Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.202
Πόντοι
456
Μπιλ γκορ γνωστος μαλακας απο το νημα για την χρυση αυγη
Δεν σε ξεχασαμε ρε αρχιδι ξερουμε ποσο σκατοψυχος φασιστας εθνικι εισαι

Και εσυ που το ξερεις ρε ΣΤΟΚΕ
Εθνικι του κερατα σε θυμαμαι απο το νημα της χρυσης αυγης και εσενα

προς ενημέρωση της ομήγυρης : στο νήμα της ΧΑ ο γατοκέφαλος και ο βαγόνης είχαν ποστάρει τη φωτό ενός ματατζή που είχε τατουάζ στο μπράτσο το σταυρό των Ναϊτών θεωρώντας το απόδειξη ότι ο ματατζής ήταν χρυσαυγίτης. Εγώ και ο stokadoura (και κάποιο ακόμη μέλος νομίζω) προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους αμαθείς ότι ο σταυρός των Ναϊτών ιστορικά και χρονολογικά δεν έχει σχέση με τον σιδηρούν σταυρό του ΒΠΠ και σίγουρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη ναζιστικής ιδεολογίας. Εγώ είχα γράψει ότι ο ματατζής μπορεί να είναι ή όχι ΧΑ αλλά αυτό δεν μπορεί να το πει κάποιος απλά βλέποντας ένα άσχετο τατουάζ.
Ο αμόρφωτος γατοκαφαλάκης θεωρεί τα απλά ιστορικά δεδομένα που του γράψαμε απόδειξη ότι είμαστε φασίστες, εθνίκια κλπ όμορφα....

για πες μου λοιπόν σκατοκεφαλάκη (όσο είσαι ακόμη μαζί μας γιατί σε βλέπω σύντομα για χειμερινό μπανάκι) από ποιό ποστ ή έστω φράση δική μου (και του στοκα) στο νήμα της ΧΑ προκύπτει ότι είμαι φασίστας, εθνίκι κλπ. ;

αυτό που δεν καταλαβαίνεις βέβαια είναι ότι αυτό που κάνεις απέναντι σε μένα και το στοκα είναι η πεμπτουσία του φασίστα, αλλά δύσκολα θα το παραδεχθείς ή έστω θα το καταλάβεις έτσι αμόρφωτος που είσαι. Και καλύτερα για σένα, γιατί αν το συνειδητοποιούσες εσύ και οι όμοιοί σου θα βγάζατε blue screen

είναι γνωστό οτι οι ναζί καπηλευθηκαν διάφορα σύμβολα, τα οποία δαιμονοποιήθηκαν έκτοτε.αυτό που αναφέρεις, όπως και τον αγκυλωτό σταυρό, ο οποίος χρησιμοποιύνταν από τους αρχαίος έλληνες και τους ινδούς, στην ινδία μάλιστα είναι το σύμβολο της πιο φιλειρηνικής ιδεολογίας, του τζαινισμού

Συνημμένα

• 320px-Jain_Prateek_Chihna.svg.png
    320px-Jain_Prateek_Chihna.svg.png
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 24

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Τρέχουν οι ειδήσεις κι είναι συνταρακτικές - ο εγκληματίας/κλόουν της κυβέρνησης ομολόγησε

«Ένα από τα λάθη που κάναμε, ήταν ότι όταν οι λοιμωξιολόγοι μας είχαν εισηγηθεί μία παρόμοια στρατηγική στη Θεσσαλονίκη, πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, εμείς από σεβασμό στην παράδοση της πόλεως και την Ορθοδοξία δεν κλείσαμε τη Θεσσαλονίκη πριν τον Άγιο Δημήτριο. Σήμερα ξέρουμε ότι αυτό που κάναμε ήταν μεγάλο λάθος».

Συνημμένα

• screenshot-www.facebook.com-2021.01.05-19-29-56.png
    screenshot-www.facebook.com-2021.01.05-19-29-56.png
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μπακαλη αντεστραμενη σβαστιγκα ειχανε στην ινδια
Η οποια οντως συμβολιζει ειρηνη και ευημερια

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ερχετε ο βλακας ο βασιλακης να μας πει οτι οι μπατσοι δεν ειναι χρυσαυγουλα
Το 80% ψηφισαν χα

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.624
Πόντοι
6.145
Ισα μωρη κουραδα που θες και κουβεντα

καμία κουβέντα δε θέλω χαζοβιόλη.
Χαρακτήρισες εμένα και το στοκα φασίστες εθνίκια κλπ.
Σου ζήτησα να γράψεις από που προκύπτει αυτό με ξεκάθαρο και απλό τρόπο, απλά θα βάλεις τα ποσταρίσματα που το τεκμηριώνουν.
αν δεν μπορεί να στηρίξεις τα γραφόμενά σου απλά τα παίρνεις πίσω.

αν φοράς βέβαια παντελόνια γιατί σα φασιστάκι που είσαι μάλλον είσαι και κρυφή :effemine:

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.624
Πόντοι
6.145

προς ενημέρωση της ομήγυρης : στο νήμα της ΧΑ ο γατοκέφαλος και ο βαγόνης είχαν ποστάρει τη φωτό ενός ματατζή που είχε τατουάζ στο μπράτσο το σταυρό των Ναϊτών θεωρώντας το απόδειξη ότι ο ματατζής ήταν χρυσαυγίτης. Εγώ και ο stokadoura (και κάποιο ακόμη μέλος νομίζω) προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους αμαθείς ότι ο σταυρός των Ναϊτών ιστορικά και χρονολογικά δεν έχει σχέση με τον σιδηρούν σταυρό του ΒΠΠ και σίγουρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη ναζιστικής ιδεολογίας. Εγώ είχα γράψει ότι ο ματατζής μπορεί να είναι ή όχι ΧΑ αλλά αυτό δεν μπορεί να το πει κάποιος απλά βλέποντας ένα άσχετο τατουάζ.
Ο αμόρφωτος γατοκαφαλάκης θεωρεί τα απλά ιστορικά δεδομένα που του γράψαμε απόδειξη ότι είμαστε φασίστες, εθνίκια κλπ όμορφα....

για πες μου λοιπόν σκατοκεφαλάκη (όσο είσαι ακόμη μαζί μας γιατί σε βλέπω σύντομα για χειμερινό μπανάκι) από ποιό ποστ ή έστω φράση δική μου (και του στοκα) στο νήμα της ΧΑ προκύπτει ότι είμαι φασίστας, εθνίκι κλπ. ;

αυτό που δεν καταλαβαίνεις βέβαια είναι ότι αυτό που κάνεις απέναντι σε μένα και το στοκα είναι η πεμπτουσία του φασίστα, αλλά δύσκολα θα το παραδεχθείς ή έστω θα το καταλάβεις έτσι αμόρφωτος που είσαι. Και καλύτερα για σένα, γιατί αν το συνειδητοποιούσες εσύ και οι όμοιοί σου θα βγάζατε blue screen

είναι γνωστό οτι οι ναζί καπηλευθηκαν διάφορα σύμβολα, τα οποία δαιμονοποιήθηκαν έκτοτε.αυτό που αναφέρεις, όπως και τον αγκυλωτό σταυρό, ο οποίος χρησιμοποιύνταν από τους αρχαίος έλληνες και τους ινδούς, στην ινδία μάλιστα είναι το σύμβολο της πιο φιλειρηνικής ιδεολογίας, του τζαινισμού

πρόσεξε τι ποστάρεις θα σου την πει ο γατοκαφαλάκης.

αν θες ρίξε μια ματιά τι είχε γραφτεί τότε στο νήμα της ΧΑ
και για τις επόμενες 2-3 σελίδες

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356

Εσυ πιστευεις οτι ο τυπος που ειχε το τατουαζ γνωριζει τη διαφορα των δυο σταυρων/σχεδιων;Εγω πιστευω οτι επειδη ειναι πανιβλακας δεν ξερει οτι εκανε λαθος τατουαζ!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ελα μωρε ναζιδια του κερατα ειναι
Θα μας κοροιδεψει ο βασιλακης τωρα που εγινε δημοκρατης ξαφνικα

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Τρέχουν οι ειδήσεις κι είναι συνταρακτικές - ο εγκληματίας/κλόουν της κυβέρνησης ομολόγησε

«Ένα από τα λάθη που κάναμε, ήταν ότι όταν οι λοιμωξιολόγοι μας είχαν εισηγηθεί μία παρόμοια στρατηγική στη Θεσσαλονίκη, πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, εμείς από σεβασμό στην παράδοση της πόλεως και την Ορθοδοξία δεν κλείσαμε τη Θεσσαλονίκη πριν τον Άγιο Δημήτριο. Σήμερα ξέρουμε ότι αυτό που κάναμε ήταν μεγάλο λάθος».

Μαρτυράει και χωρίς ξύλο.

Πιο βλάκας και από τον barock!

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.624
Πόντοι
6.145

Εσυ πιστευεις οτι ο τυπος που ειχε το τατουαζ γνωριζει τη διαφορα των δυο σταυρων/σχεδιων;Εγω πιστευω οτι επειδη ειναι πανιβλακας δεν ξερει οτι εκανε λαθος τατουαζ!

Αν δεν ήθελε η εφημερίδα να πουλήσει σανό στους αναγνώστες της και απλά το έβλεπα στο δρόμο ούτε που θα το πρόσεχα, και ναι δεν θα έκανα καμία σύνδεση. Αλλά η ουσία εδώ δεν είναι τι πιστεύει στο βάθος του μυαλού του ο ματατζής ή πόσο χαζός ή έηυπνος είναι αλλά πως φασιστάκια τύπου ερικ/γατοκέφαλου συκοφαντούν αλλά δεν έχουν κανένα θάρρος να αποδείξουν την ισχύη των όσων λένε ή να παραδεχθούν την μαλακία τους. Πως σου φαίνεται που ο γατοκεφαλάκης δεν μου εξηγεί πως έφτασε στο συμπερασμά του για μένα και το στοκα ;

Αν δεν βαριέσαι κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στο λινκ που έβαλα πριν στον bakalis τι είχαμε γράψει τότε. Όχι τίποτε άλλο να μου πεις για να μάθω και γω αν είμαι ούγκανο να το ξέρω μη ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου στην άγνοια :grin:
σου επισημαίνω το ποστ #130381 και το # 130367 του στοκα ο οποίος περιέγραψε επακριβώς το θέμα με το δημοσίευμα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Τα θυμαμαι τα ποστ και το δικο σου και του αλλου τυπου,αλλα δε νομιζω να εχετε δικιο,οχι για το σχεδιο αλλα για τον λογο που εδειξε το τατουαζ η εφημεριδα.Σιγουρα παντως διαφωνουμε για τον λογο που εδειξε τη φωτο η εφημεριδα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.009
Πόντοι
6.515
Στο Φαναρι θα Αγίασουν τα υδατα

Δεν πηρε αφορμή τον ιό ο Ερντογκάν να απαγορευσει

Να τους χαίρεστε τους δικους σας ορισμένοι :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.428
Πόντοι
3.656

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Θα πάνε τα χριστιανά και θα γυρίσουν τίγκα στον Κορονοιό. Μεγάλος Μάγκας ο Ερντογάν. Εγώ στη θέση του θα έλεγα να μην φοράνε καθόλου μάσκες στις Εκκλησίες, να πασπατεύουν τα αντίδωρα και να κοινωνούνε άφοβα

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• C8868BD3-0103-401D-ABD6-A9E6F01F5BFE.jpeg
    C8868BD3-0103-401D-ABD6-A9E6F01F5BFE.jpeg
    102,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ουτε ο βλαροκ δεν θα εγραφε τετοια μαλακια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.009
Πόντοι
6.515

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Θα πάνε τα χριστιανά και θα γυρίσουν τίγκα στον Κορονοιό. Μεγάλος Μάγκας ο Ερντογάν. Εγώ στη θέση του θα έλεγα να μην φοράνε καθόλου μάσκες στις Εκκλησίες, να πασπατεύουν τα αντίδωρα και να κοινωνούνε άφοβα

Κάτι τέτοιο λέει κι ο πορδοσαλτε
:shit:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.693
Πόντοι
6.256
οταν γραφουν στους τοιχους του σπιτιου του παραξενευεται.
αφιερωμενος στους νεοδημοκρατες ο ξεφτιλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom