Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιο μαλακας απ τον Μπαρμπαπηδουλα πεθαινεις...

Αφηστε τον να βρασει στο ζουμι του,μη δινοντας του σημασια κ μη παραθετοντας τον,να δειτε οτι θ αρχισει να παραθετει διαφορους γραφοντας προσβλητικα για να ξαναρχισει να παρει μπροστα.
Πιο αγάμητος από σένα, πεθαίνεις από τα σπυριά στην μάπα!

Όσο για την παράθεση... την ανεβάζω ξανά. Είναι κάτι που είπα εγώ? Εσύ τα είπες! Αρα μόνος σου ξεφτυλίζεσαι! :grin:

Άντε, τράβα παίξτον τώρα αγάμητο καβλάκι! :grin:

Συνημμένα

• mounoxalastis_agamitos.png
    mounoxalastis_agamitos.png
    439,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    mounoxalastis_sto_onoma_mono.png
    204,4 KB · Εμφανίσεις: 16

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δηλ. έχεις παντρέψει τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου είναι δηλωμένα Δαπιτες;
Εκεί κολλάει το "ποτέ" και πίστεψε με αυτή η ζωή είναι μεγάλη πουτανα.
Kαταρχάς εγγόνια δεν έχω. Παιδιά έχω, αλλά ουδεμία σχέση έχουν με ΔΑΠ ή με ΟΝΝΕΔ όπως αντίστοιχα κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με ΝΔ, ούτε είχα παλαιότερα με ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ. Παρασύρθηκες κι εσύ πάρα πολύ εύκολα (παρότι γέρος με εμπειρία φαντάζομαι) από τα αριστερά σκουπίδια που, όπως πάντα, κολλάνε ταμπέλες για πλάκα, όπως π.χ. "αυτός είναι ΔΑΠίτης", "αυτός είναι φασίστας", "αυτός είναι ρατσιστής".

Κρίμα... να σου πω την αλήθεια, δεν το περίμενα από σένα αυτό! :grin:

Θειο μην βαλεις τα κλαματα ρε συ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Σέβομαι απεριόριστα ανθρώπους σαν τον Κωλό-γερο που ενώ θα μπορούσαν - βάσει της πρόκλησης - άνετα να αρχίσουν να χώνουν, κάνουν τρομερό διπλό loop και απαντάνε με ηρεμία και τακτ.
αυτο καταλαβες?
οτι εβρισα/εννοουσα τον κωλογερο και ο κωλογερος μου την "χαρισε"?

δεν με εχεις δει να στοχοποιω καποιον μαλλον και πως παει το πραγμα μετα...καλο ειναι αυτο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εισαγγελική παρέμβαση για το κορονοπάρτι του Βερβεσού
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το αν παραβιάστηκαν τα μέτρα κατά της πανδημίας ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/11/vervesos-2.jpg[/img[/URL]]

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το πάρτι που έγινε στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού για τα γενέθλιά του, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού κατά τη διάρκεια του lockdown.

Συγκεκριμένα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού, σύμφωνα με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα.
Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από άτομο που συμμετείχε στο πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα, τα οποία στην πλειοψηφία δεν φορούσαν μάσκες.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας», «covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις

[img]https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/11/1-87-383x600.jpeg[/img[/URL]]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/11/2-17-334x600.jpeg[/img[/URL]]

γαμησι και προστιμο γινεται ???

ολα τα λυμαδια περιφρονουν τους νομους που οι ιδοι ψηφιζουν

οι δεξιοι δηλαδη δεν υπακουν τους νομους της δεξιας νδ

και μετα βαζουν προστιμα σε ανθρωπους που περπατανε μονοι τους

ειναι τετοια η οργη της κοινωνιας μαγκες που ειλικρινα φοβαμαι το τσουναμι που θα γινει

μαλακες δεν ειναια στεια

διαβαζω για κρυφες δημοσκοπησεις διβαζω οτι φοβουνται μην γινει μπαμ και ψαχνουν να μην δημιουργησουν την αφορμη

μαθαινω οτι 7 δεκεμβρη θα καει το πελεκουδι

η νδ αυτη τη στιγμη θα προσπαθησει να δημιουργησει και αλλη καταστολη με σκοπο να κανει προβοκατσια και να εχουμε ανεξελεγκτες καταστασεις

μιλαμε ειναι τοσο αδιστακτοι αποφασισμενοι για ολα

ο κοσμος εξω βραζει δεν ακουω ουτε μια καλη κουβεντα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Πολυ σωστα,το ιδιο ειναι να πανε γιατροι για βοηθεια και το ιδιο ειναι επειδη δεν προσλαμβανουν νοσηλευτες να ζητανε να πανε εθελοντες απο αλλες πολεις;Οχι φιλε μου να πληρωσει το κρατος εχει πορους να το κανει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Kαταρχάς εγγόνια δεν έχω. Παιδιά έχω, αλλά ουδεμία σχέση έχουν με ΔΑΠ ή με ΟΝΝΕΔ όπως αντίστοιχα κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με ΝΔ, ούτε είχα παλαιότερα με ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ. Παρασύρθηκες κι εσύ πάρα πολύ εύκολα (παρότι γέρος με εμπειρία φαντάζομαι) από τα αριστερά σκουπίδια που, όπως πάντα, κολλάνε ταμπέλες για πλάκα, όπως π.χ. "αυτός είναι ΔΑΠίτης", "αυτός είναι φασίστας", "αυτός είναι ρατσιστής".

Φίλε μου, αν δεν μπόρεσες να αντιληφθείς το νόημα της παράθεσης που έκανα και έγραψα για παιδιά και εγγόνια, και το πήρες προσωπικα συγγνώμη, ίσως ήταν λάθος δικό μου. Αυτό που ήθελα να σου πω, είναι, ότι αυτό που με δίδαξε η ζωή είναι να μην είναι απόλυτος, υπάρχει το άσπρο, υπάρχει το μαύρο, η μίξη τους όμως δίνει το γκρι. Και κυρίως αυτό που σου είπα και πιο πριν. Η ζωή είναι μεγάλη πουτανα. Αυτά, και το κόβω εδώ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το αν παραβιάστηκαν τα μέτρα κατά της πανδημίας ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
επιτελους και ενα ευχαριστο νεο

θα παει τσουβαλιαστος στο γραφειο του εισαγγελεα με τα αλλα τσοχλανια στο γραφειο του?

ειδομεν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795

Φίλε μου, αν δεν μπόρεσες να αντιληφθείς το νόημα της παράθεσης που έκανα και έγραψα για παιδιά και εγγόνια, και το πήρες προσωπικα συγγνώμη, ίσως ήταν λάθος δικό μου. Αυτό που ήθελα να σου πω, είναι, ότι αυτό που με δίδαξε η ζωή είναι να μην είμαι απόλυτος, υπάρχει το άσπρο, υπάρχει το μαύρο, η μίξη τους όμως δίνει το γκρι. Και κυρίως αυτό που σου είπα και πιο πριν. Η ζωή είναι μεγάλη πουτανα. Αυτά, και το κόβω εδώ.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

Φίλε μου, αν δεν μπόρεσες να αντιληφθείς το νόημα της παράθεσης που έκανα και έγραψα για παιδιά και εγγόνια, και το πήρες προσωπικα συγγνώμη, ίσως ήταν λάθος δικό μου. Αυτό που ήθελα να σου πω, είναι, ότι αυτό που με δίδαξε η ζωή είναι να μην είναι απόλυτος, υπάρχει το άσπρο, υπάρχει το μαύρο, η μίξη τους όμως δίνει το γκρι. Και κυρίως αυτό που σου είπα και πιο πριν. Η ζωή είναι μεγάλη πουτανα. Αυτά, και το κόβω εδώ.
Μπαρμπα ο κωλογερος ειναι σχολειο εδω μεσα,κοιτα να λαμβανεις υπ οψιν σου σοβαρα αυτα που σου λεει!

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Κλασσικός μηχανισμός προπαγάνδας βρωμερού αριστερού:
1. Παίρνει ένα θέμα στο οποίο όλοι συμφωνούμε. Τον μαλάκα τον Βερβεσό.
2. "Μπολιάζει" το post του με διάφορες κουβέντες οι οποίες είναι ανακριβείς και ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα του, αλλά χρησιμοποιεί την δυναμική της οργής που έχει δημιουργηθεί στον αναγνώστη λόγω του μαλάκα του Βερβεσού. Οι φράσεις είναι εσκεμμένα επικίνδυνα ακραίες:
"ολα τα λυμαδια περιφρονουν τους νομους που οι ιδοι ψηφιζουν
οι δεξιοι δηλαδη δεν υπακουν τους νομους της δεξιας νδ
και μετα βαζουν προστιμα σε ανθρωπους που περπατανε μονοι τους
ειναι τετοια η οργη της κοινωνιας μαγκες που ειλικρινα φοβαμαι το τσουναμι που θα γινει
μαλακες δεν ειναια στεια
διαβαζω για κρυφες δημοσκοπησεις διβαζω οτι φοβουνται μην γινει μπαμ και ψαχνουν να μην δημιουργησουν την αφορμη
μαθαινω οτι 7 δεκεμβρη θα καει το πελεκουδι
η νδ αυτη τη στιγμη θα προσπαθησει να δημιουργησει και αλλη καταστολη με σκοπο να κανει προβοκατσια και να εχουμε ανεξελεγκτες καταστασεις
μιλαμε ειναι τοσο αδιστακτοι αποφασισμενοι για ολα
ο κοσμος εξω βραζει δεν ακουω ουτε μια καλη κουβεντα"

Να προσέχετε τύποι μου την προπαγάνδα των αριστερών

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
επιτελους και ενα ευχαριστο νεο

θα παει τσουβαλιαστος στο γραφειο του εισαγγελεα με τα αλλα τσοχλανια στο γραφειο του?

ειδομεν

Ποιο ειναι το ευχαριστο ρε μαστορα

Οτι με δικαιολογια τον κοροιδοιο καταργουν με το ετσι θελω δικαιωματα ;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
να προσεχετε....γαμησαμε τα περιπτερα και κερδισαμε τον ιο....
ο θεος ειναι μεγαλος και η εκλλησια μεγαλυτερη

Συνημμένα

• 126112729_3672973289449869_6895722681612188139_n.jpg
    126112729_3672973289449869_6895722681612188139_n.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 12

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Εντάξει. Κάνουμε κι εμείς τις βλακείες μας αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Στη Σερβία δύο κηδείες έχουν εξαπλώσει τον ιό σε χιλιάδες ανθρώπους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Και τους ψαράδες στα νησιά που πηγαίνανε με τη βαρκα για ψάρεμα, για να μην μείνουν σπίτι και σκοτώσουν την γυναίκα τους, και σ αυτούς κόψαμε το ψάρεμα και δεν θα κολλήσουν κορονοιο τα ψάρια.:jerking:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
τι κανουν οι πραγματικοι επιστημονες που εργαζονται....ποιος ξερει το ονομα του φινλανδου τσιοδρα? κανεις...ο μαλακας ο ελληνας ξερει μονο το ονομα του ανεργου ιωαννιδη....:confused::confused::confused::confused:

Η χαμηλή πυκνότητα του πληθυσμού, τα προηγμένα συστήματα υγείας, τα υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση και η πολιτική συναίνεση στα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι βασικοί παράγοντες της επιτυχίας των δύο σκανδιναβικών χωρών. Στην περίπτωση της Φινλανδίας ειδικά υπάρχει άλλος ένας, που σχετίζεται με τις εξελιγμένες ψηφιακές υποδομές.

Ονομάζεται «Koronavilkku», δηλαδή «corona flash» στα αγγλικά και πρόκειται για ένα application που επικεντρώνεται στην πρόληψη της υπερμετάδοσης, καθιστώντας διεξοδική την ιχνηλάτηση των επαφών.

Την εφαρμογή λάνσαρε στα τέλη Αυγούστου το Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας (THL) και την έχουν κατεβάσει στα κινητά τους τηλέφωνα πάνω από 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή περίπου ο μισός πληθυσμός της χώρας. Το σύστημα λειτουργεί από τους χρήστες που στέλνουν τυχαία κωδικούς μέσω σήματος Bluetooth, ο ένας στον άλλο όταν έρχονται σε στενή επαφή για τουλάχιστον 15 λεπτά. Τα smartphones αποθηκεύουν όλες αυτές τις ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τα συμβάντα των επαφών.

Ακολούθως, οι χρήστες της εφαρμογής που εντοπίζονται θετικοί στον ιό ενθαρρύνονται να εισάγουν την κατάσταση θετικότητάς τους στην εφαρμογή. Αυτό γίνεται πατώντας έναν κωδικό-κλειδί στην εφαρμογή, που αποστέλλεται από υπηρεσίες υγείας. Στη συνέχεια, το «Koronavilkku» ειδοποιεί άλλους στη λίστα ανώνυμων επαφών που ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο έκθεσης στον ιό και παρέχει οδηγίες σχετικά με τον ενδεδειγμένο τρόπο χειρισμού της κατάστασης.

Καμία εφαρμογή και καμία αρχή δεν έχει λόγο για το πώς ενεργεί ένας χρήστης που ενημερώνεται ότι αντιμετωπίζει τον κίνδυνο έκθεσης, η ανταπόκριση όμως είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική και οι δημοσιονομικές αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα υιοθετήσουν τη χρήση του app και οι πολίτες που δεν το έχουν κάνει έως τώρα.

Και η Γερμανία διαθέτει αντίστοιχη εφαρμογή, αλλά χρησιμοποιείται μόνο από περίπου 22 εκατομμύρια άτομα – περίπου το 1/4 του πληθυσμού. Αυτό συμβαίνει επειδή τα smartphones πολλών ανθρώπων είναι ξεπερασμένα και δεν έχουν τις απαραίτητες δυνατότητες, ενώ αρκετοί άλλοι ανησυχούν για την κατάχρηση των προσωπικών δεδομένων τους.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Και τους ψαράδες στα νησιά που πηγαίνανε με τη βαρκα για ψάρεμα, για να μην μείνουν σπίτι και σκοτώσουν την γυναίκα τους, και σ αυτούς κόψαμε το ψάρεμα και δεν θα κολλήσουν κορονοιο τα ψάρια.:jerking:

Πιστεύω η κίνηση ματ κατά του ιού θα ηταν η απαγόρευση των take away , αλλά τελικά ακυρώθηκε :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom