Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056
Tελικα ρε παιχτες μενουμε σπιτι με το Σπυρετο να χει ενα τσουρμο "νεα ταλεντα" να πινουν και να τρων γυρω γυρω ολοι απο ενα τραπεζι :think: Ή δεν τους πιανει αυτους σαν τους παρουσιαστες ? :confused: :confused: :confused:
Τύπε δεν ήξερες ότι είναι επιστημονικά βασισμένο μέτρο οι παρουσιαστές να μη φοράνε μάσκα αλλά οι πανελίστες να φοράνε;:confused: .
Στην εκπομπή του Σπύρου βέβαια δε φοράει κανείς. Εκεί ίσως βασίζονται σε άλλη μελέτη.:confused: .
Πάντως σίγουρα όλοι βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.
Tυπε γιατι δεν επεμβαινουν οι οργανωσεις που πολεμουν τον ρατσισμο και μαχονταοι για τα ανθρωπινα δικαιωματα για την καταφωρη αδικια?Επειδη ο αλλος ειναι το πρωτο βιολι στο γυαλι δεν φοραει για να βλεπουμε το μακιγιαζ του καλυτερα και τα δευετερο-τριτα οργανα πρεπει να φορανε ? :confused: :confused: :confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Σημερα Γερμανια,ο κακος χαμος απο κοσμο.Στο κρατιδιο με τους περισσοτερους θανατους.Κοσμος της ποπης.

Βλεπω fb ενος φιλου στην Ιταλια-Ανκονα,επισης χαμος απο κοσμο,το τραβηξε βιδεο.
τελικα οντως μονο εμεις εχουμε φαει τετοιο κλεισιμο με το πουστη το Κουλη?sms και 9 η ωρα κλεισιμο παιζει πουθενα αλλου?Αγγλια με φιλο απο Λονδινο που μιλαγα πάντως δεν εχουν τοσο περιορισμο ακομα,Γαλλια πρεπι να εχουν ενα χαρτι μαζι τους

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056
συναντηση οτι θα κανουμε χριστουγεννα στης εκκλησιες το μεσημερι....

πετσας το απογευμα :confused::confused::confused: γαμαει το επιτελικο κρατος ουτε μισο ψεμα δεν λενε....η στρατηγικη του οτι ναναι,του βοηθα παναγια και του βλεποντας και κανοντας κορυφωνετε
Δεν μου λες ρεμπεσκε ειναι τωρινη η φωτο ή σαμποταρεις τις κεφαλες του τοπου και με φωτοσοπ αφαιρεσες τις μασκες και τους εκανες να εμφανιζονται καθισμενοι πλαι πλαι ? :confused: :confused: :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.196
Πόντοι
5.506
μονο εμεις δεν φταιμε ρε μαλακα ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!

ο χαρδαλιαςκαι τα καναλια στην τραγωδια την καλοκαιρινη στην ευβοια τα ειχε βαλει με τους μετεωρολογους

Συνημμένα

• 125250907_3660806210607173_7942661380551062660_o.jpg
    125250907_3660806210607173_7942661380551062660_o.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 12

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.196
Πόντοι
5.506
:headbang: ρε παιδια καντε κατι με το σαι....ενταξει ελεος πια

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.465
Πόντοι
6.056
:headbang: ρε παιδια καντε κατι με το σαι....ενταξει ελεος πια
Πλακα εχει,ποσταρεις εσυ και το εμφανιζει 2 σελιδες πριν.Μπακ του δε φιουτσουρ.Εκτος αν τρολαρουν οι διαχειριστες και βγαλουν ανακοινωση"Δεν φταιμε εμεις" :P :confused: :confused: :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κατεβαινω ποδαρατος πλατεια να χτυπησω σουβλακι

ουτε χαρτια μαζι μου ουτε τιποτα

ποσοι μπατσοι χρειαζονται για να μ κλασουνε τις αρχιδαρες ??

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.693
Πόντοι
606
Σκέφτομαι την επιχειρηματολογία και καταλήγω ότι οι θα χρησιμοποιήσουν ΜΌΝΟ υποθετικά σενάρια ώς επιχείρημα: "αν δεν είχαμε lockdown τότε..............".

Πώς αντικρούεις ένα τέτοιο υποθετικό επιχείρημα;;;;;; :think::think::think::think::think::think::think::think::think::think:

Όχι τύπε "ψεκασμένε" μπορείς ελεύθερα να δεις τα στατιστικά νοσούντες-διασωληνωμένοι-νεκροί σε καμιά 100ρια χώρες του κόσμου.

Συναγωνιστή δεν ξέρω αν είναι πρέπον να δέχομαι χαρακτηρισμούς από κάποιον που βγήκε δεύτερο Δεξιό Κομματόσκυλο και πάει για Mr Malakas στα προκριματικά πολύ καλά........αλλά και πάλι αυτή η μαγεία είναι εθιστική......

κάποιος εδώ μέσα πριν λίγο καιρό μας διαφώτιζε με γνώσεις πρωτάκουστες για το μέσο μέλος του μπου, κάτι έλεγε για Ad hominem και λοιπά.

ντικ μη μασάς, συνέχισε να μας προσφέρεις την απαγορευμένη γνώση

υ.γ. η λέξη "κορωνόπληκτοι" μάλλον εκ παραδρομής εμφανίστηκε στο προηγούμενο ποστ σου έτσι ;

- Ώς αντίβαρο στο χαρακτηρισμό "ψεκασμένος". Περισσότερο ήθελα να ονοματίσω τη δεύτερη από τις δύο ομάδες που υπάρχουν εδώ μέσα παρά να προσβάλω. Όχι ότι έχει και σημασία......

- Ad hominem επιχείρημα είναι όταν χαρακτηρίζεις το άτομο και όχι τη θέση που εκφράζει. Εγώ απάντησα στον χαρακτηρισμό" ψεκασμένος" και ΌΧΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ του barock. Η ενέργειά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ad hominem επιχείρημα.

- Όσο για την "απαγορευμένη γνώση" όταν θέλω θα ανεβάζω στοιχεία που θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ για τα μέλη εδώ μέσα. Όπως ακριβώς βοηθήθηκα και εγώ όταν ήμουν μικρός.

- Εσύ είσαι ελεύθερος να προσπερνάς αν και διακρίνω μια ελαφριά προτίμηση στο account dik.........ίσως κάποιο απωθημένο για μακριά λευκή Ελληνική βέργα;;;;; Δεν έχω καταλήξει ακόμα.......

Και απάντησες με ένα ΨΕΜΑ, περί πρωτοπορείας σε διαγωνισμό δεξιού κομματόσκυλου, δεν υπάρχει τέτοιος διαγωνισμός, πέθανε, αλλά και με δεύτερο ψέμα περί διαγωνισμού Mr Malakas όπου επίσης δεν υπάρχει πρωτοπορεία, δεν υπάρχουν προκριματικά και κυρίως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ένα φιάσκο ενός μουρλού που παίζει τέτρις την ψηφοφορία με φανταστικούς ψηφοφόρους.

Και όλο αυτό όχι για την ουσία της απάντησης μου αλλά γιατί θίχτηκες οτι σου αντιπαρέθεσα τον χαρακτηρισμό "κορωνόπληκτοι" με τον χαρακτηρισμό "ψεκασμένοι".

Τώρα googlαρε την έννοια Ad Hominem και κάτσε να διαβάσεις λίγο.
Υπήρχε και το κατέβασαν γιατί προφανώς δεν σου έκανε και κλαφτηκες. Και μίστερ μαλακάς υπάρχει και αν συνεχίσεις να πρωτοπορεί στη μαλάκια, πας ντουγρου για τη πρωτιά. Στείλε μήνυμα να πας για χεσιμο τώρα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ενταξ ,το διαβασα κ αυτο!

Οτι ο αντιστοιχος Ολλανδος Τσιορδας ειναι για το πουτσο :confused:

Μηπως πρεπει να γινει η Ολλανδια Ελληνικη αποικια τυπε,τωρα π εχουμε το Know How ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Και συ στην κωλομπούρδα σου αυτό.

Ρε κλώνε μου, πες μου κάτι σε παρακαλώ.
Εχω γράψει εγώ κάτι σχετικό σε αυτά που απαντάει ο Μπούρδας;
Έγραψα ότι η αγορά ήταν κλειστή;
Έγραψα ότι υπάρχουν πρόστιμα;
Έχει κάψει φλάντζα ο τύπος:
Να του απαντήσω, η τζάμπα κόπος;
Εγώ είπα πουθενά ότι η Ολλανδία δεν έχει πάρα πολλά κρούσματα;
Είπα πουθενά ότι δεν στέλνουν ασθενείς στη Γερμανία για ΜΕΘ;
Εσύ πετάχτηκες όταν σχολίαζα αρνητικά τα μέτρα Τσιόδρα-Χαρδαλιά και μου είπες να μου κλείσεις ραντεβού με τον Ολλανδό Τσιόδρα για να μου πει ότι δεν έχω δίκιο. Και απλά σου παρέθεσα τα μέτρα που εφαρμόζουν εκεί.

Αν δεν καταλαβαίνεις άρα οτι τα μέτρα του Ολλανδού Τσιόρδα είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ είσαι υποψήφια αμοιβάδα για επιστημονική μελέτη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Για να σου το κάνω πιο λιανά, όσα μέτρα κι αν πάρει ο Κούλης δε θα δούμε προκοπή γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Και γιατί είναι ανίκανος; Έχουμε και λέμε:
- Με υποχρέωνε να βάζω μάσκα όταν περπατούσα μόνος στο δρόμο, αλλά την έβγαζα όταν καθόμουν στο τραπέζι της καφετέριας/εστιατορίου με άλλους. Δηλαδή ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
- Υποχρέωνε τα μαγαζιά να έχουν όριο ατόμων αλλά από έξω δημιουργούνταν ουρές δεκάδων μέτρων. Δηλαδή ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
- Μου ρίχνει πρόστιμο αν περπατάω έξω μόνος χωρίς να έχω στείλει μήνυμα, ενώ δεν έχει πρόβλημα αν έχω στείλει μήνυμα και στοιβάζομαι με άλλους 50 σε μια ουρά σουπερ μάρκετ ή αλλού. Δηλαδή ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Θέλεις κι άλλα;

Εντάξει, είσαι ΑΜΟΙΒΑΔΑ, ΤΕΛΟΣ.

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΗΛΙΘΙΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Τόσο βόδια ελπίζω να μην είναι όλοι οι άλλοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Σκέφτομαι την επιχειρηματολογία και καταλήγω ότι οι θα χρησιμοποιήσουν ΜΌΝΟ υποθετικά σενάρια ώς επιχείρημα: "αν δεν είχαμε lockdown τότε..............".

Πώς αντικρούεις ένα τέτοιο υποθετικό επιχείρημα;;;;;; :think::think::think::think::think::think::think::think::think::think:

Όχι τύπε "ψεκασμένε" μπορείς ελεύθερα να δεις τα στατιστικά νοσούντες-διασωληνωμένοι-νεκροί σε καμιά 100ρια χώρες του κόσμου.

Συναγωνιστή δεν ξέρω αν είναι πρέπον να δέχομαι χαρακτηρισμούς από κάποιον που βγήκε δεύτερο Δεξιό Κομματόσκυλο και πάει για Mr Malakas στα προκριματικά πολύ καλά........αλλά και πάλι αυτή η μαγεία είναι εθιστική......

κάποιος εδώ μέσα πριν λίγο καιρό μας διαφώτιζε με γνώσεις πρωτάκουστες για το μέσο μέλος του μπου, κάτι έλεγε για Ad hominem και λοιπά.

ντικ μη μασάς, συνέχισε να μας προσφέρεις την απαγορευμένη γνώση

υ.γ. η λέξη "κορωνόπληκτοι" μάλλον εκ παραδρομής εμφανίστηκε στο προηγούμενο ποστ σου έτσι ;

- Ώς αντίβαρο στο χαρακτηρισμό "ψεκασμένος". Περισσότερο ήθελα να ονοματίσω τη δεύτερη από τις δύο ομάδες που υπάρχουν εδώ μέσα παρά να προσβάλω. Όχι ότι έχει και σημασία......

- Ad hominem επιχείρημα είναι όταν χαρακτηρίζεις το άτομο και όχι τη θέση που εκφράζει. Εγώ απάντησα στον χαρακτηρισμό" ψεκασμένος" και ΌΧΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ του barock. Η ενέργειά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ad hominem επιχείρημα.

- Όσο για την "απαγορευμένη γνώση" όταν θέλω θα ανεβάζω στοιχεία που θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ για τα μέλη εδώ μέσα. Όπως ακριβώς βοηθήθηκα και εγώ όταν ήμουν μικρός.

- Εσύ είσαι ελεύθερος να προσπερνάς αν και διακρίνω μια ελαφριά προτίμηση στο account dik.........ίσως κάποιο απωθημένο για μακριά λευκή Ελληνική βέργα;;;;; Δεν έχω καταλήξει ακόμα.......

Και απάντησες με ένα ΨΕΜΑ, περί πρωτοπορείας σε διαγωνισμό δεξιού κομματόσκυλου, δεν υπάρχει τέτοιος διαγωνισμός, πέθανε, αλλά και με δεύτερο ψέμα περί διαγωνισμού Mr Malakas όπου επίσης δεν υπάρχει πρωτοπορεία, δεν υπάρχουν προκριματικά και κυρίως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ένα φιάσκο ενός μουρλού που παίζει τέτρις την ψηφοφορία με φανταστικούς ψηφοφόρους.

Και όλο αυτό όχι για την ουσία της απάντησης μου αλλά γιατί θίχτηκες οτι σου αντιπαρέθεσα τον χαρακτηρισμό "κορωνόπληκτοι" με τον χαρακτηρισμό "ψεκασμένοι".

Τώρα googlαρε την έννοια Ad Hominem και κάτσε να διαβάσεις λίγο.
Υπήρχε και το κατέβασαν γιατί προφανώς δεν σου έκανε και κλαφτηκες. Και μίστερ μαλακάς υπάρχει και αν συνεχίσεις να πρωτοπορεί στη μαλάκια, πας ντουγρου για τη πρωτιά. Στείλε μήνυμα να πας για χεσιμο τώρα.

Με έχεις για κολλητό-τσάτσο του μαγαζάτορα;;

Παρακολουθείς το νήμα του μαλάκα του μουνοβαγόνη;;

Εσύ δε στέλνεις μηνυματάκι;; Κουλινοιός κετς φάση είσαι;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Σημερα Γερμανια,ο κακος χαμος απο κοσμο.Στο κρατιδιο με τους περισσοτερους θανατους.Κοσμος της ποπης.

Βλεπω fb ενος φιλου στην Ιταλια-Ανκονα,επισης χαμος απο κοσμο,το τραβηξε βιδεο.
τελικα οντως μονο εμεις εχουμε φαει τετοιο κλεισιμο με το πουστη το Κουλη?sms και 9 η ωρα κλεισιμο παιζει πουθενα αλλου?Αγγλια με φιλο απο Λονδινο που μιλαγα πάντως δεν εχουν τοσο περιορισμο ακομα,Γαλλια πρεπι να εχουν ενα χαρτι μαζι τους
Αυτό με το χαρτί που λες ισχύει για το βράδυ που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, την ημέρα δε χρειάζεται να έχεις κανένα αποδεικτικό.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.693
Πόντοι
606
Σταδιαλα..το σαη είναι όπως οτιδήποτε άλλο τριγύρω μου τον τελευταίο καιρό. Κάνει ότι μπορεί για να μου σπάει τα νεύρα. Γράφεις ποστ σήμερα και βγαίνει εχθές. Γαμω τα γαμησια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.253
Πόντοι
6.256
Δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση, χαρακτηρίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου την αναστολή λειτουργίας των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών.

Πηγή:
ολοι πια συμφωνουν με τον κουλη? κανενας δε διαφωνει σε κατι? ολα σωστα?
αλαθητος?
μου θυμιζει λιγο ερντογαν, κι αυτος ολα σωστα τα κανει, δε διαφωνει κανεις και στην τουρκια οπως εδω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Αυτό με το χαρτί που λες ισχύει για το βράδυ που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, την ημέρα δε χρειάζεται να έχεις κανένα αποδεικτικό.
τι να πω ρε πουστη με το μαλακα το γκαντεμη τα πιο σκληρα μετρα μας εχει βαλει ο πουστης
εδω κοιτα χαλια

www.zougla.gr/greece/article/karditsa-viei-silipsi-nearis-stin-platia-lapa-se-elegxo-gia-ti-xrisi-maskas] Καρδίτσα: Βίαιη σύλληψη νεαρής στην πλατεία Λάππα σε έλεγχο για τη χρήση μάσκας[/url]

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Καλα κανουν!

Εχουμε η δεν εχουμε νομους;;;

Αντε με τους επαναστατες του κωλου...:angry:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
τι να πω ρε πουστη με το μαλακα το γκαντεμη τα πιο σκληρα μετρα μας εχει βαλει ο πουστης
εδω κοιτα χαλια

www.zougla.gr/greece/article/karditsa-viei-silipsi-nearis-stin-platia-lapa-se-elegxo-gia-ti-xrisi-maskas] Καρδίτσα: Βίαιη σύλληψη νεαρής στην πλατεία Λάππα σε έλεγχο για τη χρήση μάσκας[/url]

Η Καρδίτσα είχε πει, λόγω της κακοκαιρίας που την έπληξε θα εξαιρούνταν των μέτρων.

Όλοι είδαμε ότι όντως η κυβέρνηση κάνει ότι αναγγέλει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom