Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.173
Πόντοι
6.056
Μασκουλα, γαντάκια και SMS παιδιά.
Και ξύδι, το ξέχασα.
Μασκούλα και γαντάκια φοράμε (όταν και όπου κρίνουμε) γιατί έχουμε την κριτική σκέψη να καταλάβουμε πότε και γιατί είναι χρήσιμα. Εσύ συνέχισε να τη φοράς όταν περπατάς μόνος σου στο δρόμο και μην ξεχάσεις να στείλεις sms όπως έκανε και ο Κυριάκος με τη Μαρέβα όταν βγήκαν για ποδηλατάδα.:birdman: .
Είσαι σε σύγχυση και δεν σε παρεξηγώ. Ειρωνεύομαι προφανώς.
Toμας δεχεται επιθεση ως υποστηρικτης του Κουλη :confused: :confused: :confused: Σουρεαλ :2funny: :2funny: :2funny:
Υγ μαθαμε που πηγε σκ το παιδι αυτη τη φορα?Μηπως πηρε κανενα ιστιοπλοικο και ξανχοιχτηκε στο πελαγος να χαλαρωσει? :confused: :confused: :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Χαχαχαχαχα κλαιω ρε σεις....10 νικ γραφουμε επι 2μηνες σερι....ειναι δυνατον να μην ξερει ο ενας λοιπον τις αποψεις του αλλου?

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Έπρεπε να ζητούσαν από ΚΑΘΕ τουρίστα να έχει αρνητικό τεστ για τον ιο
πριν του επιτρέψουν να εισέλθει στην Ελλάδα..

Έτσι έκαναν στη Σιγκαπούρη, πέρα από τα άλλα μέτρα, και έχουν
29 θανάτους ΣΥΝΟΛΙΚΑ , και τώρα 5 ανιχνευθέντες φορείς ( το σωστό, όχι "κρούσματα" )

Ο απατεώνας Άδωνις , πετάει τις μπαρούφες του.

Τα επιχειρήματα του Άδωνι είναι για τις τελειωμένες λούγκρες
που ψηφίζουν ΝΔ , οι σανοφάγοι.

Όταν το είχα προτείνει αυτό που λες τον Απρίλιο, με χλεύασαν οι γνωστοί άγνωστοι εδώ μέσα, ισχυριζόμενοι ότι αυτά δεν γίνονται στην πράξη. Τουναντίον έκαναν δειγματολειπτικα τεστ 1 στους 100 εισερχόμενους Βαλκανιους στα βόρεια σύνορα μας. Τόσο μαλακές.... εκτός αν το έκαναν επίτηδες για να γεμίσουμε τον ιό, ιδίως στη βόρεια Ελλάδα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Και ξύδι, το ξέχασα.
Μασκούλα και γαντάκια φοράμε (όταν και όπου κρίνουμε) γιατί έχουμε την κριτική σκέψη να καταλάβουμε πότε και γιατί είναι χρήσιμα. Εσύ συνέχισε να τη φοράς όταν περπατάς μόνος σου στο δρόμο και μην ξεχάσεις να στείλεις sms όπως έκανε και ο Κυριάκος με τη Μαρέβα όταν βγήκαν για ποδηλατάδα.:birdman: .
Με συγχωρείς τύπε, όντως έχω χάσει τη μπάλα με τόσους βλαμμένους εδώ μέσα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Έπρεπε να ζητούσαν από ΚΑΘΕ τουρίστα να έχει αρνητικό τεστ για τον ιο
πριν του επιτρέψουν να εισέλθει στην Ελλάδα..

ποιος ο λογος που επρεπε να γινει αυτο;

το τεστ δηλωνει οτι οταν το εκανες δεν υπηρχε ανιχνευσιμος ιος στον οργανισμο σου. στη κυπρο σε επιβατη που ειχε κανει το τεστ και εγινε δειγματοπηπτικος ελεγχος βρεθηκε θετικος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Και ξύδι, το ξέχασα.
Toμας δεχεται επιθεση ως υποστηρικτης του Κουλη :confused: :confused: :confused: Σουρεαλ :2funny: :2funny: :2funny:
Υγ μαθαμε που πηγε σκ το παιδι αυτη τη φορα?Μηπως πηρε κανενα ιστιοπλοικο και ξανχοιχτηκε στο πελαγος να χαλαρωσει? :confused: :confused: :confused:
Έχει μποφωρια στα πέλαγα, τυπε, και θα χαλάσει το χέρ σταιλ της κομψης.
( Εγώ πάντως εμπαινα :erection: )

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Έκανες μπάνιο με τέτοιο καιρό ρε γίγαντα;:2funny:

Δεν γίναν παγάκια τ'αρχίδια σου;

Γινανε... και τ'αρχιδια, και τα ποδια, και τα χερια, μελανιασμενος βγαινεις αν κατσεις πολυ ωρα... ευτυχως ειχε ηλιο... χωρις ηλιο δε μπαινω. Σημερα το τερματισα... επιασα 2 ωρες μεσα. Μιλαμε για τετοια συρρικνωση απ'το κρυο που ακομα και το κατουρημα γινεται με δυσκολια...

Να ναι καλα ο κουλης με τη παρνηθα που μας "απελευθερωσε" προκειμενου να βγει αυτος λαδι.

Εντωμεταξυ με τις 100αρες νεκρους που βαραμε καθε μερα, ανεβηκαμε κι'αλλο σε σχεση με τη σουηδια... 3003 εμεις / 7067 οι σουηδοι. Δλδ φθασαμε στο 42.5% and climbing. Τελευταια φορα που το κοιταξα ηταν καπου 38%.

Σκεφτομουν αυτο που λεγαν οι "ειδικοι" για τις οικογενειες προκειμενου να εξηγησουν γιατι 4-5 βδομαδες μετα το λοκνταουν ακομα εχουμε τοσους με κοβιντ... καπου δε κολλαει η εξηγηση που δινουν σχετικα με την ενδοοικογενειακη μεταδοση. Εστω οτι στη θεσ/κη αποφασιστηκε τελη οκτωβρη, και ας πουμε οτι εφαρμοζοντας το λοκνταουν μπηκε ενα φρενο στη γενικοτερη διαδοση με εξαιρεση την ενδοοικογενειακη μεταδοση. Εστω οτι θελει ~5 μερες να εκδηλωθει ο ιος σε καποιο μελος της οικογενειας, στον οποιο χρονο θα αρχισει να κολλαει και τους γυρω του μεσα στο ιδιο σπιτι. Δλδ παμε γυρω στις 5 νοεμβρη να αρχισουν να κολλανε τα μελη των οικογενειων - αν υποθεσουμε οτι καποιο μελος της οικογενειας τον "αρπαξε" ακριβως πριν το λοκνταουν και το εκδηλωσε σχεδον μια εβδομαδα αργοτερα οπου αρχισε να κολλαει τους αλλους. Οι αλλοι στην οικογενεια θα πρεπε να κολλησουν μεταξυ 5-10 νοεμβρη και να εχουν εκδηλωσει συμπτωματα στις 10-15 νοεμβρη. Μεχρι 20-25, αντε 30 νοεμβρη επρεπε να χουν καθαρισει με αυτη την υποθεση. Παμε 7 Δεκεμβρη ομως και τα νουμερα δε βγαινουν με βαση οσα ειναι γνωστα για τις ημερες που χρειαζονται ωστε καποιος να νοσησει και να κολλησει αλλους.

Κατι αλλο που δα σημερα και δε το ξερα ειναι οτι αρκετα απ'τα λεωφορεια που εχουν παρει απ'τα ΚΤΕΛ για να τα βαλουν σε αστικες συγκοινωνιες στην αθηνα, επειδη ειναι πιο συγχρονα, εχουν πολυ λιγοτερα παραθυρα. Τα τζαμια τους ειναι τεραστια / μονοκομματα, σαν πανελ, ενω παραθυρακια εχει ελαχιστα. Με αλλα λογια αυτα τα ΚΤΕΛ ειναι ακαταλληλα για καταστασεις κοβιντ. Ποιος θα το περιμενε οτι τα αρχαια τα λεωφορεια τα κακοσυντηρημενα (που ομως εχουν παντου παραθυρα αντι μονοκομματα γυαλινα πανελ) θα ειχαν το πλεονεκτημα στο τομεα του κοβιντ :confused::confused::confused:

Ααα, παρολιγο να ξεχασω τα ...τριψηφια κρουσματα που ανακοινωσαν σημερα. Με 600 μεθ και 100 νεκρους, δλδ 700 σοβαρα και νεκροι, αυτοι ανακοινωνουν 900κατι κρουσματα... αντε σε λιγο να ανακοινωνουν και λιγοτερα κρουσματα απο ΜΕΘ+νεκρους :uglystupid::uglystupid::uglystupid:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η Ισλανδια απ το καλοκαιρι π ανοιξε τον τουρισμο,ζηταγε αρνητικο τεστ ωστε να πεταξεις και αμα τη αφιξει σου,πεντε μερες καραντινα και δευτερο τεστ ωστε να δειξει εαν εχει αλλαξει κατι.

Το θεωρω επισης πολυ δικαιο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Πιειτε κοροιδοιοσανοζουμο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.940
Πόντοι
19.795
Εγώ δεν νομίζω ότι από τον τουρισμό έγινε μεγάλη ζημιά. Και αυτό που λέω το έχω ζήσει από πρώτο χέρι.
Βέβαια στο χώρο που δραστηριοποιούμαι, τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας από το προσωπικό, μασκες-γαντια, και σχετικη απόσταση από τους τουρίστες.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, 180 άτομα προσωπικό, ήρθανε σε επαφή με πάνω από 14000 τουρίστες, (οι οποίοι συνήθως ήταν χύμα) οι 50 από αυτούς (τα γκαρσονια και οι μπουφετζηδες) 3 φορές την ημέρα εξυπηρετούσαν πάνω από 1200 άτομα, σε μια αίθουσα 300 καθήμενων. Μόνο ένα γκαρσονι κολλησε,
Δεν έχω όμως κανένα στοιχείο για τους τουρίστες, εκτός από 4-5 οικογένειες που τους πήγαν σε ειδικό ξενοδοχείο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Με τι απίστευτα "αστροπελέκια" έχουμε μπλέξει!!!

129542443_2442445939213255_8499939718600307005_n.jpg

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Η Ισλανδια απ το καλοκαιρι π ανοιξε τον τουρισμο,ζηταγε αρνητικο τεστ ωστε να πεταξεις και αμα τη αφιξει σου,πεντε μερες καραντινα και δευτερο τεστ ωστε να δειξει εαν εχει αλλαξει κατι.

Το θεωρω επισης πολυ δικαιο.

Εμεις αυτο δε μπορουσαμε να το κανουμε.Ισλανδια παει οποιος θελει να κολυμπησει στις πλακες, στα ιαματικα η να δει το Σελας.

Η Ελλαδα καλοκαιρι ανταγωνιζεται την Κυπρο, την Ιταλια, την Ισπανια, τη Κροατια κλπ που ολοι αφηνανε κοσμο να μπει. Δε γινοταν να μην ανοιξει και δεν γινοταν να τους βαλει σε καραντινα γτ πολυ απλα θα πηγαιναν αλλου.

Αυτο που δεν εκανε ηταν να οργανωσει αλλα πραγματα σωστα. Και το χειροτερο ολων οτι κλεινει την οικονομια και ο ιδιος παει για ποδηλατο, δεν δινει ουτε το καλο παραδειγμα. Και οι υποτακτικοι με τα ΜΜΕ να τον υπερασπιζονται. Τελειως ξεφτιλας που μαλιστα πηγε να παρει το κρεντιτ για το πρωτο κυμα.

Και θα το ξαναγραψω για να το δουν οι βλακες. Χειμωνα, η Ελλαδα ειναι αγονη γραμμη απο αποψη αεροδρομιων. Αν θυμαστε ειχε δειξει στην αυτοψια ο σροιτερ το πρωτο κρουσμα μια γυναικα που γυρναγε απο Μπεργκαμο. Και αυτο ειναι απο Αθηνα. Κρητη, Επαρχια τι πτησεις εχουν εκτος απο εσωτερικου?

Το Μπεργκαμο ειχε απειρες πτησεις για δυτικη Ευρωπη σε καθημερινη βαση. Το ιδιο και το Μιλανο.Ετσι μεταδοθηκε σε αυτες τις χωρες. Ο Κουλης τα εκλεισε ολα την ιδια μερα η μια μερα μετα απο χωρες τις δυτικης Ευρωπης. Δεν εκανε τιποτα το σπουδαιο. Και μετα το ανηψακι του εβγαζε την πρωτοψαλτη εξω.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Πιειτε κοροιδοιοσανοζουμο

Τι λέει ρε παιδιά αυτός ο καραγκιόζης εδώ; Ότι είναι μια γριππη και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο; Που τον βρήκανε αυτόν τον ψεκασμενο και συνομωσιολόγο; Με 3000 θύματα στην Ελλάδα μας και είναι μια γριππη;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Εγώ δεν νομίζω ότι από τον τουρισμό έγινε μεγάλη ζημιά. Και αυτό που λέω το έχω ζήσει από πρώτο χέρι.
Βέβαια στο χώρο που δραστηριοποιούμαι, τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας από το προσωπικό, μασκες-γαντια, και σχετικη απόσταση από τους τουρίστες.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, 180 άτομα προσωπικό, ήρθανε σε επαφή με πάνω από 14000 τουρίστες, (οι οποίοι συνήθως ήταν χύμα) οι 50 από αυτούς (τα γκαρσονια και οι μπουφετζηδες) 3 φορές την ημέρα εξυπηρετούσαν πάνω από 1200 άτομα, σε μια αίθουσα 300 καθήμενων. Μόνο ένα γκαρσονι κολλησε,
Δεν έχω όμως κανένα στοιχείο για τους τουρίστες, εκτός από 4-5 οικογένειες που τους πήγαν σε ειδικό ξενοδοχείο.

Ρε παππού, έχεις ιδέα τι γίνεται στην βόρεια Ελλάδα το καλοκαίρι από τουρίστες και εποχικούς εργάτες;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

Ρε παππού, έχεις ιδέα τι γίνεται στην βόρεια Ελλάδα το καλοκαίρι από τουρίστες και εποχικούς εργάτες;
Στη βορειο Ελλαδα εχει επιχειρηση ο παππους,οποτε κατι ξερει καλυτερα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Ναι, δεν ξέρει ο κωλό γερος, δεν ξέρουμε εμείς, εσύ ξέρεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τύπε πόσταρε μας καμία άσκηση ακόμα από χρηματοοικονομική ανάλυση ,να κάνω εξάσκηση φίφο,λιφο

Οι F.I.F.O. (First In First Out) και L.I.F.O. (Last In First Out) είναι μέθοδοι Κοστολόγησης Αποθήκης Εμπορευμάτων. Τι σχέση έχουν τα αποθέματα με την Χρηματοοικονομική Ανάλυση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom