Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Θα πληρώσουν από τη τσέπη τους; Μπράβο τους, τοξερα ότι είναι λαρτζ και χουβαρντοπαιδα.

Στη Ευρώπη η πατάτα είχε έρθει από τον 16ο αιώνα.
Στη Ελλάδα 200 χρόνια μετά ο Καποδίστριας που την ήξερε σκέφτηκε πως θα είναι κατάλληλη τροφή για τον ελληνικό λαό.
Έφερε λοιπόν πατάτες και τις μοίρασε δωρεάν.
Επειδή όμως ο λαός είναι έξυπνος δεν τις μαγείρευε και τις πετούσε.
Περίφραξε λοιπόν ένα χώρο, τον γέμισε πατάτες και έβαλε σκοπούς να κάνουν πως τις φυλάν.
Σε λίγες μέρες τις έκλεψαν όλες….

Έπρεπε και ο Μητσοτάκης να κάνει το ίδιο. Να δηλώσει πως το εμβόλιο θα διατίθεται μόνο μέσω ιδιωτικών κλινικών επί αμοιβή.
Φορτηγά – ψύκτες θα ήταν από έξω τάχα φρουρούμενα, αφήνοντας όμως πρόσβαση για κλοπή. Να το κάνει το 95% να αποκτήσουμε ανοσία…:O

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
Επειδή έχουν γραφτεί πολλές σελίδες από την τελευταία φορά που μπήκα και βαριέμαι να διαβάζω, ας με ενημερώσει κάποιος για το πόσο καλός επιστήμονας είναι τελικά ο Τσιόδρας και πόσο μεγάλος ηγέτης ο Κούλης σύμφωνα με τα τέρατα νοημοσύνης του bou.:confused: .

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Θα πληρώσουν από τη τσέπη τους; Μπράβο τους, τοξερα ότι είναι λαρτζ και χουβαρντοπαιδα.

Στη Ελλάδα 200 χρόνια μετά ο Καποδίστριας που την ήξερε σκέφτηκε πως θα είναι κατάλληλη τροφή για τον ελληνικό λαό.
Περίφραξε λοιπόν ένα χώρο, τον γέμισε πατάτες και έβαλε σκοπούς να κάνουν πως τις φυλάν.

Έπρεπε και ο Μητσοτάκης να κάνει το ίδιο. Να δηλώσει πως το εμβόλιο θα διατίθεται μόνο μέσω ιδιωτικών κλινικών επί αμοιβή.
Φορτηγά – ψύκτες θα ήταν από έξω τάχα φρουρούμενα, αφήνοντας όμως πρόσβαση για κλοπή. Να το κάνει το 95% να αποκτήσουμε ανοσία…:O

Καλά κάνανε.
Μία μαλακία και μισή είναι η πατάτα.
Χίλιες φορές μακαρόνια ή ρύζι.
:rockon:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Επειδή έχουν γραφτεί πολλές σελίδες από την τελευταία φορά που μπήκα και βαριέμαι να διαβάζω, ας με ενημερώσει κάποιος για το πόσο καλός επιστήμονας είναι τελικά ο Τσιόδρας και πόσο μεγάλος ηγέτης ο Κούλης σύμφωνα με τα τέρατα νοημοσύνης του bou.:confused: .

Μισό :grin:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες βλέπω πως κόσμος πηγαίνει αβέρτα με κορίτσια του επαγγέλματος, είτε call girls είτε μασάζ.

Σκέφτομαι πως δεν μπορεί, κάποιος θα έχει κολλήσει, ειδικά αυτοί που φιλάνε. Έχουμε κανέναν από εδώ μέσα που να ξέρει πως το έχει κολλήσει;
Δηλαδή είτε ασυμπτωματικό που έτυχε και έκανε τεστ, είτε κάποιον που είχε συμπτώματα και το πέρασε εύκολα ή δύσκολα;

Εγώ φοβάμαι να κάνω κάτι και κοντεύει να μου βγει το σπέρμα από τα αυτιά.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606

πανέξυπνη ιδέα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από ένα βλακα σαν εσένα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αύριο το πρωί έκτακτη εκπομπή:

Τι ξέρουν τα βιζιτάκια και έχουν πάει στο Dubai ;

H έλλειψη βιταμίνης D αντιμετωπίζεται με ήλιο;
Γιατί είναι sold out οι θέσεις σε όλες τις πτήσεις για Μαλβιδες, Μπόρα Μπόρα, Αϊτή, Μπαλί, Ντουμπάι, Φιλιππίνες, Μπαχάμες, κ.λπ. ;
Μόνο οι πλούσιοι θα σωθούν από τον κορoνοϊό;
Τι κάνει ο Άδωνις, γιατί καθυστερεί τις εισαγωγές ήλιου;
Οι φτωχοί τι θα απογίνουν;
Γιατί δεν επιτάσσονται τα πλοία των εφοπλιστών να μας μεταφέρουν σε πιο ζεστούς προορισμούς;
Όλες οι απαντήσεις εδώ από το team Kabourdidi- Kolobourda & Associates.
Θα παρέμβει μέσω Skype από την ηλιόλουστη Χαβάη ο Professor of Stanford. :grin:

Συνημμένα

• 97.jpg
    97.jpg
    154,5 KB · Εμφανίσεις: 13

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Παίδες βλέπω πως κόσμος πηγαίνει αβέρτα με κορίτσια του επαγγέλματος, είτε call girls είτε μασάζ.

Σκέφτομαι πως δεν μπορεί, κάποιος θα έχει κολλήσει, ειδικά αυτοί που φιλάνε. Έχουμε κανέναν από εδώ μέσα που να ξέρει πως το έχει κολλήσει;
Δηλαδή είτε ασυμπτωματικό που έτυχε και έκανε τεστ, είτε κάποιον που είχε συμπτώματα και το πέρασε εύκολα ή δύσκολα;

βαρα και καμια φραπεδια , θα σε βοηθησει

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Εντάξει το φίξαρα να μην έχεις παράπονο. Αύριο βγαίνεις ζωντανά, χωρίς λογοκρισία, να τα χώσεις και στον Κούλη και στον Τσιόρδα. :grin:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Κοίταξε, οι απόψεις διίστανται.
Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την οδό Kolobourda. Με βάση την ακαδημαϊκή μελέτη του «risk–benefit» που δημοσιεύτηκε και στο Lancet πρέπει να πας, έτσι χυμαδούρα δεν τρέχει τίποτα. Αν κολλήσεις, αναλαμβάνει ο mr Ioannidis να σε θεραπεύσει.
Τώρα αν θέλεις να ακολουθήσεις το δόγμα Kabourdidi, πηγαίνεις για μια βδομάδα στο Ντουμπάι να μαζέψεις ήλιο, μόλις γυρίσεις χτυπάς και ένα σφηνάκι Deltius και μετά γαμάς άφοβα. :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η φάση είναι φταίμε και μεις, φταίτε και σεις,ναι, φταίνε και οι άλλοι,

δις (ευρώ)

φταίει και ο χατζηπετρης

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736

Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοι που πάνε με call girls και σε μασάζ , ένα πράγμα ξέρω πάντως για τις κοπέλες στα στούντιο (μιας και είπες για φιλιά) δεν φιλούσανε που δεν φιλούσανε ούτε πριν , τώρα με τον κορωνοιό θα έχουν και την δικαιολογία έτοιμη :P

Προσωπικά απο το πρώτο lockdown μέχρι το δεύτερο πήγα δυο φορές μόνο σε στούντιο και έλεγα να παω και μια τρίτη λίγο πριν το κλείσιμο , αλλά είχα καθησυχαστεί οτι δεν θα ξαναέχουμε lockdown :confused: ... τέστ πάντως δεν έτυχε να κάνω.

*απο το τέλος του πρώτου lockdown εννοούσα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
"ψεκασμένη" απορία απο τον δικηγόρο Καρατσιώλη , την συγκεκριμένη την είχα και εγω :P

Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται προβληματισμένος με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Υπουργείο Υγείας.
10 ώρ. · Αθήνα ·
Όσοι πέρασαν κορωνοϊό, δεν θα έπρεπε κανονικά να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς μάσκες και περιορισμούς και να δουλεύουν κανονικά;; Κυριακάτικες σκέψεις...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοι που πάνε με call girls και σε μασάζ , ένα πράγμα ξέρω πάντως για τις κοπέλες στα στούντιο (μιας και είπες για φιλιά) δεν φιλούσανε που δεν φιλούσανε ούτε πριν , τώρα με τον κορωνοιό θα έχουν και την δικαιολογία έτοιμη :P
Nαι, εδώ λένε φοράτε μάσκες και 2 μέτρα απόσταση και μας μάρανε το γεγονός αν φιλάει ή όχι ένα CG! :grin:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
Έχεις δίκιο αλλά τότε η μάσκα αυτή ήταν ΟΚ κατά τους ειδικούς. Μετά την βγάλανε off! :grin:
Ποτέ δεν ήταν ΟΚ η προσωπίδα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε! Όταν άρχισε να χρησιμοποιείται αμέσως απαγορεύτηκε. Γιατί δεν θέλει και πολύ μυαλό ότι αυτό το πράγμα είναι σα να μη φοράς τίποτα. Φυσικά δεν περιμέναμε από τον Άδωνι να έχει έστω και την ελάχιστη κριτική σκέψη.:shit: .

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ειναι δυνατον να θελεις γλωσσοφιλο απο καποια που εχει γλυψει καμια δεκαρια ,το λιγοτερο,πουτσες πριν μπεις στο δωματιο;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχεις δίκιο αλλά τότε η μάσκα αυτή ήταν ΟΚ κατά τους ειδικούς. Μετά την βγάλανε off! :grin:
Ποτέ δεν ήταν ΟΚ η προσωπίδα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε! Όταν άρχισε να χρησιμοποιείται αμέσως απαγορεύτηκε. Γιατί δεν θέλει και πολύ μυαλό ότι αυτό το πράγμα είναι σα να μη φοράς τίποτα. Φυσικά δεν περιμέναμε από τον Άδωνι να έχει έστω και την ελάχιστη κριτική σκέψη.:shit: .
Καλά ΟΚ, ότι πεις! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom