Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για τους "επιστήμονες" του site... έχουμε πολλούς! Ξεστραβωθείτε (εκτός από αυτούς που κοιτάνε νούμερα ημέρας ή ωρών) :grin:

Ξέρω ότι το χάλασα στα αριστερά σκουπίδια, βάζω στοίχημα θέλατε να ήμασταν στην 1η θέση... σας καταλαβαίνω...!!! :tooth:
αυτο να πας να το πεις στους συγγενείς των 1300 νεκρων και.... και αν γλυτωσεις απο τα χερια τους ελα γραψε μου.
Δεν ντρεπεσαι ρε θειτσο να βγαινεις και να ωραιοποιεις καταστάσεις τη στιγμη που καθε μιση ωρα χάνονται δυο ανθρωποι απο κοβιντ?
Ο αλεξ καταλαβε τα λαθη του και εκανε τουμπεκί, εσυ συνεχισε ν καραξεφτιλιζεσαι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για τους "επιστήμονες" του site... έχουμε πολλούς! Ξεστραβωθείτε (εκτός από αυτούς που κοιτάνε νούμερα ημέρας ή ωρών) :grin:

Ξέρω ότι το χάλασα στα αριστερά σκουπίδια, βάζω στοίχημα θέλατε να ήμασταν στην 1η θέση... σας καταλαβαίνω...!!! :tooth:
ειμαστε 28η χειροτερη χωρα παγκοσμιως σ αναλογια κρουσματων και πληθυσμου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα σκουπίδια της αριστεράς... που μας το παίζουν και ευαίσθητοι κιόλας!!! Ουστ σιχάματα!

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Συνημμένα

• αυγη (2).jpg
    αυγη (2).jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 16

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η μπαλα για την διαχειρηση της πανδημιας χαθηκε.
Η κυβερνηση χργσιμοποιησε αργα ολα της οπλα και τωρα το κυμα της πανδημιας σαρωνει.
Ειδικα στη μακεδονια και βορεια χωρα το συστημα υγειας καταρρει η κατάρρευσε και μετατρεπονται οτι υπαρχει σε κοβνιτ κλινικη μεχρι κυλικεία αλλα και παρκινγκ.
Οι νεκροι δυστηχως απο εδω και περα θα ειναι πολλοι και μονπ αν πεσουν τα κρουσματα θα πεσει ο αριθμος των νεκρων.
Οταν τελειώσουν ολα αυτα πρεπει η δικαιοσυνη να αναλαβει την υποθεση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτό με ρώτησε κι ο γιος μου προχθές και του απάντησα το ίδιο ακριβώς!!!
Και τώρα το βλέπω στο facebook! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• πορεια-μεθ.jpg
    πορεια-μεθ.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 16

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτό με ρώτησε κι ο γιος μου προχθές και του απάντησα το ίδιο ακριβώς!!!
Και τώρα το βλέπω στο facebook! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Αν ο γιος σου είναι κάτω από 13 και ασχολείται με την αριστερά και τη δεξιά, να το κοιτάξεις. Κινδυνεύεις να καταντήσει μεγαλύτερος μαλακάς από εσένα..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν ο γιος σου είναι κάτω από 13 και ασχολείται με την αριστερά και τη δεξιά, να το κοιτάξεις. Κινδυνεύεις να καταντήσει μεγαλύτερος μαλακάς από εσένα..
Σωστά... είναι πάνω από 13... αλλά μαλακάς???

Αντιθέτως εσύ γεννήθηκες αρχιμαλάκας και θα πεθάνεις από την μαλακία! :grin:

Ξυδάκι, μάσκα, τουμπέκα και δονητάρια προμηθεύσου! :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606

Πάλι ξύδι? Κάτι άλλο έχεις να πεις ρε σαχλαμάρα? Μας έχεις ζαλίσει τη πουτσα με το ξύδι εσύ και ο χαζομπαροκ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Πάλι ξύδι? Κάτι άλλο έχεις να πεις ρε σαχλαμάρα? Μας έχεις ζαλίσει τη πουτσα με το ξύδι εσύ και ο χαζομπαροκ.

Ναι, εντάξει αρχιμαλάκα, ότι πεις!

Μασκούλα να φορέσεις και sms γιατί δεν αντέχεις την 300άρα :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606

Την ίδια μαλάκια συνέχεια. Μασκουλα, 300αρι.
Βαρετος μαλακας σε σύγχυση.
Σε γράφω στ αρχιδια μου και πάω για ύπνο προς το παρόν.
Και που σαι?
Εχω φάει τρακοσαρια που για να τα φας εσύ θέλεις 10 ζωές.
Καληνύχτα χαζοβλακα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Την ίδια μαλάκια συνέχεια. Μασκουλα, 300αρι.
Βαρετος μαλακας σε σύγχυση.
Σε γράφω στ αρχιδια μου και πάω για ύπνο προς το παρόν.
Και που σαι?
Εχω φάει τρακοσαρια που για να τα φας εσύ θέλεις 10 ζωές.
Καληνύχτα χαζοβλακα.
Ναι, όντως πήγαινε κοιμήσου αρχιμαλάκα.
Βέβαια αρχιμαλάκα και αγράμματο αρχιμαλάκα που να μην ξέρει να γράψει ούτε το nickname του σωστά δεν έχω δει!!!

tomahawk είναι... αρχιμαλάκα!!!

Sweet dreams! :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

"WHO recommends against the use of remdesivir in COVID-19 patients"

Work on this began on 15 October when the WHO Solidarity Trial published its interim results. Data reviewed by the panel included results from this trial, as well as 3 other randomized controlled trials. In all, data from over 7000 patients across the 4 trials were considered.

The evidence suggested no important effect on mortality, need for mechanical ventilation, time to clinical improvement, and other patient-important outcomes.

Εδω περα ακομα το συνταγογραφουν? Τελευταια φορα που τσεκαρα τον αλγοριθμο του ΕΟΔΥ ηταν μεσα. Περαν του οτι ο ΠΟΥ λεει οτι δε κανει τιποτα, η τιμη του ειναι εξωπραγματικη...

Η Gilead Sciences θα χρεώνει την κυβέρνηση των ΗΠΑ 390 δολάρια ανά δόση remdesivir ή 2.340 δολάρια (2077 ευρώ) για ασθενείς που χρήζουν σύντομης περιόδου θεραπείας (5 ημερών) ή 4.290 δολάρια για όσους χρειάζονται μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία.

«Δεν υπάρχει προηγούμενο για το πώς να τιμολογηθεί ένα νέο φάρμακο σε μια πανδημία», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Gilead, Daniel O’ Day.

Η τιμή των 2.340 δολαρίων ισχύει για όλες τις αναπτυγμένες χώρες, μια απόφαση που αποσκοπεί στην «άρση της ανάγκης για ύπαρξη διαπραγματεύσεων ανά χώρα αναφορικά με την τιμή», τόνισε ο O’ Day.

Η χλωροκινη τουλαχιστον που λενε οτι δε δουλευε, ηταν ...τσαμπα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Σε αλλα νεα το facebook λογοκρινει αποτελεσματα randomized control δοκιμης στη Δανια για την αποτελεσματικοτητα της μασκας βγαζοντας την ειδηση ως false...

[video]https://www.zerohedge.com/medical/facebook-suppresses-danish-study-questioning-efficacy-masks[/video]

The ‘Danmask-19 trial’ was conducted in the spring with over 6,000 participants, when the public were not being told to wear masks but other public health measures were in place. Unlike other studies looking at masks, the Danmask study was a randomised controlled trial – making it the highest quality scientific evidence.

Around half of those in the trial received 50 disposable surgical face masks, which they were told to change after eight hours of use. After one month, the trial participants were tested using both PCR, antibody and lateral flow tests and compared with the trial participants who did not wear a mask.

In the end, there was no statistically significant difference between those who wore masks and those who did not when it came to being infected by Covid-19. 1.8 per cent of those wearing masks caught Covid, compared to 2.1 per cent of the control group. As a result, it seems that any effect masks have on preventing the spread of the disease in the community is small.

Some people, of course, did not wear their masks properly. Only 46 per cent of those wearing masks in the trial said they had completely adhered to the rules. But even if you only look at people who wore masks ‘exactly as instructed’, this did not make any difference to the results: 2 per cent of this group were also infected.

...και δοκιμασαν με μιας χρησης χειρουργικες, ουτε καν βαμβακερες επαναχρησιμοποιουμενες που τις πιανει καποιος 20 φορες τη μερα χωρις να φιλτραρουν μαλιστα καλα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Μας έχεις ζαλίσει τη πουτσα με το ξύδι εσύ και ο χαζομπαροκ
το παραδοξο ειναι, οτι ενω και οι δυό τους δηλωνουν βιοπαλαιστες, εχουν φαει τετοιο κολλημα με αυτο το κομμα λες και τους περιμενουν εργοστασια και καραβια απ' εξω, και θιγονται αμεσα τα συμφεροντα τους, αν αλλαξει κατι.. :sunglasses:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Η κυβερνηση χργσιμοποιησε αργα ολα της οπλα και τωρα το κυμα της πανδημιας σαρωνει.
Ειδικα στη μακεδονια και βορεια χωρα το συστημα υγειας καταρρει η κατάρρευσε και μετατρεπονται οτι υπαρχει σε κοβνιτ κλινικη μεχρι κυλικεία αλλα και παρκινγκ.
Οι νεκροι δυστηχως απο εδω και περα θα ειναι πολλοι και μονπ αν πεσουν τα κρουσματα θα πεσει ο αριθμος των νεκρων.
τυπε πασοκ ειμαι το παλιο το ορθοδοξο:cheesy: :sunglasses: αλλα δεν φταιει μονο η κυβερνηση φταιμε και εμεις οι ιδιοι οταν στο προποτζηδικο ο προποτζης αφηνει να παιζουν 12χρονα και να γινεται μεσα στο προποτζηδικο απο 12χρονα μεχρι 15χρονα του μουνιου το πανηγυρι πιτα + τους ενηλικες τζογαδορους φταιει και ο προποτζης οταν στα σουπερ μαρκετ γινεται του μουνιου το πανηγυρι φταινε και οι επιχειρηματιες που αφηνουν τον κοσμο ανεξελεκτα να μπαινει μεσα τι ψαχνεις να βρεις κατω απο το σπιτι μου εχει take away και εχει 10 ατομα το 1 διπλα κολλητα στο αλλο εξω απο το μαγαζι να κανουν χαβαλε και να μην φευγει κανεις ποιος φταιει οταν ενω στον νομο μου γινεται της ποπης εχουμε 3 νεκρους στο χωριο μου απο κορονιο να συζηταει πιτσαδορος που εχει ντιλιβερι αντε να φυγει το λοκ νταουν να κονομισουμε παραπανω γαμησετα και αφησετα εμεις οι ιδιοι φταιμε γιαυτο προστιμα σε ολους:sunglasses: τι εισαι εξω για χαβαλε καθεσε εξω απο μαγαζι ενα 2ωρο μαζι με ακομα 10 ατομα ο ενας διπλα στον αλλον 18 ετων και πανω κληση και πανε παιξτην στο σπιτι :cheesy: Ο Ελληνας μονο ετσι καταλαβαινει με προστιμο στο πρωτο λοκ νταουν και εγω εβγαινα εξω μακακια μου:jerking::cheesy: γιατι εβγαινα για σουλαντζα με τον φραπε στο χερι:embarrased: καθομουν και στο ψοφοκρυο τωρα που την πατησα απο κορονιο σαν γατουλα μεσα στο σπιτι:cheesy: :cheesy: :hi:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τυπε πασοκ ειμαι το παλιο το ορθοδοξο:cheesy: :sunglasses: αλλα δεν φταιει μονο η κυβερνηση φταιμε και εμεις οι ιδιοι οταν στο προποτζηδικο ο προποτζης αφηνει να παιζουν 12χρονα και να γινεται μεσα στο προποτζηδικο απο 12χρονα μεχρι 15χρονα του μουνιου το πανηγυρι πιτα + τους ενηλικες τζογαδορους φταιει και ο προποτζης οταν στα σουπερ μαρκετ γινεται του μουνιου το πανηγυρι φταινε και οι επιχειρηματιες που αφηνουν τον κοσμο ανεξελεκτα να μπαινει μεσα τι ψαχνεις να βρεις κατω απο το σπιτι μου εχει take away και εχει 10 ατομα το 1 διπλα κολλητα στο αλλο εξω απο το μαγαζι να κανουν χαβαλε και να μην φευγει κανεις ποιος φταιει οταν ενω στον νομο μου γινεται της ποπης εχουμε 3 νεκρους στο χωριο μου απο κορονιο να συζηταει πιτσαδορος που εχει ντιλιβερι αντε να φυγει το λοκ νταουν να κονομισουμε παραπανω γαμησετα και αφησετα εμεις οι ιδιοι φταιμε γιαυτο προστιμα σε ολους:sunglasses: τι εισαι εξω για χαβαλε καθεσε εξω απο μαγαζι ενα 2ωρο μαζι με ακομα 10 ατομα ο ενας διπλα στον αλλον 18 ετων και πανω κληση και πανε παιξτην στο σπιτι :cheesy: Ο Ελληνας μονο ετσι καταλαβαινει με προστιμο στο πρωτο λοκ νταουν και εγω εβγαινα εξω μακακια μου:jerking::cheesy: γιατι εβγαινα για σουλαντζα με τον φραπε στο χερι:embarrased: καθομουν και στο ψοφοκρυο τωρα που την πατησα απο κορονιο σαν γατουλα μεσα στο σπιτι:cheesy: :cheesy: :hi:
ρε τυπε αν κολλησες κορονοιο τωρα γιατι δεν βγαινεις εχεις αποκτησει αντισωματα τουλάχιστον για κανα 5μηνο.
Εμενα κολλησε κορονοιο ενας θειος 58 χρονων,ουτε ξερει απο που,λογικα απο λεωφορειο γιατι μονο μ αυτο μετακινουταν οπως επισης δεν πηγαινε ποτε σε καφενεδες και δεν ειχε κοινωνικη ζωη,οποτε η ιχνηλατηση σταματησε στα λεωφορεια.
Ειχε λαιμο βηχα και πυρετο μεχρι 38 πηρε κατευθιαν αντιβιωση και η γυναικα του λυσαξε να παει για τεστ, την τριτη μερα παει σε ενα ιδιωτικο κανει το τεστ και την επομενη εμαθε οτι ειναι θετικος,απο την 5η μερα τα συμπτωματα υποχωρουσαν και την 7η ηταν κομπλε ηθελε να βγει αλλα ηταν σε καραντινα και στη 10η μερα ο αδερφος του δεν αντεξε και πηγε να τον δει με μασκα και δεν κόλλησε τελικα.οπως περασε μια γριπη μου ειπε περασε και με τον κορονοιο δεν ειδε διαφορα,συνολικα 7 μερες κρατησε ισως να βοηθησε και η αντιβιωση που πηρε κατευθιαν,μην υποτιμάμε τις αντιβιωσεις.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
στο πρωτο λοκ νταουν και εγω εβγαινα εξω μακακια μου:jerking::cheesy: γιατι εβγαινα για σουλαντζα με τον φραπε στο χερι:embarrased: καθομουν και στο ψοφοκρυο τωρα που την πατησα απο κορονιο σαν γατουλα μεσα στο σπιτι:cheesy: :cheesy: :hi:
τι εννοας τυπε?
(γιατι εισαι και λιγο αινιγματικος στα ποστ σου)

εισαι το πρωτο απο τα 200.000+ μελη του σαιτ που τσιμπησε το κινεζικο μπαιογουεπον?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προμοτορα αν κολλησεις κορονα μην παρεις αντιβιωση και γραψε μου.
Να σημειωσω την αντιβιωση του θειου του ειπε ο παθολογος ποια θα παρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom