You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ψυχολογος
Εχω ηδη ψυχολογο... κριμα...
Αν και δε θεωρειται γιατρος ο ψυχολογος
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.953
- Πόντοι
- 5.506
Καραμουνη και εγω γιατρος ειμαι
Ειδικοτης;;;
Εμπειρικός σπερματολόγος.
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 366
Με τι λογικη πατε και γαματε πουτανες ενω εχουμε κορονοιο ? δεν φοβαστε τιποτα? Δεν φοβαστε να το μεταδωσετε σε καποιον συγγενη σας?
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τι θεωρειτε ; Εσυ ψυχιατρο εχεις αφου σου συνταγογραφει φαρμακα
Εχω ΚΑΙ ψυχοθεραπευτρια που κανω συνεδριες και μαλιστα πολυ δυνατο μουνετο αλλα δυστυχως..πιασμενη
Νέο στέλεχος κορονοϊού, δεν υπάρχει καμία απόδειξη μιας αλλαγής της βαρύτητας της νόσου.
Εχω κάποιες (μάλλον ψεκασμένες) απορίες σχετικά με την μετάλλαξη του κορώνα και όχι μόνο.
1. Ποιός ανακάλυψε αυτην την μετάλλαξη έχει γίνει γνωστο / θα έπρεπε να έχει γίνει γνωστό ;
2. Τα ίδια με παραπάνω για τον νεό κορωνοιο - κορωναιο
3. Απο την στιγμη που πρόκειται για νέο ιό πόσος καιρός μπορεί να πέρασε απο την στιγμη που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι την στιγμή που τον ανακάλυψαν ; Εκτός αν τον αμόλυσαν οπότε μάλλον παύει να υφίσταται το παραπάνω χρονικό διάστημα.
Υπάρχουν site που ανεβάζουν τα γονιδιώματα. Δε νομίζω να καταλάβεις (όπως και εγώ, δεν το λέω υποτιμητικά). Στο UK αναλύουν φούλ τον ιό και πέσανε πάνω στη μετάλλαξη. Μοιάζει με τη μετάλλαξη που βρέθηκε στη Ν. Αφρική. Νομίζω πρώτη φορά τον βρήκαν Ιούνιο (δεν το θυμάμαι καλά).
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
η γατα στο προεδρικο ειναι εφταψυχη?
μαθαμε?
μαθαμε?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.890
- Πόντοι
- 5.506
πεθανε τυπε....η γατα στο προεδρικο ειναι εφταψυχη?
μαθαμε?
Eric(4)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 1.706
οχι ρε μαλακα δε φοβομαστε αη γαμησουΜε τι λογικη πατε και γαματε πουτανες ενω εχουμε κορονοιο ? δεν φοβαστε τιποτα? Δεν φοβαστε να το μεταδωσετε σε καποιον συγγενη σας?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 6.515
Με τι λογικη πατε και γαματε πουτανες ενω εχουμε κορονοιο ? δεν φοβαστε τιποτα? Δεν φοβαστε να το μεταδωσετε σε καποιον συγγενη σας?
Με προφυλαξη τυπε
Δε γαμιεσαι μωρέ μαλακα εσύ κατσε σπίτι 10 χρόνια και παιζε το πουλάκι σου
Αντε γαμημενοι γιατί θα γυρίσει το μάτι μας και δε θα ξέρετε που να κρυφτείτε πουτανας γιοι
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
ρε?
θελω να παω σε μπαρ....να ακουσω μουσικη και να πιω ποτακι
Και γω ρε τυπε τρουμπακι...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.783
- Πόντοι
- 19.795
Τη ξεχασαμε κιολας.η γατα στο προεδρικο ειναι εφταψυχη?
μαθαμε?
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Άκου χαζούλη. Επειδή είσαι πολύ προκλητικός, παρακάτω έρευνα του Έθνους.
Κατά μέσο όρο στα νοσοκομεία όλης της χώρας το ποσοστό των γιατρών που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κινείται κοντά στο 50% ενώ χαμηλότερο είναι αυτό των νοσηλευτών και κινείται στο 35 με 40%.
Ψεκασμένοι οι μισοί γιατροί της χώρας λοιπόν.
Ρε μπετόσκοκε.
Βάλε ένα post που να έχω γράψει εγώ ψεκασμένο όποιον δεν το κάνει.
Εχω δώσει συμβουλή σε μέλος που μου έγραψε κάποια πράγματα να μην το κάνει. (Αν θέλει θα το πει ο ίδιος).
Πιστεύω πως κάθε περίπτωση πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Από εκεί και πέρα το ρίσκο είναι σε αυτόν που δεν θα το κάνει και όπως γράψει όσοι το κάνουν πρέπει να έχουν κάποιες προτεραιότητες.
Υγειονομικοί που δεν θέλουν να το κάνουν, όπου υπάρχει δυνατότητα, άμεση τοποθέτηση σε μονάδα Covid-19 να περιθάλπουν ασθενείς που δεν θα το έχουν κάνει. Απλά πράγματα, χαζούλη…
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
Τον σκουπίδιασες ρε φίλε,οχι ρε μαλακα δε φοβομαστε αη γαμησουΜε τι λογικη πατε και γαματε πουτανες ενω εχουμε κορονοιο ? δεν φοβαστε τιποτα? Δεν φοβαστε να το μεταδωσετε σε καποιον συγγενη σας?
Μπορεί να μην είχε δόλο η ερωτησή του
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Γιατρος απο το ντιρι ειναι ο χλεχλες
Δεν γίνεσαι γιατρός σε κολλέγιο ρε μπούφο.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Μεταλλάξεις του ιού συνέχεια θα βρίσκονται δεν μπορεί να σταματήσει αυτό.
Απλά αυτή που βρήκαν τώρα οι Βρετανοί δείχνει να είναι περισσότερο μεταδοτική για αυτό και έχουν θορυβηθεί χώρες και κλείνουν τα σύνορα.
Αλλά απλά παίζουν καθυστερήσεις, η μετάλλαξη θα «περάσει» τα σύνορα κάποια στιγμή.
Το γονιδίωμα όλων των κορονοϊών, είναι αποθηκευμένο σε μόρια RNA και όχι σε μόρια DNA όπως συμβαίνει με τα γονιδιώματα των κυττάρων μας.
Οι γενετικές πληροφορίες όμως του ιού βρίσκονται όλες σε μία μόνο αλυσίδα RNA, η οποία για να αναπαραχθεί οφείλει να αντιγραφεί πρώτα σε DNA.
Αυτό αυξάνει πολύ την πιθανότητα να γίνουν μεταλλάξεις, κατά την αντιγραφή του RNA σε DNA.
Απλά αυτή που βρήκαν τώρα οι Βρετανοί δείχνει να είναι περισσότερο μεταδοτική για αυτό και έχουν θορυβηθεί χώρες και κλείνουν τα σύνορα.
Αλλά απλά παίζουν καθυστερήσεις, η μετάλλαξη θα «περάσει» τα σύνορα κάποια στιγμή.
Το γονιδίωμα όλων των κορονοϊών, είναι αποθηκευμένο σε μόρια RNA και όχι σε μόρια DNA όπως συμβαίνει με τα γονιδιώματα των κυττάρων μας.
Οι γενετικές πληροφορίες όμως του ιού βρίσκονται όλες σε μία μόνο αλυσίδα RNA, η οποία για να αναπαραχθεί οφείλει να αντιγραφεί πρώτα σε DNA.
Αυτό αυξάνει πολύ την πιθανότητα να γίνουν μεταλλάξεις, κατά την αντιγραφή του RNA σε DNA.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις