BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.202
- Πόντοι
- 456
Μπιλ γκορ γνωστος μαλακας απο το νημα για την χρυση αυγη
Δεν σε ξεχασαμε ρε αρχιδι ξερουμε ποσο σκατοψυχος φασιστας εθνικι εισαι
Και εσυ που το ξερεις ρε ΣΤΟΚΕ
Εθνικι του κερατα σε θυμαμαι απο το νημα της χρυσης αυγης και εσενα
προς ενημέρωση της ομήγυρης : στο νήμα της ΧΑ ο γατοκέφαλος και ο βαγόνης είχαν ποστάρει τη φωτό ενός ματατζή που είχε τατουάζ στο μπράτσο το σταυρό των Ναϊτών θεωρώντας το απόδειξη ότι ο ματατζής ήταν χρυσαυγίτης. Εγώ και ο stokadoura (και κάποιο ακόμη μέλος νομίζω) προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους αμαθείς ότι ο σταυρός των Ναϊτών ιστορικά και χρονολογικά δεν έχει σχέση με τον σιδηρούν σταυρό του ΒΠΠ και σίγουρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη ναζιστικής ιδεολογίας. Εγώ είχα γράψει ότι ο ματατζής μπορεί να είναι ή όχι ΧΑ αλλά αυτό δεν μπορεί να το πει κάποιος απλά βλέποντας ένα άσχετο τατουάζ.
Ο αμόρφωτος γατοκαφαλάκης θεωρεί τα απλά ιστορικά δεδομένα που του γράψαμε απόδειξη ότι είμαστε φασίστες, εθνίκια κλπ όμορφα....
για πες μου λοιπόν σκατοκεφαλάκη (όσο είσαι ακόμη μαζί μας γιατί σε βλέπω σύντομα για χειμερινό μπανάκι) από ποιό ποστ ή έστω φράση δική μου (και του στοκα) στο νήμα της ΧΑ προκύπτει ότι είμαι φασίστας, εθνίκι κλπ. ;
αυτό που δεν καταλαβαίνεις βέβαια είναι ότι αυτό που κάνεις απέναντι σε μένα και το στοκα είναι η πεμπτουσία του φασίστα, αλλά δύσκολα θα το παραδεχθείς ή έστω θα το καταλάβεις έτσι αμόρφωτος που είσαι. Και καλύτερα για σένα, γιατί αν το συνειδητοποιούσες εσύ και οι όμοιοί σου θα βγάζατε blue screen
είναι γνωστό οτι οι ναζί καπηλευθηκαν διάφορα σύμβολα, τα οποία δαιμονοποιήθηκαν έκτοτε.αυτό που αναφέρεις, όπως και τον αγκυλωτό σταυρό, ο οποίος χρησιμοποιύνταν από τους αρχαίος έλληνες και τους ινδούς, στην ινδία μάλιστα είναι το σύμβολο της πιο φιλειρηνικής ιδεολογίας, του τζαινισμού