raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
καλα ρε μαλακες ακομα περνετε στα σοβαρα τον καμπουριδη???!!!!ο τυπος ειναι θεοτρελος....
μας βαζει ενα αρθρο που λεει οτι η ελλειψη βιταμινης Δ εχει αρνητικες συνεπειες σε περιπτωση κορονιασμενου και νομιζει οτι πρεπει να μπει στο θεραπευτικο πρωτοκολλο και να παιρνουν ολοι βιταμινη Δ!!!!!εγω δηλαδη που δεν εχω ελλειψη βιταμινης Δ να κολλησω κορωνα να μου δωσουν βιταμινη Δ και να παω μια ωρα αρχυτερα...
ο γυφτος ουτε καταλαβαινει τις ερευνες που διαβαζει....για παραδειγμα και η υπερταση επιδρα αρνητικα στον κορωνοιο....το διαβαζει αυτο ο γυφτος και ερχεται και λεει γιατι δεν βαζουν και χαπια κατα της υπερτασης στο πρωτοκολλο του κορωνοιου????δηλαδη εγω που δεν εχω υπερταση να παρω με το ζορι αντιυπερτασικα!!!!ετσι το καταλαβαινει ο γυφτος, σε αντιθεση με ολους τους νοημοες ανθρωπους που εχουν τελειωσει το δημοτικο και καταλαβαινουν οτι αν εχεις ελλειψη βιταμινης Δ ή υπερταση πρεπει να συνεχισεις να παιρνεις τα αντιστοιχα χαπια γιατι αλλιως θα περασεις βαρυτερα την κορωνα, αλλα ΟΥΤΕ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Δ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΑΣ!!!!!
και ο γυφτος νομιζει οτι η βιταμινη Δ ζωσει εκατομμυρια ζωες αλλα δεν την δινουν για ιδεολογικους λογους...κλαμμμααα