Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Λαδακη γαμησε δεξια λαμογια

• Like
Αντιδράσεις: ave.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.421
Πόντοι
5.506
Λαδακη γαμησε δεξια λαμογια

Παρακάλα τον άχρηστο που ακόμα προσπαθεί να μάθει την απλή μέθοδο των τριών γιατί εσύ το χειρότερο που μπορείς να μας κάνεις είναι να ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ. (Κατά δήλωσή ΣΟΥ)
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.881
Πόντοι
606
Τι μαθαίνω? Στον ανασχηματισμο αναβαθμίστηκε ο Βορίδης? Αντε και σύντομα μεταγραφή ο Κασσιδιαρης και υπουργός πολιτισμού.

Γαμημενα ζώα με πολιτικά δικαιώματα..

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.636
Πόντοι
6.145
Τα θυμαμαι τα ποστ και το δικο σου και του αλλου τυπου,αλλα δε νομιζω να εχετε δικιο,οχι για το σχεδιο αλλα για τον λογο που εδειξε το τατουαζ η εφημεριδα.Σιγουρα παντως διαφωνουμε για τον λογο που εδειξε τη φωτο η εφημεριδα.

σόρρυ αν ακούγομαι απόλυτος αλλά δίκιο είχαμε, και όχι επειδή το λέω εγώ,απλά επειδή είναι θέμα αντικειμενικής και όχι υποκειμενικής ερμηνείας. Επειδή το νήμα είναι άσχετο αν θες ευχαρίστως να σου πω σε πμ.

η απορία μου πάντως για τον γατοκεφαλακη και τους χαρακτηρισμούς του παραμένει, αν και δεν πρόκειται φυσικά να απαντήσει. Και δεν προκειται να ασχοληθώ παραπάνω με τον χαζούλη, την προηγούμενη φορά που παρεκράπηκε έφυγε για μπανάκι με συνοπτικές διαδικασίες, αυτή τη φορά ας μείνει να διασκεδάζει το λαό του μπου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Κούλης , ο πιο βλακούλης πορδηπουργός της Ελλάδος !

:2funny::2funny::2funny:

Είναι απόδειξή ότι οι πορδηπουργοί είναι μπροστινοί
μεγαλοεπιχειρηματιών, και βάζουν βλάκες για μπροστινούς
για να τους ελέγχουν.
Έτσι, ποτέ δεν θα έβαζαν στη ΝΔ τον Φορτσάκη, που είναι ικανός.

Νέα Ντενεκεδοκρατία,
που την υποστηρίζουν γέροι γκέουλες που
πιπώνουν λάθρο, και έχουν ξεχαρβαλωμένες κωλάρες !

Oσο εσεις τον λετε βλακα βεβαια, τόσο μαθαινει μπαλιτσα στους εξυπνους.Ρωτηστε τον Μειμαρακη και τον Τσιπρα να σας πουν.
Οταν επισης θα γινει ο μακροβιοτερος πρωθυπουργος της Ελλαδας, παλι βλακα θα τον λενε μερικοι τενεκεδες, αλλά στο κατω κατω πρεπει να υπαρχουν και οι τενεκεδες σε μια κοινωνια.

Υ.Γ. Λαδακη τι εγινε με τις εκλογες τον Οκτωβρη?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356

για να τους ελέγχουν.

Νέα Ντενεκεδοκρατία,

Oσο εσεις τον λετε βλακα βεβαια, τόσο μαθαινει μπαλιτσα στους εξυπνους.Ρωτηστε τον Μειμαρακη και τον Τσιπρα να σας πουν.
Οταν επισης θα γινει ο μακροβιοτερος πρωθυπουργος της Ελλαδας, παλι βλακα θα τον λενε μερικοι τενεκεδες, αλλά στο κατω κατω πρεπει να υπαρχουν και οι τενεκεδες σε μια κοινωνια.

Δεν ηταν απιθανο να γινουν εκλογες τον περασμενο Οκτωβρη παντως,πολλοι δημοσιογραφοι το ελεγαν,η σφοδροτητα της πανδημιας ισως αλλαξε τα σχεδια της κυβερνησης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

για να τους ελέγχουν.

Νέα Ντενεκεδοκρατία,

Δεν ηταν απιθανο να γινουν εκλογες τον περασμενο Οκτωβρη παντως,πολλοι δημοσιογραφοι το ελεγαν,η σφοδροτητα της πανδημιας ισως αλλαξε τα σχεδια της κυβερνησης.

Σοβαρα τωρα? Οταν καποιος κανει μια προβλεψη με βεβαιοτητα και "πληροφορηση απο μεσα", και ξεφτιλιζεται επειδη πεφτει εξω, η απαντηση ειναι "δεν ηταν απιθανο να γινει και ισως η πανδημια αλλαξε τα σχεδια"?

Ε ωραια λοιπον, θα προβλεπω κι εγω εκλογες καθε τριμηνο και οταν δεν θα γινονται, θα λεω "κατι εγινε και αλλαξαν τα σχεδια".
Προτιμω την εκδοχη οτι απλως καποιοι αρεσκονται να λενε μπουρδες κατ' επαγγελμα, κατα συνηθεια και κατ' εξακολουθηση

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356

για να τους ελέγχουν.

Νέα Ντενεκεδοκρατία,

Σοβαρα τωρα? Οταν καποιος κανει μια προβλεψη με βεβαιοτητα και "πληροφορηση απο μεσα", και ξεφτιλιζεται επειδη πεφτει εξω, η απαντηση ειναι "δεν ηταν απιθανο να γινει και ισως η πανδημια αλλαξε τα σχεδια"?

Ε ωραια λοιπον, θα προβλεπω κι εγω εκλογες καθε τριμηνο και οταν δεν θα γινονται, θα λεω "κατι εγινε και αλλαξαν τα σχεδια".
Προτιμω την εκδοχη οτι απλως καποιοι αρεσκονται να λενε μπουρδες κατ' επαγγελμα, κατα συνηθεια και κατ' εξακολουθηση
Εγω προσωπικα δεν εχω γραψει για εκλογες τον Οκτωβριο ή για αλλη ημερομηνια ουτε εχω καμια πληροφορηση απο "μεσα" σου ειπα τι εγραφαν καποιοι δημοσιογραφοι ,για εκλογες μετα το καλοκαιρι για να εξαργυρωσει τα οφελη που ειχε μετα την ανοιξη,οποτε μην στρεφεις τα βελη σου προς εμενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

για να τους ελέγχουν.

Νέα Ντενεκεδοκρατία,

Εγω προσωπικα δεν εχω γραψει για εκλογες τον Οκτωβριο ή για αλλη ημερομηνια ουτε εχω καμια πληροφορηση απο "μεσα" σου ειπα τι εγραφαν καποιοι δημοσιογραφοι ,για εκλογες μετα το καλοκαιρι για να εξαργυρωσει τα οφελη που ειχε μετα την ανοιξη,οποτε μην στρεφεις τα βελη σου προς εμενα.
Προφανως δεν αναφερομαι σε σενα αλλά στον Λαδακη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Οκ ,σορι δεν το καταλαβα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Πριν από λίγο μαδριτη χαμός
Όλα ανοικτά ντίσκο μπαρ λιανοεμποριο
Πορτογαλία Σερβία Βουλγαρία όλα ανοιχτά αλλά εμείς κοιτάμε την Γερμανία κ να τα έχει κλειστα ο Κούλης για να χρεωθεί παραπάνω ο Έλληνας στους Γερμανούς

Η πλακα ειναι οτι μονο τα μαγαζια ειναι κλειστα αλλα καραντινα δεν υφισταται πρακτικα αφου δεν γινονται αρκετοι ελεγχοι. Και ετσι βλεπεις -και στην ελλαδα- απο δρομους γεματους μεχρι παραλιες γεματες... στον αλιμο σημερα εσκασε αστυνομια σε παραλια γιατι ειχε συγκεντρωθει αρκετα μεγαλος αριθμος κοσμου.

Απ'τη στιγμη που ο κουλης πηρε το ΟΚ οτι θα εισρευσουν δισεκατομμυρια απ'την ΕΕ, το αριθμητικο σκελος του ΑΕΠ μπορει να το κανει να δειχνει "αναπτυξη" ακομα και αν φαληρισουν εκατονταδες χιλιαδες μικροεπιχειρηματιες. Θα σου λεει εχουμε αναπτυξη αλλα εσεις δυστυχως δεν αντεξατε / δεν προσαρμοστηκατε...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.270
Πόντοι
26.141
Πριν από λίγο μαδριτη χαμός
Όλα ανοικτά ντίσκο μπαρ λιανοεμποριο
Πορτογαλία Σερβία Βουλγαρία όλα ανοιχτά αλλά εμείς κοιτάμε την Γερμανία κ να τα έχει κλειστα ο Κούλης για να χρεωθεί παραπάνω ο Έλληνας στους Γερμανούς
Βέβαια θα μου πουν οι καραντινολαγνοι ότι στη Γερμανία είναι κλειστά,,,,αλλά με μια διαφορά ότι η Γερμανία δεν ζει από το λιανοεμπορειου αλά από βαριές βιομηχανίες που είναι ανοικτές σε αντίθεση με εμάς που εξαρτομεθα από το λιανοεμπορειου
Άρα πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι παραπλήσιες οικονομίες με τη δική μας

Κ ο Μητσοτάκης απέτυχε όπως κ ο ξεδιοντιαρης
Ας περάσει ο επόμενος
Τυπε, μηνξεχασεις να πας για καφε απογευμα σε Ρετιρο.:hi:
Ρε τύπε δεν παει καλα ο κοσμος
Εχεις 450 ατομα στις εντατικες και ο αλλος λεει στην Ισπανια οι ντισκο ειναι ανοικτες, εδω ειναι κλειστες και αρα απετυχε η κυβερνηση
Ο αλλος βριζει επειδη πολεμανε λεει οι κυβερνητικοι την εκκλησια, ο αλλος λεει οτι βαλανε πουστηδες στην κυβερνηση.

Ελπιζω αυτες οι σαχλαμαριτσες να προερχονται απο ασημαντες μειοψηφιες, αλλιως δεν ξερω αν αξιζει αυτος ο κοσμος να ασχολεισαι με τις τυχες του
Οι ντίσκο ή η εστίαση σντπροσωπεουν τις επιχειρήσεις που κρατεί επίτηδες ο Κούλης για να βυθίσει σε περισσότερο χρέος την Ελλάδα κ φυσικά δανεισμό από Γερμανία
Πλέον είναι ένας κοινός πρωθυπουργός όπως κ οι άλλοι εντελοδοχος της Μέρκελ υποτελής
Ερωτω γιατί όλες οι άλλες παρόμοιες οικονομιες με την ελληνική δλδ εξαρτομενη από μικροεπιχεορησεις είναι ανοικτές κ η δική μας είναι κλειστή

??????????????
Τα νούμερα είναι φτιαχτά όπως κ εγώ πήγα Δευτέρα πριν μέρες το νοσοκομείο έκανα ραπίντ τεστ κ τύπου α κ βγήκα αρνητικός κ πήρα εξιτήριο κ μετά την Πέμπτη κ ενώ γύρισα όλη την πόλη μου με πήρε τηλ η διεύθυνση υγείας για να μου πει με βρήκαν στους θετικούς την Δευτέρα ενώ έχω το εξητηριο κ τα δυο τεστ αρνητικά κ όταν τους ενημέρωσα τους κατόπιν μεταξύ νοσοκομείου κ διεύθυνση υγείας μού ανέφεραν ότι το τρίτο τεστ που αργεί 1-2 μέρες βγήκε θετικό

Πολλοί φίλοι μου δλδ ψεκασμενος μού είπαν να το αναφέρω αλλά φυσικά κ δεν το ανέφερα αλλα Αλλά ζήτησα από το υπουργείο προστασίας πολίτη βεβαίωση ότι είμαι θετικός κ την έστειλαν

Άρα εχω Στα χέρια μου αρνητικά τεστ του νοσοκομείου αλά στις λίστες του είδη ήμουν θετικός

Άρα γιατί να πιστέψω κ εγώ τα νούμερα τους;;;;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Τρωει φαπες πλεον και απο τους δικους του

Συνημμένα

• 6AF7F928-F0DA-40AD-9EB1-600785A04582.jpeg
    6AF7F928-F0DA-40AD-9EB1-600785A04582.jpeg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• FB33AAD1-7690-46D7-A30D-5E76CF59C947.jpeg
    FB33AAD1-7690-46D7-A30D-5E76CF59C947.jpeg
    305,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• 0B25B7EE-1571-4F49-9F0C-E44906F30DDA.jpeg
    0B25B7EE-1571-4F49-9F0C-E44906F30DDA.jpeg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.429
Πόντοι
3.656
Τυπε, μηνξεχασεις να πας για καφε απογευμα σε Ρετιρο.:hi: [/quote]Ρε τύπε δεν παει καλα ο κοσμος
Εχεις 450 ατομα στις εντατικες και ο αλλος λεει στην Ισπανια οι ντισκο ειναι ανοικτες, εδω ειναι κλειστες και αρα απετυχε η κυβερνηση
Ο αλλος βριζει επειδη πολεμανε λεει οι κυβερνητικοι την εκκλησια, ο αλλος λεει οτι βαλανε πουστηδες στην κυβερνηση.

Ελπιζω αυτες οι σαχλαμαριτσες να προερχονται απο ασημαντες μειοψηφιες, αλλιως δεν ξερω αν αξιζει αυτος ο κοσμος να ασχολεισαι με τις τυχες του [/quote]

Όχι Άλεξ. Δεν είναι μειοψηφίες. Ο κορονοϊός ξεκίνησε σαν Ιός, και μετατράπηκε σε τεστ ευφυίας. Έδειξε το επίπεδο του κόσμου, και όχι μόνο. Ο Υπουργός είπε ... να κάνουμε το σταυρό μας να μην έρθει το τρίτο κύμα.... Είναι λόγια υπεύθυνου ατόμου; ότι πρέπει να κάνουμε μαγικές τελετουργίες για να πολεμήσουμε έναν Ιό;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Για να ξέρετε, αν όχι ακόμα, με τι ανωμαλάρα έχετε να κάνετε. Πληρώνει ανήλικα για να τα γαμήσει... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• jean_aniliki_karamanli.png
    jean_aniliki_karamanli.png
    221,3 KB · Εμφανίσεις: 17

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
102
Like
15.306
Πόντοι
25.186

για να τους ελέγχουν.

Νέα Ντενεκεδοκρατία,

Θα διαφωνήσω μαζί σου.
Προβλέπω οτι θα φυγει πιο ταπεινωμένος και ξεφτιλισμένος και απο τον Κώστα Καραμανλή ακόμα.

Οσα ΜΜΕ και αν εξαγοράσει,η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ και η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ στο βλέμμα,στις κινήσεις στις χειρονομίες στην ομιλία δυστυχώς δεν κρύβεται

Ο ανθρωπος ειναι πανηλίθιος,κουφιος,χωρίς επίπεδο,χωρίς υπόβαθρο διανοητικό

Κακέκτυπο του Mr Bean,ο οποίος παρεμπιπτοντως ειναι πανέξυπνος!

Βλέπεις πως υποδέχεται πολιτικόυς στο γραφείο του,με το βλέμμα και τις κινήσεις του βλάκα

Πως χαμογελάει κλπ

ΥΓ Μπορούσε να πει κάποιος βλάκα τον Ανρέα η τον Μητσοτάκη τον πατερα,ανεξαρτητου πεποιθήσεων?

Αυτός τη βλακεία την εχει ζωγραφισμένη στο μέτωπο

Σε ποια δουλειά θα τον προσλαμβάνατε αν ερχοταν να σας ζητησει δουλειά??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom