Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Σκέφτομαι την επιχειρηματολογία και καταλήγω ότι οι θα χρησιμοποιήσουν ΜΌΝΟ υποθετικά σενάρια ώς επιχείρημα: "αν δεν είχαμε lockdown τότε..............".

Πώς αντικρούεις ένα τέτοιο υποθετικό επιχείρημα;;;;;; :think::think::think::think::think::think::think::think::think::think:

Όχι τύπε "ψεκασμένε" μπορείς ελεύθερα να δεις τα στατιστικά νοσούντες-διασωληνωμένοι-νεκροί σε καμιά 100ρια χώρες του κόσμου.

Συναγωνιστή δεν ξέρω αν είναι πρέπον να δέχομαι χαρακτηρισμούς από κάποιον που βγήκε δεύτερο Δεξιό Κομματόσκυλο και πάει για Mr Malakas στα προκριματικά πολύ καλά........αλλά και πάλι αυτή η μαγεία είναι εθιστική......

κάποιος εδώ μέσα πριν λίγο καιρό μας διαφώτιζε με γνώσεις πρωτάκουστες για το μέσο μέλος του μπου, κάτι έλεγε για Ad hominem και λοιπά.

ντικ μη μασάς, συνέχισε να μας προσφέρεις την απαγορευμένη γνώση

υ.γ. η λέξη "κορωνόπληκτοι" μάλλον εκ παραδρομής εμφανίστηκε στο προηγούμενο ποστ σου έτσι ;

- Ώς αντίβαρο στο χαρακτηρισμό "ψεκασμένος". Περισσότερο ήθελα να ονοματίσω τη δεύτερη από τις δύο ομάδες που υπάρχουν εδώ μέσα παρά να προσβάλω. Όχι ότι έχει και σημασία......

- Ad hominem επιχείρημα είναι όταν χαρακτηρίζεις το άτομο και όχι τη θέση που εκφράζει. Εγώ απάντησα στον χαρακτηρισμό" ψεκασμένος" και ΌΧΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ του barock. Η ενέργειά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ad hominem επιχείρημα.

- Όσο για την "απαγορευμένη γνώση" όταν θέλω θα ανεβάζω στοιχεία που θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ για τα μέλη εδώ μέσα. Όπως ακριβώς βοηθήθηκα και εγώ όταν ήμουν μικρός.

- Εσύ είσαι ελεύθερος να προσπερνάς αν και διακρίνω μια ελαφριά προτίμηση στο account dik.........ίσως κάποιο απωθημένο για μακριά λευκή Ελληνική βέργα;;;;; Δεν έχω καταλήξει ακόμα.......

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.809
Πόντοι
6.515
Στο Λονδίνο σήμερα μεγάλη διαδήλωση κατά της μασκας

Θα αναφερθουν τα σωρο-καναλα?

Ο Ιωαννίδης έδωσε παλι πονο σε κανάλι της Κρήτης :confused:

Ο κόσμος στα καγκελα. Ο βενζινας σήμερα 5 λεπτά με είχε να, μου εξηγει για, την παγκοσμια συνωμοσία :confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ο κόσμος στα καγκελα. Ο βενζινας σήμερα 5 λεπτά με είχε να, μου εξηγει για, την παγκοσμια συνωμοσία :confused:
αν δεν υπαρχει οργανωμενη αντιδραση θα μπολιαστουν και θα σκασουν,μετα τον Τραμπ δε φαινεται φως

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Χαχαχαχαχαχαχαχα....διαπλανητικο το τελευταιο με τον μπουρδελιαρη αμβροσιο...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.928
Πόντοι
6.256
336 διασωληνωμενοι χθες....366 σημερα.Καλα παει και αυτο....:confused::confused::confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Ο βενζινας λεει ο αλλος του εξηγουσε επι 5λεπτα την παγκοσμια συνωμοσια......παει ΓΑΜΗΘΗΚΕ τελειως ο κοσμος....και οι ταριφες ρε μαλακα μου τι θα κανουν τωρα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
Πολλά μέλη αναλώνονται σε βρισίδια ισχυριζόμενοι ότι ο Κορωναιός είναι μια γρίπη. Δεν φταίνε αυτοί, αφού έγκριτοι Επιστήμονες σαν τον Ιωαννίδη, είχαν πει ακριβώς το ίδιο στην αρχή και υπάρχουν και Λοιμωξιολόγοι σαν την Γιαμαρέλλου οι οποίοι ισχυρίζονται ότι όποιος Κοινωνήσει με πίστη δεν θα κολλήσει. Μέχρι το τέλος του χρόνου απομένει μόνο 1,5 μήνας. Όταν ανακοινωθούν λοιπόν οι συνολικοί θάνατοι του έτους 2020, μπορούμε όλοι μας να τους συγκρίνουμε με τους αντίστοιχους συνολικούς του 2019, αφαιρώντας φυσικά τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, και θα δούμε. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι λόγω της Καραντίνας οι θάνατοι από Γρίπη θα είναι πολύ λιγότεροι. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν όλοι μας, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με στοιχεία

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.928
Πόντοι
6.256
Πολλά μέλη αναλώνονται σε βρισίδια ισχυριζόμενοι ότι ο Κορωναιός είναι μια γρίπη. Δεν φταίνε αυτοί, αφού έγκριτοι Επιστήμονες σαν τον Ιωαννίδη, είχαν πει ακριβώς το ίδιο στην αρχή και υπάρχουν και Λοιμωξιολόγοι σαν την Γιαμαρέλλου οι οποίοι ισχυρίζονται ότι όποιος Κοινωνήσει με πίστη δεν θα κολλήσει. Μέχρι το τέλος του χρόνου απομένει μόνο 1,5 μήνας. Όταν ανακοινωθούν λοιπόν οι συνολικοί θάνατοι του έτους 2020, μπορούμε όλοι μας να τους συγκρίνουμε με τους αντίστοιχους συνολικούς του 2019, αφαιρώντας φυσικά τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, και θα δούμε. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι λόγω της Καραντίνας οι θάνατοι από Γρίπη θα είναι πολύ λιγότεροι. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν όλοι μας, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με στοιχεία

Οταν σε 10 μερες δεν θα υπαρχουν ΜΕΘ covid να βαλουν ανθρωπους και θα αρχισει η διαλογη τοτε να δεις που θα βαλουν τις γνωμες τους ο Ιωαννιδης και η Γιαμαρελου...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Το θέμα είναι πως είτε γρίπη είτε όχι έχει γαμηθει όλος ο πλανήτης ... ο ιωαννίδης πχ προτείνει προστασία των ευπαθών αντί για lockdown μιας και σε περίπτωση που προστατευτουν σε γηροκομεία και που αλλού είναι οι ηλικιωμένοι πέφτει κατα πολύ η θνητότητα (κατα τα λεγόμενά του αν τα θυμάμαι καλά) σε αυτό νομίζω είναι σωστός άσχετα αν έχει πέσει μέσα σε ποσοστα η όχι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι 'φασίστες κι ακροδεξιοι' Αμερικανοί ξεσηκώθηκαν και κάνουν πορεία στην Ουάσινγκτον

Κι εσεις καθήστε εδώ να βλέπετε Ευαγγελάτο και Παγώνη να σας λένε ότι θα ξαναβγείτε το καλοκαίρι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.928
Πόντοι
6.256
Οι 'φασίστες κι ακροδεξιοι' Αμερικανοί ξεσηκώθηκαν και κάνουν πορεία στην Ουάσινγκτον

Κι εσεις καθήστε εδώ να βλέπετε Ευαγγελάτο και Παγώνη να σας λένε ότι θα ξαναβγείτε το καλοκαίρι

Και τι θα γινει ρε μαλακοπιτουρα;Εμφυλιος;Αντε γαμησου πια αγαμητη καταθλιπτικη κουραδα....:P

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε αντε στείλε κανα sms για κατούρημα και μη μιλάς μαλάκα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.928
Πόντοι
6.256

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056

Και τι θα γινει ρε μαλακοπιτουρα;Εμφυλιος;Αντε γαμησου πια αγαμητη καταθλιπτικη κουραδα....:P
Tυπε θα χει γουστο να βλεπεις υμνητες του Παπαδοπουλου να διαμαρτυρονται για απαγορευση κυκλοφοριας :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.928
Πόντοι
6.256

Tυπε θα χει γουστο να βλεπεις υμνητες του Παπαδοπουλου να διαμαρτυρονται για απαγορευση κυκλοφοριας :confused: :confused: :confused:

Με Παπαδοπουλο κοιμωμασταν με πορτες ανοιχτες ρε νιμου!!!:confused::confused::confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
O τοργκελε ρε συ ειναι ουγγρος.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056

Με Παπαδοπουλο κοιμωμασταν με πορτες ανοιχτες ρε νιμου!!!:confused::confused::confused:
Δεν ειχαν λεφτα για κλειδαριες?Που να το ξερω,εγω διαβαζα τοτε,αλλα δεν προκοψα σαν αλλους που φτασαν μεχρι αρχιεπισκοποι :confused: :confused: :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Οι θάνατοι από παθολογικές αιτίες ( όχι από τροχαία - εργατικά ατυχήματα- αυτοκτονίες- λοιπά ατυχήματα)
ΔΕΝ έχουν αυξηθεί το 2020 , σε σχέση με το 2019 .

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Σουηδία .

ΔΕΝ πέθαναν περισσότεροι.

Συνήλθε ο ηλίθιος από το κάζο που έπαθε με το Περού και επανήλθε με τις ίδιες βλακείες.

Αυτός είναι ο στόχος ρε βλαμμένε, να μείνουν οι θάνατοι στα ίδια επίπεδα, για αυτό και τα μέτρα σε ΟΛΟ τον κόσμο… :uglystupid:
Βρε καλώς το φιλαράκι μου!
Επιστρέφοντας από τη (διαδικτυακή) επίσκεψή μου στην Ολλανδία, και επειδή θυμάμαι το μεγάλο ενδιαφέρον σου, έχω να σε ενημερώσω για τα εξής:
- Εκτός από τα καφε-μπαρ ΟΛΗ η αγορά είναι ανοιχτή, ακόμα και τα γυμναστήρια.
- Μάσκες μόνο ΕΝΤΟΣ των καταστημάτων αλλά χωρίς κάποιο πρόστιμο για μη χρήση της. (Παρόλα αυτά η κυβέρνηση έχει στα σκαριά να επιβάλλει μέσα στο επόμενο διάστημα πρόστιμο 95€. Ναι, 95€ με βασικό μισθό 1700€, την ώρα που ο Κούλης βάζει 300€ με βασικό μισθό 700€.)

Επομένως μπορείς να πάρεις αυτό το ποστ σου και όπως είναι να το βάλεις στον πάτο σου.:birdman:

Επειδή ούτε στην Ολλανδία δεν μπόρεσαν να μάθουν κάτι καινούριο και επειδή αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και στέλνουν ασθενείς στην Γερμανία για περίθαλψη, σου έχω κλείσει ραντεβού και θα σε περιμένει ο Frank Grosveld αν είσαι διατεθειμένος να του κάνεις την τιμή και να του μεταφέρεις την γνώση σου.
Γράψε μόνο το αεροδρόμιο που θα προσγειωθείς και θα σε παραλάβουν!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τυποι,ολοι εδω ;

Παρον :confused:

Τουλαχιστον οι μπουρδελιαρηδες δεν την ακουμε καν κοντα χρονο τωρα

Stories