jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα,με ευθύνη όλων μας.
Χοντροπετσας
Ανικανοι αχρηστοι ανεμελοι
Ουστ
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα,με ευθύνη όλων μας.
Ρε γατουλη ξαναελααα
Ξαναελα να μας δειξεις τη φανελααα
Τύπε ακόμα να καταλάβεις ότι τα μέτρα ΔΕΝ παίρνονται με βάση τους ειδικούς και η φράση "κατόπιν εισήγησης των ειδικών" που κολλάει παντού ο Πέτσας και ο Χαρδαλιάς είναι πιο πέτσινη κι από το "λεφτά υπάρχουν";Εντωμεταξυ βγαινουν καποια μετρα καινουρια
...και λεει στο 7
7) Παραμένει η υποχρέωση προληπτικής καραντίνας των εισερχομένων από το εξωτερικό στην Ελλάδα από 18 Δεκμεβρίου έως 7 Ιανουαρίου, με τη διαφορά ότι από δεκαήμερη, γίνεται τριήμερη.
...και λεει απο κατω
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν κατόπιν εισήγησης των ειδικών, δεδομένου ότι δεν περιορίζονται τα κρούσματα κορωνοϊού, δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ στον βαθμό που αναμενόταν, «το συμπέρασμα από την αξιολόγηση των δεδομένων δεν είναι δυστυχώς ικανοποιητικό, με ευθύνη όλων μας.
...για να καταλαβω, με βαση αυτα που λεει ο Πετσας, οι ειδικοι εισηγηθηκαν τη 10ημερη να γινει 3ημερη? Ποσα θελει να μας τρελανει?
Δειγματοληπτικος ελεγχος γινοταν μπετοστοκε. Τα κρουσματα αρχισαν να αυξανονται απο Οκτωβριο κ μετα. Απο τους τουριστες λες? βλακα, σκατομυαλερε σαπιε εγω το ξερεις οτι εμπαιναν τουριστες χωρις να εχουν κανει τεστ ;ξερεια ποσα εσοδα ειχαμε απο τον τουρισμο ; Ξερεις ποσο μας εχει κοστισει το δευτερο λοκνταουν ; Τι να ξερεις αντε πάνε δες σκαι βουρλο
Eγω θυμαμαι οτι οσοι ερχοντουσαν ή εφευγαν συμπληρωναν μια κολλα που ελεγε που ειχε καποια στοιχεια (τηλ,κατοικια κλπ) και αυτο ηταν ολοΔειγματοληπτικος ελεγχος γινοταν μπετοστοκε. Τα κρουσματα αρχισαν να αυξανονται απο Οκτωβριο κ μετα. Απο τους τουριστες λες? βλακα, σκατομυαλερε σαπιε εγω το ξερεις οτι εμπαιναν τουριστες χωρις να εχουν κανει τεστ ;ξερεια ποσα εσοδα ειχαμε απο τον τουρισμο ; Ξερεις ποσο μας εχει κοστισει το δευτερο λοκνταουν ; Τι να ξερεις αντε πάνε δες σκαι βουρλο
Τυπε πιστευεις οτι ηλεγχαν κοσμο στις πυλες εισοδου της χωρας;Εγω οταν ηρθα απο εξωτερικο το καλοκαιρι μ ενα συναδελφο,ειδαμε δυο πιτσιρικαδες μπατσους π σκαλιζαν το κινητο με μανια!Κατα τ αλλα ελεγχος
Τυπε πιστευεις οτι ηλεγχαν κοσμο στις πυλες εισοδου της χωρας;Εγω οταν ηρθα απο εξωτερικο το καλοκαιρι μ ενα συναδελφο,ειδαμε δυο πιτσιρικαδες μπατσους π σκαλιζαν το κινητο με μανια!Κατα τ αλλα ελεγχος
Και το δεκαημερο καραντινας εγινε τριημερο για οσυε ελθουν απο το εξωτερικο.
Λογικη και ευαισθησια.
Και το δεκαημερο καραντινας εγινε τριημερο για οσυε ελθουν απο το εξωτερικο.
Λογικη και ευαισθησια.