Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τυπε, ειλικρινά στο λέω χωρίς μίσος, πέσε απ'το μπαλκόνι να σώσεις το παιδί σου,αν έχεις
Αν ποτέ γαμήσεις, θα πέσω από το μπαλκόνι!
Το παίζω στο εντελώς safe όπως καταλαβαίνεις.
Κατάλαβες μαλάκα? (μην παρεξηγηθείς με το μαλάκα που είπα έτσι? Σημαίνει αυτό που είσαι) :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.942
Πόντοι
6.256
Τι να ντραπει το ανθρωπινο μουνοπανο;Εδω εγραψα οτι εχουμε 108 νεκρους και παρολαυτα αυξηθηκαν οι διασωληνωσεις και αυτος γελαει σαν αρχιδι...μην φοβασαι ομως γιατι κατι τετοια μουνοπανα τα πληρωνουν ολα με τοκο ειτε οι ιδιοι ειτε δικοι τους ανθρωποι.
Γιατρός της πούτσας και της ξεφτίλας.
Δουλεύεις φακελάκι, φαίνεται ότι είσαι φακαλεκιας κι όχι ιπποκράτειος ξεφτιλισμένο αρχίδι.

ΟΞΩ ΡΕ!

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Σαλτα γαμησου και ψοφα μουνοπανο...εισαι ενα αχρηστο ακοινωνητο παρασιτο,Ενας καρπαζοεισπρακτορας της ζωης που τρεφεται απο τη δυστυχια των αλλων.Εχω δει πολλα μουνοπανα σαν και σενα και ολα εχουν την ιδια καταληξη.Να πληρωνουν την σκατοψυχια τους με ΤΟΚΟ στο τελος....

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Τι να ντραπει το ανθρωπινο μουνοπανο;Εδω εγραψα οτι εχουμε 108 νεκρους και παρολαυτα αυξηθηκαν οι διασωληνωσεις και αυτος γελαει σαν αρχιδι...μην φοβασαι ομως γιατι κατι τετοια μουνοπανα τα πληρωνουν ολα με τοκο ειτε οι ιδιοι ειτε δικοι τους ανθρωποι.
Γιατρός της πούτσας και της ξεφτίλας.
Δουλεύεις φακελάκι, φαίνεται ότι είσαι φακαλεκιας κι όχι ιπποκράτειος ξεφτιλισμένο αρχίδι.

ΟΞΩ ΡΕ!

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
τυπε συγνωμη αλλας να χασκογελας και να γραφεις "μασκουλα σπιτακι σμς" σε ανθρωπους που τους γαμηθηκε η ζωη τελεσιδικα παραειναι μαλακια και σκατοψυχια ακομα και για τα δεδομενα του μπουρδελα.κομ

αυτα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τυπε συγνωμη αλλας να χασκογελας και να γραφεις "μασκουλα σπιτακι σμς" σε ανθρωπους που τους γαμηθηκε η ζωη τελεσιδικα παραειναι μαλακια και σκατοψυχια ακομα και για τα δεδομενα του μπουρδελα.κομ

αυτα
To θέμα ξέρεις ποιο είναι? Ότι εάν γαμήθηκε η ζωή του τελεσίδικα επειδή δεν φορούσε μάσκα και δεν τηρούσε τα μέτρα, τότε στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! Και ξέρεις γιατί? Όχι για αυτό που νομίζεις, δηλαδή για την σκατοψυχιά. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου γιατί όπως έστρωσε κοιμήθηκε. Και ξέρεις και γιατί ακόμα? Γιατί λόγω του ΜΑΛΑΚΑ που γαμήθηκε η ζωή του, θα γαμηθούν κι οι ζωές κάποιων άλλων οι οποίοι και φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τα μέτρα.

Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι αυτό που σου λέω.

Επαναλαμβάνω λοιπόν: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου για τον ΜΑΛΑΚΑ που γαμήθηκε η ζωή του επειδή το έπαιζε "επαναστάτης".

Νομίζω πως ήμουν σαφής!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

αυτα
To θέμα ξέρεις ποιο είναι? Ότι εάν γαμήθηκε η ζωή του τελεσίδικα επειδή δεν φορούσε μάσκα και δεν τηρούσε τα μέτρα, τότε στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! Και ξέρεις γιατί? Όχι για αυτό που νομίζεις, δηλαδή για την σκατοψυχιά. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου γιατί όπως έστρωσε κοιμήθηκε. Και ξέρεις και γιατί ακόμα? Γιατί λόγω του ΜΑΛΑΚΑ που γαμήθηκε η ζωή του, θα γαμηθούν κι οι ζωές κάποιων άλλων οι οποίοι και φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τα μέτρα.

Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι αυτό που σου λέω.

Επαναλαμβάνω λοιπόν: ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου για τον ΜΑΛΑΚΑ που γαμήθηκε η ζωή του επειδή το έπαιζε "επαναστάτης".

Νομίζω πως ήμουν σαφής!
ρε δεν γαμηθηκε η ζωη του "επαναστατη" αυτο σου λεμε

του κακομοιρη που εκανε μια ζωη τον κωλο του τουνελ να κανει ενα κωλομαγαζο που απλα ετυχε το 2020 και θεωρηθηκε τοπος υπερμεταδοσης αυτος την πληρωσε

πχ γυμναστηρια λεμε τωρα ενα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Αν ο γιος σου είναι κάτω από 13 και ασχολείται με την αριστερά και τη δεξιά, να το κοιτάξεις. Κινδυνεύεις να καταντήσει μεγαλύτερος μαλακάς από εσένα..
Σωστά... είναι πάνω από 13... αλλά μαλακάς???

Αντιθέτως εσύ γεννήθηκες αρχιμαλάκας και θα πεθάνεις από την μαλακία! :grin:

Ξυδάκι, μάσκα, τουμπέκα και δονητάρια προμηθεύσου! :grin:
Πάλι ξύδι? Κάτι άλλο έχεις να πεις ρε σαχλαμάρα? Μας έχεις ζαλίσει τη πουτσα με το ξύδι εσύ και ο χαζομπαροκ.

Ναι, εντάξει αρχιμαλάκα, ότι πεις!

Μασκούλα να φορέσεις και sms γιατί δεν αντέχεις την 300άρα :grin:
Την ίδια μαλάκια συνέχεια. Μασκουλα, 300αρι.
Βαρετος μαλακας σε σύγχυση.
Σε γράφω στ αρχιδια μου και πάω για ύπνο προς το παρόν.
Και που σαι?
Εχω φάει τρακοσαρια που για να τα φας εσύ θέλεις 10 ζωές.
Καληνύχτα χαζοβλακα.

Αλλος ενας μπρουκλης Νιαρχος του μπου.κομ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Το Μάρτιο ο kolompourdas σε αυτό το νήμα μιλούσε για μάσκες και οι γνωστοί-άγνωστοι ειρωνεύονταν και χλεύαζαν γιατί "ο Τσιόδρας και ο Άδωνις λένε να μη φοράμε, τι παραπάνω ξέρεις εσύ;" --> Μήνες μετά οι μάσκες για τις οποίες μιλούσε ο kolompourdas εφαρμόστηκαν και επισήμως.

Πριν μια εβδομάδα ο kolompourdas σε αυτό το νήμα μιλούσε για ανοιχτό λιανεμπόριο με ραντεβού των πελατών ώστε να μη δημιουργούνται ουρές συνωστιμού στην είσοδο, και φυσικά πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι ειρωνεύτηκαν γιατί "τι ξέρεις εσύ παραπάνω από τον Κούλη ρε βλάκα;" --> Έρχεται λοιπόν επισήμως και αυτό το μέτρο.

www.protothema.gr/greece/article/1067731/georgiadis-prota-tha-anoixoun-ta-epohiaka-katastimata-poia-einai-i-methodos-click-away/]https://www.protothema.gr/greece/article/1067731/georgiadis-prota-tha-anoixoun-ta-epohiaka-katastimata-poia-einai-i-methodos-click-away/[/url]
Ένα από τα μέτρα που θα εφαρμοστούν θα είναι τα ψώνια με τον τρόπο του click away, δηλαδή όπως εξήγησε θα γίνεται παραγγελία από τον καταναλωτή στο κατάστημα, η παραγγελία θα ετοιμάζεται, ο πολίτης θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και θα πηγαίνει να την παραλαμβάνει από το κατάστημα, μειώνοντας στο ελάχιστο την ανθρωπινή επαφή ενώ θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό ο συνωστισμός μέσα στα καταστήματα.

Άρα οι κυβερνώντες είναι εξαιρετικά αργόστροφοι στο να σκεφτούν απλά και λογικά μέτρα, ή διαβάζουν bou και εμπιστεύονται kolompourda. Προφανώς ισχύει το πρώτο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Μας έχεις ζαλίσει τη πουτσα με το ξύδι εσύ και ο χαζομπαροκ
το παραδοξο ειναι, οτι ενω και οι δυό τους δηλωνουν βιοπαλαιστες, εχουν φαει τετοιο κολλημα με αυτο το κομμα λες και τους περιμενουν εργοστασια και καραβια απ' εξω, και θιγονται αμεσα τα συμφεροντα τους, αν αλλαξει κατι.. :sunglasses:

Εγω δε δηλωνω βιοπαλαιστης τυπε, τη συνταξη της μανας μου τρωω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το Μάρτιο ο kolompourdas σε αυτό το νήμα μιλούσε για μάσκες και οι γνωστοί-άγνωστοι ειρωνεύονταν και χλεύαζαν γιατί "ο Τσιόδρας και ο Άδωνις λένε να μη φοράμε, τι παραπάνω ξέρεις εσύ;" --> Μήνες μετά οι μάσκες για τις οποίες μιλούσε ο kolompourdas εφαρμόστηκαν και επισήμως.
Περιμένω να δω link ή παραθέσεις από αυτούς που σου έλεγαν αυτό το πράγμα. Αφού στο έλεγαν όλοι όπως λες, θα τα βρεις πολύ εύκολα.
Αναμένω.

Πριν μια εβδομάδα ο kolompourdas σε αυτό το νήμα μιλούσε για ανοιχτό λιανεμπόριο με ραντεβού των πελατών ώστε να μη δημιουργούνται ουρές συνωστιμού στην είσοδο, και φυσικά πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι ειρωνεύτηκαν γιατί "τι ξέρεις εσύ παραπάνω από τον Κούλη ρε βλάκα;" --> Έρχεται λοιπόν επισήμως και αυτό το μέτρο.

www.protothema.gr/greece/article/1067731/georgiadis-prota-tha-anoixoun-ta-epohiaka-katastimata-poia-einai-i-methodos-click-away/]https://www.protothema.gr/greece/article/1067731/georgiadis-prota-tha-anoixoun-ta-epohiaka-katastimata-poia-einai-i-methodos-click-away/[/url]
Ένα από τα μέτρα που θα εφαρμοστούν θα είναι τα ψώνια με τον τρόπο του click away, δηλαδή όπως εξήγησε θα γίνεται παραγγελία από τον καταναλωτή στο κατάστημα, η παραγγελία θα ετοιμάζεται, ο πολίτης θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και θα πηγαίνει να την παραλαμβάνει από το κατάστημα, μειώνοντας στο ελάχιστο την ανθρωπινή επαφή ενώ θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό ο συνωστισμός μέσα στα καταστήματα.
Και τον Μάιο έτσι άνοιξε η αγορά, σιγά σιγά με τελευταία την εστίαση. Εκτός αν έγινε κάπως αλλιώς και δεν θυμάμαι καλά. Περιμένω να με διαφωτίσεις λοιπόν.

Άρα οι κυβερνώντες είναι εξαιρετικά αργόστροφοι στο να σκεφτούν απλά και λογικά μέτρα, ή διαβάζουν bou και εμπιστεύονται kolompourda. Προφανώς ισχύει το πρώτο.
Για πες μας please, τι επαγγέλεσαι ακριβώς? Γιατί αν είναι να σε βάλουμε στην επιτροπή.

Αναμένω τις απαντήσεις σου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Κατά αρχάς να σέβεσαι αυτόν που ψήφισε ο Ελληνικός λαός να τον κυβερνήσει και να μην τον αποκαλείς υποτιμητικά "Κούλη".
Ποτέ δεν αποκάλεσα αυτόν που με έχει κυβερνήσει "μπουχεσα", "ζαβο", η, "Κούλη", γιατί έτσι υποτιμαω την κρίση του Ελληνικού λαού, άρα και τον εαυτό μου.
Και φυσικά θέλω να πετυχαίνει η εκάστοτε κυβέρνηση στο έργο της, γιατί την αποτυχία θα την πληρώσω εγώ, όχι ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας.
Αυτούς τη ο πολυ-πολυ να μην τους ψηφίσει ο λαός στις επόμενες εκλογές, αλλά λόγω ελλιπούς μνήμης, θα τους ψηφίσει στις μεθεπόμενες.
Αυτό όμως δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνω κριτική σε ότι νομίζω ότι δεν πάει καλά.
Αναμενόμενο ήταν η νεολαία να μην αντέξει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, κλείσιμο στο σπίτι. Αυτό όμως έπρεπε να το ξέρεις και να βρεις τρόπο να προετοιμαστείς και να το αντιμετωπίσεις. Όλα τα ΜΜΕ κάνουν ότι τους πεις. Όχι μόνο τρομολαγνικες ειδήσεις, αλλά με σοβαρότητα δινεις σωστά μυνήματα στους νέους, αλλά και στους γηραιότερους.
Eσύ λοιπόν ως πρεσβύτερος δεν θα έπρεπε να λες τις παπάρες που λένε οι μικρότεροι. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις με την λογική (πέρα από κόμματα, ιδεολογίες, κτλ, κτλ) ότι:

α) ο ιός τρέφεται με τον συνωστισμό
β) το κράτος δεν μπορεί να διαθέσει 10.000.000 μπάτσους, έναν για τον καθέναν μας

τότε μάλλον έχεις μεγαλώσει μόνο ηλικιακά.

Αλλά μιας κι έχεις άποψη, ας την συζητήσουμε. Για πες λοιπόν την πρότασή σου σχετικά με την νεολαία. Είμαι όλος αυτιά (βασικά όλος μάτια μιας και τα λέμε από εδώ) :grin:

Αναμένω.
Εγώ ως πρεσβύτερος, δεν μπορώ να κρίνω την συμπεριφορά των νέων, όπως επίσης και των γηραιοτερων από εμένα. Έχω όμως πάντα έναν κανόνα στη ζωή μου, απέναντι στα παιδιά μου, μια πολύ σοφη κουβέντα που έλεγε η γιαγιά μου στον πατέρα μου: "Ενθυμησου τα δικά σου και συγχωρνα τα παιδιά σου".
Πέρα από αυτό δεν με ψήφισε κάνεις, και δεν πληρώνομαι παχυλο μισθό για να βρίσκω λύσεις.
Το απλοϊκό μου μυαλό, πρότεινε μια απλοϊκή λύση πριν από κάποια ποσταρισματα.
Καθολικό, πανευρωπαϊκό, η και παγκόσμιο λοκ-νταουν 20-30 ημερών, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, υλική και ψυχολογική.
Φυσικά με αυστηρή αστυνόμευση τύπου Κίνας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε δεν γαμηθηκε η ζωη του "επαναστατη" αυτο σου λεμε

του κακομοιρη που εκανε μια ζωη τον κωλο του τουνελ να κανει ενα κωλομαγαζο που απλα ετυχε το 2020 και θεωρηθηκε τοπος υπερμεταδοσης αυτος την πληρωσε

πχ γυμναστηρια λεμε τωρα ενα
Πολύ ωραία, άρα συμφωνούμε, δεν λέμε κάτι το διαφορετικό.
Άρα? Ποιος φταίει για αυτό?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Από το πρωί τα κανάλια παίζουν τα "περί ευθύνης των πολιτών" στο δεύτερο κύμα του ιού, σε διάφορα πληγεντα κράτη της Ευρώπης.
Καμμιά ευθύνη για τους κυβερνώντες, που είχαν 6 μήνες καιρό να προβλέψουν και να προετοιμάσουν την κατάσταση.

Κωλογερε μου αυτα τα εχουμε λυσει, φταιει η κυβερνηση που δεν προετοιμασε καλου κακου αλλες 1000 μεθ να εχουμε ανετα 2000, βεβαια με το αναλογο κοστος αλλα ΠΡΩΤΑ ερχεται η ευθυνη των πολιτων που παιζουν το πουλι τους.

Ο Ελληνας μονο με μαστιγιο καταλαβαινει, τοσο και τοσα γινονται ακουγονται και εκει, τα κορονα παρτυ να συνεχιζονται. Και λοκνταουν του κωλου και μαζωξεις στα σπιτια και μαζωξεις με σμς 6. Αν τους πεις κιολας οτι εχουμε μεθ, μη μασατε, να δεις τι θα γινοταν, περα απ αυτους που θα φωναζαν για περιττες μεθ αν δε χρειαζοταν τελικα και κατασπαταληση χρηματος, οπως με τα εμβολια του Αβραμοπουλου που τελικα δε χρειαστηκαν.

Ετσι ειναι ο Ελληναρας, μονη λυση να ειχαμε 10 εκταμμυρια μεθ και αλλους τοσους αστυνομικους-φυλακες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι τα περίπου 79 για τους άντρες και τα περίπου 84 για τις γυναίκες.

Ο ΕΟΔΥ έδινε μέχρι χθες μέση και διάμεση ηλικία θανάτων τα 80, με του άνδρες να αποτελούν το περίπου 60% των πεθαμένων.

Αν λοιπόν κάποις μετρήσει απώλεια ετών προσδόκιμης ζωής και απομακρυνθεί από την θανατολογία βλέπει ότι η κατάσταση είναι πολύ λιγότερο τραγική από όσο τρομολαγνικά η συντεχνία των γιατρών, των καθηγητάδων και των δημοσιογράφων θέλει να την παρουσιάζει - με την κάλυψη της κυβέρνησης φυσικά.

Ότι λέμε και γράφουμε τώρα είναι ανούσιο - πλήρη αντίληψη της κατάστασης θα έχουμε στα μέσα πρός τέλη του 2022.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Πολύ ωραία, άρα συμφωνούμε, δεν λέμε κάτι το διαφορετικό.
Άρα? Ποιος φταίει για αυτό?
1002 μαλακες φταινε
απο τον ζωο του δεν βαριεσαι μεχρι τον συνειδητοποιημενο μαλακα που εκανε "αντισταση" με τον φραπε στο πεζουλι
θες και τουρισμο μπατα σκυλοι θες τα "οργια τον νεων" βαλε οτι θες μεσα

η τρυπα ποιανου ματωνει με νοιαζει εμενα ομως αυτο σου λεω
και αυτη ειναι του απλα ατυχου μαλακα που αντι για φαρμακοποιος εγινε ρολογας ξερωγω

σε αυτον τον κακομοιρομαλακα λες "σκασε μασκουλα και σπιτι και σμς" και χασκογελας

τεσπα γαμα το

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι τα περίπου 79 για τους άντρες και τα περίπου 84 για τις γυναίκες.

Ο ΕΟΔΥ έδινε μέχρι χθες μέση και διάμεση ηλικία θανάτων τα 80, με του άνδρες να αποτελούν το 40% των πεθαμένων.

Αν λοιπόν κάποις μετρήσει απώλεια ετών προσδόκιμης ζωής και απομακρυνθεί από την θανατολογία βλέπει ότι η κατάσταση είναι πολύ λιγότερο τραγική από όσο τρομολαγνικά η συντεχνία των γιατρών, των καθηγητάδων και των δημοσιογράφων θέλει να την παρουσιάζει - με την κάλυψη της κυβέρνησης φυσικά.

Ότι λέμε και γράφουμε τώρα είναι ανούσιο - πλήρη αντίληψη της κατάστασης θα έχουμε στα μέσα πρός τέλη του 2022.

Οι άντρες δεν ηταν περισσότεροι απο τις γυναίκες ;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Περιμένω να δω link ή παραθέσεις από αυτούς που σου έλεγαν αυτό το πράγμα. Αφού στο έλεγαν όλοι όπως λες, θα τα βρεις πολύ εύκολα.
Αναμένω.
Δεν είπα ΟΛΟΙ, είπα οι ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ. Ξέρουν ποιοι είναι, ας βγουν να επιβεβαιώσουν, δε θα καθίσω να ψάξω χιλιάδες σελίδες πίσω.

Και τον Μάιο έτσι άνοιξε η αγορά, σιγά σιγά με τελευταία την εστίαση. Εκτός αν έγινε κάπως αλλιώς και δεν θυμάμαι καλά. Περιμένω να με διαφωτίσεις λοιπόν.
Τελικά όντως δεν ξέρεις ελληνικά μάλλον. Γιατί αν ήξερες θα διάβαζες ότι Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ. Πού κολλάει η εστίαση και σε ποιο παράλληλο σύμπαν εσύ έκλεινες ραντεβού για να πας σε κατάστημα λιανεμπορίου το Μάιο;

Για πες μας please, τι επαγγέλεσαι ακριβώς? Γιατί αν είναι να σε βάλουμε στην επιτροπή.
Πολύ ευχαρίστως θα σου απαντούσα αν δεν ήσουν τρολλ και είρωνας. Ασχέτως επαγγέλματος πάντως δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να μιλήσεις για μάσκες όταν πρόκειται για έναν ιό του αναπνευστικού ούτε για να καταλάβεις ότι το μέτρο με τον περιορισμένο αριθμό πελατών στα μαγαζιά και τις ουρές στην είσοδο λύνεται με ραντεβού. Ελάχιστο μυαλουδάκι θέλει. Κάτι που προφανώς δεν έχει ο Άδωνις, ο Χαρδαλιάς και το υπόλοιπο παρεάκι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Και θα σου ερθει τωρα ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληναρας και θα σου πει

Α) σιγα, συνωστιζονται εξω απο τα μαγαζια αντι μεσα και κανουν ουρες
Και
Β) σιγα, θα μου κλεισει ραντεβου η εφορια μετα απο 15 μερες για μια δουλεια πεντε λεπτων

Αυτα ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΗΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ απο καποιους σοφους.

ΕΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Οι άντρες δεν ηταν περισσότεροι απο τις γυναίκες ;

Περίπου 60-40% υπερ των ανδρών - το διόρθωσα λίγο αφού το έγραψα αλλά ήδη είχες διαβάσει την προηγούμενη έκδοση :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Κατά αρχάς να σέβεσαι αυτόν που ψήφισε ο Ελληνικός λαός να τον κυβερνήσει και να μην τον αποκαλείς υποτιμητικά "Κούλη".
Ποτέ δεν αποκάλεσα αυτόν που με έχει κυβερνήσει "μπουχεσα", "ζαβο", η, "Κούλη", γιατί έτσι υποτιμαω την κρίση του Ελληνικού λαού, άρα και τον εαυτό μου.
Και φυσικά θέλω να πετυχαίνει η εκάστοτε κυβέρνηση στο έργο της, γιατί την αποτυχία θα την πληρώσω εγώ, όχι ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας.
Αυτούς τη ο πολυ-πολυ να μην τους ψηφίσει ο λαός στις επόμενες εκλογές, αλλά λόγω ελλιπούς μνήμης, θα τους ψηφίσει στις μεθεπόμενες.
Αυτό όμως δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνω κριτική σε ότι νομίζω ότι δεν πάει καλά.
Αναμενόμενο ήταν η νεολαία να μην αντέξει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, κλείσιμο στο σπίτι. Αυτό όμως έπρεπε να το ξέρεις και να βρεις τρόπο να προετοιμαστείς και να το αντιμετωπίσεις. Όλα τα ΜΜΕ κάνουν ότι τους πεις. Όχι μόνο τρομολαγνικες ειδήσεις, αλλά με σοβαρότητα δινεις σωστά μυνήματα στους νέους, αλλά και στους γηραιότερους.
Eσύ λοιπόν ως πρεσβύτερος δεν θα έπρεπε να λες τις παπάρες που λένε οι μικρότεροι. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις με την λογική (πέρα από κόμματα, ιδεολογίες, κτλ, κτλ) ότι:

α) ο ιός τρέφεται με τον συνωστισμό
β) το κράτος δεν μπορεί να διαθέσει 10.000.000 μπάτσους, έναν για τον καθέναν μας

τότε μάλλον έχεις μεγαλώσει μόνο ηλικιακά.

Αλλά μιας κι έχεις άποψη, ας την συζητήσουμε. Για πες λοιπόν την πρότασή σου σχετικά με την νεολαία. Είμαι όλος αυτιά (βασικά όλος μάτια μιας και τα λέμε από εδώ) :grin:

Αναμένω.
Εγώ ως πρεσβύτερος, δεν μπορώ να κρίνω την συμπεριφορά των νέων, όπως επίσης και των γηραιοτερων από εμένα. Έχω όμως πάντα έναν κανόνα στη ζωή μου, απέναντι στα παιδιά μου, μια πολύ σοφη κουβέντα που έλεγε η γιαγιά μου στον πατέρα μου: "Ενθυμησου τα δικά σου και συγχωρνα τα παιδιά σου".
Πέρα από αυτό δεν με ψήφισε κάνεις, και δεν πληρώνομαι παχυλο μισθό για να βρίσκω λύσεις.
Το απλοϊκό μου μυαλό, πρότεινε μια απλοϊκή λύση πριν από κάποια ποσταρισματα.
Καθολικό, πανευρωπαϊκό, η και παγκόσμιο λοκ-νταουν 20-30 ημερών, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, υλική και ψυχολογική.
Φυσικά με αυστηρή αστυνόμευση τύπου Κίνας.

Αυτο αν ηταν εφικτο, δε γνωριζω νομιζω οτι ειναι απιστευταδυσκολο, θα ηταν η καλυτερη λυση.

Ειδικα για ελληναραδες επαναστατες ποπολαρους.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Και θα σου ερθει τωρα ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληναρας και θα σου πει

σιγα, συνωστιζονται εξω απο τα μαγαζια αντι μεσα και κανουν ουρες
ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΞΥΠΝΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom