Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Σημερα παραλια ειχε αρκετο λαο... σαββατο+ηλιος ηταν συνδυασμος γερος... Καποιοι που κολυμπαγαν και ακουγα συζητησεις μεταξυ τους λεγανε για τονωση του ανοσοποιητικου... αλλοι που περπαταγαν στη παραλια ακουγα για βιταμινη D... Σχεδον το 90% κοβαν βολτες με ρουχα ή μπουφαν και καποιοι γενναιοι κολυμπαγαν... μια σλαβα (ξανθια, μιλαγε με προφορα) που περπαταγε εκει που σκαει το κυμα με ρωτησε πως ειναι το νερο λιγο μετα που βγηκα απ'τη θαλασσα... αυτη ηταν με ρουχα και ελαφρυ μπουφανακι... με κομπλαρε λιγο γιατι αυτα ειναι λιγο σχετικα με βαση το τι εχει συνηθισει ο καθενας. Δλδ για καποιον που κολυμπαει μεχρι αυγουστο ειναι παγακι η θαλασσα. Για καποιον που κολυμπαει μεχρι νοεμβρη παλευεται το 17C το σημερινο...Οπότε ειναι περιεργη η απαντηση. Τεσπα, της λεω ειναι κρυο... μου λεει τελευταια φορα ειχα κανει αρχες νοεμβρη ηταν οκ... ναι της λεω και εγω εκει το ειχα αφησει καπου αρχες νοεμβρη... τοτε εκανα ανετα 2ωρες+, σημερα στη 1 ωρα ετρεμα ολοκληρος... ε μου λεει εμεις οι γυναικες δε μπορουμε εχουμε και τα γυναικολογικα... πως πηγε η συζητηση απ'τη θερμοκρασια στα γυναικολογικα σε χρονο ντε-τε ουτε καταλαβα... γελαω της λεω ναι οκ, δεν εχω εμπειρια απ'αυτα... γελαγε και αυτη...
Έκανες μπάνιο με τέτοιο καιρό ρε γίγαντα;
Δεν γίναν παγάκια τ'αρχίδια σου;