You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Μεγαλείο: Ο συζυγος της Ράικου που ελέγχεται για απάτη, θα εμβολιάσει τους Έλληνες!
απλα λυτα δημοκρατικα τα θεματακια για το καλο μας
απλα λυτα δημοκρατικα τα θεματακια για το καλο μας
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.783
- Πόντοι
- 19.795
Τα μπαγιατικα θα τα πασσαρει στην υπερκομψη τυπε, μπας και την ξεφορτωθει.«Εγώ προσωπικά, όπως έχω δεσμευτεί, θα εμβολιαστώ την πρώτη ημέρα που το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 27 του μήνα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον διάλογο που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες.
Αίσχος!
Θα κάνει πρώτος ο Κούλης το φρέσκο εμβόλιο και θα πασάρει σε μας τα μπαγιάτικα!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.007
- Πόντοι
- 6.256
Ο ευαγγελατος τωρα με ρεπορταζ απο νεκροταφειο στην κωνσταντινουπολη,
Δουλευει σε χωρα μπουρδέλο και δειχνει οτι θέλει,
Η ελλαδα ηταν μπουρδελο με συριζα και εξακολουθεί το ιδιο με νδ.
Ευαγγελάτος, κάνει ότι θελει επι νδ, απολαυστε.
Δουλευει σε χωρα μπουρδέλο και δειχνει οτι θέλει,
Η ελλαδα ηταν μπουρδελο με συριζα και εξακολουθεί το ιδιο με νδ.
Ευαγγελάτος, κάνει ότι θελει επι νδ, απολαυστε.
Νέο στέλεχος κορονοϊού, δεν υπάρχει καμία απόδειξη μιας αλλαγής της βαρύτητας της νόσου.
Εχω κάποιες (μάλλον ψεκασμένες) απορίες σχετικά με την μετάλλαξη του κορώνα και όχι μόνο.
1. Ποιός ανακάλυψε αυτην την μετάλλαξη έχει γίνει γνωστο / θα έπρεπε να έχει γίνει γνωστό ;
2. Τα ίδια με παραπάνω για τον νεό κορωνοιο - κορωναιο
3. Απο την στιγμη που πρόκειται για νέο ιό πόσος καιρός μπορεί να πέρασε απο την στιγμη που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι την στιγμή που τον ανακάλυψαν ; Εκτός αν τον αμόλυσαν οπότε μάλλον παύει να υφίσταται το παραπάνω χρονικό διάστημα.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 3.656
Διαδώστε σύντροφοι!
Έκανε το εμβόλιο στο δεξιέ χέρι και έγινε αριστερόχειρας!!
Εκανε ο αδωνης το εμβολιο τελικά?????
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εγκριθηκε απο τον εοφ το εμβολιο της φαιζερ!!!!
Αντε να ρθει με το καλο να το βαρεσουμε!!!!
Αντε να ρθει με το καλο να το βαρεσουμε!!!!
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Άκου χαζούλη. Επειδή είσαι πολύ προκλητικός, παρακάτω έρευνα του Έθνους.«Εγώ προσωπικά, όπως έχω δεσμευτεί, θα εμβολιαστώ την πρώτη ημέρα που το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 27 του μήνα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον διάλογο που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες.
Αίσχος!
Θα κάνει πρώτος ο Κούλης το φρέσκο εμβόλιο και θα πασάρει σε μας τα μπαγιάτικα!!
Κατά μέσο όρο στα νοσοκομεία όλης της χώρας το ποσοστό των γιατρών που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κινείται κοντά στο 50% ενώ χαμηλότερο είναι αυτό των νοσηλευτών και κινείται στο 35 με 40%.
www.ethnos.gr/ygeia/138360_koronoios-embolio-6-stoys-10-nosileytes-den-theloyn-na-kanoyn-sto-50-oi-giatroi]https://www.ethnos.gr/ygeia/138360_koronoios-embolio-6-stoys-10-nosileytes-den-theloyn-na-kanoyn-sto-50-oi-giatroi[/url]
Ψεκασμένοι οι μισοί γιατροί της χώρας λοιπόν.
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ζηλευεις;
Άκου χαζούλη. Επειδή είσαι πολύ προκλητικός, παρακάτω έρευνα του Έθνους.
Κατά μέσο όρο στα νοσοκομεία όλης της χώρας το ποσοστό των γιατρών που θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κινείται κοντά στο 50% ενώ χαμηλότερο είναι αυτό των νοσηλευτών και κινείται στο 35 με 40%.
www.ethnos.gr/ygeia/138360_koronoios-embolio-6-stoys-10-nosileytes-den-theloyn-na-kanoyn-sto-50-oi-giatroi]https://www.ethnos.gr/ygeia/138360_koronoios-embolio-6-stoys-10-nosileytes-den-theloyn-na-kanoyn-sto-50-oi-giatroi[/url]
Ψεκασμένοι οι μισοί γιατροί της χώρας λοιπόν.
Πρέπει να είναι ψεκασμένοι όντως , καλά λίγο Eυαγγελάτο δεν έβλεπαν να ενημερωθούν για το εμβόλιο ;
Άκουσα προηγουμένως τον Φαρσαλινό να εξηγεί τι γίνεται με τους γιατρους , είπε πως δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιεμβολιαστές όπως τους χαρακτηρίζουν κάποιοι , απλά θεωρούν πως είναι μικρό το χρονικό διάστημα των δυο μηνών που δοκιμάστηκε.
Σε ολααχρηστοι
Τα ειδικά ψυγεία-καταψύκτες που χρειάζονται τα έχουμε ήδη προμηθευτεί άραγε ;
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Καραμουνη και εγω γιατρος ειμαι
Ειδικοτης;;;