Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Όχι τυπε. Δεν ημουν τεκνατζης εκείνη την εποχή και ήμουνα και επιλεκτικος.Κωλο γερε έμπαινες φρειδερικη ;
Ποιάν εννοείς τυπε;Φρειδερικη εννοώ την κομψη
Ρε τι ειναι τούτοιεφιαλτης σας εχει γινει ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μουναρες προδοτες δοσιλογοι αντιελληνες υμνητες του κουτσουμπα του τζιπρα του μερα25 και του καθε φασιστοειδους σταλινικου αποβρασματος!
Εδω ο κοσμος καιγεται, κι αυτοι κοιτανε μπας και σκασει κανενα χαμογελο ο πρωθυπουργος για να πουνε "μην γελας εχουμε νεκρους".
Ναι ρε παπάρες, εχουμε. Γιατι οταν σας ελεγε να προσεχετε και να ακολουθειτε τα μετρα, ησασταν στ αρχιδια σας.
Και σας πειραζε που σας ελεγε ψεκασμενους.
Και τωρα που ξεφυγαμε, σας φταιει που χαμογελασε.
Για το Δαφνί εισαστε
Αρρωστοι ειναι! Σχιζοφρενεις!!!
Το πρωι κανουν πορειες για τα πολυτεχνεια και τους φυσσο-γρηγοροπουλους και το βραδυ βριζουν τη κυβερνηση για τα μετρα και τους νεκρους...
Παρανοια
Τρεχει κανας διαγωνισμος για το ποιος θα πει τη μεγαλυτερη μαλακια;
Ελλαδα 28/10: 34.299 κρουσματα - 603 θανατοι.
Ελλαδα 28/11: 103.034 κρουσματα - 2223 θανατοι.
Σουηδια 28/10: 121.727 κρουσματα - 5973 θανατοι.
Σουηδια 28/11: 243.129 κρουσματα - 6681 θανατοι.
Ελλαδα 3.00x τα κρουσματα - 3.68x οι θανατοι σε 1 μηνα.
Σουηδια 1.99x τα κρουσματα - μονο 1.19x οι θανατοι σε 1 μηνα.
Σε απολυτους αριθμους:
Ελλαδα +68.735 κρουσματα / 1620 νεκροι τον τελευταιο μηνα.
Σουηδια +121.402 κρουσματα / 708 νεκροι τον τελευταιο μηνα.
Πολυ περισσοτεροι νεκροι με πολυ λιγοτερα κρουσματα. Υπενθυμιζεται οτι η Ελλαδα ειναι σε λοκνταουν, η Σουηδια οχι.
Αν ήσουν εδώ και στο πρώτο lockdown θα ήξερες ότι δεν πεθαίνουν γιατί είναι μια απλή γρίπη όπως είπε ο προφέσορας του Στάνφορντ, και οι θάνατοι απλά δηλώνονται έτσι για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Πεθαίνουν από άλλα αίτια και τα γραφεία τελετών πληρώνουν τους συγγενείς για να δηλώσουν ότι πέθαναν από covid.
Τώρα τοπιασα.Φρειδερικη εννοώ την κομψη
Τι παθαίνουν οι κωλογεροι ρε γμτ και τους βαράει η μαλακια στο κεφάλι;Τρεχει κανας διαγωνισμος για το ποιος θα πει τη μεγαλυτερη μαλακια;
Ελα ομως που δεν ειχαμε εξαρση κρουσματων το καλοκαιρι.
Τον Νοεμβριο ειχαμε
Τι σχεση εχει ο τουρισμος Ιουλιο-Αυγουστο με τα κρουσματα του Νοεμβριου?
Για πες?
Εξαρση κρουσματων ειχαμε, αυτο που δεν ειχαμε ηταν εξαρση θανατων. Ρωταγα επιμονα το καλοκαιρι τι γινεται και αυτα τα 400 κρουσματα τη μερα που μας δειχνουν δεν γινονται ΜΕΘ και νεκροι?
Εκει ο σωστος επιστημονας πρεπει να αναρωτηθει "ποιος ειναι ο παραγων ο οποιος επιτρεπει στους ανθρωπους που κολλανε το καλοκαιρι να επιβιωνουν χωρις να γεμιζουν τις ΜΕΘ και τα νεκροταφεια ο οποιος εξαλειφεται το Νοεμβρη και οδηγει σε αυξηση εισαγωγων ΜΕΘ + νεκρους?"
2 κυρια πραγματα αλλαζουν.
Το πρωτο ειναι η θερμοκρασια.
Το δευτερο ειναι ο ηλιος.
............
Appropriate vitamin D supplementation risks are small: rewards huge. Public policy application of Bradford-Hill risk / harm criteria, used for smoking, social-distancing and masks, would support[8] ‘D’ supplementation of at-risk groups, and ‘D’ testing of all COVID-19 hospital patients.
Με το covid -επειδη εκαναν συνεχεια τεστ- βασικα κατερριψαν την εποχικοτητα οσον αφορα το σκελος της διαδοσης... δλδ φαινονταν ξεκαθαρα οτι μεταδιδεται κανονικα και γι'αυτο εν μεσω καλοκαιριου βαλανε μασκες σε ολους τους εσωτερικους χωρους, μετρα στην εστιαση, κλεινανε την εστιαση στις 12, χωρισαν τη χωρα σε επικινδυνες ζωνες με πολλα κρουσματα που ισχυουν αυξημενα μετρα, κτλ.
Εκει που ο ιος φανηκε πιο "εποχικος" ηταν στο ποσοι νοσουν σοβαρα. Δλδ ενω κολλαγαν χιλιαδες ατομα και τους μετραγαμε, στις μεθ ειχε κατι νουμερα στυλ 10-20 ατομα. Εκει πρεπει να σκεφτεις επιστημονικα και να πεις τι ειναι αυτο που οδηγει σ'αυτο το αποτελεσμα? Και να βρεις τη παραμετρο που σου δινει λυση στο προβλημα.
Εκει ο σωστος επιστημονας πρεπει να αναρωτηθει "ποιος ειναι ο παραγων ο οποιος επιτρεπει στους ανθρωπους που κολλανε το καλοκαιρι να επιβιωνουν χωρις να γεμιζουν τις ΜΕΘ και τα νεκροταφεια ο οποιος εξαλειφεται το Νοεμβρη και οδηγει σε αυξηση εισαγωγων ΜΕΘ + νεκρους?"
2 κυρια πραγματα αλλαζουν.
Το πρωτο ειναι η θερμοκρασια.
Το δευτερο ειναι ο ηλιος.
Το πρωτο ειναι πρακτικα αδιαφορο για τον ιο ο οποιος "ζει" εντος του σωματος το οποιο εχει σταθερη θερμοκρασια περι τους 36-37C. Οσον αφορα τη διαδοση δε μας ενδιαφερει γιατι δεν εξεταζουμε τη διαδοση αλλα το αν αυτος που ειναι φορεας θα νοσησει σοβαρα ή οχι. Δλδ εχει ηδη κολλησει και μας ενδιαφερει αν θα νοσησει σοβαρα (οπως ΔΕΝ γινονταν το καλοκαιρι), αναποδα απ'οτι γινεται τωρα.
Για το δευτερο υπαρχουν δεκαδες ερευνες για το οτι η ελλειψη της βιταμινης D οδηγει σε κακα αποτελεσματα οσον αφορα την πορεια του ιου. Εχουν μετρησεις και δεδομενα απ'οσους νοσουν ακομα και για τα nanograms της D στο αιμα σε στυλ τοσο ως τοσο θανατος. Τοσο ως τοσο εισαγωγη ΜΕΘ. Τοσο ως τοσο σοβαρα συμπτωματα χωρις ΜΕΘ. Τοσο ως τοσο ηπια συμπτωματα ή καθολου συμπτωματα.
Η χορηγηση D σε οσους εχουν ελλειψη ειναι η πιο low risk / high reward αγωγη που θα μπορουσε να δινεται με βαση τα ηδη γνωστα επιστημονικα δεδομενα. Αλλα τι να ξερω εγω ή αυτοι που συνταγογραφουν τον ...πλανηταρχη μολις αυτος αρρωστησει και παιρνει κατευθειαν D? Ας "απολαυσουμε" τους ειδικους να γραφουν καθε μερα 100-120 νεκρους και τους πολιτικους σαν τον Αδωνι να το "πανηγυριζουν"...
Appropriate vitamin D supplementation risks are small: rewards huge. Public policy application of Bradford-Hill risk / harm criteria, used for smoking, social-distancing and masks, would support[8] ‘D’ supplementation of at-risk groups, and ‘D’ testing of all COVID-19 hospital patients.
ηλικιωμένη 102 ετών στην Κέρκυρα βγήκε ζωντανη από τη μάχη με τον κοροδοϊό. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο ζήτησε ταπεινά συγνώμη που δεν γνώριζε και δεν ακολούθησε όσα προτείνουν οι φωστήρες του μπου.κομ για την ανώδυνη "αναχώρηση" από τον μάταιο τούτο κόσμο ώστε να μας άδειαζε τη γωνιά.
Πηγα να σε κανω τον παϊσιο του μπου.κομΜαζί σας είμαι τυπε. Εδώ στο μπου.Mιλας με γριφους γεροντα."Δεν ειμαι μαζι σας αλλα ειναι σαν να ειμαι" σεντ ολνμαναςςΔεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι, για μένα, εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έγινα κωλο-γερος. Το προηγούμενο ποσταρισμα αφορούσε τον υπουργό που πανηγυρίζε επειδή εχουμε θανάτους, αλλά και γενικά όσους πιθανόν μπορεί να πανηγυρίζουν με τον πόνο των άλλων.εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Ένθεν και ένθεν.
(Παραδεξου ότι είναι κομψή.
Και ότι έμπαινες).
Τυπε, αν βρεθεί ο τύπος που θα μπει, ίσως να αλλάξει και η μοιρα αυτού του τόπου.Πηγα να σε κανω τον παϊσιο του μπου.κομΜαζί σας είμαι τυπε. Εδώ στο μπου.Mιλας με γριφους γεροντα."Δεν ειμαι μαζι σας αλλα ειναι σαν να ειμαι" σεντ ολνμαναςςΔεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι, για μένα, εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έγινα κωλο-γερος. Το προηγούμενο ποσταρισμα αφορούσε τον υπουργό που πανηγυρίζε επειδή εχουμε θανάτους, αλλά και γενικά όσους πιθανόν μπορεί να πανηγυρίζουν με τον πόνο των άλλων.εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Ένθεν και ένθεν.
(Παραδεξου ότι είναι κομψή.
Και ότι έμπαινες).
Καθρεφτη καθρεφτακι πες μου ποια ειναι η πιο κομψη?(Ολο αυτην δειχνει)
Κοιτα μπηκε ο γουρλης και δεν ρισκαρεις να μπεις γιατι προκαλειςτην τυχη σου καταφωρα
διδάσκεις
αλήθεια να σε ρωτήσω, δεν νιώθεις κάποια πίκρα που διάφοροι τυχάρπαστοι παίζουν τον επιστήμονα σε κανάλια, επιτροπές, και πανεπιστήμια εσ και εξ. ; και συ με τέτοιο εύρος γνώσεων και σκέψης απλά ποστάρεις σε ένα σάιτ για μπουρδέλα ;
διδάσκεις
αλήθεια να σε ρωτήσω, δεν νιώθεις κάποια πίκρα που διάφοροι τυχάρπαστοι παίζουν τον επιστήμονα σε κανάλια, επιτροπές, και πανεπιστήμια εσ και εξ. ; και συ με τέτοιο εύρος γνώσεων και σκέψης απλά ποστάρεις σε ένα σάιτ για μπουρδέλα ;