Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Προφανως και μου αρεσει ο στολισμος αλλα δε νομιζω οτι τωρα πρεπει να ριξει λεφτα. Γενικα σαν Δημαρχος μονο κινησεις εντυπωσιασμου βγαζει μηδεν ουσια.
Δεν κάνει ότι έκανε ο Αβραμόπουλος ας πούμε! Καμία σχέση! Άλλες εποχές τότε. ΑΛλά εσύ τι ήθελες? Μηδέν φωτισμός?

Ποια καναλια στο εξωτερικο πηραν λεφτα και ποσα? Για το βαξεβανη εμενα στα παπαρια μου αν πηρε/ η οχι
Ναι, τώρα μου βάζεις δύσκολα και σε δύσκολη ώρα... δεν ξέρω αναλυτικά τις "λίστες Πέτσα" των Ευρωπαίων όλων! Απλά σου λέω ότι αυτή η καραμελίτσα του "έδωσαν 20 μύρια στα ΜΜΕ" ξεκίνησε από τον βλαξεβάνη που δεν πήρε φράγκο (και καλώς κατ' εμένα δεν πήρε). Η Αυγή ας πούμε πήρε (κακώς κατ' εμένα πήρε) :grin:

Για το μεγαλο περιπατο, δε ξερω αν ηταν απο ευρωπαικα κονδυλια (που και αυτα απο φορολογουμενους ειναι) αλλα ακομα και αν ειναι ετσι, αυτο μπορει να προσφερει αυτος ο δημαρχος? Παγκακια του τριχιλιαρου για να χρησιμοποιησει τα κονδυλια?
Δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό: όταν παίρνεις πλέον ευρωπαΪκά κονδύλια τα παίρνεις για τον λόγο που στα δίνουν και πρέπει να τα ξοδέψεις για τον λόγο που στα έχουν δώσει. Δεν μπορείς να πάρεις αυτά τα λεφτά και να τα κάνεις π.χ. ΜΕΘ. Μην τα μπερδεύεις με τα πακέτα ντελόρ που έπαιρνε ο αντρίκος τότε... και μας καταντήσαν εδώ που είμαστε σήμερα.

Τυπε να στηριξεις το συλλογισμο για τα καναλια, γιατι δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο, αλλα οκ το αφηνουμε για το αυριανο ξεκατινιασμα.:P :P

Επισης ναι, μηδεν φωτισμος, μηδεν ολα, να τα ριξει σε οποιον μεινει ανεργος.

Το ξερω οτι τα κονδυλια ειναι για συγκεκριμενους σκοπους, αυτο που λεω οτι ο σκοπος δεν ηταν ο μεγαλος περιπατος, μαλλον ηταν κατι σαν περιφερειακη αναπτυξη κλπ. Ε σαν ιδεα το θεωρω υπερκοστολογημενη μαλακια (και πραγματικα ελπιζω να εγινε με ευρωπαικα κονδυλια, να πληρωσα δηλαδη εγω για τις μαλακιες που κανετε εκει κατω :P )

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
Για την Aegean, εχει ενα καποιο νοημα να την σωσεις. Αν και ΔΕΝ εχει τη στρατηγικη σημασια που εχει η Λουφτχανσα για τη χωρα, ειναι η μεγαλυτερη ελληνικη αεροπορικη.

Οι Γερμανοι ομως, πηραν σαν ανταλλαγμα μετοχες καθως και θεσεις στο διοικητικο συμβουλιο. Επισης μπορουν να μπλοκαρουν την εξαγορα της Λουφτχανσα απο αλλες εταιρειες.

Πηρε το Ελληνικο κρατος τα ιδια ανταλλαγματα? (Δεν γνωριζω, ρωταω)

Για τα καναλια, τι δικαιολογια υπαρχει? Για το μεγαλο περιπατο? Για το στολισμο των χριστουγεννων?

Για τα τελευταια, η αληθεια ειναι μια, το μητσοτακεικο προσφερει θεαματα προς δημιουργια εντυπωσεων με τα ΜΜΕ να σιγονταρουν.

Τελευταία Ενημέρωση
23.11.2020 14:07
Μαρία Λιλιοπούλου
Μαρία Λιλιοπούλου
Το σχέδιο απαιτεί και τη συμμετοχή των μετόχων της εταιρείας κατά το ήμισυ
Σχέδιο κρατικής στήριξης της Aegean μέσω ενός συνολικού πακέτου ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ ευρώ έχει αποστείλει η κυβέρνηση προς αξιολόγηση και έγκριση στην Ευρωπαική Επιτροπή, όπως επεσήμανε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Το σχέδιο απαιτεί και τη συμμετοχή των μετόχων της εταιρείας κατά το ήμισυ. Το συνολικό «πακέτο» ενίσχυσης ανέρχεται σε 120 εκατομμύριο ευρώ, ποσό πολύ χαμηλότερο – όπως επεσήμανε ο κ. Πέτσας - συγκριτικά με τη στήριξη αξίας άνω των 32 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν λάβει ή έχει δρομολογηθεί να λάβουν μέχρι σήμερα αθροιστικά οι αεροπορικές εταιρείες του κλάδου των αερομεταφορών.

Βάσει του σχεδίου, το οποίο διασφαλίζει και τη σημαντική συμμετοχή και ιδιωτικών κεφαλαίων, κεφάλαια ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ θα προέλθουν από τους μετόχους της Aegean, γεγονός που επί της ουσίας σηματοδοτεί την πραγματοποίηση Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της τάξεως των 60 εκατ. ευρώ. Παράλληλα το Ελληνικό Δημόσιο θα λάβει ειδικά δικαιώματα προαίρεσης τύπου warrants για αγορά μετοχών της εταιρίας, τα οποία θα δικαιούται να ασκήσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ερωτηθείς εάν υφίσταται ζήτημα κρατικοποίησης της εταιρείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι η απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει την εταιρία εδράζεται στο γεγονός ότι οι αερομεταφορές είναι ένας κλάδος κομβικός για λειτουργία της οικονομίας όχι μόνο για τις μετακινήσεις των πολιτών, αλλά και επειδή «αποτελούν τα φτερά που φέρνουν τουρίστες στην Ελλάδα».

Προσέθεσε μάλιστα ότι για κάθε 1 ευρώ που θα βάζει το Δημόσιο, οι ιδιώτες μέτοχοι θα προσφέρουν 50 λεπτά. Ως εκ τούτου «το Ελληνικό Δημόσιο δε βάζει χρήματα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, καθώς με την ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας και των μετακινήσεων, θα υπάρχει αύξηση της τιμής της μετοχής της εταιρίας και επομένως το Ελληνικό Δημοσιο δε θα βάλει μόνο χρήματα αλλά θα πάρει χρήματα ενδεχομένως πολλαπλάσια από αυτά που θα βάλει» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι έως τώρα η απώλεια ρευστότητας της Aegean εξαιτίας της πτώσης των μετακινήσεων φτάνει τα 160 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 65 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν στο δεύτερο τρίμηνο της φετινής χρονιάς.

Υστερα και από αυτήν την εξέλιξη θα πρέπει να αναμένεται ενίσχυση και προς τους αερολιμένες, τα μεγέθη των οποίων βρίσκονται επίσης σε ελεύθερη πτώση. Μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας καταγράφεται μείωση της επιβατικής κίνησης κατά 66% συγκριτικά με τα μεγέθη του 2019, ενώ και στα 14 μεγάλα περιφερειακά αεροδρόμια η κίνηση είναι μειωμένη κατά 70,8% στο δεκάμηνο του έτους.

Τα κανάλια ανταμοίφθηκαν για τηλεοπτικό χρόνο και σποτ έναντι της πανδημίας.

Ο μεγάλος περίπατος ήταν μαλακία, φαντασίωση για των Ελληνικό τεμπέλικο λαό που δεν περπατάει ούτε μέχρι το περίπτερο. Πεταμένα λεφτά.

Ο στολισμός δε νομίζω να έβλαψε ποτέ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
Για την Aegean, εχει ενα καποιο νοημα να την σωσεις. Αν και ΔΕΝ εχει τη στρατηγικη σημασια που εχει η Λουφτχανσα για τη χωρα, ειναι η μεγαλυτερη ελληνικη αεροπορικη.

Οι Γερμανοι ομως, πηραν σαν ανταλλαγμα μετοχες καθως και θεσεις στο διοικητικο συμβουλιο. Επισης μπορουν να μπλοκαρουν την εξαγορα της Λουφτχανσα απο αλλες εταιρειες.

Για τα καναλια, τι δικαιολογια υπαρχει? Για το μεγαλο περιπατο? Για το στολισμο των χριστουγεννων?

Για τα τελευταια, η αληθεια ειναι μια, το μητσοτακεικο προσφερει θεαματα προς δημιουργια εντυπωσεων με τα ΜΜΕ να σιγονταρουν.
θα παρει κατι ψιχουλα απο τα κερδη τυπε,κατι σαν δηλαδη αντι για ΦΠΑ 13 ΠΧ να παρει 14,γελαει ο κοσμος,εσωσε παλι τον κολλητο του ο Μητσοτακης με τα λεφτα μας,ανακεφαλαιωση τραπεζων φαση:confused::confused::confused:

Και το 2008 που οι αμερικανοι εσωσαν τη τζενεραλ μοτορς και τις τραπεζες τους το κανανε με εξυπνο τροπο. Μεχρι που βγαλανε και κερδος οταν πουλησαν τις μετοχες της Τζενεραλ μοτορς.

Στην Ελλαδα η ΝΔ , μιλα συνεχεια για αγορα, επενδυσεις και μαλακιες, ενω στην πραγματικοτητα στηριζει μια οικονομια ολιγαρχων οπως στη Ρωσια μετα τη Σοβιετικη Ενωση. Και παντα εναντια στο συμφερον του κρατους.

Να ξεκινησω απο τον ΟΤΕ, που βγαλανε ενα τιμημα αλλα συνταξιοδοτησαν τοσο κοσμο που ολο το τιμημα εξαφανιστηκε? Η περιμενει κανενας σοβαρος οτι οι ιδιοι που ηταν μπλεγμενοι σε σκανδαλα και τα γαμησαν ολα πριν 10-15 χρονια θα τα φτιαξουν ολα?

Σαν να φερνεις ενα μαστορα σπιτι σου, να του βαζει φωτια και μετα να του λες ελα φτιαξτο παλι, ισως τα καταφερεις. Ο μαζοχισμος του Ελληνα σε ολο του το μεγαλειο.

Είδες όμως αυτοί που "δε σου είχαν βάλει φωτιά" αυτοί με το ηθικό πλεονέκτημα ντε τι καλά που το έφτιαξαν;;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Μπούφο αποκαλώ αυτόν που με αποκάλεσε και όχι εσένα.
Δεν υπονόησα τίποτα ούτε το είπα ειρωνικά. Πραγματικά δεν ήξερα σε ποιον απευθυνόσουν :grin:

Θα το παραδεχομουνα τον συλλογισμό σου αν τον Αυγ και Σεπ έκαναν τον ίδιο αριθμό τεστ όπως τον Οκτ και Νοε. Όσα περισσότερα τεστ κάνεις τόσο πιο ακριβείς ενδείξεις έχεις για την διασπορά.
Υπάρχει ένας δείκτης του ΠΟΥ ο οποίος είναι ο πιο ακριβής: οι θάνατοι ανά εκατομμύριο. Σε αυτό τον δείκτη δεν παίζει ρόλο αν έκανες ή δεν έκανες πολλά τεστ γιατί μετράει μόνο αυτούς που μπήκαν μέσα και δεν βγήκαν ποτέ. Η Ελλάδα είναι ακόμη σε καλύτερη θέση από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία που είναι και οι χώρες που συγκρίνεσαι τουριστικά. Η Ελλάδα τα πάει καλύτερα κι από χώρες που δεν είναι τουριστικές και δεν είχαν τουρίστες το καλοκαίρι. Οπότε μάλλον τα πάει αρκετά καλά.

Ο Βαλκανιος τουρισμός εδώ στην Χαλκιδική μειώθηκε στα τέλη Σεπ. Αν υπολογίσουμε και τους εποχιακούς εργάτες για την ελιά τον, τότε μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών χωρίς σοβαρό έλεγχο μέχρι και Σεπ. Δεν υπολογίζω και τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης οι οποίοι ήταν δεκαδες χιλιάδες επισκεπτών όπως και στα μεγάλα εμπορικά. Κάθε καλοκαίρι οι Βαλκάνιοι κάνουν σκούπα εμπορικα με ένδυση υπόδηση, φέτος σε μικρότερο βαθμό. Τι περιμένεις δλδ; Να μην υπάρχει αύξηση κρουσμάτων; Η νεολαία από που το κόλλησε; Αφού δεν υπήρχαν φορείς πριν τον τουρισμό. Ίσως συνέβαλε για την μετέπειτα μεγαλύτερη διασπορά τον Οκτ αλλά όχι ότι είναι η μόνη υπεύθυνη για την τωρινή κατάσταση.
Ναι ρε φίλε, αφού η Θεσσαλονίκη ήταν η πόλη-υπόδειγμα μέχρι τον Σεπτέμβριο! Δεν θυμάσαι που τα έλεγαν αυτά? Και μετά γαμήθηκε ο Δίας!!!! Εγώ να σου πω την αλήθεια το καταλαβαίνω γιατί οι σαλονικείς είναι πολύ μπερμπάντηδες ρε φίλε, δεν ξέρω αν έχεις ζήσει εκεί! Εγώ έχω ζήσει αρκετά και τους έχω δει... δεν μαζεύονται!!!! :grin:

Και ρωτάω, οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Εδώ από τώρα μας για τρίτο κύμα. Το δεύτερο δεν το είχαν προβλέψει;
Εγώ δεν ξέρω τι λένε μέσα στις επιτροπές, δεν είμαι μέλος! Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι η επιτροπή αποτελείται από καμιά 30αριά λοιμωξιολόγους και αποφασίζουν με την πλειοψηφία. Πιθανότατα να υπήρχε εκεί ΕΝΑΣ ο οποίος να έσκιζε τα ρούχα του ότι έρχεται δεύτερο κύμα. Και είχε δίκιο. Αν ήταν όμως ο μοναδικός? Τι απόφαση παίρνεις εκεί?

Και για να μην πλατιαζουμε πολύ, θα κάναμε το εμβόλιο αν είχαμε μόνο δύο μήνες καραντίνα και 300 νεκρούς αντί έξι μήνες καραντίνα και 3000+ νεκρούς;
Ήρεμα το ρωτάω....
Αυτό το τελευταίο δεν το 'πιασα... explain!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

θα παρει κατι ψιχουλα απο τα κερδη τυπε,κατι σαν δηλαδη αντι για ΦΠΑ 13 ΠΧ να παρει 14,γελαει ο κοσμος,εσωσε παλι τον κολλητο του ο Μητσοτακης με τα λεφτα μας,ανακεφαλαιωση τραπεζων φαση:confused::confused::confused:

Και το 2008 που οι αμερικανοι εσωσαν τη τζενεραλ μοτορς και τις τραπεζες τους το κανανε με εξυπνο τροπο. Μεχρι που βγαλανε και κερδος οταν πουλησαν τις μετοχες της Τζενεραλ μοτορς.

Στην Ελλαδα η ΝΔ , μιλα συνεχεια για αγορα, επενδυσεις και μαλακιες, ενω στην πραγματικοτητα στηριζει μια οικονομια ολιγαρχων οπως στη Ρωσια μετα τη Σοβιετικη Ενωση. Και παντα εναντια στο συμφερον του κρατους.

Να ξεκινησω απο τον ΟΤΕ, που βγαλανε ενα τιμημα αλλα συνταξιοδοτησαν τοσο κοσμο που ολο το τιμημα εξαφανιστηκε? Η περιμενει κανενας σοβαρος οτι οι ιδιοι που ηταν μπλεγμενοι σε σκανδαλα και τα γαμησαν ολα πριν 10-15 χρονια θα τα φτιαξουν ολα?

Σαν να φερνεις ενα μαστορα σπιτι σου, να του βαζει φωτια και μετα να του λες ελα φτιαξτο παλι, ισως τα καταφερεις. Ο μαζοχισμος του Ελληνα σε ολο του το μεγαλειο.

Είδες όμως αυτοί που "δε σου είχαν βάλει φωτιά" αυτοί με το ηθικό πλεονέκτημα ντε τι καλά που το έφτιαξαν;;

Ειπα εγω οχι? οπως ειπα, κωστακης καραμανλης και καταληψιας, ειχαν την ευκαιρια να ανοικοδομησουν το κρατος. και τα εκαναν σκατα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
αυτο το λενε και δεξιοι οχι μονο αριστεροι

η ρουφιανια ειναι καταλοιπο της οθωμανικης αυτοκρατοριας θελουμε καμποσες γενιες ακομα για να φυγει το συγκεκριμενο στιγμα
Α μάλιστα... άκου λοιπόν:

Στην Αμερική, την Αγγλία, την Γαλλία και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, εάν παρκάρει κάποιος παράνομα (π.χ. σε ράμπα), παίρνεις φωτογραφία την πινακίδα του, την στέλνεις στην Αστυνομία και του στέλνει πρόστιμο στο σπίτι.

Για σένα λοιπόν είναι μεν φασιστικό, οθωμανικό όπως το λες, αλλά όμως ο ανάπηρος με το καροτσάκι περνάει το δρόμο... αλλά εσύ δεν είσαι ανάπηρος, οπότε στα παπάρια σου. ΟΚ!

Επίσης, στις ίδιες χώρες, εάν κάποιος καπνίζει κάπου που δεν πρέπει τότε το καταγγέλει ο διπλανός του και έρχεται η Αστυνομία και του βεβαιώνει πρόστιμο. Αυτό τώρα δεν ξέρω πως σου φαίνεται... οθωμανικό εάν είσαι καπνιστής, λογικό αν δεν είσαι. Εσύ ξέρεις! :grin:
Σύντομα θα βγει και τηλέφωνο για να ρουφιανευεις ανόητα κομματοσκυλα και τότε να σε δω που θα κρυφτείς ρε σαχλαμάρα..

A και συ δηλαδή δε θέλεις να σε ειδοποιήσουμε αν σου σπάσουν το αμάξι ή το σπίτι. Μάλιστα. Πολλοί είστε οι λαρτζ τελικά.
Αυτό που συγκρίνεις έχει λογική το μπουζούκι είναι όργανο ο αστυνομικός είναι όργανο άρα το μπουζούκι είναι αστυνομικός..

Κάνεις λάθος, το ερώτημα είναι απλό. Όταν υπάρχει ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ την καταγγέλουμε ή όχι; Ο άλλος έλεγε ναι μεν να την καταγγείλουμε αλλά να μην αγριέψουμε και αυτόν που παρανόμησε γιατί θα μας τη μπουμπουνίσει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• 2020-11-24 02.33.23.jpg
    2020-11-24 02.33.23.jpg
    226,9 KB · Εμφανίσεις: 12

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τη σημερινή κρατικοποίηση της Πειραιώς τύποι :confused:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Νοσοκομείο σε πάρκινγκ κάνουν με κοντέινερ και σκηνές στη Θεσσαλονίκη... Μιλάμε για υψηλού επιπέδου παροχές και είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν τη τύχη να νοσηλευτούν εκεί θα πάνε πολύ καλά.:P

Και τι σε νοιαζει ρε τυπε ? αυτα ειναι ΜΟΝΟ για τους αρνητες και ειναι του στρατου :confused: τα πτωματα εξαφανιζονται και χωρις πολλα πολλα :confused: η παροχη σε πειραξε :think::confused:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Εγω τυποι ειμαι τεκτονας, με οτι αυτο συνεπαγετε, μηχανικος ηλεκτρονικος :thumbsup:, το εμβολιο θα το κανετε και θα πειτε και ενα τραγουδι μπασταρδα του κωλου και του ιδρυματος γουαναμπι χουλιγκαν της πουτσας που καπηλευεστε την θεωρια της αναρχιας

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τη σημερινή κρατικοποίηση της Πειραιώς τύποι :confused:

Της οποίας κρατικοποίησης το τίμημα ήταν ΔΕΚΑΠΛΆΣΙΟ της τρέχουσας αξίας για κάθε μετοχή που πήρε. ΔΕΚΑΠΛΆΣΙΟ.

Πώς πάς στη λαϊκή ένα πράγμα και ρωτάς τον μανάβη :
- Οι ντομάτες φαίνονται καλές, πόσο τις δίνεις;
- 0.6 το κιλό αφεντικό. Πάρε πάρε......
- Βάλε 4 κιλά και αντί για 2,4 ευρώ, ΕΓΩ θα σου δώσω 24 ευρώ.

Τα γαλάζια τρολ όμως δεν έχουν ώς mandate το σχολιασμό των μαλακιών της κυβέρνησης.
Στο παρόν νήμα πρέπει να σε πείσουν ότι όποιος δεν ακολουθεί τον πεφωτισμένο κυβερνητικό δρόμο είναι ψεκασμένος. Όταν δε έρθει με το καλό και το εμβόλιο, αν δεν το κάνεις θα είσαι και επικίνδυνος.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Σε άλλα νέα ανεβάζω καινούρια μελέτη που ξεκίνησε να κυκλοφορεί. Όπως φαίνεται οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν τον ιό. Τί μου λές;;;;;

Θυμάστε που έγραψα ότι η Κίνα θα βάλει κάτω τους κατοίκους της Γουχάν και θα τους περάσει ΟΛΟΥΣ εξέταση (11.000.000);;; Ε η μελέτη βγήκε από αυτή την επιχείρηση.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και επειδή δεν μπορώ να κοιμηθώ (αϋπνία λόγω υπέρτατης μαλακίας μου που την κλαίω) ας ξαναγράψω το εξής :

Η ορθολογική θεώρηση του κόσμου σαν μέθοδος αντίληψης της πραγματικότητας τείνει να εξαφανιστεί. Θα αντικατασταθεί (έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια) από την δογματική θεώρηση του κόσμου ώς μέθοδος αντίληψης της πραγματικότητας.

Με άλλα λόγια, το επίσημο αφήγημα θα είναι το μόνο έγκυρο και μη αποδεχόμενο αμφισβήτησης.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
κοιμησου ρε φιλε... τι βασανιζεσαι?
εγω θελω να κοιμηθω και δεν μπορω παω στο κρεβατι και κοπαναω μπουνιες στους τοιχους και κομοδινα :zombie:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
κοιμησου ρε φιλε... τι βασανιζεσαι?
εγω θελω να κοιμηθω και δεν μπορω παω στο κρεβατι και κοπαναω μπουνιες στους τοιχους και κομοδινα :zombie:

Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς τότε το σώμα σου δεν χρειάζεται τον ύπνο. Αν και σήμερα δεν θα μπορέσεις να κοιμηθείς τότε πάλι το σώμα σου δεν θα χρειάζεται τον ύπνο.
Θα λιώσεις στον ύπνο όταν έρθει η ώρα.

Στο θέμα μας. Όποιος θέλει να δεί εκπομπή για να καταλάβει το γελοίο των μέτρων ας δεί "Στην Υγειά μας".

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι.....
Μας έκλεισαν τα μπουρδέλα, μας απαγόρευσαν να περπατάμε, να χαιρετάμε, να μιλάμε, να γαμάμε, με πρόσχημα ότι τάχα τους έπιασε ο πόνος για την υγεία μας.
Μας γέμισαν με αλλόφυλους με πρόσχημα ότι τάχα κόπτοντε για τα δικαιώματα μας...
Με την δήθεν ελευθερία έκφρασης μας απαγόρευσαν να εκφράζουμε τις απόψεις μας διότι μας χαρακτηρίζουν ως ναζι, φασίστες κοκ...
Με τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα γκρέμισαν όλους τους ηθικούς φραγμούς, όρισαν τι σημαίνει επιστήμη, όρισαν τι σημαίνει τέχνη, όρισαν όλα τα μουσικά ακούσματα, όρισαν γενικά την ζωή μας.
Όταν η μοίρα δίνει την δυνατότητα σε ένα σύστημα να κυβερνάει για 50 χρόνια, το τι μπορεί η τι δεν μπορεί να κάνει αποδεικνύεται από τα επιτεύγματα του.
Λεηλάτησαν τα πάντα, κυριολεκτικά, δεν άφησαν ούτε ένα υγειές κομμάτι στην Ελληνική κοινωνία. Προεκλογικά, αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες, λένε ότι θα κάνουν αυτά που δεν έκαναν 50 χρόνια που κυβέρνησαν.
Ήθελα να ξέρα, τι άλλο πρέπει να κάνουν έτσι ώστε να καταλάβετε πόσο ελεεινά και άθλια σας κοροϊδεύουν;
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο πρέπει να σας κάνουν. :think:
:wink:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Εδώ η κοπελιά τα λέει πολύ καλά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αυτο που δεν θελεις να καταλαβεις μπαρμπα ειναι οτι η τωρινη κυβερνηση εχει κανει το ρουφιανιλικι νομο του κρατους εφοσον σε αφηνει το κρατος να ρουφιανευεοις με ΕΠΙΣΗΜΟ τηλεφωνο του κρατους

οταν ξεκινησουν οι πρωτες δολοφωνιες ρουφιανων διοτι οπως και να το κανουμε καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα φτασουμε και στο σημειο αυτο δεν θα την πληρωσουν μονο οι ρουφιανοι αλλα και αυτοι που θεσπησαν την νομοθεσια να ρουφιανευεις ανελεητα και ΑΝΩΝΥΜΑ

καταλαβες τωρα την πατατα αυτων των οποιων εσυ πασχιζεις να τους βγαζεις το μαυρο ασπρο?

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αν είχαμε παραπάνω ΜΕΘ θα είχαμε και παραπάνω θανάτους επειδή τουλάχιστον το 50% που μπαίνουν σε αυτές πεθαίνουν.
Τάδε έφη: Γεώργιος Γεραπετρίτης Υπ.επικρατείας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.069
Πόντοι
6.256
Νοσοκομείο σε πάρκινγκ κάνουν με κοντέινερ και σκηνές στη Θεσσαλονίκη... Μιλάμε για υψηλού επιπέδου παροχές και είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν τη τύχη να νοσηλευτούν εκεί θα πάνε πολύ καλά.:P

Και τι σε νοιαζει ρε τυπε ? αυτα ειναι ΜΟΝΟ για τους αρνητες και ειναι του στρατου :confused: τα πτωματα εξαφανιζονται και χωρις πολλα πολλα :confused: η παροχη σε πειραξε :think::confused:

Ετσι ειναι τυπε...πριν νοσηλευτει καποιος στα αντισκηνα θα τον ρωτανε αν πιστευε ή οχι στον κορωνοιο.:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom