Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οποτε alex71 και Μπαρμπαπήδουλας

εαν καποιος καλεσει το 100 να συλλαβει οποιονδηποτε απο την οικογενεια σας για το οποιοδηποτε αδικημα που εχουν κανει μην ζητησετε τα ρεστα

"ειχαν λογο" που καλεσαν την αστυνομια "για να επιλυφθει επι του θεματος αυτου"

βλεπετε λοιπον οτι με την παρανομη και φασιστικη αποφαση της κυβερνησης να δωσει πληρη ασυλια στον οπιιοδηποτε αρτεμη ματσα να ρουφιανευει και να καταδιδει οδηγει στα αντιθετα αποτελεσματα καταστρεφοντας οικογενειες για το δικο του χουι και την δικη του εκδικηση?
Θα απαντήσεις για το ματσάκι με την μητέρα σου? ή θα μου λες αριστερίστηκες παπάρες?
σου απαντησα πριν

μην κολλας με τα εαν και οποτε

ρουφιανεψε αυτος και εδωσε τα παιδια στο 100? ναι η οχι?

εσυ τι θα εκανες εαν καποιος σε ρουφιανευε στο 100? την κοτα? η θα εψαχνες να βρεις το κουναβι?

Δεν απαντάς όμως, αν κάποιος σου γαμάει το αυτοκίνητο, το σπίτι, την αδερφή ή τη γυναίκα να σε ειδοποιήσω ή όχι;
στον dr house μπαρμπα πεστα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εχουν ξεπερασει οι νεκροι αυτους του Β Παγκοσμιου Πολεμου στην Ελλαδα και ο Κοντοζαμανης λεει 'αααααααααααν χρειαστει θα κανουμε επιταξεις και γιατρων':huh:

εχει πεσει σε χειμερια ναρκη,κατα τον Απριλη που θα αρχισει ο εμβολιασμος καποιος να τον ξυπνησει:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
οποτε alex71 και Μπαρμπαπήδουλας

εαν καποιος καλεσει το 100 να συλλαβει οποιονδηποτε απο την οικογενεια σας για το οποιοδηποτε αδικημα που εχουν κανει μην ζητησετε τα ρεστα

"ειχαν λογο" που καλεσαν την αστυνομια "για να επιλυφθει επι του θεματος αυτου"

βλεπετε λοιπον οτι με την παρανομη και φασιστικη αποφαση της κυβερνησης να δωσει πληρη ασυλια στον οπιιοδηποτε αρτεμη ματσα να ρουφιανευει και να καταδιδει οδηγει στα αντιθετα αποτελεσματα καταστρεφοντας οικογενειες για το δικο του χουι και την δικη του εκδικηση?
Θα απαντήσεις για το ματσάκι με την μητέρα σου? ή θα μου λες αριστερίστηκες παπάρες?
σου απαντησα πριν

μην κολλας με τα εαν και οποτε

ρουφιανεψε αυτος και εδωσε τα παιδια στο 100? ναι η οχι?

εσυ τι θα εκανες εαν καποιος σε ρουφιανευε στο 100? την κοτα? η θα εψαχνες να βρεις το κουναβι?

Δεν απαντάς όμως, αν κάποιος σου γαμάει το αυτοκίνητο, το σπίτι, την αδερφή ή τη γυναίκα να σε ειδοποιήσω ή όχι;
στον dr house μπαρμπα πεστα

Κατάλαβα, δε θέλεις να σε ειδοποιήσω γιατί θα με πεις ρουφιάνο. ΟΚ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.108
Πόντοι
6.056

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Εκκλησίες και κορόνας. Μαθηματικά αν το κοιτάξεις δεν φαίνεται να υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων από τις εκκλησίες. Ούτε από το κουταλάκι, ούτε από τις λειτουργίες.

Εκκλησίες ανά την Επικράτεια x λειτουργία ανα βδομάδα x εβδομάδες από τις αρχές Μαρτίου x πιστοί που παρακολούθησαν ή/και κοινώνησαν θα είχαν δημιουργήσει ένα μοτίβο εξάπλωσης διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Γενικά η υπερβολή των κορονόπληκτων χτυπάει κόκκινο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
120 μυρια δωρακι στην aegean,τα wc στα νοσοκομεια συνθηκες χωματερης Νεου Δελχι:confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε barock

ειλικρινα σου ευχομαι να μην σου γινει και σε εσενα τετοια φαση διοτι δεν θα πεις "καλα εκαναν και τηλεφωνησαν λογω του ιου" αλλα θα ψαξεις να βρεις τον ασβο που σου πηγε το παιδι σου στο τμημα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
120 μυρια δωρακι στην aegean,τα wc στα νοσοκομεια συνθηκες χωματερης Νεου Δελχι:confused::confused::confused:
Εν τω μεταξύ ετοιμάζονται να παραχωρήσουν τον έλεγχο του εναέριου χώρου σε ιδιωτική εταιρεία.
το αφεντικο τρελαθηκε τυπε:confused::confused::confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.929
Πόντοι
606
Ο Ευτυχής Βασιλάκης είναι κολλητός φίλος του Κουλή. Όταν λέμε κολλητός, κολλητός όχι σχήμα λόγου.
Και για να μην το ξεχάσω, ταισατε καθόλου σανο τον χαζοπηδουλα και τον βλακομπαροκ να μην ψοφησουν από ασιτία?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ρε barock

ειλικρινα σου ευχομαι να μην σου γινει και σε εσενα τετοια φαση διοτι δεν θα πεις "καλα εκαναν και τηλεφωνησαν λογω του ιου" αλλα θα ψαξεις να βρεις τον ασβο που σου πηγε το παιδι σου στο τμημα

Πληροφοριακά, το παιδί μου δε θα το αφήσω να σουλατσάρει πέρα δώθε σα να μην τρέχει τίποτα. Θα φροντίσω να του δώσω να καταλάβει οτι ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Ας κάνουν οι άλλοι οτι θέλουν.

Εγώ δε θα μπω στη διαδικασία να τηλεφωνήσω, αλλά και αυτόν που θα το κάνει δε θα τον πω ρουφιάνω.

Ακόμα όμως δεν απαντάς, αν πετύχω κάποιον να σου σπάει το αμάξι ή να μπουκάρει στο σπίτι σου να ειδοποιήσω ή όχι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ο Ευτυχής Βασιλάκης είναι κολλητός φίλος του Κουλή. Όταν λέμε κολλητός, κολλητός όχι σχήμα λόγου.
Και για να μην το ξεχάσω, ταισατε καθόλου σανο τον χαζοπηδουλα και τον βλακομπαροκ να μην ψοφησουν από ασιτία?

Εφιάλτης σου έχω γίνει.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.929
Πόντοι
606

Εφιάλτης σου έχω γίνει.
Αν έχεις εύκαιρη εκείνη τη μούντζα που έχεις ποσταρει 3000000 φορές, βαλ τη γιατι βαριέμαι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε barock

Πληροφοριακά, το παιδί μου δε θα το αφήσω να σουλατσάρει πέρα δώθε σα να μην τρέχει τίποτα. Θα φροντίσω να του δώσω να καταλάβει οτι ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Εγώ δε θα μπω στη διαδικασία να τηλεφωνήσω, αλλά και αυτόν που θα το κάνει δε θα τον πω ρουφιάνω.

Ακόμα όμως δεν απαντάς, αν πετύχω κάποιον να σου σπάει το αμάξι ή να μπουκάρει στο σπίτι σου να ειδοποιήσω ή όχι;

εσυ ρε μαλακα κομματοσκυλο εισαι

γινε πρωτα ανθρωπος και μετα κανεις και οικογενεια τουβλο

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εν τω μεταξύ ετοιμάζονται να παραχωρήσουν τον έλεγχο του εναέριου χώρου σε ιδιωτική εταιρεία.
αυτοί οι ιδιώτες θα διώχνουν και τα τούρκικα φ16; :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Εφιάλτης σου έχω γίνει.
Αν έχεις εύκαιρη εκείνη τη μούντζα που έχεις ποσταρει 3000000 φορές, βαλ τη γιατι βαριέμαι.

Όχι, δε θα σου κάνω τη χάρη καριολάκι, δε σε έχω σε εκείνη την κατηγορία ζαν κλαν βιτάμ, βαγονόβλακα κλπ κλπ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ρε barock

εσυ ρε μαλακα κομματοσκυλο εισαι

γινε πρωτα ανθρωπος και μετα κανεις και οικογενεια τουβλο

Είπε ο Mr Malakas 2015-2016-2017-2018-2019 εως + άπειρο.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αναγκαστικα πας σε εν βρασμω ψυχης οταν ειδοποιηθεις εξυπακουεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom