Eric(4)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 1.706
Fake news το Βημα ; Σκεφτηκαν με ποιον τα βαζουν;
Βασικα έκρυβαν η τριπλασίαζαν τα κρούσματα ; Αν τα πραγματικά κρούσματα ηταν το 1/3 των ανακοινωθέντων άρα τα υπόλοιπα 2/3 ηταν φανταστικά κρούσματα ;
Δεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι, για μένα, εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έγινα κωλο-γερος. Το προηγούμενο ποσταρισμα αφορούσε τον υπουργό που πανηγυρίζε επειδή εχουμε θανάτους, αλλά και γενικά όσους πιθανόν μπορεί να πανηγυρίζουν με τον πόνο των άλλων.εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Διορθώνω: Δεν υπάρχουν "αλλοι" για μένα. ΜόνοΔεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι, για μένα, εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έγινα κωλο-γερος. Το προηγούμενο ποσταρισμα αφορούσε τον υπουργό που πανηγυρίζε επειδή εχουμε θανάτους, αλλά και γενικά όσους πιθανόν μπορεί να πανηγυρίζουν με τον πόνο των άλλων.εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Ένθεν και ένθεν.
Mιλας με γριφους γεροντα."Δεν ειμαι μαζι σας αλλα ειναι σαν να ειμαι" σεντ ολνμαναςςΔεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι, για μένα, εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έγινα κωλο-γερος. Το προηγούμενο ποσταρισμα αφορούσε τον υπουργό που πανηγυρίζε επειδή εχουμε θανάτους, αλλά και γενικά όσους πιθανόν μπορεί να πανηγυρίζουν με τον πόνο των άλλων.εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Ένθεν και ένθεν.
Ποτε με αστυφύλακες και χωροφύλακες τυπε. Μακρυά από εμένα. Είχα ξαναγράψει όμως παλιοτερα. Δεν υπάρχει μόνο μαύρο άσπρο. Η μίξη τους δίνει το γκριζο.και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα δλδ οκ καταλαβα
μην τα θυμιζεις και βγαλουν αυθορμητα την πρωτοψαλτηΤώρα που έχουν πραγματική πιεση τα νοσοκομεία γιατί δεν βγαίνουμε στα μπαλκόνια για παλαμάκια?
Όλα ανάποδα πια, σ' αυτή τη χώρα?
Τύπε δεν ξέρω για Σουηδία..Ελλαδα 28/10: 34.299 κρουσματα - 603 θανατοι.
Ελλαδα 28/11: 103.034 κρουσματα - 2223 θανατοι.
Σουηδια 28/10: 121.727 κρουσματα - 5973 θανατοι.
Σουηδια 28/11: 243.129 κρουσματα - 6681 θανατοι.
Ελλαδα 3.00x τα κρουσματα - 3.68x οι θανατοι σε 1 μηνα.
Σουηδια 1.99x τα κρουσματα - μονο 1.19x οι θανατοι σε 1 μηνα.
Σε απολυτους αριθμους:
Ελλαδα +68.735 κρουσματα / 1620 νεκροι τον τελευταιο μηνα.
Σουηδια +121.402 κρουσματα / 708 νεκροι τον τελευταιο μηνα.
Πολυ περισσοτεροι νεκροι με πολυ λιγοτερα κρουσματα. Υπενθυμιζεται οτι η Ελλαδα ειναι σε λοκνταουν, η Σουηδια οχι.
Μαζί σας είμαι τυπε. Εδώ στο μπου.Mιλας με γριφους γεροντα."Δεν ειμαι μαζι σας αλλα ειναι σαν να ειμαι" σεντ ολνμαναςςΔεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι, για μένα, εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που έγινα κωλο-γερος. Το προηγούμενο ποσταρισμα αφορούσε τον υπουργό που πανηγυρίζε επειδή εχουμε θανάτους, αλλά και γενικά όσους πιθανόν μπορεί να πανηγυρίζουν με τον πόνο των άλλων.εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Ένθεν και ένθεν.