Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.650
Πόντοι
6.256
Απολαυστε τωρα και το ιερό σανό κυβέρνηση vs παπάδες.
Φάτε τα σανό της νδ ,
Με τα πραγματικά προβλήματα δε θα ασχοληθούν τα πουλημένα μμε.
Τους έκατσε και η κινέζα, α ρε τυχερούλη κούλη.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.313
Πόντοι
216
Παντως τύπε Λαδακη, "Βλα-Κουλη" τον ελεγαν και οταν εβαλε υποψηφιοτητα για αρχηγος κομματος. Σιγα μην βγει ο Κουλης λεγανε.
Και τους πηρε τα σωβρακα. Μετα λεγανε "σιγα μην γινει πρωθυπουργος". Και εγινε. Μετα λεγανε "σιγα μην αντεξει". Και ειναι 20 μοναδες μπροστα. Τωρα λενε "σιγα μην ξαναβγει". Μαντεψε, θα ξαναβγει.

Και καποια στιγμη παρτε το αποφαση, ειναι ΠΟΛΥ πιο εξυπνος απο οσο νομιζετε. Και ακομη χειροτερα: Ειναι πολυ διαβασμενος, αφοσιωμενος και μεθοδικος. Κατι που δεν εχει κανενας αντιπαλος του.
Βλα-Κούλης ήταν και Βλακ-Κούλης παραμένει. Ήταν και είναι από τις κωμικές φιγούρες της ελληνικής πολιτικής σκηνής μαζί Άδωνι, Πολάκη, κλπ.

Από εκεί και πέρα θα πάρω ένα-ένα όσα είπες:

"Σιγα μη βγει αρχηγός κόμματος λέγανε": Πώς βγήκε; Βάζοντας τον έτερο κωμικό Άδωνι να κάνει το καραγκιοζιλίκι με τη στημένη υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής, με μοναδικό στόχο να πάρει τις ψήφους του στο δεύτερο γύρο με αντάλλαγμα να τον κάνει αντιπρόεδρο και υπουργό στην επερχόμενη κυβέρνηση.

"Σιγά μη γίνει πρωθυπουργός": Πώς έγινε; Με αντίπαλο έναν Τσίπρα που δεν ήθελε να ξανακυβερνήσει και μόνο που δεν έβγαλε σποτάκι που να φωνάζει ΜΗ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. Ήταν ο πιο ανακουφισμένος χαμένος εκλογών μετά τον Καραμανλή το 2009.

"Σιγά μην αντέξει": Πώς αντέχει; Έσκασε ο κορωνοϊός, τους έκλεισε καλώς ή κακώς όλους μέσα, απαγορεύτηκε καλώς ή κακώς η οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας/διαδήλωσης, επομένως δεν υπάρχει αντίλογος.

"Σιγά μην ξαναβγεί": Είχα δηλώσει πριν κάτι μήνες ότι αν ξαναβγεί θα αρχίσω να αμφισβητώ σοβαρά την εκλογική διαδικασία. Όμως, με μια πιο ψύχραιμη ματιά, ενδεχόμενη μεγάλη αποχή και απαξίωση της πολιτικής να ξαναβγάλει νικητή τον Κούλη αφού όπως έχει δείξει και το πρόσφατο παράδειγμα του big brother η συσπείρωση είναι πάντα μεγαλύτερη ανάμεσα στους ηλίθιους. Επομένως, με μεγάλη αποχή και μεγάλο σκόρπισμα των ψήφων σε μικρά κόμματα, ένα 35% του Κούλη που θα αντιστοιχεί το πολύ σε 2.000.000 ψήφους μπορεί να τον βγάλει νικητή. Θα κερδίσει δηλαδή ένας άνθρωπος με αποδοχή μικρότερη από το 20% του πληθυσμού της χώρας.

Δυστυχως ετσι ειναι. 2000000 ειχε παρει ο Τσιπρας τον Σεπτεμβριο του 2015 και κυβερνησε σχεδον 4 χρονια. Το 20% του πληθυσμού της χώρας.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Καλα ας μην ηταν γονος ο κουλης και οχι ΠΘ δεν θα γινοτανε αλλα ουτε λουστρος

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Κολομπουρδα σε ειχα για πιο σοβαρο απο το να καθεσε να σχολιάζεις τις μαλακιες του αλεξ

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αριστοι μαλακες

Συνημμένα

• 6142111E-5C26-4BBD-9B5A-C97D9F5165A2.jpeg
    6142111E-5C26-4BBD-9B5A-C97D9F5165A2.jpeg
    102,1 KB · Εμφανίσεις: 24

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.623
Πόντοι
6.145
Ντενεκέ billGor , είσαι από τους επικίνδυνους σανοφάγους , μαζί με τους
φοβικούς, και τους άλλους βλάκες, που τους χρησιμοποιούν
οι μεγάλες εταιρείες για να πλουτίσουν, σε βάρος όλων
των ανθρώπων.

Είσαι αμόρφωτος, σανοφάγος, και χάφτεις ότι
σου σερβίρουν οι πολυεθνικές, που νομίζεις
ότι... είναι καλοί άνθρωποι αυτοί που τις διοικούν !

:2funny::2funny::2funny::2funny:

΄Όπως τα πρόβατα νομίζουν ότι είναι φίλος
τους και τα αγαπάει ο βοσκός που τα σφάζει
το Πάσχα, έτσι και εσύ επικίνδυνε σανοφάγε billGor,
εξωθείς τους άλλους βλάκες να υποστηρίζουν
τα παράσιτα , τους γκόλντεν μποϋς των πολεθνικών !

λαρδάκη με έχεις παρεξηγήσει, εγώ είμαι μεγάλος φαν της ιδιοφυίας σου, πραγματικά έχω στεναχωρηθεί που έκοψες τις εμφανίσεις σου στο νήμα που μας χάριζες απλόχερα τη γνώση σου. Δε βλέπεις που εκμεταλευόμενοι την απουσία σου άλλοι τυχάρπαστοι προσπαθούν να παρουσιαστούν ως φωστήρες ;

σίγουρα και ο λεκλέρκ θα ήθελε να διδαχθεί από σένα αλλά ίσως ντρέπεται να το πει. Παίρνω το θάρρος να ζητήσω και εκ μέρους του για άλλη μια φορά να μας διδάξεις έστω την απλή μέθοδο των τριών με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Και αν δεν είναι με τρία κάντο με τέσσερα, δεν χάθηκε και ο κόσμος :grin:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Παντως τύπε Λαδακη, "Βλα-Κουλη" τον ελεγαν και οταν εβαλε υποψηφιοτητα για αρχηγος κομματος. Σιγα μην βγει ο Κουλης λεγανε.
Και τους πηρε τα σωβρακα. Μετα λεγανε "σιγα μην γινει πρωθυπουργος". Και εγινε. Μετα λεγανε "σιγα μην αντεξει". Και ειναι 20 μοναδες μπροστα. Τωρα λενε "σιγα μην ξαναβγει". Μαντεψε, θα ξαναβγει.

Και καποια στιγμη παρτε το αποφαση, ειναι ΠΟΛΥ πιο εξυπνος απο οσο νομιζετε. Και ακομη χειροτερα: Ειναι πολυ διαβασμενος, αφοσιωμενος και μεθοδικος. Κατι που δεν εχει κανενας αντιπαλος του.
το να προσπαθεις να πεισεις την κοινη γνωμη οτι ο κουλης ΣΟΥ ειναι εξυπνος σημαινει ακριβως το αντιθετο.
Αν ηταν έξυπνος θα το παραδεχονταν μεχρι και οι πολιτικοι του αντιπαλοι,οπως επισης και ο λαος.
Αν ηταν εξυπνος οπως λες δεν θα ειχαμε υφεση -12% δεν θα ειχαμε γεμισει με κορονοιο δεν θα πηγαινε στη συνοδο κορυφης της εε και εφευγε με ενα αγγουρι στο χερι.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μπιλ γκορ χρυσαυγουλο αντε ξαναμπες στον υπονομο σου βουρλο που νομιζεις οτι εχεις και χιουμορ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Μπα... το αντίθετο θα έλεγα. Μάλλον έχουν καταλάβει ότι είναι πολύ "λίγοι" μπροστά του και (προσπαθούν να) του κάνουν αντιπολίτευση με ένα σωρό πίπες. Θυμίζει πολύ τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να ανακόψει ένας αμυντικός της δεκαετίας του '80 τον Χατζηπαναγή... με τάκλιν στο γόνατο δηλαδή!!! :grin:
Ναι βρε, φυσικα το ξερουν. Ειναι η κλασικη φτηνη μεθοδος που ακολουθουν παντα οι μετριοι. Κοιτανε να απαξιωσουν τον ανωτερο με χαζομαρούλες του τύπου "εχει γουρλωτα ματια" ή "χασμουρηθηκε στην παρελαση". Οταν βλεπεις τετοια, υπαρχει πανικος.
για πες μου αλεξ αν ο κουλης φύγει απο προεδρος της νδ και μπει στη θεση του κανας τζιτζικωστας η αβραμοπουλος θα στηριζεις νδ ακομα??
Θελω να πω οτι δηλωνεις με παθος μητσοτακικος αν σου μπει ακροδεξιος η καραμανλικος προεδρος τι θα κανεις?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
το Ισραήλ μεχρι ωρας εχει κανει 1.2 εκ εμβολιασμους και εμεις 5 χιλιαδες,θα ζτυσουν ανοσια το 2024 ετσι οπως παμε

Επαναστατη τσυριζαιε θα κανεις το εμβολιο του καπιταλα μπιλ;;
οχι δεν κανω γκρουεζα το εχω δηλωσει μιας και είμαι 30αρης αν ημουν 60 και θα το εκανα.

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.623
Πόντοι
6.145
το ειδα ναι

μαλλον τα πραματα ειναι περιεργα

καποιοι θα πεταχτουν και θα πουν οτι μειωθηκανε οι θανατοι αλλα ειναι ψεμμα

καθε μερα ακουμε για τροχαια που σκοτωνονται 19 χρονων και 20 νεα παιδια

οπωτε απο που μειθηκαν οι θανατοι???

θα εχει ενδιαφερον να δουμε τα στοιχεια και απο αγγλια ηπα

Ακόμη και να μειώθηκαν οι θάνατοι από τροχαία , πολύ πιθανών να αυξήθηκαν απο αυτοκτονίες ... αυτοκτονίες λόγω κατάθλιψης η λόγω χρεών - ανεργίας ... γενικά αυτοκτονίες λόγω λοκντάουν ... αν και στο βίντεο του mad scientist που έκανε αντίλογο σε αυτά που έλεγε ο μάικιους έλεγε για κάτι έρευνες που έδειξαν οτι δεν αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες , μπορεί να ηταν για συγκεκριμένη χωρα η έρευνα δεν θυμάμαι , πάντως όντως το σύνολο των θανάτων ειδικά σε χώρες με πολλούς νεκρούς μάλλον θα δείξει αν πέθαναν από η με κορώνα.

savvass δεν χρειάζεται να κάνεις αυθαίρετες εκτιμήσεις για αυτοκτονίες. Τελείως φιλικά να σου πω ότι πολλά ποσταρίσματά σου σε αυτό το νήμα χαρακτηρίζονται από λέξεις όπως ίσως, πιθανόν, αν κλπ. έτσι όμως γενικώς μπαίνεις στον πειρασμό να κάνεις λογικά άλματα "χτίζοντας" πάνω σε υποθέσεις. Επειδή θεωρώ ότι έχεις ειλικρινές ενδιαφέρον και προβληματισμό θα σου πρότεινα να μην παίρνεις τις μετρητοίς όσα γράφουν τύποι όπως ρακάκις, τιγροπουλο και σία. Πέρα από την αδυναμία τους να καταλάβουν τι εκφράζουν τα διαγράμματα και τα στοιχεία που κατά καιρούς ποστάρουν έχουν έτσι κι' αλλιώς προαποφασίσει ποιά είναι η ορθή ερμηνεία της πραγματικότητας.

σου παραθέτω δύο φωτό με στοιχεία από την άνοιξη που είχαν ποστάρει άλλα μέλη, για χώρες με πολλά θύματα, νομίζω είναι ενδεικτικές, αν θυμηθώ σελίδα θα σου παραθέσω και κάτι που είχα γράψει ως απάντηση σε ποστάρισμα του μέγιστου λαρδάκη πριν λίγο καιρό για τα στατιστικά θανάτων της Σουηδίας τώρα και προηγούμενα έτη.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνω αυθαίρετες εκτιμήσεις η όχι , πάντως αν μου ζητούσαν να στοιχηματίσω* σχετικά με τις παγκόσμιες αυτοκτονίες , είτε για το 2020 είτε για το 2021 θα στοιχημάτιζα οτι είναι σίγουρα αυξημένες σε σχέση με αυτές μέχρι το 2019 χωρίς να δω κανένα διάγραμμα και καμία έρευνα.

Όσο για τις υποθέσεις ... και αυτοι που μας κλείνουν μέσα υποθέτουν οτι το συνολικό αποτέλεσμα απο τις καραντίνες θα είναι οφέλιμο , αλλά πρίν λίγο καιρό έλεγαν οτι η οικονομία δεν αντέχει δεύτερο λοκντάουν , τελικά όμως αντέχει ; Και για την ψυχολογία του κόσμου και για αυτήν υποθέτουν οτι αντέχει ;

* Δεν πάιζω καν στοίχημα , αλλα σε φάση να μου έλεγαν βρες τι έγινε και κέρδισε χ ποσό :P

όπως νομίζεις, τα στοιχεία είναι εκεί, όπως πχ. αυτά που έβαλα στις φωτό.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.623
Πόντοι
6.145
Μπιλ γκορ γνωστος μαλακας απο το νημα για την χρυση αυγη
Δεν σε ξεχασαμε ρε αρχιδι ξερουμε ποσο σκατοψυχος φασιστας εθνικι εισαι

Και εσυ που το ξερεις ρε ΣΤΟΚΕ
Εθνικι του κερατα σε θυμαμαι απο το νημα της χρυσης αυγης και εσενα

προς ενημέρωση της ομήγυρης : στο νήμα της ΧΑ ο γατοκέφαλος και ο βαγόνης είχαν ποστάρει τη φωτό ενός ματατζή που είχε τατουάζ στο μπράτσο το σταυρό των Ναϊτών θεωρώντας το απόδειξη ότι ο ματατζής ήταν χρυσαυγίτης. Εγώ και ο stokadoura (και κάποιο ακόμη μέλος νομίζω) προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους αμαθείς ότι ο σταυρός των Ναϊτών ιστορικά και χρονολογικά δεν έχει σχέση με τον σιδηρούν σταυρό του ΒΠΠ και σίγουρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη ναζιστικής ιδεολογίας. Εγώ είχα γράψει ότι ο ματατζής μπορεί να είναι ή όχι ΧΑ αλλά αυτό δεν μπορεί να το πει κάποιος απλά βλέποντας ένα άσχετο τατουάζ.
Ο αμόρφωτος γατοκαφαλάκης θεωρεί τα απλά ιστορικά δεδομένα που του γράψαμε απόδειξη ότι είμαστε φασίστες, εθνίκια κλπ όμορφα....

για πες μου λοιπόν σκατοκεφαλάκη (όσο είσαι ακόμη μαζί μας γιατί σε βλέπω σύντομα για χειμερινό μπανάκι) από ποιό ποστ ή έστω φράση δική μου (και του στοκα) στο νήμα της ΧΑ προκύπτει ότι είμαι φασίστας, εθνίκι κλπ. ;

αυτό που δεν καταλαβαίνεις βέβαια είναι ότι αυτό που κάνεις απέναντι σε μένα και το στοκα είναι η πεμπτουσία του φασίστα, αλλά δύσκολα θα το παραδεχθείς ή έστω θα το καταλάβεις έτσι αμόρφωτος που είσαι. Και καλύτερα για σένα, γιατί αν το συνειδητοποιούσες εσύ και οι όμοιοί σου θα βγάζατε blue screen

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Βασιλακη γκορβλακα
Στον υπονομο σου γιδι

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.623
Πόντοι
6.145
Βασιλακη γκορβλακα
Στον υπονομο σου γιδι

όπως όλοι οι φασίστες έτσι και συ είσαι χαζός και αμόρφωτος. bill δεν σημαίνει βασίλης στα αγγλικά.

βρήκες κάτι να απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα στο προηγούμενο ποστ ή προβάρεις μπρατσάκια για μακροβούτι ;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ισα μωρη κουραδα που θες και κουβεντα

Stories

Νέο!

Stories