Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Στις ειδησεις του Αντ1,οι οποιες εδειξαν τα ποσοστα των υγειονομικων στα νοσοκομεια που ειναι θετικοι στο να γινει η όχι ο εμβολιασμος,κατεληξαν οτι ειναι ανενημερωτοι ,εγω θα προσθετα πιστευω και αυτοι θα θελαν,οτι ειναι και ψεκασμενοι!

Ολοι οι ηρωες,των οποιων στο πρωτο κυμα βγαιναμε βαραγαμε παλαμακια,ειναι κατα στο να γινει εμβολιασμος για τον κορονοϊο.

Ακουσον ακουσον,το καναλι προτεινε καμπανια ενημερωσης των υγειονομικων,γιατι συμπληρωνω εγω δεν γινεται να μην τους εχει μιλησει ενας "ειδικος" οπως οι δημοσιογραφισκοι πχ ,για το ποσο καλο κανει το εμβολιο (στην κυβερνηση)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Έπρεπε να κυβερνάει ο βλαξ! :grin:

Συνημμένα

• 82_n.jpg
    82_n.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όλοι κλείνουν τις πτήσεις απο Βρετανία αλλά εμεις τίποτα

Και μετά θα τρώτε πάλι σκορδαλιάδες και συψες να σας λένε ανεύθυνους

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Η εισήγηση αρχικά ήταν για άμεσο σφράγισμα εισόδου, αλλά μετά πετάχτηκε ένας και είπε «κύριε Νίκο να μιλήσω;»
«Στη πρώτη καραντίνα τον Μάρτιο είχαν μείνει κάτι Έλληνες στην Αγγλία και πήγαν στα αεροδρόμια και έδωσαν show στον γεροξεκούτη τον Παπαδοτίποτα του Ant1 ότι τους αφήσαμε εκεί... και δεν μας έφτανε αυτό, κάτι τύποι στο bourdela το αναπαρήγαγαν κι είχαμε προβλήματα…»
Εντάξει λέει ο Χαρδαλιάς, αφήνουμε να έρθουν μερικοί με τεστ 72 ωρών και rapid όταν φτάσουν και από βδομάδα βλέπουμε…:grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η εισήγηση αρχικά ήταν για άμεσο σφράγισμα εισόδου, αλλά μετά πετάχτηκε ένας και είπε «κύριε Νίκο να μιλήσω;»
«Στη πρώτη καραντίνα τον Μάρτιο είχαν μείνει κάτι Έλληνες στην Αγγλία και πήγαν στα αεροδρόμια και έδωσαν show στον γεροξεκούτη τον Παπαδοτίποτα του Ant1 ότι τους αφήσαμε εκεί... και δεν μας έφτανε αυτό, κάτι τύποι στο bourdela το αναπαρήγαγαν κι είχαμε προβλήματα…»
Εντάξει λέει ο Χαρδαλιάς, αφήνουμε να έρθουν μερικοί με τεστ 72 ωρών και rapid όταν φτάσουν και από βδομάδα βλέπουμε…:grin:

Και φυσικά όλοι αυτοί θα κάτσουν 7 μέρες μέσα τα χριστούγεννα :P

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Διόρθωση: Χαλβαλιάς

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Η υπέρκομψη διαβάζω, μετά την Καλαμάτα πήγε και Κρήτη. Δε ξέρω αν αληθεύει αυτό αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιο από τα σκουπίδια που έχει αφήσει ο Κούλης στο bou.com, γιατί αυτή δικαιούται να πηγαίνει Πάρνηθα και να βγαίνει εκτός νομού ενώ εγώ θα πρέπει να κάθομαι σπίτι και να τρώω τα σκατά μου 2 μήνες τώρα;

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Έχει γούστο, ο γιος του Τέρη Χρυσού που μας έχει πρήξει τα ούμπαλα με τη διαφήμιση που κάνει στο "επιτελείο" του από την αρχή της τετραετίας, να χρυσοπληρώνει την Palantir για να μας λέει τελικά να κάθόμαστε σπίτι μας και να πλένουμε τα χέρια μας.

Δε φτάνουν δηλαδή οι άχρηστοι μετακλητοί Καρανίκες της ΝΔ που πληρώνουμε, πρέπει να τα δίνουμε και στους χαρτογιακάδες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Η μαρέβα πάει παντου γιατί ειναι πρώην σύζυγος του κερατά κούλη,
Τι σκατά δεν καταλαβαίνετε , σιγά μην είστε ίσα κι όμοια .

Το υπερκομψη που το δατε? αυτη με τη γιαγιαδίστικη φάτσα που δείχνει 70 χρονών?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Στις ειδησεις του Αντ1,οι οποιες εδειξαν τα ποσοστα των υγειονομικων στα νοσοκομεια που ειναι θετικοι στο να γινει η όχι ο εμβολιασμος,κατεληξαν οτι ειναι ανενημερωτοι ,εγω θα προσθετα πιστευω και αυτοι θα θελαν,οτι ειναι και ψεκασμενοι!

Ολοι οι ηρωες,των οποιων στο πρωτο κυμα βγαιναμε βαραγαμε παλαμακια,ειναι κατα στο να γινει εμβολιασμος για τον κορονοϊο.

Ακουσον ακουσον,το καναλι προτεινε καμπανια ενημερωσης των υγειονομικων,γιατι συμπληρωνω εγω δεν γινεται να μην τους εχει μιλησει ενας "ειδικος" οπως οι δημοσιογραφισκοι πχ ,για το ποσο καλο κανει το εμβολιο (στην κυβερνηση)

Μήπως θα έπρεπε να ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι απο τους γιατρούς για το συγκεκριμένο εμβόλιο , αντί να τους λένε ανενημέρωτους ;

Είδα σε κάτι σχόλια στο youtube οτι μετά απο αυτό έβγαλαν άλλα ποσοστά πιό "αξιόπιστης" έρευνας (με λιγότερα όχι φαντάζομαι) αυτή τη φορά , δεν ξέρω αν ισχύει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αλητες

Ελευσινα μαγουλα 1000 τεστ 8 θετικοι

Ασπροπυργος 0

Μανδρα 364 0 κρουσματα

Και οι ψυχανωμαλοι κανουν σκληρο λοκνταουν

Καθαρματα καταστρεφετε τον τοπο

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
η μεταλλαξη τωρα βγηκε για να πεισει τους απιστους του εμβολιου,
παλια εβγαζαν τα τανκς, τωρα εναν ιο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
«Εγώ προσωπικά, όπως έχω δεσμευτεί, θα εμβολιαστώ την πρώτη ημέρα που το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 27 του μήνα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον διάλογο που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες.

ο τηλεσταρ μας παλι θα χτυπησει ανελεητα,
θα μας ευχηθει παλι για το 2021?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
«Εγώ προσωπικά, όπως έχω δεσμευτεί, θα εμβολιαστώ την πρώτη ημέρα που το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 27 του μήνα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον διάλογο που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες.

Αίσχος!
Θα κάνει πρώτος ο Κούλης το φρέσκο εμβόλιο και θα πασάρει σε μας τα μπαγιάτικα!! :grin:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η "μεταλλαξη" ηταν γνωστη απο τον σεπτεμβριο

Μην μασατε προβατα σας κοροιδευουν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΗΣ PFIZER! “ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;; ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ” – ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

[code type="markup"]
[/code]

Οποιος εχει δει την ταινια του 95 το ξεσπασμα η outbreak μπορει να καταλαβει τι γινεται

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Η "μεταλλαξη" ηταν γνωστη απο τον σεπτεμβριο

Μην μασατε προβατα σας κοροιδευουν

Ξεμπρόστιασέ τους Χωνάκη.

Όλοι τσιμπάνε, εκτός από σένα που είσαι ο τιτάνας της εξυπνάδας και γνώσης .......με iq ραδικιού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom