Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι μιας και από ότι φαίνεται δεν θες να το πεις, αλλά θα σου απαντήσω εγώ ούτως ή άλλως!Απάντηση στον μπούφο του σαη για να μην φτιάχνουμε σεντόνια:
Πονάει η αλήθεια μπούφε;
Μήπως ήξεραν τι έρχεται και το έκαναν επίτηδες; Από που παίρνουν οδηγίες μπούφε; Ένα τσιράκι των στοών και της Μπίλντερμπεργκ είναι. Ή δεν είναι; Δεν το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ότι συμμετεχει; Όχι φυσικά ότι οι άλλοι πολιτικοί ηγέτες ειναι καλύτεροι, οι άλλοι είναι τρις χειρότεροι.
Στην Θεσσαλονικη, στο εμπορικό κέντρο ''κόσμος'' γινόταν της πουτανας μέχρι και τον Σεπ από Βαλκάνιους. Μήπως θες να σου δείξω προτάσεις μου εδώ μέσα τον Απρίλιο για υποχρεωτικό έλεγχο τουριστών πριν εισέλθουν; Μερικοί με λοιδώρησαν όπως τωρα του λόγου σου. Αλλά φταίει η νεολαία μας παλιομαλακα; Δεν φταίει η κυβέρνηση μας σε τίποτα;
Λοιπόν σε πληροφορώ ότι φταίει η Κυβέρνηση μας για ότι έπραξε ή παρέλειψε να πράξει από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτ....
Τον Γενάρη φέτος πάλι ΜΕΘ δεν είχαμε..έφταιγε η γρίππη;
1. Το σύστημα ελέγχου των τουριστών αποδείχθηκε το καλύτερο στην ευρώπη και το ακολούθησαν κι άλλες χώρες.
2. Ο τουρισμός τελικά δεν μας γέμισε με κρούσματα δεδομένου ότι Σεπτέμβριο ο τουρισμός είχε κλείσει και Οκτώβριο είχαμε ακόμα λίγα κρούσματα.
Άρα, εκτός από την νεολαία φταίνε και κάτι γίδια που κάνουνεε πάρτι!
"ΕΜΕΝΑ δεν θα μου απαγορέψουν να διασκεδάσω!!!"
"ΕΓΩ θα πάω να πιω το ποτό μου!!!"
"ΕΓΩ δεν θα κάτσω μέσα!!!"
Λοιπόν... μασκούλα, γαντάκια, sms και τουμπέκα! Τα παράπονά σου στους παραπάνω!