kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Δεν κάνει ότι έκανε ο Αβραμόπουλος ας πούμε! Καμία σχέση! Άλλες εποχές τότε. ΑΛλά εσύ τι ήθελες? Μηδέν φωτισμός?Προφανως και μου αρεσει ο στολισμος αλλα δε νομιζω οτι τωρα πρεπει να ριξει λεφτα. Γενικα σαν Δημαρχος μονο κινησεις εντυπωσιασμου βγαζει μηδεν ουσια.
Ναι, τώρα μου βάζεις δύσκολα και σε δύσκολη ώρα... δεν ξέρω αναλυτικά τις "λίστες Πέτσα" των Ευρωπαίων όλων! Απλά σου λέω ότι αυτή η καραμελίτσα του "έδωσαν 20 μύρια στα ΜΜΕ" ξεκίνησε από τον βλαξεβάνη που δεν πήρε φράγκο (και καλώς κατ' εμένα δεν πήρε). Η Αυγή ας πούμε πήρε (κακώς κατ' εμένα πήρε)Ποια καναλια στο εξωτερικο πηραν λεφτα και ποσα? Για το βαξεβανη εμενα στα παπαρια μου αν πηρε/ η οχι
Δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό: όταν παίρνεις πλέον ευρωπαΪκά κονδύλια τα παίρνεις για τον λόγο που στα δίνουν και πρέπει να τα ξοδέψεις για τον λόγο που στα έχουν δώσει. Δεν μπορείς να πάρεις αυτά τα λεφτά και να τα κάνεις π.χ. ΜΕΘ. Μην τα μπερδεύεις με τα πακέτα ντελόρ που έπαιρνε ο αντρίκος τότε... και μας καταντήσαν εδώ που είμαστε σήμερα.Για το μεγαλο περιπατο, δε ξερω αν ηταν απο ευρωπαικα κονδυλια (που και αυτα απο φορολογουμενους ειναι) αλλα ακομα και αν ειναι ετσι, αυτο μπορει να προσφερει αυτος ο δημαρχος? Παγκακια του τριχιλιαρου για να χρησιμοποιησει τα κονδυλια?
Τυπε να στηριξεις το συλλογισμο για τα καναλια, γιατι δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο, αλλα οκ το αφηνουμε για το αυριανο ξεκατινιασμα.
Επισης ναι, μηδεν φωτισμος, μηδεν ολα, να τα ριξει σε οποιον μεινει ανεργος.
Το ξερω οτι τα κονδυλια ειναι για συγκεκριμενους σκοπους, αυτο που λεω οτι ο σκοπος δεν ηταν ο μεγαλος περιπατος, μαλλον ηταν κατι σαν περιφερειακη αναπτυξη κλπ. Ε σαν ιδεα το θεωρω υπερκοστολογημενη μαλακια (και πραγματικα ελπιζω να εγινε με ευρωπαικα κονδυλια, να πληρωσα δηλαδη εγω για τις μαλακιες που κανετε εκει κατω