Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Ο μπαρμπαγκεουλας απο την αλλη μας τα εχει πρηξει με το ποσο επιτυχημενος ειναι και ποσα λεφτα βγαζει... αν και κατα παραδοχη του μετακομισε πισω στην μαμα του και γραφει κριτικες απο μεταξι
Οταν εχει επιθυμια για κατι εκτος μεταξιου, φωτογραφιζει κωλους πιτσιρικιων και τον παιζει
Αντιθέτως.... μία φορά είχα πει πόσα έβγαζα (και όχι πόσα βγάζω :grin: ). Aπό την άλλη, την δική σας γωνιά με τα σκουπίδια, το τι έχω ακούσει δε λέγεται: ότι δεν έχω αμάξι, ότι μένω με την μαμά μου, ότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, ότι είμαι στην ΝΔ, ότι είμαι υπαλληλάκι του alex, ότι βγάζω 500 ευρώ το μήνα, ότι βγάζω 700 ευρώ το μήνα, ότι δεν βγάζω τίποτα και με συντηρούνε... ή μήπως δεν τα θυμάσαι? Τα έχεις πει κι εσύ. Κατάλαβες γιατί είσαι ρόμπα ξεκούμπωτη εντελώς?

Όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, δεν θα μάθεις ποτέ πόσα βγάζω, που μένω, τι αμάξι έχω και τι δουλειά κάνω. Και θα τον χτυπάς τον κώλο σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί σε τσούζει τσογλανάκι! :tooth:

Συνέχισε λοιπόν!!!

- Πόσα βγάζω?
- Που μένω?
- Τι αμάξι έχω?

Χτύπα στο τέλος τον κώλο σου και σε καμιά κολώνα να φύγουν οι καπότες και στο μεταξύ πήγαινε στο νήμα που ανεβάζω φωτογραφίες να κατεβάσεις για να έχεις να... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Καλή διασκέδαση! :tooth:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ο μπαρμπαγκεουλας απο την αλλη μας τα εχει πρηξει με το ποσο επιτυχημενος ειναι και ποσα λεφτα βγαζει... αν και κατα παραδοχη του μετακομισε πισω στην μαμα του και γραφει κριτικες απο μεταξι
Οταν εχει επιθυμια για κατι εκτος μεταξιου, φωτογραφιζει κωλους πιτσιρικιων και τον παιζει
Αντιθέτως.... μία φορά είχα πει πόσα έβγαζα (και όχι πόσα βγάζω :grin: ). Aπό την άλλη, την δική σας γωνιά με τα σκουπίδια, το τι έχω ακούσει δε λέγεται: ότι δεν έχω αμάξι, ότι μένω με την μαμά μου, ότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, ότι είμαι στην ΝΔ, ότι είμαι υπαλληλάκι του alex, ότι βγάζω 500 ευρώ το μήνα, ότι βγάζω 700 ευρώ το μήνα, ότι δεν βγάζω τίποτα και με συντηρούνε... ή μήπως δεν τα θυμάσαι? Τα έχεις πει κι εσύ. Κατάλαβες γιατί είσαι ρόμπα ξεκούμπωτη εντελώς?

Όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, δεν θα μάθεις ποτέ πόσα βγάζω, που μένω, τι αμάξι έχω και τι δουλειά κάνω. Και θα τον χτυπάς τον κώλο σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί σε τσούζει τσογλανάκι! :tooth:

Συνέχισε λοιπόν!!!

- Πόσα βγάζω?
- Που μένω?
- Τι αμάξι έχω?

Χτύπα στο τέλος τον κώλο σου και σε καμιά κολώνα να φύγουν οι καπότες και στο μεταξύ πήγαινε στο νήμα που ανεβάζω φωτογραφίες να κατεβάσεις για να έχεις να... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εσυ εγραψες οτι μετακομισες πισω στην μαμα σου ρε καημενε
Εσυ εγραψες και τις κριτικες απο μεταξι
Εσυ ανεβασες φωτο απο πιτσιρικες με σορτσακια

Αυτα αρκουν για να σε χαραχτηρισουν ναυαγιο που εχει αναγκη απο Μονσελα :glasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Επειδη θεωρω στατιστικως αδυνατον σε ενα τοσο περιορισμενο συνολο ανθρωπων (οπως ειναι τα μελη του μπου) να υπαρχουν δυο ανθρωποι με τοσο περιορισμενο τροπο σκεψης και παιδική αντιληψη, ειμαι βεβαιος οτι ο ave ειναι κλωνος του Ζαν-Κλωντ και φτιαχτηκε προκειμενου ο καημενος να φαινεται οτι εχει καποιον υποστηρικτη στις ανοησιούλες του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δυο πραγματα με εχουν εντυπωσιασει.
Οτι ασχολειστε με ενα ποσταρισμα μου επι δυο μερες
Και οτι υπαρχουν καποιοι που θυμουνται την αποχη μου το 2016

Αγαπητέ μου φίλε με χαρά σε πετυχαίνω πάλι εδώ. :hi:
Ή έχεις αραιώσει τις επισκέψεις στο thread ή δεν ταιριάζουν οι ώρες που μπαίνω.
Κι αυτά τα ρεμάλια εδώ γεμίζουν σελίδες ολόκληρες με την γκρίνια τους που να τα διαβάζω όλα, 30 σελίδες έγραψαν από την τελευταία επίσκεψη μου την Κυριακή. :confused:
Δουλεύουμε εμείς για να δίνει ο Κούλης επιδόματα στα τεμπελόσκυλα να κωλοβαράν όλη μέρα εδώ μέσα, κατάλαβες! :grin:
Για το ότι σου την έπεσαν δεν μου κάνει εντύπωση, εδώ είναι φωλιά βλαμμένων αντικυβερνητικών, ειδικά ο kolobourdas τραβάει μεγάλο ζόρι ο τύπος. :huh:
Έχεις και μια φυσική ευγενικά εσύ και δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα, οπότε μπορείς να λες εμένα να «περιποιούμαι» τους χαζοβιόληδες. :sunglasses:
Αυτο με την "φυσικη ευγενεια" μου το εχουν ξαναπει και αρχιζω να ανησυχω οτι ειναι μειονεκτημα χαρακτηρα:2funny:

Καλη χρονια και καλά κουράγια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Η μάνα του Αντώναρου , 96 ετών, έχει δυο επιλογές:
Η πρώτη, να πάει μόνη της στο φαρμακείο ή στο ΚΕΠ να γραφτεί στην πλατφόρμα των εμβολιασμών, και μετά πάλι μόνη να εμβολιαστεί.
Η άλλη, να λένε όσοι την δουν μαζί του, «να αυτή η καημένη είναι η μάνα του βλάκα του Αντώναρου»…
Αρχιζω να πιστευω οτι ο Αντωναρος εχει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Δεν ειναι δυνατο να λεει με νηφαλιοτητα τετοιες κολοσσιαιες ανοησιες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Επειδη θεωρω στατιστικως αδυνατον σε ενα τοσο περιορισμενο συνολο ανθρωπων (οπως ειναι τα μελη του μπου) να υπαρχουν δυο ανθρωποι με τοσο περιορισμενο τροπο σκεψης και παιδική αντιληψη, ειμαι βεβαιος οτι ο ave ειναι κλωνος του Ζαν-Κλωντ και φτιαχτηκε προκειμενου ο καημενος να φαινεται οτι εχει καποιον υποστηρικτη στις ανοησιούλες του

ξερεις καλα απο κλωνους εχεις φτιαξει και γυναικειο

ψυχακια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

ψυχακια
Eγω εφτιαξα γυναικειο κλωνο?
Πρεπει να σε κοιταξει καποιος ειδικος. Η κατασταση σου χειροτερευει.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ψυχακια

ενας απιστευτος παρλαπιπας εισαι ??

τι κανει η wild rose

σε σουταρε για τα καλα ε?? σ δωσε τα παπουτσια στο χερι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

ψυχακια

τι κανει η wild rose

Πού να'ξερες κακομοιρη μου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ψυχακια

τι κανει η wild rose

εκλαψες για αυτην την ξεπερασες??

οταν σ ανοιγε τα ποδια ηταν καλα και εσυ πιστεψες θα σε κρατησει για παντα

α ρε

τα γραφω να τα διαβαζουν οι νεοι να ξερουν με τι ατομο μιλανε

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736
7 θάνατοι ηλικιωμένων σε Γηροκομεία στη Νορβηγία λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer!

Θεριζει το χτικιο

Τρεξτε προβατα

Σήμερα μίλησα με κάποιον που η γυναίκα του είναι νοσοκόμα , και μου είπε οτι εμβολιάστηκε η γυναίκα του και οτι για 2-3 μέρες είχε παρενέργειες κάτι μουδιάσματα στο χέρι και πονοκεφάλους ... και καλά πες οι παρενέργειες κλάιν αλλά αν υπάρχουν και θάνατοι σοβαρεύει το πράγμα , φαντάζομαι οτι κλασικά σύμφωνα με τους ειδικούς και με τους δημοσιογράφους δεν θα υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στους θανάτους και στο εμβόλιο :P

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.348
Πόντοι
6.256
Χαχαχαχα
Ε ρε γλέντια, συγκινήθηκε ο χρυσοχοίδης για τον ξυλοδαρμο στο μετρό
Νομίζει ο άχρηστος ότι προσφέρει έργο,
Μας ενημερώνει πόσα πρόστιμα δίνει στους έλληνες αλλα δε μας λέει πόσα μπλόκα κάνει κάθε μέρα στις περιοχές με λάθρο, , στις ωραίες γειτονιές της αθήνας που δεν υπάρχει έλληνας.
Πόσους παράνομους πιάνει κάθε μέρα , αν ισχύςι ακόμα ο νόμος παρασκευόπουλου πόσοι απελαυνονται,
Ανθέλληνες πολιτικοί της νδ όπως του σύριζα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.142
Πόντοι
5.506
οσοι πεθανουν και οσοι ζησουν οι αλλοι παμε παρακατω ναι?
Δεν είπα αυτό. Αυτό κατάλαβες?

Είπα ότι όσοι το παλέψουν έχει καλώς. Οι υπόλοιποι που δεν θα το παλέψουν και θα το ρίξουν στην κρίση, στον ιό, στον καιρό, στους Νεφελίμ, στον Μπιλ Γκέιτς και στον ανάδρομο Ερμή... ναι θα πεθάνουν. Και σίγουρα δεν θα φταίω εγώ για αυτό, μήπως προσπαθείς να μου ρίξεις ΚΑΙ αυτή την ευθύνη? :grin:

Τι να κανει καποιος που η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του κλεινει την επιχειρηση?
Η επιβιωση του ισχυροτερου αναφερεται οταν το περιβαλλον ειναι ελευθερο απο νταβατζηδες

Δεν φταιει καποιος που χρεωκοπει επειδη η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του απαγορευει να βγαλει το ψωμι του
Δεν φταιει να περιελθει σε απελπισια αν δεν εχει να ταισει τα παιδια του

Δεν ξερεις τι σου γινεται
Όσο αυστηρό και αν σου φαίνεται άλλο τόσο αναγκαίο είναι.
Δεν σας, αρέσει, οκ ας τα ανοίξουμε.
Μετά θα έχουμε γκρίνια για πεσμένο/ανύπαρκτο τζίρο?

Καταλαβες τι ειπα?

Αν θελουμε να μιλησουμε για επιβιωση του καλυτερου οπως μας λεει ο μπαρμπαγκεουλας θα πρεπει να τα ανοιξουμε ολα και οποιος επιβιωσει οικονομικα/βιολογικα
Δεν μπορεις να κλεινεις το μαγαζι καποιου και μετα να τον κατηγορεις οπως κανουν οι γκεουλες

Η δικη μου αποψη ειναι πως αφου ηδη υπαρχει εμβολιο θα πρεπει οι προσπαθειες να εστιαστουν στην αμεση διαθεσιμοτητα του

Υποπτη η χρηματοδοτηση κανακιων για τον εμβολιασμο, την στιγμη που η διαθεσιμοτητα δεν επαρκει για εκεινους που θελουν να εμβολιαστουν

Αντι να πετανε μυρια στα καναλια θα μπορουσαν να εξασφαλισουν περισσοτερα εμβολια

Έτσι εξηγείται πόσο ηλίθιος είσαι. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω σου.

Όσο για τα εμβόλια, κάποιος να σε πληροφορήσει πως δεν είναι πατατάκια Τσακίρη να τα διπλοφουρνίσει και να τα στείλει στα περίπτερα. Αλλά αφού είσαι οπαδός του τσίπρα που έλεγε αποκλείεται να έχουμε εμβόλιο το Δεκέμβρη, τι να περιμένει κάποιος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.142
Πόντοι
5.506

Κι όμως, πέφτεις τελείως έξω για τον ave. και γω έτσι νόμιζα αλλά τελικά έπεσα από .......τα σύννεφα!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
7 θάνατοι ηλικιωμένων σε Γηροκομεία στη Νορβηγία λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer!

Θεριζει το χτικιο

Τρεξτε προβατα

Σήμερα μίλησα με κάποιον που η γυναίκα του είναι νοσοκόμα , και μου είπε οτι εμβολιάστηκε η γυναίκα του και οτι για 2-3 μέρες είχε παρενέργειες κάτι μουδιάσματα στο χέρι και πονοκεφάλους ... και καλά πες οι παρενέργειες κλάιν αλλά αν υπάρχουν και θάνατοι σοβαρεύει το πράγμα , φαντάζομαι οτι κλασικά σύμφωνα με τους ειδικούς και με τους δημοσιογράφους δεν θα υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στους θανάτους και στο εμβόλιο :P

Κλασσικα

Φταινε τα υποκειμενα νοσηματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.142
Πόντοι
5.506

ψυχακια

τι κανει η wild rose

εκλαψες για αυτην την ξεπερασες??

οταν σ ανοιγε τα ποδια ηταν καλα και εσυ πιστεψες θα σε κρατησει για παντα

α ρε

τα γραφω να τα διαβαζουν οι νεοι να ξερουν με τι ατομο μιλανε

Είσαι για τον ψυχίατρο, δεν έχεις ιδέα τι γράφεις. Άντε κανένα χαχόλικο να τσιμπήσει αλλά ούτε καν.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μπαρμπαπήδουλας και kakiasmenoprovato να ορίσουν διαδικτυακό ραντεβού θανάτου με 500αρικα διαθέσιμα δίπλα από το laptop που να δείχνει το λογαριασμό τους........

Εγω τυπε παω 4 χιλιομετρα με τα ποδια δεν εχω λεφτα. Δε ειχα τα ναυλα μου που ελεγε ο Δογγανος

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Συνέχισε λοιπόν!!!

- Πόσα βγάζω?
- Που μένω?
- Τι αμάξι έχω?

Ολα και ολα. Εγω ειπα απλα οτι εισαι ανωμαλος και ματακιας, κατι που ισχυει. Μη μου βαζεις λογια

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Θεριζει το χτικιο

Τρεξτε προβατα

Διάβασες οτι το άρθρο λέει "Πρέπει λοιπόν να εξετάσουμε εάν είναι το εμβόλιο που είναι η αιτία του θανάτου ή αν είναι σύμπτωση που συμβαίνει τόσο σύντομα μετά τον εμβολιασμό, λέει ο ιατρικός διευθυντής Steinar Madsen." επειδή ούτως ή άλλως "Στα νορβηγικά γηροκομεία, περίπου 400 άτομα πεθαίνουν την εβδομάδα.";

Θα μου πεις τώρα κάθεσαι και ασχολείσαι με τι ποστάρει ο μαλάκας ο Χώνης;
Σωστό και αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Κι όμως, πέφτεις τελείως έξω για τον ave. και γω έτσι νόμιζα αλλά τελικά έπεσα από .......τα σύννεφα!

Δεν σε καταλαβαίνω τύπε.
Υπονοείς οτι ο ave είναι κλώνος κανενός ... αεροπλανικού χρυσαύγουλου; :dunno::think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom