barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Aφήνω εδώ λίγο αυτό μήπως εμφανιστεί κανένας οπαδός του τόργκελε
Σκέφτομαι την επιχειρηματολογία και καταλήγω ότι οι "κορωνόπληκτοι" θα χρησιμοποιήσουν ΜΌΝΟ υποθετικά σενάρια ώς επιχείρημα: "αν δεν είχαμε lockdown τότε..............".
Πώς αντικρούεις ένα τέτοιο υποθετικό επιχείρημα;;;;;;![]()
Όχι τύπε "ψεκασμένε" μπορείς ελεύθερα να δεις τα στατιστικά νοσούντες-διασωληνωμένοι-νεκροί σε καμιά 100ρια χώρες του κόσμου.
Συναγωνιστή δεν ξέρω αν είναι πρέπον να δέχομαι χαρακτηρισμούς από κάποιον που βγήκε δεύτερο Δεξιό Κομματόσκυλο και πάει για Mr Malakas στα προκριματικά πολύ καλά........αλλά και πάλι αυτή η μαγεία είναι εθιστική......
Γενάρης του 2020
2 μήνες πριν τον "φονικό" το κορονοιο, γεμάτες οι ΜΕΘ λόγω γριπης
Μπεεεεεεε γιδια καθίστε μέσα σα πρόβατα να τον παίζετε όλη μερα
Που να καταλάβεις βρε ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ οτι ουσιαστικά επιβεβαιώνεις πως ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Βλακα Τελευταίε γίδι είδες κανέναν να προτείνει λοκ νταουν τότε για να αντιμετωπιστει ο φονικός ιός της γρίπης και η έλλειψη σε κρεβατια ΜΕΘ
Καραγκιόζη
Είδες εσύ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ να γίνεται λοκνταουν για τη ΓΡΙΠΗ ρε ΒΟΔΑΡΕ;
Άρα συμφωνούμε ότι σε παρόμοια κατάσταση κάνεις δε σκέφτηκε να προτείνει λοκνταουν για να αντιμετωπίστει ενας εξίσου φονικός ιός.
Άρα όλο αυτό που ζούμε γινεται για άλλους λόγους και σίγουρα όχι για να μας προστατευσουν οι ίδιοι που μας αφήνουν να στοιβαζομαστε σα ζώα μέσα στα μετρο
Ευχαριστω καλυφθηκα
Σκέφτομαι την επιχειρηματολογία και καταλήγω ότι οι θα χρησιμοποιήσουν ΜΌΝΟ υποθετικά σενάρια ώς επιχείρημα: "αν δεν είχαμε lockdown τότε..............".
Πώς αντικρούεις ένα τέτοιο υποθετικό επιχείρημα;;;;;;![]()
Όχι τύπε "ψεκασμένε" μπορείς ελεύθερα να δεις τα στατιστικά νοσούντες-διασωληνωμένοι-νεκροί σε καμιά 100ρια χώρες του κόσμου.
Συναγωνιστή δεν ξέρω αν είναι πρέπον να δέχομαι χαρακτηρισμούς από κάποιον που βγήκε δεύτερο Δεξιό Κομματόσκυλο και πάει για Mr Malakas στα προκριματικά πολύ καλά........αλλά και πάλι αυτή η μαγεία είναι εθιστική......
κάποιος εδώ μέσα πριν λίγο καιρό μας διαφώτιζε με γνώσεις πρωτάκουστες για το μέσο μέλος του μπου, κάτι έλεγε για Ad hominem και λοιπά.
ντικ μη μασάς, συνέχισε να μας προσφέρεις την απαγορευμένη γνώση
υ.γ. η λέξη "κορωνόπληκτοι" μάλλον εκ παραδρομής εμφανίστηκε στο προηγούμενο ποστ σου έτσι ;
- Ώς αντίβαρο στο χαρακτηρισμό "ψεκασμένος". Περισσότερο ήθελα να ονοματίσω τη δεύτερη από τις δύο ομάδες που υπάρχουν εδώ μέσα παρά να προσβάλω. Όχι ότι έχει και σημασία......
- Ad hominem επιχείρημα είναι όταν χαρακτηρίζεις το άτομο και όχι τη θέση που εκφράζει. Εγώ απάντησα στον χαρακτηρισμό" ψεκασμένος" και ΌΧΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ του barock. Η ενέργειά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ad hominem επιχείρημα.
- Όσο για την "απαγορευμένη γνώση" όταν θέλω θα ανεβάζω στοιχεία που θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ για τα μέλη εδώ μέσα. Όπως ακριβώς βοηθήθηκα και εγώ όταν ήμουν μικρός.
- Εσύ είσαι ελεύθερος να προσπερνάς αν και διακρίνω μια ελαφριά προτίμηση στο account dik.........ίσως κάποιο απωθημένο για μακριά λευκή Ελληνική βέργα;;;;; Δεν έχω καταλήξει ακόμα.......
Τύπε δεν ήξερες ότι είναι επιστημονικά βασισμένο μέτρο οι παρουσιαστές να μη φοράνε μάσκα αλλά οι πανελίστες να φοράνε;Tελικα ρε παιχτες μενουμε σπιτι με το Σπυρετο να χει ενα τσουρμο "νεα ταλεντα" να πινουν και να τρων γυρω γυρω ολοι απο ενα τραπεζιΉ δεν τους πιανει αυτους σαν τους παρουσιαστες ?
![]()
![]()
![]()
Πολλά μέλη αναλώνονται σε βρισίδια ισχυριζόμενοι ότι ο Κορωναιός είναι μια γρίπη. Δεν φταίνε αυτοί, αφού έγκριτοι Επιστήμονες σαν τον Ιωαννίδη, είχαν πει ακριβώς το ίδιο στην αρχή και υπάρχουν και Λοιμωξιολόγοι σαν την Γιαμαρέλλου οι οποίοι ισχυρίζονται ότι όποιος Κοινωνήσει με πίστη δεν θα κολλήσει. Μέχρι το τέλος του χρόνου απομένει μόνο 1,5 μήνας. Όταν ανακοινωθούν λοιπόν οι συνολικοί θάνατοι του έτους 2020, μπορούμε όλοι μας να τους συγκρίνουμε με τους αντίστοιχους συνολικούς του 2019, αφαιρώντας φυσικά τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, και θα δούμε. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι λόγω της Καραντίνας οι θάνατοι από Γρίπη θα είναι πολύ λιγότεροι. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν όλοι μας, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με στοιχεία
O τοργκελε ρε συ ειναι ουγγρος.
Tυπε θα χει γουστο να βλεπεις υμνητες του Παπαδοπουλου να διαμαρτυρονται για απαγορευση κυκλοφοριαςΟι 'φασίστες κι ακροδεξιοι' Αμερικανοί ξεσηκώθηκαν και κάνουν πορεία στην Ουάσινγκτον
Κι εσεις καθήστε εδώ να βλέπετε Ευαγγελάτο και Παγώνη να σας λένε ότι θα ξαναβγείτε το καλοκαίρι
Και τι θα γινει ρε μαλακοπιτουρα;Εμφυλιος;Αντε γαμησου πια αγαμητη καταθλιπτικη κουραδα....![]()
![]()
![]()
![]()
Με Παπαδοπουλο κοιμωμασταν με πορτες ανοιχτες ρε νιμου!!!![]()
Βρε καλώς το φιλαράκι μου!Οι θάνατοι από παθολογικές αιτίες ( όχι από τροχαία - εργατικά ατυχήματα- αυτοκτονίες- λοιπά ατυχήματα)
ΔΕΝ έχουν αυξηθεί το 2020 , σε σχέση με το 2019 .
Το ίδιο συμβαίνει και με τη Σουηδία .
ΔΕΝ πέθαναν περισσότεροι.
Συνήλθε ο ηλίθιος από το κάζο που έπαθε με το Περού και επανήλθε με τις ίδιες βλακείες.
Αυτός είναι ο στόχος ρε βλαμμένε, να μείνουν οι θάνατοι στα ίδια επίπεδα, για αυτό και τα μέτρα σε ΟΛΟ τον κόσμο…![]()
Επιστρέφοντας από τη (διαδικτυακή) επίσκεψή μου στην Ολλανδία, και επειδή θυμάμαι το μεγάλο ενδιαφέρον σου, έχω να σε ενημερώσω για τα εξής:
- Εκτός από τα καφε-μπαρ ΟΛΗ η αγορά είναι ανοιχτή, ακόμα και τα γυμναστήρια.
- Μάσκες μόνο ΕΝΤΟΣ των καταστημάτων αλλά χωρίς κάποιο πρόστιμο για μη χρήση της. (Παρόλα αυτά η κυβέρνηση έχει στα σκαριά να επιβάλλει μέσα στο επόμενο διάστημα πρόστιμο 95€. Ναι, 95€ με βασικό μισθό 1700€, την ώρα που ο Κούλης βάζει 300€ με βασικό μισθό 700€.)
Επομένως μπορείς να πάρεις αυτό το ποστ σου και όπως είναι να το βάλεις στον πάτο σου.
Επειδή ούτε στην Ολλανδία δεν μπόρεσαν να μάθουν κάτι καινούριο και επειδή αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και στέλνουν ασθενείς στην Γερμανία για περίθαλψη, σου έχω κλείσει ραντεβού και θα σε περιμένει ο Frank Grosveld αν είσαι διατεθειμένος να του κάνεις την τιμή και να του μεταφέρεις την γνώση σου.
Γράψε μόνο το αεροδρόμιο που θα προσγειωθείς και θα σε παραλάβουν!!
Και κάτι άλλο που είπε δεν ξέρω αν είναι σωστό το βρήκα ενδιαφέρονΤο θέμα είναι πως είτε γρίπη είτε όχι έχει γαμηθει όλος ο πλανήτης ... ο ιωαννίδης πχ προτείνει προστασία των ευπαθών αντί για lockdown μιας και σε περίπτωση που προστατευτουν σε γηροκομεία και που αλλού είναι οι ηλικιωμένοι πέφτει κατα πολύ η θνητότητα (κατα τα λεγόμενά του αν τα θυμάμαι καλά) σε αυτό νομίζω είναι σωστός άσχετα αν έχει πέσει μέσα σε ποσοστα η όχι.
Δεν απαιτείται παντα ΜΕΘ. Μπορεί να το ξεπεράσει κάποιος με απλό αναπνευστήρα σπίτι του
[/quote]Επιστρέφοντας ...
Και συ στην κωλομπούρδα σου αυτό.
αααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαααα αυτο με τους πανελιστες γαμαει....Τύπε δεν ήξερες ότι είναι επιστημονικά βασισμένο μέτρο οι παρουσιαστές να μη φοράνε μάσκα αλλά οι πανελίστες να φοράνε;Tελικα ρε παιχτες μενουμε σπιτι με το Σπυρετο να χει ενα τσουρμο "νεα ταλεντα" να πινουν και να τρων γυρω γυρω ολοι απο ενα τραπεζιΉ δεν τους πιανει αυτους σαν τους παρουσιαστες ?
![]()
![]()
![]()
.
Στην εκπομπή του Σπύρου βέβαια δε φοράει κανείς. Εκεί ίσως βασίζονται σε άλλη μελέτη..
Πάντως σίγουρα όλοι βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.
εκει τυπε,στον πουτσο του,ολα τα λιωμιδια και οι wannabe βιζιτες ο ενας πανω στον αλλον,σπασιμο πιατων,ιδιος χορος με τον ιδιο τροπο απο ζειμπεκικο μεχρι death metal,στα αρχιδια του ο Σπυρακος,το μεροκαματο να γραφειTελικα ρε παιχτες μενουμε σπιτι με το Σπυρετο να χει ενα τσουρμο "νεα ταλεντα" να πινουν και να τρων γυρω γυρω ολοι απο ενα τραπεζιΉ δεν τους πιανει αυτους σαν τους παρουσιαστες ?
![]()
![]()
![]()
Eλα τυπε μαλακιες ελεγα,τηρουν τα μετρα,τωρα μολις χορευαν πιασμενοι χερι-χερι 20-30 ατομα σε 20 τετραγωνικα.Αλλα θα βγουν μετα τα λαγωνικα του ρεπορταζ και θα κραζουν τους τυπους σε παρκα ή τιποτα μπαρμπαδες που μαζευονται και βραζουν τσιπουρα τετοιο καιρο.Μπραβο στο σκουαι που ενημρωνει τον κοσμο για το πως να φερεται αν βρε παιδι μου μαζευτουν 20-30 φιλοι για να διασκεδασουν σε καποιο σπιτι ή αυτο απαγορευεταιεκει τυπε,στον πουτσο του,ολα τα λιωμιδια και οι wannabe βιζιτες ο ενας πανω στον αλλον,σπασιμο πιατων,ιδιος χορος με τον ιδιο τροπο απο ζειμπεκικο μεχρι death metal,στα αρχιδια του ο Σπυρακος,το μεροκαματο να γραφειTελικα ρε παιχτες μενουμε σπιτι με το Σπυρετο να χει ενα τσουρμο "νεα ταλεντα" να πινουν και να τρων γυρω γυρω ολοι απο ενα τραπεζιΉ δεν τους πιανει αυτους σαν τους παρουσιαστες ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Και συ στην κωλομπούρδα σου αυτό.
Ρε κλώνε μου, πες μου κάτι σε παρακαλώ.
Εχω γράψει εγώ κάτι σχετικό σε αυτά που απαντάει ο Μπούρδας;
Έγραψα ότι η αγορά ήταν κλειστή;
Έγραψα ότι υπάρχουν πρόστιμα;
Έχει κάψει φλάντζα ο τύπος:
Να του απαντήσω, η τζάμπα κόπος;