με τους ανθρωπους.....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ,ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ,ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΝΤΑΙ....ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!

πριν απαντήσω επί της ουσίας θα σου κάνω μια ερώτηση πραγματικά με μεγάλη απορία : αφού μπορείς να γράψεις φυσιολογικά όπως στο παραπάνω ποστ, τι τα θες τα μπινελίκια, τα κεφαλαία και όλα τα συνήθη που χαρακτηρίζουν τα ποσταρίσματά σου ; δεν σου λεω να μην γράφεις έτσι, γούστο και καπέλο σου αλλά από περιέργεια ρωτάω αν πιστεύεις ότι αλλάζει κάτι στο πως τα βλέπουν όσοι τα διαβάζουν. Γίνεσαι πχ. πιο πιστευτός;

Λοιπόν δεν ξέρω αν είναι ανεκτοί στατιστικά οι "500", ο λόγος που τους ξεχώρισα από τους υπόλοιπους είναι επειδή οι περισσότεροι θεωρείτε τους ηλικιωμένους ή/και με νοσήματα περίπου ως ξεγραμένους ή ανθρώπους που θα πέθαιναν έτσι κι ΄αλλιώς (αυτό εννοούσα ότι κάνεις γενίκευση), οπότε ήθελα να δω τι σκέφτεσαι για τους υπόλοιπους που μετράνε περισσότερο ίσως ως ζωές. Και πάλι οι 500 να σου υπενθυμίσω ότι είναι μετά από δύο καραντίνες, χωρίς αυτές και τα υπόλοιπα μέτρα όπως και αν εφαρμόζονται αυτά δεν θα ήταν 500....

η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η σύγκριση με άλλες ασθένειες ή "κακές" διατροφικές και άλλες συνήθειες είναι τελείως αβάσιμη. Το πρόβλημα εδώ είναι η μεγάλη μεταδοτικότητα όπως λες, αυτό οδηγεί στο να έχουμε σε πολύ σύντομο χρονικό τους ασθενείς και νεκρούς που πρόκειται να προκύψουν από την εξάπλωση της ασθένειας.

Κάποιες χώρες όπως Ταιβάν Σιγκαπούρη κλπ. με διαφορετική νοοτροπία λαών βέβαια πέτυχαν την σχεδόν απόλυτη αποτροπή των θανάτων. Σε άλλες χώρες όπως σε μας και γενικά στην Ευρώπη νομίζω ότι δεν ήταν το κύριο ζητούμενο η πλήρης αποτροπή των θανάτων αλλά να μην "πεσουν" όλα τα κρούσματα και ότι αυτό συνεπάγεται στην ίδια χρονική περίοδο.

Ώστε να αποφύγουμε σκηνές Μπέργκαμο ... Δεδομένου ότι δεν υπάρχει θεραπεία και αν υποθέσουμε θεωρητικά ότι δεν τέιθεται πρόβλημα νοσηλείας μπορούμε να πούμε ότι από αυτούς που θα κολλήσουν όσοι είναι να πεθάνουν θα πεθάνουν στη διάρκεια της πανδημίας. Άλλο όμως να έχεις 5000 νεκρούς κατανεμημένους σε ένα χρόνο και άλλο να τους έχεις ξαφνικά σε δύο μήνες πχ.

Το τι θα είχε γίνει αν δεν είχαν μπει τα συστηρά μέτρα και τώρα και την άνοιξη μπορεί κάποιος να το εκτιμήσει βλέποντας τι έγινε μόλις ξέφυγε για λίγο και "δόθηκε" έδαφος στον ιό να εξαπλωθεί το φθινόπωρο. Τώρα αν τα μέτρα είναι τα σωστά, αν εφαρμόζονται, αν υπάρχει κάτι άλλο κλπ. δεν μπορώ να απαντήσω. Αφενώς δεν είμαι ειδικός ή αρμόδιος, αφετέρου ότι και να πει κάποιος καταλήγει να χρωματίζεται πολιτικά-κομματικά οπότε δεν έχει νόημα. Τελείως επιγραμματικά, αν μπορούσα να επιλέξω θα προτιμούσα να βρισκομαι σε μια χώρα στυλ Σιγκαπούρη ή έστω με πολίτες αντίστοιχης νοοτροπίας.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Γελάω με χαζούληδες Λεκρερκ, Αλεξ, κλπ που νομίζουν ότι έχω κόμπλεξ με τον Κούλη ενώ προσωπικά χέστηκα αφού ούτε μαγαζί που να έχει κλείσει έχω, ούτε υπάλληλος σε μαγαζί που έκλεισε είμαι, και μάλιστα άμα λάχει αύριο κιόλας μπορώ να την κάνω για οποιαδήποτε χώρα σε ευρώπη/ηπα/καναδά με μισθό πολύ πάνω του μέσου για κάθε χώρα (έχω δηλώσει εξάλλου ότι στην Ελλάδα προς το παρών με κρατάνε καθαρά οικογενειακοί λόγοι).
Πάρτε χαμπάρι ότι οι μόνοι κομπλεξικοί εδώ μέσα είστε εσείς που στηρίζετε τυφλά τον Κούλη χωρίς να έχετε καμία προσωπική άποψη και κριτική σκέψη. Το ότι μια ολόκληρη Ελλάδα έχει πάρει στο ψιλό τον Κούλη και είναι με διαφορά η πιο κωμική/τραγελαφική φιγούρα που έχει περάσει από την πολιτική τα λέει όλα. Συνεχίστε να αυτοξεφτυλίζεστε.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Τι μου και σου λαλεις ρε τελεμε....δεν εγραψα για οικογενειακες τραγωδιες βλακεντιε....παραθετω επισημα στατιστικα που οδηγουν σε αλλα συμπερασματα....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....ΑΡΚΟΥΣΕ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ....

5500-5000 μας μένουν 500 νεκροί που δεν ήταν ηλικωμενοι με πολυ σοβαρες ασθενειες άρα νέοι-μέσης ηλικίας και χωρίς νοσήματα. Αν εμφανιζόταν μια τέτοια ασθένεια που να σκοτωνει ξαφνικά 500 υγιείς μέσα σε ένα χρόνο ποια πιστεύεις ότι θα ήταν τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ;
Ετσι απο περιεργεια ρε φιλε αν ειχαμε μια τετοια περιπτωση τι πιστευεις οτι θα επρεπε να κανουμε?
Με την ζωη οπως την ξεραμε πριν τον ιο θα εχουμε 500 υγιεις ανθρωπους να χανουν την ζωη τους.
Με την ζωη οπως ειναι σημερα στην καραντινα αυτοι οι 500 ανθρωποι θα ζησουν.
Εσυ τι πιστευεις οτι πρεπει να κανουμε?Ασε τα ΜΜΕ.

νομίζω ότι αυτά που έγραψα παραπάνω στον CLOSER822 καλύπτουν και τη δική σου ερώτηση.
πάντως αυτό που λες "Με την ζωη οπως ειναι σημερα στην καραντινα αυτοι οι 500 ανθρωποι θα ζησουν" δεν είναι ακριβές. Αφενός οι "500" έχουν ήδη πεθάνει. Και κυρίως επειδή αν εξαιρέσουμε το ολικό lockdown (που δεν μπορεί να είναι για πάντα, υπάρχει και η ζωή οικονομία κλπ.) τα μέτρα δεν έχουν σκοπό να αποτρέψουν απόλυτα τους θανάτους. Για εμάς και γενικά την Ευρώπη τουλάχιστον. Αλλά να υπάρχει μια διαχειρίσιμη χρονικά κατανομή κρουσμάτων->νοσηλειών->θανάτων, και αυτή θεωρώ ότι ήταν η ιδέα από την άνοιξη και ενόψει εμβολίων φυσικά

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Γελάω με χαζούληδες Λεκρερκ, Αλεξ, κλπ που νομίζουν ότι έχω κόμπλεξ με τον Κούλη ενώ προσωπικά χέστηκα αφού ούτε μαγαζί που να έχει κλείσει έχω, ούτε υπάλληλος σε μαγαζί που έκλεισε είμαι, και μάλιστα άμα λάχει αύριο κιόλας μπορώ να την κάνω για οποιαδήποτε χώρα σε ευρώπη/ηπα/καναδά με μισθό πολύ πάνω του μέσου για κάθε χώρα (έχω δηλώσει εξάλλου ότι στην Ελλάδα προς το παρών με κρατάνε καθαρά οικογενειακοί λόγοι).
Πάρτε χαμπάρι ότι οι μόνοι κομπλεξικοί εδώ μέσα είστε εσείς που στηρίζετε τυφλά τον Κούλη χωρίς να έχετε καμία προσωπική άποψη και κριτική σκέψη. Το ότι μια ολόκληρη Ελλάδα έχει πάρει στο ψιλό τον Κούλη και είναι με διαφορά η πιο κωμική/τραγελαφική φιγούρα που έχει περάσει από την πολιτική τα λέει όλα. Συνεχίστε να αυτοξεφτυλίζεστε.

Θελουν να πιστευουν οτι εχεις κομπλεξ για να συντηρουν τις αυταπατες μεγαλειου.

Τωρα ο "γιατρος" η το πετυχημενο στελεχος των 7000 στα 31 του που γαμαει στη φυλης και ποσταρει αντιπροσωπευουν τη μεση κομματικη πελατεια του εκτρωματος που υποστηριζουν.

Δηθεν ανωτεροτητα μα στη πραγματικοτητα μηδεν ηθικη, ανυπαρκτη ενσυναισθηση και πανω απο ολα πουστιες για να βολευτουν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τωρα ο "γιατρος" η το πετυχημενο στελεχος των 7000 στα 31 του που γαμαει στη φυλης και ποσταρει αντιπροσωπευουν τη μεση κομματικη πελατεια του εκτρωματος που υποστηριζουν.
Κι εσύ κακιασμένος είσαι (και δηλώνεις) γιατί θα μείνεις στα 700, υπαλληλάκι!
'Ετσι πρέπει όμως... κι έτσι θα γίνει! Γιατί έτσι πρέπει! :grin:

Μέχρι να σκάσεις από την κακία σου... να δούμε και τι κρότο θα κάνεις! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πιο μαλακας πεθαινεις.

Εκτος απο ανηθικος, ματακιας, κομματοσκυλο, βλακας, ξεπουλημενος εισαι και ζωον που δεν καταλαβαινει ποιοι τον ζουνε. Απο τους φορους μου ζεις ρε σουργελο. Χωρις εμενα ξεχνα και τη συνταξη σου, την περιθαλψη τα παντα.

Θα εισαι χειροτερος και απο τωρα που γαμας με δεκαρικακι και τη βγαζεις με ματι απο αυτες που θα επρεπε να φασωνει ο γιος σου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιο μαλακας πεθαινεις.

Εκτος απο ανηθικος, ματακιας, κομματοσκυλο, βλακας, ξεπουλημενος εισαι και ζωον που δεν καταλαβαινει ποιοι τον ζουνε. Απο τους φορους μου ζεις ρε σουργελο. Χωρις εμενα ξεχνα και τη συνταξη σου, την περιθαλψη τα παντα.

Θα εισαι χειροτερος και απο τωρα που γαμας με δεκαρικακι και τη βγαζεις με ματι απο αυτες που θα επρεπε να φασωνει ο γιος σου.
Eπειδή είσαι μαλάκας με πατέντα, μπορείς να μείνεις ήσυχος ότι μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα διότι έχω ήδη βολέψει την σύνταξή μου και την υγεία μου ιδιωτικά. Κάτι που εσύ ούτε είχες σκεφτεί ποτέ, αλλά και να σκεφτόσουν δεν θα μπορούσες να το υποστηρίξεις με τρεις κι εξήντα! Δεν περιμένω ούτε σύνταξαη από το κράτος ούτε το Ε.Σ.Υ. για την υγεία και την περίθαλψή μου. Αυτά είναι για κάτι χρέπια σαν εσένα που θα πάρουν σύνταξη 500 ευρώ και θα τρέχουν στον "Ευαγγελισμό" και στο "Αρεταίειο", σε δωμάτιο με 10 κλίνες! Θα περάσεις καλά! :tooth:

Γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο φουκαρά μου! :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα εχεις φροντισει, για αυτο τη βγαζεις με το δεκαρικακι

Τυπε αν πας στο μενιδι μπορει να βρεις καμια γυφτισσα πιο φτηνα φανταζομαι. Να γλυτωσεις κατι, φαινεται να το εχεις αναγκη

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τύπε πως μπορείς και τσακώνεσαι με τον Μπαρμπαπουσταρά;
Εγώ μόνο ένα post του να διαβάσω μου έρχεται αναγούλα και αλλάζω σελίδα.
Χαρά στο κουράγιο σου. :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα εχεις φροντισει, για αυτο τη βγαζεις με το δεκαρικακι

Τυπε αν πας στο μενιδι μπορει να βρεις καμια γυφτισσα πιο φτηνα φανταζομαι. Να γλυτωσεις κατι, φαινεται να το εχεις αναγκη
Καλά, άλλος ένας αγάμητος μαλάκας που μου κριτικάρει που και αν γαμάω! Ο μαλάκας!!!! 1 κριτική!!! MIA, ο ΜΑΛΑΚΑΣ και περπάτησε και 4 χιλιόμετρα ο φτωχομπινές!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• kakiasmenos_malakas.png
    kakiasmenos_malakas.png
    572,7 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom