Κατά αρχάς να σέβεσαι αυτόν που ψήφισε ο Ελληνικός λαός να τον κυβερνήσει και να μην τον αποκαλείς υποτιμητικά "Κούλη".
Ποτέ δεν αποκάλεσα αυτόν που με έχει κυβερνήσει "μπουχεσα", "ζαβο", η, "Κούλη", γιατί έτσι υποτιμαω την κρίση του Ελληνικού λαού, άρα και τον εαυτό μου.
Και φυσικά θέλω να πετυχαίνει η εκάστοτε κυβέρνηση στο έργο της, γιατί την αποτυχία θα την πληρώσω εγώ, όχι ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας.
Αυτούς τη ο πολυ-πολυ να μην τους ψηφίσει ο λαός στις επόμενες εκλογές, αλλά λόγω ελλιπούς μνήμης, θα τους ψηφίσει στις μεθεπόμενες.
Αυτό όμως δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνω κριτική σε ότι νομίζω ότι δεν πάει καλά.
Αναμενόμενο ήταν η νεολαία να μην αντέξει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, κλείσιμο στο σπίτι. Αυτό όμως έπρεπε να το ξέρεις και να βρεις τρόπο να προετοιμαστείς και να το αντιμετωπίσεις. Όλα τα ΜΜΕ κάνουν ότι τους πεις. Όχι μόνο τρομολαγνικες ειδήσεις, αλλά με σοβαρότητα δινεις σωστά μυνήματα στους νέους, αλλά και στους γηραιότερους.
Eσύ λοιπόν ως πρεσβύτερος δεν θα έπρεπε να λες τις παπάρες που λένε οι μικρότεροι. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις με την λογική (πέρα από κόμματα, ιδεολογίες, κτλ, κτλ) ότι:
α) ο ιός τρέφεται με τον συνωστισμό
β) το κράτος δεν μπορεί να διαθέσει 10.000.000 μπάτσους, έναν για τον καθέναν μας
τότε μάλλον έχεις μεγαλώσει μόνο ηλικιακά.
Αλλά μιας κι έχεις άποψη, ας την συζητήσουμε. Για πες λοιπόν την πρότασή σου σχετικά με την νεολαία. Είμαι όλος αυτιά (βασικά όλος μάτια μιας και τα λέμε από εδώ)
Αναμένω.
Εγώ ως πρεσβύτερος, δεν μπορώ να κρίνω την συμπεριφορά των νέων, όπως επίσης και των γηραιοτερων από εμένα. Έχω όμως πάντα έναν κανόνα στη ζωή μου, απέναντι στα παιδιά μου, μια πολύ σοφη κουβέντα που έλεγε η γιαγιά μου στον πατέρα μου: "Ενθυμησου τα δικά σου και συγχωρνα τα παιδιά σου".
Πέρα από αυτό δεν με ψήφισε κάνεις, και δεν πληρώνομαι παχυλο μισθό για να βρίσκω λύσεις.
Το απλοϊκό μου μυαλό, πρότεινε μια απλοϊκή λύση πριν από κάποια ποσταρισματα.
Καθολικό, πανευρωπαϊκό, η και παγκόσμιο λοκ-νταουν 20-30 ημερών, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, υλική και ψυχολογική.
Φυσικά με αυστηρή αστυνόμευση τύπου Κίνας.