Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Απάντηση στον μπούφο του σαη για να μην φτιάχνουμε σεντόνια:

Πονάει η αλήθεια μπούφε;
Μήπως ήξεραν τι έρχεται και το έκαναν επίτηδες; Από που παίρνουν οδηγίες μπούφε; Ένα τσιράκι των στοών και της Μπίλντερμπεργκ είναι. Ή δεν είναι; Δεν το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ότι συμμετεχει; Όχι φυσικά ότι οι άλλοι πολιτικοί ηγέτες ειναι καλύτεροι, οι άλλοι είναι τρις χειρότεροι.
Στην Θεσσαλονικη, στο εμπορικό κέντρο ''κόσμος'' γινόταν της πουτανας μέχρι και τον Σεπ από Βαλκάνιους. Μήπως θες να σου δείξω προτάσεις μου εδώ μέσα τον Απρίλιο για υποχρεωτικό έλεγχο τουριστών πριν εισέλθουν; Μερικοί με λοιδώρησαν όπως τωρα του λόγου σου. Αλλά φταίει η νεολαία μας παλιομαλακα; Δεν φταίει η κυβέρνηση μας σε τίποτα;
Λοιπόν σε πληροφορώ ότι φταίει η Κυβέρνηση μας για ότι έπραξε ή παρέλειψε να πράξει από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτ....

Τον Γενάρη φέτος πάλι ΜΕΘ δεν είχαμε..έφταιγε η γρίππη;
Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι μιας και από ότι φαίνεται δεν θες να το πεις, αλλά θα σου απαντήσω εγώ ούτως ή άλλως!

1. Το σύστημα ελέγχου των τουριστών αποδείχθηκε το καλύτερο στην ευρώπη και το ακολούθησαν κι άλλες χώρες.
2. Ο τουρισμός τελικά δεν μας γέμισε με κρούσματα δεδομένου ότι Σεπτέμβριο ο τουρισμός είχε κλείσει και Οκτώβριο είχαμε ακόμα λίγα κρούσματα.

Άρα, εκτός από την νεολαία φταίνε και κάτι γίδια που κάνουνεε πάρτι!

"ΕΜΕΝΑ δεν θα μου απαγορέψουν να διασκεδάσω!!!"
"ΕΓΩ θα πάω να πιω το ποτό μου!!!"
"ΕΓΩ δεν θα κάτσω μέσα!!!"

Λοιπόν... μασκούλα, γαντάκια, sms και τουμπέκα! Τα παράπονά σου στους παραπάνω! :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Για την Aegean, εχει ενα καποιο νοημα να την σωσεις. Αν και ΔΕΝ εχει τη στρατηγικη σημασια που εχει η Λουφτχανσα για τη χωρα, ειναι η μεγαλυτερη ελληνικη αεροπορικη.

Οι Γερμανοι ομως, πηραν σαν ανταλλαγμα μετοχες καθως και θεσεις στο διοικητικο συμβουλιο. Επισης μπορουν να μπλοκαρουν την εξαγορα της Λουφτχανσα απο αλλες εταιρειες.

Πηρε το Ελληνικο κρατος τα ιδια ανταλλαγματα? (Δεν γνωριζω, ρωταω)

Για τα καναλια, τι δικαιολογια υπαρχει? Για το μεγαλο περιπατο? Για το στολισμο των χριστουγεννων?

Για τα τελευταια, η αληθεια ειναι μια, το μητσοτακεικο προσφερει θεαματα προς δημιουργια εντυπωσεων με τα ΜΜΕ να σιγονταρουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

Πονάει η αλήθεια μπούφε;
Μήπως ήξεραν τι έρχεται και το έκαναν επίτηδες; Από που παίρνουν οδηγίες μπούφε; Ένα τσιράκι των στοών και της Μπίλντερμπεργκ είναι. Ή δεν είναι; Δεν το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ότι συμμετεχει; Όχι φυσικά ότι οι άλλοι πολιτικοί ηγέτες ειναι καλύτεροι, οι άλλοι είναι τρις χειρότεροι.
Στην Θεσσαλονικη, στο εμπορικό κέντρο ''κόσμος'' γινόταν της πουτανας μέχρι και τον Σεπ από Βαλκάνιους. Μήπως θες να σου δείξω προτάσεις μου εδώ μέσα τον Απρίλιο για υποχρεωτικό έλεγχο τουριστών πριν εισέλθουν; Μερικοί με λοιδώρησαν όπως τωρα του λόγου σου. Αλλά φταίει η νεολαία μας παλιομαλακα; Δεν φταίει η κυβέρνηση μας σε τίποτα;
Λοιπόν σε πληροφορώ ότι φταίει η Κυβέρνηση μας για ότι έπραξε ή παρέλειψε να πράξει από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτ....

Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι μιας και από ότι φαίνεται δεν θες να το πεις, αλλά θα σου απαντήσω εγώ ούτως ή άλλως!

1. Το σύστημα ελέγχου των τουριστών αποδείχθηκε το καλύτερο στην ευρώπη και το ακολούθησαν κι άλλες χώρες.
2. Ο τουρισμός τελικά δεν μας γέμισε με κρούσματα δεδομένου ότι Σεπτέμβριο ο τουρισμός είχε κλείσει και Οκτώβριο είχαμε ακόμα λίγα κρούσματα.

Λοιπόν... μασκούλα, γαντάκια, sms και τουμπέκα! Τα παράπονά σου στους παραπάνω! :grin:
αστα θειτσο δεν ξερεις γ αυτο μιλας.
Πήγαινε πανω στα συνορα στη κακαβια καο στα ελληνοβουλγαρικα να δεις τι γινεται.
Καθε μερα μπαινουν αλβανοι και βουλγαροι θετικοι στη χωρα και κανουν διασπορα.
Δεν πα να φορας μασκα δεν πα να στελνεις σμσ δεν πα να εισαι μεσα ολη μερα οσο αυτοι θα μπαινοθν στη χωρα ανεξελεγκτα εσυ θα εχεις επ αόριστον λοκνταουν και θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι.
Φτησε τη καραμέλα αυτη που αναμασας και κα ε τουμπεκα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.736
Πόντοι
606

Πονάει η αλήθεια μπούφε;

Αφού γράφουν προς τον μπουφο του σαητ και απαντάς, είμαστε σε καλό δρόμο :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.474
Πόντοι
24.596
Για την Aegean, εχει ενα καποιο νοημα να την σωσεις. Αν και ΔΕΝ εχει τη στρατηγικη σημασια που εχει η Λουφτχανσα για τη χωρα, ειναι η μεγαλυτερη ελληνικη αεροπορικη.

Οι Γερμανοι ομως, πηραν σαν ανταλλαγμα μετοχες καθως και θεσεις στο διοικητικο συμβουλιο. Επισης μπορουν να μπλοκαρουν την εξαγορα της Λουφτχανσα απο αλλες εταιρειες.

Για τα καναλια, τι δικαιολογια υπαρχει? Για το μεγαλο περιπατο? Για το στολισμο των χριστουγεννων?

Για τα τελευταια, η αληθεια ειναι μια, το μητσοτακεικο προσφερει θεαματα προς δημιουργια εντυπωσεων με τα ΜΜΕ να σιγονταρουν.
θα παρει κατι ψιχουλα απο τα κερδη τυπε,κατι σαν δηλαδη αντι για ΦΠΑ 13 ΠΧ να παρει 14,γελαει ο κοσμος,εσωσε παλι τον κολλητο του ο Μητσοτακης με τα λεφτα μας,ανακεφαλαιωση τραπεζων φαση:confused::confused::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Δεν ξέρω ακριβώς αλλά άκουσα ότι υποχρέωσε τους μετόχους να βάλουν άλλα 60. Σύνολο 180.
Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες δεν τις ξέρω ούτε εγώ, αλλά για να υποχρεώσουν και τους ιδιώτες να βάλουν... κάποια ανάλογη συμφωνία θα υπάρχει.

Για τα κανάλια, όλοι στην Ευρώπη έδωσαν. Κι εδώ είναι η μόνη χώρα που έγινε χαμός, ξέρεις γιατί? Γιατί δεν πήρε ο βλαξεβάνης! Όλοι οι άλλοι πήρανε! Δεξιοί-αρισεροί-κεντρώοι-οικολόγοι ή ότι άλλο υπάρχει!
O μεγάλος περιπατος έγινε με ευρωπαϊκά κονδύλια ούτως ή άλλως
Στολισμός Χριστουγέννων πάντα δεν γινόταν? Εσένα by the way σου αρέσει? ή δεν γουστάρεις να είναι στολισμένη η Αθήνα τα Χριστούγεννα?

Εντάξει... easy!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

θα παρει κατι ψιχουλα απο τα κερδη τυπε,κατι σαν δηλαδη αντι για ΦΠΑ 13 ΠΧ να παρει 14,γελαει ο κοσμος,εσωσε παλι τον κολλητο του ο Μητσοτακης με τα λεφτα μας,ανακεφαλαιωση τραπεζων φαση:confused::confused::confused:

Και το 2008 που οι αμερικανοι εσωσαν τη τζενεραλ μοτορς και τις τραπεζες τους το κανανε με εξυπνο τροπο. Μεχρι που βγαλανε και κερδος οταν πουλησαν τις μετοχες της Τζενεραλ μοτορς.

Στην Ελλαδα η ΝΔ , μιλα συνεχεια για αγορα, επενδυσεις και μαλακιες, ενω στην πραγματικοτητα στηριζει μια οικονομια ολιγαρχων οπως στη Ρωσια μετα τη Σοβιετικη Ενωση. Και παντα εναντια στο συμφερον του κρατους.

Να ξεκινησω απο τον ΟΤΕ, που βγαλανε ενα τιμημα αλλα συνταξιοδοτησαν τοσο κοσμο που ολο το τιμημα εξαφανιστηκε? Η περιμενει κανενας σοβαρος οτι οι ιδιοι που ηταν μπλεγμενοι σε σκανδαλα και τα γαμησαν ολα πριν 10-15 χρονια θα τα φτιαξουν ολα?

Σαν να φερνεις ενα μαστορα σπιτι σου, να του βαζει φωτια και μετα να του λες ελα φτιαξτο παλι, ισως τα καταφερεις. Ο μαζοχισμος του Ελληνα σε ολο του το μεγαλειο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
3228 σελιδες,αυτο π καταλαβα ειναι οτι οι περισσοτεροι μοιραζομαστε κοινους προβληματισμους προχωρωντας τις σκεψεις μας κ την κουβεντα κ με το που εμφανιζονται οι γνωστοι δυο-τρεις σκατοκεφαλοι,μας κανουν να παταμε το pause για σελιδες επι σελιδων,να μας πεισουν οτι ολα ειναι οπως αποφασισαν οι ειδικοι,εμεις θα πρεπει ενα πραγμα μονο να κανουμε κ οτι ολα τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να μας απασχολουν,γι αυτο εχουμε αλλωστε τους ειδικους.

Παντα οι ιδιοι δυο τρεις:confused:

Ποιούς προβληματισμούς ρε μεγάλε;;;

Σας είπαν έρχεται πανδημία.
Όχι, εμείς θα πάμε στην Πάτρα για το καρναβάλι, απαντήσατε.
Σας είπανε θα πάμε σε λοκνταουν.
Όχι, θα πεθάνουμε από την πείνα απαντήσατε.
Σας είπανε θα ανοίξουμε σιγά σιγά την οικονομία και τη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό.
Μηηηηηηη, θα μας πεθάνετε όλους λέγατε.
Σας είπανε, θα κάθεστε μόνο σε τραπεζάκια και ανα 4 στα καφέ.
Σιγά, ανα 4 δεν κολλάει ο ιός και ανα 6 κολλάει;
Σας είπανε θα κλείνει το μπαρ στις 12.
Σιγά, κολλάει μετά τις 12 ο ιός και πριν όχι;
Σας είπανε να βάζετε μάσκες.
Σιγά, το Μάρτιο γιατί δε μας είπατε να βάζουμε μάσκες απαντήσατε.

Και πολλά πολλά πολλά πολλά άλλα..........

Αυτά δεν είναι κοινοί προβληματισμοί, η επιτομή της μαλακίας ανώριμων με συναισθηματική νοημοσύνη βρέφους και κοινωνικη αμορφωσιά ολκής είναι.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Προφανως και μου αρεσει ο στολισμος αλλα δε νομιζω οτι τωρα πρεπει να ριξει λεφτα. Γενικα σαν Δημαρχος μονο κινησεις εντυπωσιασμου βγαζει μηδεν ουσια.

Ποια καναλια στο εξωτερικο πηραν λεφτα και ποσα? Για το βαξεβανη εμενα στα παπαρια μου αν πηρε/ η οχι

Για το μεγαλο περιπατο, δε ξερω αν ηταν απο ευρωπαικα κονδυλια (που και αυτα απο φορολογουμενους ειναι) αλλα ακομα και αν ειναι ετσι, αυτο μπορει να προσφερει αυτος ο δημαρχος? Παγκακια του τριχιλιαρου για να χρησιμοποιησει τα κονδυλια?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.736
Πόντοι
606
Εεεε καλά τα λέτε αλλά σας έχω μια πρωτότυπη απάντηση.

Μασκουλα, γαντάκια, σμσ και ξύδι.
Α και :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Α και :)
Αυτό το έπιασες σωστά!

Το ονοματάκι σου όμως... δεν το έφτιαξες.... tomahawk!!! :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Χριστουγέννων πάντα δεν γινόταν? Εσένα by the way σου αρέσει? ή δεν γουστάρεις να είναι στολισμένη η Αθήνα τα Χριστούγεννα?

Τυπε ,εάν δεν σε διακόπτω από τίποτα τσιμπούκια, μπορείς να ρωτήσεις τ αφεντικό σου αν θα μας βάλει Αη-Βασιλη στο Σύνταγμα, να κάτσουμε στα γόνατα του να μας δώσει δώρο;

Εσένα δεν σου αρέσει; Κάθε Χριστούγεννα δεν μας είχε Αη Βασίλη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
αυτο το λενε και δεξιοι οχι μονο αριστεροι

η ρουφιανια ειναι καταλοιπο της οθωμανικης αυτοκρατοριας θελουμε καμποσες γενιες ακομα για να φυγει το συγκεκριμενο στιγμα
Α μάλιστα... άκου λοιπόν:

Στην Αμερική, την Αγγλία, την Γαλλία και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, εάν παρκάρει κάποιος παράνομα (π.χ. σε ράμπα), παίρνεις φωτογραφία την πινακίδα του, την στέλνεις στην Αστυνομία και του στέλνει πρόστιμο στο σπίτι.

Για σένα λοιπόν είναι μεν φασιστικό, οθωμανικό όπως το λες, αλλά όμως ο ανάπηρος με το καροτσάκι περνάει το δρόμο... αλλά εσύ δεν είσαι ανάπηρος, οπότε στα παπάρια σου. ΟΚ!

Επίσης, στις ίδιες χώρες, εάν κάποιος καπνίζει κάπου που δεν πρέπει τότε το καταγγέλει ο διπλανός του και έρχεται η Αστυνομία και του βεβαιώνει πρόστιμο. Αυτό τώρα δεν ξέρω πως σου φαίνεται... οθωμανικό εάν είσαι καπνιστής, λογικό αν δεν είσαι. Εσύ ξέρεις! :grin:

τα εχεις παρει στραβα τα πραγματα

για αμαξια που λες γινεται και εδω αλλα επειδη κατα το 90% ο αλλος εχει μπαρμπα στην κορωνη δυστυχως η σβηνεται το προστιμο η πληρωνει πολυ λιγοτερο

οσο αφορα για τους καπνιστες

αυτο το καθικι ο μπεχρακης εφοσον ειχαμε μπει ηδη σε lockdown τον μαρτιο απειλησε (προφανως για τους δικους του σκοπους) την κυβερνηση ωστε τα μετρα στα μαγαζια να γινουν μονοπλευρα υπερ των μη καπνιστων

τωρα εχει εξαφανιστει απο τα πανελ διοτι το ρουσφετακι εγινε τον εχεις δει καθολου απο μαρτιο εως τωρα στα καναλια?

και σου επαναλαμβανω ολα γινανε οταν μας ειχανε μαντρωσει μεσα και δεν μπορουσαμε να στειλουμε τις αποψεις μας η να συγκεντρωθουμε στην περιβοητη "διαβουλευση" η οποια εγινε χωρις να ανακοινωθει τιποτα στο ιντερνετ

ακουστηκε απο τριτη μεσημερι στα δελτια ειδησεων και ψηφιστηκε την κυριακη το βραδυ

γενικως και στα δυο ζητηματα και στο αντικαπνιστικο αλλα και στο κοβιντ η κυβερνηση πηρε μονοτερμα της αποφασεις μονο "απο τις αποψεις των ειδικων" και οχι και απο την αλλη πλευρα

Ε ναι, εκτός από την άποψη των ειδικών έπρεπε να ακούσει και την άποψη των μαλακών.

Αυτός ο Μπεχράκης τι φάση;

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Χριστουγέννων πάντα δεν γινόταν? Εσένα by the way σου αρέσει? ή δεν γουστάρεις να είναι στολισμένη η Αθήνα τα Χριστούγεννα?

Τυπε ,εάν δεν σε διακόπτω από τίποτα τσιμπούκια, μπορείς να ρωτήσεις τ αφεντικό σου αν θα μας βάλει Αη-Βασιλη στο Σύνταγμα, να κάτσουμε στα γόνατα του να μας δώσει δώρο;

Εσένα δεν σου αρέσει; Κάθε Χριστούγεννα δεν μας είχε Αη Βασίλη;

αχαχαχαχα ελιωσα........ ενα σωρο αλμπανους αι-βασιλιδες με τα πονυ ειχαμε, τωρα τιποτα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.736
Πόντοι
606

Α και :)
Αυτό το έπιασες σωστά!

Το ονοματάκι σου όμως... δεν το έφτιαξες.... tomahawk!!! :grin:
Κοίτα ένα βλακα που νομίζει ότι έκανα λάθος όταν έφτιαχνα το νικνειμ μου. Είσαι απίστευτα μαλακας και γελάμε όλοι με το στοκο που έχεις στο κεφάλι. Συνέχισε έτσι και σε βλέπω να σπας κάθε ρεκόρ στον μίστερ μαλακά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506

η ρουφιανια ειναι καταλοιπο της οθωμανικης αυτοκρατοριας θελουμε καμποσες γενιες ακομα για να φυγει το συγκεκριμενο στιγμα

Στην Αμερική, την Αγγλία, την Γαλλία και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, εάν παρκάρει κάποιος παράνομα (π.χ. σε ράμπα), παίρνεις φωτογραφία την πινακίδα του, την στέλνεις στην Αστυνομία και του στέλνει πρόστιμο στο σπίτι.

Για σένα λοιπόν είναι μεν φασιστικό, οθωμανικό όπως το λες, αλλά όμως ο ανάπηρος με το καροτσάκι περνάει το δρόμο... αλλά εσύ δεν είσαι ανάπηρος, οπότε στα παπάρια σου. ΟΚ!

Επίσης, στις ίδιες χώρες, εάν κάποιος καπνίζει κάπου που δεν πρέπει τότε το καταγγέλει ο διπλανός του και έρχεται η Αστυνομία και του βεβαιώνει πρόστιμο. Αυτό τώρα δεν ξέρω πως σου φαίνεται... οθωμανικό εάν είσαι καπνιστής, λογικό αν δεν είσαι. Εσύ ξέρεις! :grin:
Σύντομα θα βγει και τηλέφωνο για να ρουφιανευεις ανόητα κομματοσκυλα και τότε να σε δω που θα κρυφτείς ρε σαχλαμάρα..

A και συ δηλαδή δε θέλεις να σε ειδοποιήσουμε αν σου σπάσουν το αμάξι ή το σπίτι. Μάλιστα. Πολλοί είστε οι λαρτζ τελικά.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Πονάει η αλήθεια μπούφε;

Μπούφο αποκαλώ αυτόν που με αποκάλεσε και όχι εσένα.
Θα το παραδεχομουνα τον συλλογισμό σου αν τον Αυγ και Σεπ έκαναν τον ίδιο αριθμό τεστ όπως τον Οκτ και Νοε. Όσα περισσότερα τεστ κάνεις τόσο πιο ακριβείς ενδείξεις έχεις για την διασπορά. Ο Βαλκανιος τουρισμός εδώ στην Χαλκιδική μειώθηκε στα τέλη Σεπ. Αν υπολογίσουμε και τους εποχιακούς εργάτες για την ελιά τον, τότε μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών χωρίς σοβαρό έλεγχο μέχρι και Σεπ. Δεν υπολογίζω και τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης οι οποίοι ήταν δεκαδες χιλιάδες επισκεπτών όπως και στα μεγάλα εμπορικά. Κάθε καλοκαίρι οι Βαλκάνιοι κάνουν σκούπα εμπορικα με ένδυση υπόδηση, φέτος σε μικρότερο βαθμό. Τι περιμένεις δλδ; Να μην υπάρχει αύξηση κρουσμάτων; Η νεολαία από που το κόλλησε; Αφού δεν υπήρχαν φορείς πριν τον τουρισμό. Ίσως συνέβαλε για την μετέπειτα μεγαλύτερη διασπορά τον Οκτ αλλά όχι ότι είναι η μόνη υπεύθυνη για την τωρινή κατάσταση.
Και ρωτάω, οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Εδώ από τώρα μας για τρίτο κύμα. Το δεύτερο δεν το είχαν προβλέψει;

Και για να μην πλατιαζουμε πολύ, θα κάναμε το εμβόλιο αν είχαμε μόνο δύο μήνες καραντίνα και 300 νεκρούς αντί έξι μήνες καραντίνα και 3000+ νεκρούς;
Ήρεμα το ρωτάω....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Προφανως και μου αρεσει ο στολισμος αλλα δε νομιζω οτι τωρα πρεπει να ριξει λεφτα. Γενικα σαν Δημαρχος μονο κινησεις εντυπωσιασμου βγαζει μηδεν ουσια.
Δεν κάνει ότι έκανε ο Αβραμόπουλος ας πούμε! Καμία σχέση! Άλλες εποχές τότε. ΑΛλά εσύ τι ήθελες? Μηδέν φωτισμός?

Ποια καναλια στο εξωτερικο πηραν λεφτα και ποσα? Για το βαξεβανη εμενα στα παπαρια μου αν πηρε/ η οχι
Ναι, τώρα μου βάζεις δύσκολα και σε δύσκολη ώρα... δεν ξέρω αναλυτικά τις "λίστες Πέτσα" των Ευρωπαίων όλων! Απλά σου λέω ότι αυτή η καραμελίτσα του "έδωσαν 20 μύρια στα ΜΜΕ" ξεκίνησε από τον βλαξεβάνη που δεν πήρε φράγκο (και καλώς κατ' εμένα δεν πήρε). Η Αυγή ας πούμε πήρε (κακώς κατ' εμένα πήρε) :grin:

Για το μεγαλο περιπατο, δε ξερω αν ηταν απο ευρωπαικα κονδυλια (που και αυτα απο φορολογουμενους ειναι) αλλα ακομα και αν ειναι ετσι, αυτο μπορει να προσφερει αυτος ο δημαρχος? Παγκακια του τριχιλιαρου για να χρησιμοποιησει τα κονδυλια?
Δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό: όταν παίρνεις πλέον ευρωπαΪκά κονδύλια τα παίρνεις για τον λόγο που στα δίνουν και πρέπει να τα ξοδέψεις για τον λόγο που στα έχουν δώσει. Δεν μπορείς να πάρεις αυτά τα λεφτά και να τα κάνεις π.χ. ΜΕΘ. Μην τα μπερδεύεις με τα πακέτα ντελόρ που έπαιρνε ο αντρίκος τότε... και μας καταντήσαν εδώ που είμαστε σήμερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
Ένα τσιράκι των στοών και της Μπίλντερμπεργκ είναι.

aero_57.jpg

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.736
Πόντοι
606

Σύντομα θα βγει και τηλέφωνο για να ρουφιανευεις ανόητα κομματοσκυλα και τότε να σε δω που θα κρυφτείς ρε σαχλαμάρα..

A και συ δηλαδή δε θέλεις να σε ειδοποιήσουμε αν σου σπάσουν το αμάξι ή το σπίτι. Μάλιστα. Πολλοί είστε οι λαρτζ τελικά.
Αυτό που συγκρίνεις έχει λογική το μπουζούκι είναι όργανο ο αστυνομικός είναι όργανο άρα το μπουζούκι είναι αστυνομικός..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom