Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και το δεκαημερο καραντινας εγινε τριημερο για οσυε ελθουν απο το εξωτερικο.:think:
Λογικη και ευαισθησια.:D:

Αυτο που μου αρεσει σε αυτην τη κυβερνηση ειναι οτι μενει σταθερη στις αποψεις της.

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ακομα παραμενει κυβερνηση

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.056
Πόντοι
6.056
Και το δεκαημερο καραντινας εγινε τριημερο για οσυε ελθουν απο το εξωτερικο.:think:

Αυτο που μου αρεσει σε αυτην τη κυβερνηση ειναι οτι μενει σταθερη στις αποψεις της.
Τυπε θα πατε για ποδηλατο μετα? :confused: :confused: :confused:
Υγ θελει σμσ εκει?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Ακουγα ενα διαλογο στο τρενο τις προαλλες 2 τυπισσες λεγανε οτι για καποιον που θελει να ερθει 2 βδομαδες, πρεπει να φαει 10 μερες καραντινα και κατι τετοια, οπότε δε συμφερει. Μαλλον αυτο θελουν να φτιαξουν ειτε για να εχουμε μικρη αυξηση χειμερινου τουρισμου (λολ), ειτε για να μπορουν να κανουν χριστουγεννα σπιτι τιποτα ελληνες του εξωτερικου που δε θελουν να φανε καραντινα 10ημερη στη μαπα. Προφανως ετσι οτι προσπαθεια και αν εχει γινει εγχωριως για περιορισμους κτλ, αυτοματως παει στραφι με την εισαγωγη ξενων κορωνιασμενων που σε 3 μερες μεσα μπορει να μην εχουν προλαβει ουτε συμπτωματα να εκδηλωσουν, ουτε το τεστ να τους πιανει.

Σε καθε περιπτωση ας λεγαν οτι το καναμε για να γιορτασουν πχ οι ελληνες του εξωτερικου με τους δικους τους ή κατι αντιστοιχο. Οχι να επικαλουνται και τους ειδικους απο πανω. Το τερματισαν.

Εντωμεταξυ με τη παραπανω μειωση θα χει πλακα να δουμε να γεμιζουν τα πρακτορεια με ρωσιδες για τις γιορτες...

Μεχρι αρχες Δεκεμβρη,η Ελλαδα δεν ζηταγε κατι αλλο εκτος απο PLF συμπληρωμενο και τεστ κορονα οχι παλαιοτερο των 72 ωρων.Αρχες του μηνα (περιπου) βαλαν ενα πλαφον 10 ημερων καραντινας,το οποιο θα τιθοταν σε εφαρμογη ομως απ τις 18/12 ακριβως γι αυτο,για να μην ερθουν ελληνες απ το εξωτερικο,οχι για να ερθουν που νομιζες.Τελικα σημερα διαβασα το καναν (ή ισως,μονον ο θεος γνωριζει) 3 μερες,αλλα επαναλαμβανω το προτερο μετρο ελεγε απ τις 18 δεκεμβρη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Μεχρι αρχες Δεκεμβρη,η Ελλαδα δεν ζηταγε κατι αλλο εκτος απο PLF συμπληρωμενο και τεστ κορονα οχι παλαιοτερο των 72 ωρων.Αρχες του μηνα (περιπου) βαλαν ενα πλαφον 10 ημερων καραντινας,το οποιο θα τιθοταν σε εφαρμογη ομως απ τις 18/12 ακριβως γι αυτο,για να μην ερθουν ελληνες απ το εξωτερικο,οχι για να ερθουν που νομιζες.Τελικα σημερα διαβασα το καναν (ή ισως,μονον ο θεος γνωριζει) 3 μερες,αλλα επαναλαμβανω το προτερο μετρο ελεγε απ τις 18 δεκεμβρη.

Μαλιστα... αρα με το 10 σε 3 προκυπτει τελικα οτι θελουν να υπαρχει αντικινητρο εισοδου ή οχι?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο αναδρομος ερμης φταιει

Ο ανεμελος κουλης καθολου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

5) Παραμένει η νυχτερινή απαγόρευση μετακίνησης, στο διάστημα από 22:00 (αντί του έως τώρα 21:00) - 05:00 από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Κατοπιν εισηγησης των ειδικων και αυτο, συμφωνα με τον Πετσα.

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1

5) Παραμένει η νυχτερινή απαγόρευση μετακίνησης, στο διάστημα από 22:00 (αντί του έως τώρα 21:00) - 05:00 από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Κατοπιν εισηγησης των ειδικων και αυτο, συμφωνα με τον Πετσα.

Κερδίσαμε δηλαδή μία ώρα; :confused:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Αν ψαξεις στο google για vitamin D covid θα βρεις study after study οπου η ελλειψη της οδηγει σε κακη εκβαση. Τα εχει πει και ο Τσιοδρας απ'το Μαϊο, τα εχει πει και ο Μαγιορκινης που τον ρωτησανε για το κοκτεηλ που πηρε ο Τραμπ και εχει μεσα βιταμινη D οπου και αυτος αναγνωρισε οτι η ελλειψη εχει κακη εκβαση, τα χει πει και ο Fauci στις ΗΠΑ που λεει οτι ο ιδιος παιρνει D. Γνωριζουν λοιπον τι συμβαινει με τη D.

The fatality rate was high in vitamin D deficient (21% vs 3.1%) -
Πολλαπλασιοι νεκροι τσαμπα επειδη εχουν ιδεολογικες αγκυλωσεις οπου περιμενουν καποιου ειδους πατενταρισμενο φαρμακο ή εμβολιο αντι να χρησιμοποιησουν κατι που δεν ειναι πατενταρισμενο, ειναι ευρεως διαθεσιμο, προσιτο και δουλευει ΤΩΡΑ. Αποδεδειγμενα απο δεκαδες studies.

απλα πραγματα. υπαρχει θεραπεια εγκεκριμενη που δουλευει σε καθε περιπτωση; ΟΧΙ.

μιλας για βιταμινη D. υπαρχουν δεκαδες φαρμακευτικα σκευασματα. μπορει να αγορασει οποιος θελει. η ευθυνη της κυβερνησης σε αυτο ποιά ειναι; επρεπε να κανει υποχρεωτικη τη χρηση; να μοιραζει σκευασματα στο σπιτι;

η θεραπεια που εγινε στο trump. αφου ειναι τοσο απλο και τοσο διαδεδομενο γιατι συνεχιζει η αμερικη να εχει πανω απο 1000 νεκρους την ημερα; εκει γιατι δεν το κανουν σε ολους; μια εξηγηση.

πρωτον ειναι τελειως λαθος αυτο που λες. πατενταρισμενο μεχρι πριν απο ενα μηνα δεν υπηρχε τιποτα για θεραπεια covid. και αμφιβαλω αν υπαρχει κατι.τι λοιπον δουλευει τωρα; και αφου δουλευει τωρα και δουλευει πες μας τη χωρα ή η το ονομα του σκευασματος

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ρε ηλιθιοι αν δεν τα ειχε κανει πουτανα με το ανοιγμα του τουρισμου ετσι οπως εγινε δεν θα ειχαμε φρασει σε αυτο το σημειο που ειμαστε τωρα , τι δεν καταλαβαινετε γτχς

πανιληθιε.
ποιός τουρισμος ανοιξε τον ιουλιο; απο λιγες χωρες της ΕΕ και με τεστ;
ας πούμε οι εβραιοι για να ερθουν ειχαν πλαφον 12000 τη βδομαδα και ΟΛΟΙ με αρνητικο τεστ.

βρε πανιληθιε εχουμε τουρισμο τον οκτωβρη; γιατι το δευτερο κυμα ηρθε τοτε ε;
επισης πανιληθιε.γιατι φταινε οι τουριστες που ηρθαν ελλαδα και οχι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που πηγαν για τουρισμο στο εξωτερικο;

βρε ζωον αφου φταινε οι τουριστες γιατι δεν εχουν μηδενιστει τα κρουσματα εδω και 6 βδομαδες που εχουν απαγορευτει τα ταξιδια αναψυχης;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πολλαπλασιοι νεκροι τσαμπα επειδη εχουν ιδεολογικες αγκυλωσεις οπου περιμενουν καποιου ειδους πατενταρισμενο φαρμακο ή εμβολιο αντι να χρησιμοποιησουν κατι που δεν ειναι πατενταρισμενο, ειναι ευρεως διαθεσιμο, προσιτο και δουλευει ΤΩΡΑ. Αποδεδειγμενα απο δεκαδες studies.

πες μου κιολας ΕΝΑ πατενταρισμενο φαρμακο για θεραπεια κορωνοιου.Ποιας εταιρειας ειναι ποσο κοστιζει και ΜΙΑ χωρα που πουλιεται

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
καλα ρε μαλακες ακομα περνετε στα σοβαρα τον καμπουριδη???!!!!ο τυπος ειναι θεοτρελος....:2funny:

μας βαζει ενα αρθρο που λεει οτι η ελλειψη βιταμινης Δ εχει αρνητικες συνεπειες σε περιπτωση κορονιασμενου και νομιζει οτι πρεπει να μπει στο θεραπευτικο πρωτοκολλο και να παιρνουν ολοι βιταμινη Δ!!!!!εγω δηλαδη που δεν εχω ελλειψη βιταμινης Δ να κολλησω κορωνα να μου δωσουν βιταμινη Δ και να παω μια ωρα αρχυτερα...:confused:

ο γυφτος ουτε καταλαβαινει τις ερευνες που διαβαζει....για παραδειγμα και η υπερταση επιδρα αρνητικα στον κορωνοιο....το διαβαζει αυτο ο γυφτος και ερχεται και λεει γιατι δεν βαζουν και χαπια κατα της υπερτασης στο πρωτοκολλο του κορωνοιου????δηλαδη εγω που δεν εχω υπερταση να παρω με το ζορι αντιυπερτασικα!!!!ετσι το καταλαβαινει ο γυφτος, σε αντιθεση με ολους τους νοημοες ανθρωπους που εχουν τελειωσει το δημοτικο και καταλαβαινουν οτι αν εχεις ελλειψη βιταμινης Δ ή υπερταση πρεπει να συνεχισεις να παιρνεις τα αντιστοιχα χαπια γιατι αλλιως θα περασεις βαρυτερα την κορωνα, αλλα ΟΥΤΕ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Δ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΑΣ!!!!!
:confused::confused::confused::confused::confused:

και ο γυφτος νομιζει οτι η βιταμινη Δ ζωσει εκατομμυρια ζωες αλλα δεν την δινουν για ιδεολογικους λογους...κλαμμμααα
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

πες μου κιολας ΕΝΑ πατενταρισμενο φαρμακο για θεραπεια κορωνοιου.Ποιας εταιρειας ειναι ποσο κοστιζει και ΜΙΑ χωρα που πουλιεται

Αλγοριθμος ΕΟΔΥ για κοβιντιασμενους...
nC1LYIp.png

Φαρμακο remdesivir
Εταιρια gilead
Κοστη εδω
Ολοκληρος πολεμος εγινε για να βγει η χλωροκινη (που ηταν στη πρωτη γραμμη αντιμετωπισης) και να μπει το ρεμντεσιβιρ στη θεση της χλωροκινης. Ειπαν οτι η χλωροκινη δε δουλευει αλλα το ρεμντεσιβιρ ειχε καλα αποτελεσματα κτλ κτλ και γι'αυτο την εγκρινανε για την αντιμετωπιση του κορωνοιου. Δεν εχεις ακουσει τιποτα? Τωρα μας λενε, αφου βαρανε τοσους νεκρους οι χωρες, οτι τελικα ...δε πολυδουλευει το ρεμντεσιβιρ και ο ΠΟΥ πλεον δε το συστηνει.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Παραμένει η νυχτερινή απαγόρευση μετακίνησης, στο διάστημα από 22:00 (αντί του έως τώρα 21:00) - 05:00 από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Αυτό πιστεύω είναι το μέτρο-κλειδί. Με κάτι τέτοια χτυπάμε τον κορωνοϊό στο ψαχνό!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Καραγκιοζακο νικολακηνπως σε λενε , Μετά την Ντόρα, Άδωνη, Βαρτζόπουλο κι ο Κακλαμάνης της ΝΔ παραδέχεται ότι το άνοιγμα του Τουρισμού με τον τρόπο που έγινε ευθύνεται για την σφοδρότητα του β' κύματος της Πανδημίας. Ασθένησε, πέθανε & οικονομικά καταστράφηκε κόσμος, άδικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
εγω δηλαδη που δεν εχω ελλειψη βιταμινης Δ να κολλησω κορωνα να μου δωσουν βιταμινη Δ και να παω μια ωρα αρχυτερα...:confused:

Η D κανονικα παραγεται απ'το σωμα με την εκθεση ηλιακης ακτινοβολιας. Με το σκεπτικο σου αν βγεις στον ηλιο και το σωμα σου παραξει D, τοτε θα πεθανεις μια ωρα αρχιτερα... :confused::confused::confused:

Αν καποιος εχει ελλειψη στη συγκεκριμενη βιταμινη και δε μπορει να συνθεσει απ'το δερμα και τον ηλιο (πχ ειναι χειμωνας), τοτε μπορει να παρει καποιο συμπληρωμα. Λες να πεθανει αμα η κατασταση ελλειψης (που εχει μια ολοκληρη λιστα αρνητικων συνεπειων για τον οργανισμο) αρθει μεσω συμπληρωματων? Απο που προκυπτει αυτο?

Παρτο αλλιως.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καραγκιοζακο νικολακηνπως σε λενε , Μετά την Ντόρα, Άδωνη, Βαρτζόπουλο κι ο Κακλαμάνης της ΝΔ παραδέχεται ότι το άνοιγμα του Τουρισμού με τον τρόπο που έγινε ευθύνεται για την σφοδρότητα του β' κύματος της Πανδημίας. Ασθένησε, πέθανε & οικονομικά καταστράφηκε κόσμος, άδικα

Κακλαμάνης: Κάναμε λάθος που ανοίξαμε τον τουρισμό

Ηταν στιγμη ανεμελιας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
εγω δηλαδη που δεν εχω ελλειψη βιταμινης Δ να κολλησω κορωνα να μου δωσουν βιταμινη Δ και να παω μια ωρα αρχυτερα...:confused:

Η D κανονικα παραγεται απ'το σωμα με την εκθεση ηλιακης ακτινοβολιας. Με το σκεπτικο σου αν βγεις στον ηλιο και το σωμα σου παραξει D, τοτε θα πεθανεις μια ωρα αρχιτερα... :confused::confused::confused:

Αν καποιος εχει ελλειψη στη συγκεκριμενη βιταμινη και δε μπορει να συνθεσει απ'το δερμα και τον ηλιο (πχ ειναι χειμωνας), τοτε μπορει να παρει καποιο συμπληρωμα. Λες να πεθανει αμα η κατασταση ελλειψης (που εχει μια ολοκληρη λιστα αρνητικων συνεπειων για τον οργανισμο) αρθει μεσω συμπληρωματων? Απο που προκυπτει αυτο?

Παρτο αλλιως.

αυτο ακριβως λεω ρε γυφτο..οτι αν δεν εχεις ελλειψη βιταμινης Δ, δεν χρειαζεται να παρεις...αρα τι μας τσαμπουνας για τους πολλαπλασιους θανατους επειδη η βιταμινη Δ δεν περιλαμβανεται στο θεραπευτικο πρωτοκολλο του κορονοιου???

στο προηγουμενο ποστ σε ξεφτυλισα και εσυ μου απαντας σε μια μονο γραμμη?????
ζωο, γυφτο
:confused::confused::confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
και ο γυφτος νομιζει οτι η βιταμινη Δ ζωσει εκατομμυρια ζωες αλλα δεν την δινουν για ιδεολογικους λογους...κλαμμμααα
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τυπε μη μπερδευεσαι. Τη δινουν. Απλα οχι στη πλεμπα. Αμα εισαι ο Τραμπ σου λενε παρε. Και ρωτανε μετα τους ειδικους και λενε ναι οντως η ελλειψη D οδηγει σε κακη προγνωση...

"Ο επιδημιολόγος έκανε λόγο για «μέτρια αποτελεσματικότητα της βιταμίνης D» στην εξεταζόμενη περίπτωση, καθώς «μελέτες δείχνουν πως η έλλειψη της συνεπάγεται κακή πρόγνωση»."

Μαλλον οι 100αδες που πεθαινουν καθε μερα ειχαν θετικη προοπτικη και σου λεει δε γαμιεται, τι να τους δινουμε τωρα D, δε τη χρειαζονται... αλλα στο Τραμπ απ'τη πρωτη μερα παρε τη D, παρε τον ψευδαργυρο (βιταμινες και ιχνοστοιχεια που κανουν boost το ανοσοποιητικο οταν εχει ελλειψεις σε αυτα), κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom