Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

Έχει ξαναπροσφερει γέλιο απλόχερα αυτός ο επιστημονας

Κι αυτός θεωρείται κι απ τους ξύπνιους στη ΝΔ φανταστείτε τι είναι οι υπόλοιποι, επιπέδου Κικιλιας και Μπαρμπαμαλακοκαυλη
ξεφτιλα σκετη.
Αυτη τη φορα επιασαν πάτο, απορω ποιοι θα τους ψηφισουν

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736
"Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς".

Τάδε έφη Γεραπετρίτης. Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ.

Θεός φυλάξοι...

Εν το μεταξύ απο οτι κατάλαβα έχουν μετατρέψει σε ΜΕΘ κρεβάτια απο χειρουργεία , για αυτό και αναβάλλονται τα περισσότερα χειρουργεία ... μακάρι να έχω καταλάβει λάθος.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.300
Πόντοι
8.355
Διαλογή ασθενών στις ΜΕΘ γίνεται ήδη εδώ και εβδομάδες παρά τις διαψεύσεις κυβερνητικών παραγόντων και παπαγαλοδημοσιογράφων. Πολλοί αθενείς ήδη πεθαίνουν στο θάλαμο, πριν προλάβουν να πάνε σε ΜΕΘ και όχι επειδή επιλέξαν άλλοι γι' αυτούς θάνατο με λιγότερες ταλαιπωρίες, όπως είπε ο κατά τα άλλα σεβαστός καθηγητής Τσιόδρας.

Για το πρώτο έχω αδιαμφισβήτητες πληροφορίες από πολύ δικό μου άνθρωπο, γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο. Βέβαια η διαλογή ασθενών για ΜΕΘ - με κλινικά κριτήρια και ιδίως την πιθανότητα επιβίωσης και ίασης, μην παρεξηγηθώ - συνέβαινε ήδη εδώ και πολλά χρόνια όταν υπήρχε μεγάλη ζήτηση που δεν μπορούσε να καλυφθεί από τα διαθέσιμα κρεβάτια.
τι λες ρε μ@λακα, τι λες?
που εχεις και αδιαμφισβήτητες πληροφορίες απο δικο σου ανθρωπο...
να παει στον εισαγγελεα ρε μαλακα ο δικος σου ανθρωπος να καταθεσει αν εχει τετοια στοιχεια
καταλαβαινεις τι λες?
αι στο διαολο τσογλανια γραφετε οτι σας κ@υλωσει πισω απο ενα πληκτρολογιο γνωριζοντας οτι δεν θα εχετε καμια συνεπεια για την μαλακια σας και περιμενεντε να σας πιστεψουμε κιολας

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Είναι γνωστή η τακτική
-δεν έχουμε αρκετές μάσκες - >δεν προστατεύουν οι μασκες (μέχρι να φτιάξει το εργοστάσιο ο κολλητός του Κουλη και ν γίνουν οι μάσκες το "εμβόλιο πριν το εμβόλιο")

-δεν έχουμε λεωφορεία - >τι να τα κάνουμε τα λεωφορεία, δε κολλάει στα ΜΜΜ

-δεν έχουμε καθηγητές-> τα παιδιά δε κολλάνε βάλτε 25 σε κάθε ταξη

-δεν έχουμε αρκετά τεστ - > δεν είναι λύση τα μαζικά τεστ, μεχρι και για θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων μας έλεγε στην αρχή της πανδημιας το γιουσουφακι ο Τσιοδρασ και κατηγορουσε τους Κινέζους που κάνουν μαζικά τεστ. Αυτό το μίζερο απολειφαδι που πήγαν να μας τον ηρωποιησουν κιολας

-δεν έχουμε ΜΕΘ - > οποίος μπαίνει ΜΕΘ πεθαινει

Καθίκια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ, ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ; ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΘ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!
τσαμπα εφτιαξαν και αλλες,επρεπε να κλείσουν και αυτες που ειχαν να σωθουμε ολοι.
Χαχαχαχαχχχα
Θειτσε αλεξ βλαροκ πολιτη προμοτορα τραμουπουτανα τον πουλο....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
το καθε φροκαλο πεταει οτι βγει απο την σαπια σκατοτρυπα του...

μετα ο εισαγγελεας περιμενουμε να μαζεψει τις ψησταριες τυπου τζωνη χιου κλπ παραπληγικων

σαν το αλλο το γαμωζωο που δεν ηξερε την ειναι οι εκατομβες και οι κατακομβες γαμω τη φυτρα του γαμω :piss:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Και μέσα σε όλα αυτά να έχουμε κ μία μαϊμού που μοιράζει τρόφιμα στα Σεπόλια κ 2 μπουγάτσες που ανακάλυψαν το εμβόλιο!

Μαιστα.....:priest::priest::priest:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.069
Πόντοι
6.256

Θεός φυλάξοι...

Εν το μεταξύ απο οτι κατάλαβα έχουν μετατρέψει σε ΜΕΘ κρεβάτια απο χειρουργεία , για αυτό και αναβάλλονται τα περισσότερα χειρουργεία ... μακάρι να έχω καταλάβει λάθος.

Παλι μαλακιες καταλαβες ως συνηθως....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.069
Πόντοι
6.256
Και τον Γεραπετριτη τον εχουνε για σοβαρο στην νδ , φανταστειτε τον παγκο

Τυπε εχει γινει χαμος με τον τριμαλακα στο ιντερνετ...να ειναι καλα οι "αριστοι"¨που βγαινουν και μιλανε αυτες τις μαυρες μερες και χαριζουν απλοχερα το γελιο.:2funny:

Συνοψιζοντας....

Περισσοτερες ΜΕΘ....περισσοτεροι νεκροι.
Περισσοτεροι γιατροι και νοσηλευτες....περισσοτεροι ασθενεις.
Περισσοτερα πυροσβεστικα και πυροσβεστες...περισσοτερες φωτιες.

Και παει λεγοντας...τετοια μαλακια δεν ειχε πεταξει ουτε ο Αυστραλοπιθηκας Καρανικας.:P

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.069
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• 126926153_10224645867514502_455164452601605583_n.jpg
    126926153_10224645867514502_455164452601605583_n.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 8

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εχουνε χασει τη μπαλα αφου φαντασου ουτε τα αδωνοτρολ του σαιτ δεν εχουν μουτρα να βγουν να γραψουνε τις συνηθεις παπαριες τους

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Και μέσα σε όλα αυτά να έχουμε κ μία μαϊμού που μοιράζει τρόφιμα στα Σεπόλια κ 2 μπουγάτσες που ανακάλυψαν το εμβόλιο!

Σκασε μπουξε!!! Οφσαιντ ηταν ο καντουρι ρε κλεφτεσσς!!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736

Θεός φυλάξοι...

Παλι μαλακιες καταλαβες ως συνηθως....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326

Σκασε μπουξε!!! Οφσαιντ ηταν ο καντουρι ρε κλεφτεσσς!!!!
ΣκασερεΜπουστηΕπιτελους!!!:tooth::tooth::tooth:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Χτες

Ένα νέο παιδί από τις Σέρρες ήρθε να προστεθεί στη μαύρη λίστα των θυμάτων. “Ο κορονοϊός κολλάει και σκοτώνει” τονίζει ο βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης…

Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη την Σερραϊκή κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv , ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορονοιό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες.

Ο εκλιπών νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Την τραγική είδηση ανακοίνωσε o βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, που έγραψε: “Σε σένα που δεν πιστεύεις, σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα, σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει, σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα.

Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε. Σήμερα μας στέρησε έναν νέο. Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό. Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει. Καλό παράδεισο Θοδωρή Παυλίδη. Καλή δύναμη στην οικογένεια…”

Σήμερα

"Ο Θοδωρής ήταν ένας από τους κολλητούς μου φίλους και έχω συγκλονιστεί από το θάνατό του.
Είχε κάνει μια επέμβαση στην καρδιά πριν από κάποια χρόνια και έπαιρνε αιμοστατικά χάπια. Ήταν ένα κοινωνικό παιδί, αθλούνταν και εργαζόταν. Πριν ένα μήνα περίπου μολύνθηκε από κορωνοϊό, ταλαιπωρήθηκε πολύ γιατί είχε το πρόβλημα με την καρδιά, δεν έπαιρναν οξυγόνο τα όργανά του και αρχικά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Σερρών ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη.
Ενώ ο οργανισμός του έδειχνε σημάδια βελτίωσης , το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ" λέει στο protothema.gr ο φίλος του Λευτέρης Στράγκας.
Μάλιστα, ο Λευτέρης όπως ο ίδιος αναφέρει στο protothema.gr νόσησε κι ο ίδιος από κορωνοϊό και επέστρεψε στη δουλειά πριν από δύο ημέρες.

"Είχα υψηλό πυρετό και ταλαιπωρήθηκα δύο εβδομάδες . Έμεινα κλεισμένος στο σπίτι και με φαρμακευτική αγωγή κατάφερα να το ξεπεράσω. Ο μεγάλος μου φόβος ήταν να μην κολλήσει το δύο μηνών παιδί μου και η γυναίκα μου".

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736
Χτες

Ένα νέο παιδί από τις Σέρρες ήρθε να προστεθεί στη μαύρη λίστα των θυμάτων. “Ο κορονοϊός κολλάει και σκοτώνει” τονίζει ο βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης…

Έφυγε από τη ζωή ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από την Δήμητρα Σερρών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη την Σερραϊκή κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του epiloges.tv , ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορονοιό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες.

Ο εκλιπών νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Την τραγική είδηση ανακοίνωσε o βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, που έγραψε: “Σε σένα που δεν πιστεύεις, σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα, σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει, σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα.

Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε. Σήμερα μας στέρησε έναν νέο. Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό. Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει. Καλό παράδεισο Θοδωρή Παυλίδη. Καλή δύναμη στην οικογένεια…”

Σήμερα

"Ο Θοδωρής ήταν ένας από τους κολλητούς μου φίλους και έχω συγκλονιστεί από το θάνατό του.
Είχε κάνει μια επέμβαση στην καρδιά πριν από κάποια χρόνια και έπαιρνε αιμοστατικά χάπια. Ήταν ένα κοινωνικό παιδί, αθλούνταν και εργαζόταν. Πριν ένα μήνα περίπου μολύνθηκε από κορωνοϊό, ταλαιπωρήθηκε πολύ γιατί είχε το πρόβλημα με την καρδιά, δεν έπαιρναν οξυγόνο τα όργανά του και αρχικά νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Σερρών ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη.
Ενώ ο οργανισμός του έδειχνε σημάδια βελτίωσης , το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ" λέει στο protothema.gr ο φίλος του Λευτέρης Στράγκας.
Μάλιστα, ο Λευτέρης όπως ο ίδιος αναφέρει στο protothema.gr νόσησε κι ο ίδιος από κορωνοϊό και επέστρεψε στη δουλειά πριν από δύο ημέρες.

"Είχα υψηλό πυρετό και ταλαιπωρήθηκα δύο εβδομάδες . Έμεινα κλεισμένος στο σπίτι και με φαρμακευτική αγωγή κατάφερα να το ξεπεράσω. Ο μεγάλος μου φόβος ήταν να μην κολλήσει το δύο μηνών παιδί μου και η γυναίκα μου".

Στην ουσία στο πρώτο άρθρο δεν λένε ψέματα , πχ δεν είπαν πως δεν είχε υποκείμενα η κάτι τέτοιο , απλά δεν είπαν όλη την αλήθεια ... το οποίο είναι σχεδόν σαν να λες ψέματα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom