Για να συγκρινουμε με εξωτερικο. Εγω τυποι μενω Λουξεμβουργο.
Η κυβερνηση πηρε καποιους μεγαλους χωρους και τους εκανε προσωρινα νοσοκομεια μονο για κοβιντ. Μιλαμε για εκθεσιακους χρους που ουτως η αλλως δε θα χρησιμοποιουνται αυτη τη περιοδο.
Ουτε για αστειο δε γινανε συναυλιες η εβλεπες τους πολιτικους να ειναι εξω και χωρις μασκα (για σενα μιλαω μπακογιαννη)
Τα τεστ γινονται σε ειδικα ντραιβ ιν, πας με το αμαξι ανοιγεις παραθυρο και σου κανουν το τεστ.
Δε δωθηκε δεκαρα στα καναλια, τα οποια μιλανε συνεχως για προληψη κλπ.
Για τα σχολεια υπαρχει ηδη ονλαιν συστημα για τηλε-εκπαιδευση
Πολλα πραγματα με το δημοσιο γινονται πλεον ονλαιν. Για παραδειγμα χρειαζομουν καποια χαρτια για να αλλαξω διπλωμα. Εστειλα ενα ημεηλ, τα χαρτια μου ηρθαν ταχυδρομικα σπιτι μου σε δυο μερες (εμεινα μαλακας).
Για οτι πρεπει να πας ο ιδιος υπογραφεις ηλεκτρονικη δηλωση οτι θα πας στο ραντεβου που σου κλεινουν
Αυξησανε τον αριθμο τον ταχυδρομικων κιβωτιων. Εδω δεν εχουμε γραμματοσημα ,δουλευει αλλιως το ταχυδρομειο. Δε χρειαζεται να πας.
Υποχρεωτικες πληρωμες με πιστωτικη
Σε συνεργασια με τους εργοδοτες κανουν το κοσμο να δουλεψει απο το σπιτι. καποιοι εργοδοτες δεν συμφωνουν, αλλα δεχονται κριτικη
Διακανονισμοι για τα νοικια στα μαγαζια
Για τις εταιριες που αντιμετωπιζουν οικονομικο προβλημα, δε διωχνουν το κοσμο αλλα τους βαζουν να δουλεψουν μισο ωραριο με το κρατος να πληρωνει το μισο μισθο
Μπορεις να κανεις δωρεαν το τεστ στο αεροδρομιο οταν φτασεις
Ηεκτρονικο σουπερμαρκετ σε συνεργασια με τα κανονικα σουπερμαρκετ οπου μονο παππουδες η αρρωστοι μπορουν να αγορασουν. Τα πραγματα τους ερχονται στο σπιτι.
Αυτα δεν υπηρχαν πριν και μη μου πει κανενας οτι κοστιζουν μια περιουσια.Τι να λεμε τωρα. Η ανυπαρξια του Τσιπρα καθως και το σπρωξιμο απο τα καναλια εχουν αναδειξει τον πολιτικο κρατουμενο της χουντας σε κλειδοκρατορα. Αν εχεις περασει ολη σου τη ζωη στην Ελλαδα λογικο να σου φαινονται απιστευτοι κατι μετριοι σαν το Γεωργιαδη και τον Κουλη.