Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Σου πάει στο μυαλό ότι βρίζοντας με αυτό το τρόπο, μπορεί να βρίζεις κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο; Κάποιον συγγενή σου η, φίλο σου;
Ευτυχώς, δεν έχω συγγενείς ή φίλους σκουπίδια :grin:
Βασικό αξίωμα και αρχή ζωής Νο. 1 : "ποτέ μην λες ποτέ"::grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χαχαχα ποιός μιλάει, ο πανταχού παρών λοβοτομημένος "ποστάρω χωρίς ουσιαστικά να λέω τίποτα" Τρομπάκης
Πιτσιρικάς μαλάκας είναι αυτός, μην του δίνεις σημασία.
Αμελητέα ποσότητα, "καβλάκια" τα λέγαμε κάτι τέτοια στο στρατό! :tooth:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Εγώ έχω άλλα βρίζω και τους ίδιους με τον ίδιο τρόπο
Aπορώ πως την παλεύεις....!!!

Έχω ξεκόψει από τέτοια σούργελα εντελώς! Ειδικά μετά το 2015 που έπεσαν οι μάσκες!
Ευτυχώς στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον δεν έχω κανέναν :grin:

Ναι, ούτε εγώ, μόνο ψιλοπασόκους.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι τα περίπου 79 για τους άντρες και τα περίπου 84 για τις γυναίκες.

Ο ΕΟΔΥ έδινε μέχρι χθες μέση και διάμεση ηλικία θανάτων τα 80, με του άνδρες να αποτελούν το περίπου 60% των πεθαμένων.

Αν λοιπόν κάποις μετρήσει απώλεια ετών προσδόκιμης ζωής και απομακρυνθεί από την θανατολογία βλέπει ότι η κατάσταση είναι πολύ λιγότερο τραγική από όσο τρομολαγνικά η συντεχνία των γιατρών, των καθηγητάδων και των δημοσιογράφων θέλει να την παρουσιάζει - με την κάλυψη της κυβέρνησης φυσικά.

Ότι λέμε και γράφουμε τώρα είναι ανούσιο - πλήρη αντίληψη της κατάστασης θα έχουμε στα μέσα πρός τέλη του 2022.

Από στατιστική πως πάμε;

Θυμόμαστε τι είναι ο διάμεσος;

Τι είναι η μέση τιμή και η συχνότερη τιμή;

Και τα 3 αυτά όμως δεν έχουν άμεση σχέση με το προσδόκιμο ζωής. Και ξέρεις γιατί;

Γιατί η κατανομή της ηλικίας όπου συνέβη ο θάνατος είναι κάπως έτσι:

061217_2153_medianvsmea1.png

(Ηνωμένο Βασίλειο, άντρες).

Από εκεί και πέρα έχουν ήδη γίνει πολλές μελέτες για τα χρόνια ζωής που έχουν χαθεί μέχρι τώρα από τον Covid-19:

www.nytimes.com/2020/10/21/health/coronavirus-statistics-deaths.html]The Coronavirus Has Claimed 2.5 Million Years of Potential Life in the U.S., Study Finds[/url]

Τα οποία διαφέρουν από χώρα σε χώρα:

https://[URL unfurl="true"]www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7431288/bin/jkms-35-e300-abf001.jpg[/img[/URL]]

Και μπορεί να είναι από 12 - 14 χρόνια χαμένα στην Ιταλία, 10 - 13 στις ΗΠΑ και 20 στην Ινδία.

Εγώ θα τα αφήσω στα 10.

Δεν είναι αρκετά;
[/quote]
Καμία μελέτη για τις συνέπειες των lockdown , έχει γίνει άραγε ;

Επίσης δεν ξέρω καλά απο στατιστική αλλά στο πρώτο πινακάκι βλέπουμε λίγους 95άρηδες και 100άρηδες προφανώς γιατί δεν υπάρχουν και πολλοί , απο εκεί και πέρα δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο στους μέσους-διάμεσους κτλ , απλά είπα να το αναφέρω σαν παρατήρηση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Eίπα σε κάποια στιγμή "ποτέ" και δεν το θυμάμαι?
Το κάνεις πράθεση please? :grin:

A, ok...το έχω πει... η αριστερά δεν θα κυβερνήσει ΠΟΤΕ ξανά. Και το ξαναλέω.

Εσύ βάζεις στοίχημα? ή κι εσύ λόγω ιδεολογίας δεν σου επιτρέπεται? :grin:

500 ευρουλάκια. Είσαι? :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795

Η ιδεολογία μου; :think: Α, ναι, έχω μια οσον αφορά τα στοιχήματα. Ποτέ μην βάζεις στοιχήματα, ούτε να παίζεις τυχερά παιχνίδια. Κατά κανόνα χάνεις, αλλά και αν κερδίσεις, είναι λεφτά που κάποιος άλλος τά έχει χάσει. Άρα λεφτά φορτισμένα με αρνητική ενέργεια. :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η ιδεολογία μου; :think: Α, ναι, έχω μια οσον αφορά τα στοιχήματα. Ποτέ μην βάζεις στοιχήματα, ούτε να παίζεις τυχερά παιχνίδια. Κατά κανόνα χάνεις, αλλά και αν κερδίσεις, είναι λεφτά που κάποιος άλλος τά έχει χάσει. Άρα λεφτά φορτισμένα με αρνητική ενέργεια. :confused:
Nαι, έχω ακούσει κάποιους που λένε "δεν βάζω στοίχημα επειδή δεν μου το επιτρέπει η ιδεολογία μου!" και κάτι τέτοιες πίπες! :jerking:

OK, εσύ έχεις άλλους λόγους φαίνεται... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως! :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006

αυτα ειναι για αρχόντους...δεν ειναι για αυγολεμονους....:confused:
maxresdefault.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795

Δηλ. έχεις παντρέψει τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου είναι δηλωμένα Δαπιτες;
Εκεί κολλάει το "ποτέ" και πίστεψε με αυτή η ζωή είναι μεγάλη πουτανα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
εχουμε 1100 μεθ και δεν φτανουν να νοσηλευσουν ασθενείς.
Εδω ποιος φταιει?τα κορονοπαρτι ?οταν η Αυστρία με 9 εκ πληθυσμο εχει 3000 μεθ
αφου τα λεφτα τα κανουν μεθ ,γιατρους και νοσηλευτες λογικο να εχει ,εμεις τα κανουμε καθαριστριες και διαφορους αλλους ξυσταρχιδες που δε πατανε και τωρα θελει να επιταξει τα ιδιωτικα ο βλακας ο κουλης λες και ειμαστε σοβιετ,αυριο με το τουρκο θα δουμε το μεγαλο μπαχαλο,στελνει τα ασχετα φανταρια στα καραβια γιατι οι καραβαναδες οι δημοσιοι παιρνουν τηλεφωνο τα βυσματα για να βγουν αρρωστοι
www.militaire.gr/to-50-ton-neosyllekton-toy-pn-aytis-tis-esso-pairnei-metathesi-gia-polemika-ploia/]Το 50% των νεοσύλλεκτων του ΠΝ αυτής της ΕΣΣΟ παίρνει μετάθεση για πολεμικά πλοία[/url]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Nαι, έχω ακούσει κάποιους που λένε "δεν βάζω στοίχημα επειδή δεν μου το επιτρέπει η ιδεολογία μου!" και κάτι τέτοιες πίπες! :jerking:

OK, εσύ έχεις άλλους λόγους φαίνεται... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως! :grin:
Ιδεολογία; :2funny::2funny::2funny::2funny:Το 2020; :2funny::2funny::2funny::2funny:Ξέρω και ένα άλλο με τον Τοτό.
(Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο κωλο-γερος)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πιο μαλακας απ τον Μπαρμπαπηδουλα πεθαινεις...

Αφηστε τον να βρασει στο ζουμι του,μη δινοντας του σημασια κ μη παραθετοντας τον,να δειτε οτι θ αρχισει να παραθετει διαφορους γραφοντας προσβλητικα για να ξαναρχισει να παρει μπροστα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιο μαλακας απ τον Μπαρμπαπηδουλα πεθαινεις...

Αφηστε τον να βρασει στο ζουμι του,μη δινοντας του σημασια κ μη παραθετοντας τον,να δειτε οτι θ αρχισει να παραθετει διαφορους γραφοντας προσβλητικα για να ξαναρχισει να παρει μπροστα.
Σωστά, κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο τρόμπες (το λέει και το όνομά τους!) και τόσο κουράδες και τόσο αγάμητοι που γουσταρω να τα ξεφτιλίζω. Είπαμε είναι το χόμπι μου, τι να κάνουμε τώρα! Αν δεν σας αρέσει δεν πειράζει. Αρέσει σε μένα! :grin:

Όσο για τις παραθέσεις, μην γράφετε μαλακίες για να μην μου δίνετε τροφή. Το έχουμε ξαναπεί αυτό! :grin:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Μια έκκληση.
Βέβαια το σάιτ είναι μπου. αλλά επειδή το θέμα του νήματος είναι πολύ σοβαρό και αφορά όλους μας, την υγεία μας και τα οικονομικά μας.
Σας παρακαλώ, προσπαθείστε να μην βρίζετε.
Υπάρχουν 250 αλλά νήματα για να το κάνετε.
κωλογερε με το συμπαθιο και συ
αλλα το τελευταιο που με ενοχλει στο μπουρδελα.κομ ειναι τα πουστριλικια μεταξυ μελων

εχει ατομα που χωρις να εχουν πει ουτε μια βρισια μπορουν να σου πεταξουν τα ματια απο το κρανιο σαν φελους απο σαμπανια

δεν γαμιομασται τωρα με το σεις και το σας
Μα αν γαμιομασταν δεν θα υπήρχε πρόβλημα φίλε μου.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν γαμιομαστε.:confused:

Σέβομαι απεριόριστα ανθρώπους σαν τον Κωλό-γερο που ενώ θα μπορούσαν - βάσει της πρόκλησης - άνετα να αρχίσουν να χώνουν, κάνουν τρομερό διπλό loop και απαντάνε με ηρεμία και τακτ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δηλ. έχεις παντρέψει τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου είναι δηλωμένα Δαπιτες;
Εκεί κολλάει το "ποτέ" και πίστεψε με αυτή η ζωή είναι μεγάλη πουτανα.
Kαταρχάς εγγόνια δεν έχω. Παιδιά έχω, αλλά ουδεμία σχέση έχουν με ΔΑΠ ή με ΟΝΝΕΔ όπως αντίστοιχα κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με ΝΔ, ούτε είχα παλαιότερα με ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ. Παρασύρθηκες κι εσύ πάρα πολύ εύκολα (παρότι γέρος με εμπειρία φαντάζομαι) από τα αριστερά σκουπίδια που, όπως πάντα, κολλάνε ταμπέλες για πλάκα, όπως π.χ. "αυτός είναι ΔΑΠίτης", "αυτός είναι φασίστας", "αυτός είναι ρατσιστής".

Κρίμα... να σου πω την αλήθεια, δεν το περίμενα από σένα αυτό! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom