Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
καλα ρε μαλακες ακομα περνετε στα σοβαρα τον καμπουριδη???!!!!ο τυπος ειναι θεοτρελος....:2funny:

μας βαζει ενα αρθρο που λεει οτι η ελλειψη βιταμινης Δ εχει αρνητικες συνεπειες σε περιπτωση κορονιασμενου και νομιζει οτι πρεπει να μπει στο θεραπευτικο πρωτοκολλο και να παιρνουν ολοι βιταμινη Δ!!!!!εγω δηλαδη που δεν εχω ελλειψη βιταμινης Δ να κολλησω κορωνα να μου δωσουν βιταμινη Δ και να παω μια ωρα αρχυτερα...:confused:

ο γυφτος ουτε καταλαβαινει τις ερευνες που διαβαζει....για παραδειγμα και η υπερταση επιδρα αρνητικα στον κορωνοιο....το διαβαζει αυτο ο γυφτος και ερχεται και λεει γιατι δεν βαζουν και χαπια κατα της υπερτασης στο πρωτοκολλο του κορωνοιου????δηλαδη εγω που δεν εχω υπερταση να παρω με το ζορι αντιυπερτασικα!!!!ετσι το καταλαβαινει ο γυφτος, σε αντιθεση με ολους τους νοημοες ανθρωπους που εχουν τελειωσει το δημοτικο και καταλαβαινουν οτι αν εχεις ελλειψη βιταμινης Δ ή υπερταση πρεπει να συνεχισεις να παιρνεις τα αντιστοιχα χαπια γιατι αλλιως θα περασεις βαρυτερα την κορωνα, αλλα ΟΥΤΕ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Δ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΑΣ!!!!!
:confused::confused::confused::confused::confused:

και ο γυφτος νομιζει οτι η βιταμινη Δ ζωσει εκατομμυρια ζωες αλλα δεν την δινουν για ιδεολογικους λογους...κλαμμμααα
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ολοκληρος πολεμος εγινε για να βγει η χλωροκινη (που ηταν στη πρωτη γραμμη αντιμετωπισης) και να μπει το ρεμντεσιβιρ στη θεση της χλωροκινης. Ειπαν οτι η χλωροκινη δε δουλευει αλλα το ρεμντεσιβιρ ειχε καλα αποτελεσματα κτλ κτλ και γι'αυτο την εγκρινανε για την αντιμετωπιση του κορωνοιου. Δεν εχεις ακουσει τιποτα? Τωρα μας λενε, αφου βαρανε τοσους νεκρους οι χωρες, οτι τελικα ...δε πολυδουλευει το ρεμντεσιβιρ και ο ΠΟΥ πλεον δε το συστηνει.

Remdesivir μια απλη αναζητηση θα σου δειξει οτι 20 νοεμβριου βγηκαν τα αποτελεσματα μελετης.που μιλαει για συγκριση θεραπειας 500 ατομων και που λεει οτι ακομα και μετα ενα μηνα ΕΝΑ ΜΗΝΑ παραμενουν σε κρισιμη κατασταση. τι φαρμακο ειναι αυτο; και με ποια λογικη το φαρμακο αυτο μπορει να αντιμετωπισει τη σημερινη κατασταση;
μιλας σοβαρα για πατεντες; μιλας για ουσιες που διεξαγονται ακομα κλινικες μελετες αν ειναι χρησιμες.και ξαναλεω. πες μου μια χωρα και ενα φαρμακο που ειναι διαθεσιμο για να το αγορασω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
και ο γυφτος νομιζει οτι η βιταμινη Δ ζωσει εκατομμυρια ζωες αλλα δεν την δινουν για ιδεολογικους λογους...κλαμμμααα

Τυπε μη μπερδευεσαι. Τη δινουν. Απλα οχι στη πλεμπα. Αμα εισαι ο Τραμπ σου λενε παρε. Και ρωτανε μετα τους ειδικους και λενε ναι οντως η ελλειψη D οδηγει σε κακη προγνωση...

"Ο επιδημιολόγος έκανε λόγο για «μέτρια αποτελεσματικότητα της βιταμίνης D» στην εξεταζόμενη περίπτωση, καθώς «μελέτες δείχνουν πως η έλλειψη της συνεπάγεται κακή πρόγνωση»."

Μαλλον οι 100αδες που πεθαινουν καθε μερα ειχαν θετικη προοπτικη και σου λεει δε γαμιεται, τι να τους δινουμε τωρα D, δε τη χρειαζονται... αλλα στο Τραμπ απ'τη πρωτη μερα παρε τη D, παρε τον ψευδαργυρο (βιταμινες και ιχνοστοιχεια που κανουν boost το ανοσοποιητικο οταν εχει ελλειψεις σε αυτα), κτλ.

εισαι τρελο ρε γυφτε!!!!
στον τραμπ δωσανε Dexamethasone + Monoclonal antibody therapy + Remdesivir....αυτη ηταν η θεραπεια του....
και συμπληρωματικα του δωσανε zinc, vitamin D, famotidine, melatonin and aspirin.
καταλαβες γυφτο μεχρι και ασπιρινη του δωσανε συμπληρωματικα!!!!!
αλλα εμεις που ειμαστε πλεμπα δεν μας δινουν ασπιρινη.....ρε τι γυφτος που εισαι...
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Κακλαμάνης

τον Ιούνιο έγινε το σημαντικό λάθος. Πιστέψαμε ότι είχαμε κερδίσει τον πόλεμο,ενώ 'χαμε κερδίσει μία μάχη απέναντι στον ιό

η πίεση στις ΜΕΘ θα μειωθεί μεν,μόνο που «η αποκλιμάκωση θα οφείλεται στον μεγάλο αριθμό θανάτων και σε δεύτερο λόγο στη μείωση των κρουσμάτων»

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
ο γυφτος αντι να πει οτι στον τραμπ δωσανε Monoclonal antibody therapy και καθαρισε ευκολα, ενω σε εμας την πλεμπα δεν μας δινουν, αυτος εγραψε για την βιταμινη Δ!!!!! και αυτος ο τυπος ψηφιζει.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Raopau προσπαθω να καταλαβω πως ακριβως με ξεφτιλισες βγαζοντας απ'το κεφαλι σου την εξισωση μεταξυ ελλειψης της d με την υπερταση, οταν το πρωτο ειναι εποχιακο φαινομενο (χειμωνας) λογω της μειωμενης εκθεσης στη UV. Εκτος αν θεωρεις οτι εχουμε την ιδια ηλιοφανεια, την ιδια εκθεση του δερματος μας στον ηλιο, τους ιδιους UV δεικτες με πριν 3 μηνες, κτλ. Η συντριπτικη πλειοψηφια του πληθυσμου βρισκεται σε κατασταση ελλειψης με δεδομενες τις χειμερινες συνθηκες, συννεφιες, βροχες, ρουχισμο επανω μας κτλ.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Καραγκιοζακο νικολακηνπως σε λενε , Μετά την Ντόρα, Άδωνη, Βαρτζόπουλο κι ο Κακλαμάνης της ΝΔ παραδέχεται ότι το άνοιγμα του Τουρισμού με τον τρόπο που έγινε ευθύνεται για την σφοδρότητα του β' κύματος της Πανδημίας. Ασθένησε, πέθανε & οικονομικά καταστράφηκε κόσμος, άδικα

ρε βλακα πες μου ποσοι τουριστες ηρθαν τον οκτωβριο. το δευτερο κυμα εγινε τοτε ηλιθιε. τι τουρισμο εχει η ελλαδα τον οκτωβριο;
και ξαναλεω ΒΛΑΚΑ. γιατι τον ιο τον εφερε ο γερμανος τουριστας και οχι ο ελληνας τουριστας που πηγε στη γερμανια;
γιατι τον εφερε ο τουριστας και οχι ο νταλικιερης που εφερε προιοντα;
γιατι τον εφερε ο τουριστας και οχι ο ελληνας φοιτητης που γυρισε να δει τους δικους του;
εγω θελω να μου απαντησεις σε αυτο που λεω βλαμενε.

ζωο ορθιο τον αυγουστο ειχαμε 150 κρουσματα την ημερα.τουρισμο εισαγομενο στην ελλαδα εχουμε καλοκαιρι.
γιατι τον αυγουστο ειχαμε 150 κρουσματα την ημερα και νοεμβριο εχουμε 2000;
τα συνορα εχουν κλεισει για τουρισμο εδω και ενα μηνα.
γιατι εχουμε ακομα 2000; αφου φταινε οι τουριστες γιατι δεν εχει μηδενισθει;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Raopau προσπαθω να καταλαβω πως ακριβως με ξεφτιλισες βγαζοντας απ'το κεφαλι σου την εξισωση μεταξυ ελλειψης της d με την υπερταση, οταν το πρωτο ειναι εποχιακο φαινομενο (χειμωνας) λογω της μειωμενης εκθεσης στη UV. Εκτος αν θεωρεις οτι εχουμε την ιδια ηλιοφανεια, την ιδια εκθεση του δερματος μας στον ηλιο, τους ιδιους UV δεικτες με πριν 3 μηνες, κτλ. Η συντριπτικη πλειοψηφια του πληθυσμου βρισκεται σε κατασταση ελλειψης με δεδομενες τις χειμερινες συνθηκες, συννεφιες, βροχες, ρουχισμο επανω μας κτλ.

αυτο ελειπε να καταλαβεις κιολας ρε γυφτο....:2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Remdesivir μια απλη αναζητηση θα σου δειξει οτι 20 νοεμβριου βγηκαν τα αποτελεσματα μελετης.που μιλαει για συγκριση θεραπειας 500 ατομων και που λεει οτι ακομα και μετα ενα μηνα ΕΝΑ ΜΗΝΑ παραμενουν σε κρισιμη κατασταση. τι φαρμακο ειναι αυτο; και με ποια λογικη το φαρμακο αυτο μπορει να αντιμετωπισει τη σημερινη κατασταση;
μιλας σοβαρα για πατεντες; μιλας για ουσιες που διεξαγονται ακομα κλινικες μελετες αν ειναι χρησιμες.και ξαναλεω. πες μου μια χωρα και ενα φαρμακο που ειναι διαθεσιμο για να το αγορασω.

Τυπε αυτο που λες για το ρεμντεσιβιρ το ξερω. Τα εχω γραψει κατ'επαναληψη και παραπανω και παλαιοτερα. Αλλα πριν το νοεμβρη ηταν διαφορετικα αυτα που λεγανε... πχ

" Dr. Anthony Fauci says there's proof the drug can block the coronavirus."

Αν γουγλαρεις για promising remdesivir και δεις τι λεγανε επι μηνες, καταλαβαινεις. Ακομα και ο κουλης ελεγε οτι ειμαστε πιο ετοιμοι γιατι εχουμε καλυτερα φαρμακευτικα πρωτοκολλα.

Απο κει και περα αν θες κατι αποτελεσματικο για να μειωσει το ρισκο σου απ'το covid, οι ερευνες δειχνουν την επαρκεια D. Αφου στο κορωνοιο η πρωτη γραμμη αμυνας ειναι το ιδιο σου το ανοσοποιητικο αυτο θες να δουλευει οσο το δυνατον καλυτερα. Με ελλειψη σε D ή αλλα βασικα ιχνοστοιχεια αυτο δεν προκειται να γινει. Αν το ανοσοποιητικο σου κανει καλα τη δουλεια του τοτε εισαι οκ. Εσυ ομως πρεπει να δωσεις στο ανοσοποιητικο τα εργαλεια που χρειαζεται. Ειναι ενας απλος και αποτελεσματικος μηχανισμος προληψης-αντιμετωπισης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

αυτο ελειπε να καταλαβεις κιολας ρε γυφτο....:2funny:

Τυπε προσεχε μη βγεις στον ηλιο και πεθανεις πριν της ωρας σου λογω παραγωγης D :confused::confused::confused:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ας εξηγήσει καποιος στον ηλιθιο νικολακη τα αυτονόητα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Απο κει και περα αν θες κατι αποτελεσματικο για να μειωσει το ρισκο σου απ'το covid, οι ερευνες δειχνουν την επαρκεια D. Αφου στο κορωνοιο η πρωτη γραμμη αμυνας ειναι το ιδιο σου το ανοσοποιητικο αυτο θες να δουλευει οσο το δυνατον καλυτερα. Με ελλειψη σε D ή αλλα βασικα ιχνοστοιχεια αυτο δεν προκειται να γινει. Αν το ανοσοποιητικο σου κανει καλα τη δουλεια του τοτε εισαι οκ. Εσυ ομως πρεπει να δωσεις στο ανοσοποιητικο τα εργαλεια που χρειαζεται. Ειναι ενας απλος και αποτελεσματικος μηχανισμος προληψης-αντιμετωπισης.
Πεστα ρε μαστορα

Ουτε τα εμβολια του μπιλ ουτε τα χημικα των φαρμακοβιομηχανιων

Η καλη διατροφη

Πορτοκαλια αυγα ψαρια και αλλες τροφες που περιεχουν στοιχεια για το ανοσοποιητικο

Η καλη διαθεση και καθολου αγχος

Και εισαι περδικι

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Και ηλιοθεραπεια ιδίως τον χειμωνα οποτε βλεπετε καλη μερα εξω βολτουλα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κλειστο το λιανεμποριο

δε πειραζει

φατε εναν αδωνη τωρα

καταστρεψψαν την οικονομια

ειμαι περιεργος να δω ποιος θα τους ψηφισει

προοσεξτε δεν λεω ψηφιστε συριζα

αλλα ειλικρινα ποιος θα ψηφισει τη νδ με ολα αυτα ?????

πολλοι δεξιοι δεν θα ψηφισουν καν μαλλον

ρε ειναι δυνατον

η μονη χωρα της ευρωπης με κλειστα μαγαζια χριστουγεννα

καλα νταξει

δυστυχως επτωχευσαμε

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.072
Πόντοι
20.686
Ο πτωχευμενος την πτωχευση δεν την φοβαται.:grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μια ειλικρινη απαντηση,απο τους μη ψακασμενους κ μη Συριζαιους.

Απο τις 7 Νοεμβριου,τι εχει κανει η κυβερνηση στο θεμα κορονοιος κ προληψη;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ετσι και βγουν τατρολακια της νεας πρεζοκτατιας εξω στον κοσμο που υποφερει και λενε τις μαλακιες που λενε εδω μεσα θα τους παραδεχτω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μονη λυση ετσι οπως το βλεπω να ψηφιστουν μαζικα συριζα κκε και οι δεξιοι να ριξουν κιναλ

νομιζω πρεπει να γινουν εκλογες καλοκαιρι και να κυβερνηση κεντροαριστερο κομμα με ισχυρο κκε στην αντιπολιτευση

εφτασα στο σημειο να λεω οτι η νδ εκανε μεγαλη ζημια στο τοπο

ειμαι κεντρωος ψηφοφορος και σοσιλδημοκρατης αλλα με κανανε αναρχικο οι καταστασεις και η αδικια

θελω να τους οπαδους των κομμουνιστων να βαρανε περιπολιες και να χτυπανε μπατσους και οπου βλεπουν αδικιες

ειμαι δημοκρατης

πρπει να υπαρχει δικαιοσυνη

ειμαι συριζαιος τρελος οπαδος του τσιπρα

ειμαι παπανδρεικος μεχρι το μεδουλι

ειμαι κομμουνιστης ανταρης στα βουνα

ειμαι ολυμπιακος μεχρι το μεδουλι

πινω μπυρες και ουσικια και τζιν και ουζο η κρασι

μ αρσουν οι γυναικες

με κανανε να ζστω με εκρηκτικα να τιναξω στον αερα αμερικανικη πρεσβεια

παιδια τα παραπανω ειναι προσχεδιο ποιηματος που γραφω

πως σας φαινεται παιδια >?????????????

Stories