alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ποιοι ειστε εσεις και ποιοι ειναι οι αλλοι ?εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Ποιοι ειστε εσεις και ποιοι ειναι οι αλλοι ?εσυ κωλο γερε δεν εχω καταλαβει τι φαση εισαι , με εμας εισαι η με τους άλλους ;
Ειναι δυνατον να θελεις γλωσσοφιλο απο καποια που εχει γλυψει καμια δεκαρια ,το λιγοτερο,πουτσες πριν μπεις στο δωματιο;
Το νορμάλ εδώ πάνω Θεσσαλονίκη είναι το τσιμπούκι με καποτα , το χωρίς το πληρώνεις έξτρα , αλλά έστω ότι όλοι είναι large και παίρνουν όλοι ακαπωτο ... Άρα με αυτή την λογική δεν πρέπει να φιλάνε ούτε τα call girl αυτοί που πάνε.Ειναι δυνατον να θελεις γλωσσοφιλο απο καποια που εχει γλυψει καμια δεκαρια ,το λιγοτερο,πουτσες πριν μπεις στο δωματιο;
Ειναι δυνατον να θελεις γλωσσοφιλο απο καποια που εχει γλυψει καμια δεκαρια ,το λιγοτερο,πουτσες πριν μπεις στο δωματιο;
Παίδες βλέπω πως κόσμος πηγαίνει αβέρτα με κορίτσια του επαγγέλματος, είτε call girls είτε μασάζ.
Σκέφτομαι πως δεν μπορεί, κάποιος θα έχει κολλήσει, ειδικά αυτοί που φιλάνε. Έχουμε κανέναν από εδώ μέσα που να ξέρει πως το έχει κολλήσει;
Δηλαδή είτε ασυμπτωματικό που έτυχε και έκανε τεστ, είτε κάποιον που είχε συμπτώματα και το πέρασε εύκολα ή δύσκολα;
Εγώ φοβάμαι να κάνω κάτι και κοντεύει να μου βγει το σπέρμα από τα αυτιά.
Τύπε απαξίωσες τους λάθρο κ τον φιρερίσκο..Πολυ γελιο τωρα
Ρεπορταζ του αλφα σε λαικη στη μιχαηλ βοδα,
Ο κακος χαμος,
Κανενας ελληνας κανενα μέτρο,
Κανενας χαρδαλιας για έλεγχο,
Η απολυτη ξεφτιλα της κυβερνησης
Με τι να πρωτογελάσεις; Με το "ΕΑΝ χτυπήσει το δεύτερο κύμα"; Με το "θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι"; Κάθε φράση και ανέκδοτο.Ο ψευτοκουλης ...
Τί έγινε,ξαφνικά πέσαμε στα 1000 κρούσματα;
Τί έγινε,ξαφνικά πέσαμε στα 1000 κρούσματα;