Σκέφτομαι την επιχειρηματολογία και καταλήγω ότι οι θα χρησιμοποιήσουν ΜΌΝΟ υποθετικά σενάρια ώς επιχείρημα: "αν δεν είχαμε lockdown τότε..............".
Πώς αντικρούεις ένα τέτοιο υποθετικό επιχείρημα;;;;;;![]()
Όχι τύπε "ψεκασμένε" μπορείς ελεύθερα να δεις τα στατιστικά νοσούντες-διασωληνωμένοι-νεκροί σε καμιά 100ρια χώρες του κόσμου.
Συναγωνιστή δεν ξέρω αν είναι πρέπον να δέχομαι χαρακτηρισμούς από κάποιον που βγήκε δεύτερο Δεξιό Κομματόσκυλο και πάει για Mr Malakas στα προκριματικά πολύ καλά........αλλά και πάλι αυτή η μαγεία είναι εθιστική......
κάποιος εδώ μέσα πριν λίγο καιρό μας διαφώτιζε με γνώσεις πρωτάκουστες για το μέσο μέλος του μπου, κάτι έλεγε για Ad hominem και λοιπά.
ντικ μη μασάς, συνέχισε να μας προσφέρεις την απαγορευμένη γνώση
υ.γ. η λέξη "κορωνόπληκτοι" μάλλον εκ παραδρομής εμφανίστηκε στο προηγούμενο ποστ σου έτσι ;
- Ώς αντίβαρο στο χαρακτηρισμό "ψεκασμένος". Περισσότερο ήθελα να ονοματίσω τη δεύτερη από τις δύο ομάδες που υπάρχουν εδώ μέσα παρά να προσβάλω. Όχι ότι έχει και σημασία......
- Ad hominem επιχείρημα είναι όταν χαρακτηρίζεις το άτομο και όχι τη θέση που εκφράζει. Εγώ απάντησα στον χαρακτηρισμό" ψεκασμένος" και ΌΧΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ του barock. Η ενέργειά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ad hominem επιχείρημα.
- Όσο για την "απαγορευμένη γνώση" όταν θέλω θα ανεβάζω στοιχεία που θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ για τα μέλη εδώ μέσα. Όπως ακριβώς βοηθήθηκα και εγώ όταν ήμουν μικρός.
- Εσύ είσαι ελεύθερος να προσπερνάς αν και διακρίνω μια ελαφριά προτίμηση στο account dik.........ίσως κάποιο απωθημένο για μακριά λευκή Ελληνική βέργα;;;;; Δεν έχω καταλήξει ακόμα.......