Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Το πιο σωστο το ειπε ο Μοσιαλος.
Με ψεκασμενους και τρολ δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος.
Ούτε καν η ευγένεια.

Και ο Χρυσοχοιδης μια χαρα τα ειπε.
Κανενας σεβασμος και καμια κατανοηση σε οσους σκαβουν ταφους.

Και εδω που τα λεμε, πολλη ευγενεια δειξαμε.

Εξυπακουεται βεβαια οτι χρεωνω στον Κουλη οτι αργησε πολυ και τα μετρα ειναι ημιμετρα.
Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.

Εδω ειπε οτι θα αρχισουν τα μετρα απο Τριτη, και φρακαραν οι εθνικες οδοί απο ανοητους (που δεν μπορούν χωρις "ψυχαγωγια"-μη-χεσω) που εφυγαν για διημερο προκειμενου να κολλησουν ολη την επαρχια.
Κάτσε ρε τύπε!
Ήσουν κάθετος έως πολύ πρόσφατα: "δεύτερο λοκ ντάουν δεν γίνεται"
(μη με ρωτήσεις πάλι πότε το είπες!)
Τύπε τι περιμένεις από άνθρωπο που θαυμάζει και υποστηρίζει τον εθνικό μας κωλοτούμπα Άδωνι Γεωργιάδη;
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Το λαθος μου τύπε ηταν οτι πιστεψα οτι μπορει ο κοσμος να συμμορφωθει στα μετρα που ειχαν ληφθει

Προφανως δεν μπορει

Αρα η μονη λυση ειναι το λοκνταουν τωρα.

Γνώμη δεν αλλαζουν μονο οι σοφοί και οι ηλιθιοι (Κομφούκιος).
Κι εγω δεν ειμαι ούτε σοφός, ούτε ηλιθιος.
Τότε τύπε μου να μάθεις εσύ και οι λοιποί κωλοτούμπες να μη χρησιμοποιείτε λέξεις όπως "κατηγορηματικά", "ξεκάθαρα", "σαφές", κλπ. Αντιθέτως, να μάθετε να χρησιμοποιείτε εκφράσεις όπως "τη δεδομένη στιγμή...", "αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι...", "ίσως αργότερα αλλάξω γνώμη αλλά τώρα...". Αλλιώς θα γίνεστε ρόμπες και θα αποκαλείστε δικαίως κωλοτούμπες.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• ζεος.jpg
    ζεος.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 26

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Για να συγκρινουμε με εξωτερικο. Εγω τυποι μενω Λουξεμβουργο.

Η κυβερνηση πηρε καποιους μεγαλους χωρους και τους εκανε προσωρινα νοσοκομεια μονο για κοβιντ. Μιλαμε για εκθεσιακους χρους που ουτως η αλλως δε θα χρησιμοποιουνται αυτη τη περιοδο.

Ουτε για αστειο δε γινανε συναυλιες η εβλεπες τους πολιτικους να ειναι εξω και χωρις μασκα (για σενα μιλαω μπακογιαννη)

Τα τεστ γινονται σε ειδικα ντραιβ ιν, πας με το αμαξι ανοιγεις παραθυρο και σου κανουν το τεστ.

Δε δωθηκε δεκαρα στα καναλια, τα οποια μιλανε συνεχως για προληψη κλπ.

Για τα σχολεια υπαρχει ηδη ονλαιν συστημα για τηλε-εκπαιδευση

Πολλα πραγματα με το δημοσιο γινονται πλεον ονλαιν. Για παραδειγμα χρειαζομουν καποια χαρτια για να αλλαξω διπλωμα. Εστειλα ενα ημεηλ, τα χαρτια μου ηρθαν ταχυδρομικα σπιτι μου σε δυο μερες (εμεινα μαλακας).

Για οτι πρεπει να πας ο ιδιος υπογραφεις ηλεκτρονικη δηλωση οτι θα πας στο ραντεβου που σου κλεινουν

Αυξησανε τον αριθμο τον ταχυδρομικων κιβωτιων. Εδω δεν εχουμε γραμματοσημα ,δουλευει αλλιως το ταχυδρομειο. Δε χρειαζεται να πας.

Υποχρεωτικες πληρωμες με πιστωτικη

Σε συνεργασια με τους εργοδοτες κανουν το κοσμο να δουλεψει απο το σπιτι. καποιοι εργοδοτες δεν συμφωνουν, αλλα δεχονται κριτικη

Διακανονισμοι για τα νοικια στα μαγαζια

Για τις εταιριες που αντιμετωπιζουν οικονομικο προβλημα, δε διωχνουν το κοσμο αλλα τους βαζουν να δουλεψουν μισο ωραριο με το κρατος να πληρωνει το μισο μισθο

Μπορεις να κανεις δωρεαν το τεστ στο αεροδρομιο οταν φτασεις

Ηεκτρονικο σουπερμαρκετ σε συνεργασια με τα κανονικα σουπερμαρκετ οπου μονο παππουδες η αρρωστοι μπορουν να αγορασουν. Τα πραγματα τους ερχονται στο σπιτι.

Αυτα δεν υπηρχαν πριν και μη μου πει κανενας οτι κοστιζουν μια περιουσια.Τι να λεμε τωρα. Η ανυπαρξια του Τσιπρα καθως και το σπρωξιμο απο τα καναλια εχουν αναδειξει τον πολιτικο κρατουμενο της χουντας σε κλειδοκρατορα. Αν εχεις περασει ολη σου τη ζωη στην Ελλαδα λογικο να σου φαινονται απιστευτοι κατι μετριοι σαν το Γεωργιαδη και τον Κουλη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το πιο σωστο το ειπε ο Μοσιαλος.
Με ψεκασμενους και τρολ δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος.
Ούτε καν η ευγένεια.

Και ο Χρυσοχοιδης μια χαρα τα ειπε.
Κανενας σεβασμος και καμια κατανοηση σε οσους σκαβουν ταφους.

Και εδω που τα λεμε, πολλη ευγενεια δειξαμε.

Εξυπακουεται βεβαια οτι χρεωνω στον Κουλη οτι αργησε πολυ και τα μετρα ειναι ημιμετρα.
Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.

Εδω ειπε οτι θα αρχισουν τα μετρα απο Τριτη, και φρακαραν οι εθνικες οδοί απο ανοητους (που δεν μπορούν χωρις "ψυχαγωγια"-μη-χεσω) που εφυγαν για διημερο προκειμενου να κολλησουν ολη την επαρχια.
Κάτσε ρε τύπε!
Ήσουν κάθετος έως πολύ πρόσφατα: "δεύτερο λοκ ντάουν δεν γίνεται"
(μη με ρωτήσεις πάλι πότε το είπες!)
Τύπε τι περιμένεις από άνθρωπο που θαυμάζει και υποστηρίζει τον εθνικό μας κωλοτούμπα Άδωνι Γεωργιάδη;
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Το λαθος μου τύπε ηταν οτι πιστεψα οτι μπορει ο κοσμος να συμμορφωθει στα μετρα που ειχαν ληφθει

Προφανως δεν μπορει

Αρα η μονη λυση ειναι το λοκνταουν τωρα.

Γνώμη δεν αλλαζουν μονο οι σοφοί και οι ηλιθιοι (Κομφούκιος).
Κι εγω δεν ειμαι ούτε σοφός, ούτε ηλιθιος.
Τότε τύπε μου να μάθεις εσύ και οι λοιποί κωλοτούμπες να μη χρησιμοποιείτε λέξεις όπως "κατηγορηματικά", "ξεκάθαρα", "σαφές", κλπ. Αντιθέτως, να μάθετε να χρησιμοποιείτε εκφράσεις όπως "τη δεδομένη στιγμή...", "αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι...", "ίσως αργότερα αλλάξω γνώμη αλλά τώρα...". Αλλιώς θα γίνεστε ρόμπες και θα αποκαλείστε δικαίως κωλοτούμπες.

Μα αν έλεγε "πιστεύω ότι δε θα ξαναγίνει λοκντάουν", όλοι θα το πιαναν το υπονοούμενο ότι πάμε για λοκντάουν.
Ενώ τώρα όλο και κάποιο ψάρι το χαψε ότι δεν είναι όλα προκαθορισμένα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Η κυβερνηση πηρε καποιους μεγαλους χωρους και τους εκανε προσωρινα νοσοκομεια μονο για κοβιντ. Μιλαμε για εκθεσιακους χρους που ουτως η αλλως δε θα χρησιμοποιουνται αυτη τη περιοδο.

Ουτε για αστειο δε γινανε συναυλιες η εβλεπες τους πολιτικους να ειναι εξω και χωρις μασκα (για σενα μιλαω μπακογιαννη)

Τα τεστ γινονται σε ειδικα ντραιβ ιν, πας με το αμαξι ανοιγεις παραθυρο και σου κανουν το τεστ.

Πολλα πραγματα με το δημοσιο γινονται πλεον ονλαιν. Για παραδειγμα χρειαζομουν καποια χαρτια για να αλλαξω διπλωμα. Εστειλα ενα ημεηλ, τα χαρτια μου ηρθαν ταχυδρομικα σπιτι μου σε δυο μερες (εμεινα μαλακας).

Για οτι πρεπει να πας ο ιδιος υπογραφεις ηλεκτρονικη δηλωση οτι θα πας στο ραντεβου που σου κλεινουν

Αυξησανε τον αριθμο τον ταχυδρομικων κιβωτιων. Εδω δεν εχουμε γραμματοσημα ,δουλευει αλλιως το ταχυδρομειο. Δε χρειαζεται να πας.

Σε συνεργασια με τους εργοδοτες κανουν το κοσμο να δουλεψει απο το σπιτι. καποιοι εργοδοτες δεν συμφωνουν, αλλα δεχονται κριτικη

Για τις εταιριες που αντιμετωπιζουν οικονομικο προβλημα, δε διωχνουν το κοσμο αλλα τους βαζουν να δουλεψουν μισο ωραριο με το κρατος να πληρωνει το μισο μισθο

Ηεκτρονικο σουπερμαρκετ σε συνεργασια με τα κανονικα σουπερμαρκετ οπου μονο παππουδες η αρρωστοι μπορουν να αγορασουν. Τα πραγματα τους ερχονται στο σπιτι.

Αυτα δεν υπηρχαν πριν και μη μου πει κανενας οτι κοστιζουν μια περιουσια.Τι να λεμε τωρα. Η ανυπαρξια του Τσιπρα καθως και το σπρωξιμο απο τα καναλια εχουν αναδειξει τον πολιτικο κρατουμενο της χουντας σε κλειδοκρατορα. Αν εχεις περασει ολη σου τη ζωη στην Ελλαδα λογικο να σου φαινονται απιστευτοι κατι μετριοι σαν το Γεωργιαδη και τον Κουλη.

Πολύ σωστά τα λές. Κι όπως έχεις δει, αυτά που βλέπεις στο Λουξεμβούργο, τώρα γίνονται και στην Ελλάδα. Σου έχω σημειώσει με έντονα γράμματα αυτά που γίνονται και με italics αυτά που δεν γίνονται!!! Για δες λίγο αυτά που ΔΕΝ γίνονται....!!!!

Άρα είναι λίγο άδικο να λές τους "μέτριους" διότι μέσα σε 1μιση χρόνο έχουν κάνει όλα αυτά. Ούτε "άριστους" βέβαια. Απλά "καλούς" σου κάνει? ή επιμένεις στο "μετριους"?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Ο άλλος μας έχει τρελάνει στην μαλακία τόσο καιρό και τώρα μας κάνει διάλεξη για το Λουξεμβουργο, που έχει από το υψηλότερα κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο. χαμηλό ποσοστό ανεργίας και ένα από τα καλύτερα συστήματα στοιχειώδους και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εκτός από τον βιολόγο- μέλος του μπου από τη Θεσσαλονίκη, έχει χαθεί και η Κουσκούση τύποι :confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δεν αμφιβαλλω (δεν γνωριζω κιολας να ειμαι ειλικρινης) οτι πολλα γινονται και ηλεκτρονικα στο δημοσιο, αλλα αμφιβαλλω κατα ποσον εφαρμοζονται/γινονται σωστα. Η οτι γινονται σε τοσο μεγαλο βαθμο οσο εξω.Η για τα σχολεια, ειδα κατι μασκες που νομιζα οτι προπαγανδα του Συριζα.

Επιπλεον σωστη χρηση μασκας στα σουπερμαρκετ/ταβερνες. Οταν κατεβηκα (μεχρι τον Αυγουστο) τη μασκα δεν τη φοραγε κανενας σωστα.

Για το ηλεκτρονικο σουπερ μαρκετ δεν ηξερα, αν το εκανε ειναι οντως πολυ καλο μετρο.

Τηλε-εργασια σε ολους οχι μονο στο 50%. (εδω εννοω). Να βλεπεις ολες τις ελεγκτικες να κλεινουν τα γραφεια τους.

Α και κατι που ξεχασα, το κρατος εδωσε σε ολους απο 50 μασκες δωρεαν, ετσι κανενας δε μπορουσε να πει δεν εχω λεφτα να βαλω κλπ.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Ο άλλος μας έχει τρελάνει στην μαλακία τόσο καιρό και τώρα μας κάνει διάλεξη για το Λουξεμβουργο, που έχει από το υψηλότερα κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο. χαμηλό ποσοστό ανεργίας και ένα από τα καλύτερα συστήματα στοιχειώδους και επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Το Λουξεμβούργο έχει 2μιση φορές μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα από την Ελλάδα και σχεδόν μηδενική ανεργία σε σχέση με το 17% της Ελλάδας. Σύμφωνοι. Μάντεψε ποια από τις δύο χώρες έδωσε 22 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια και 2 εκατομμύρια ευρώ σε ένα έργο που "απλά δεν πέτυχε".

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Τυπε, τα παραπανω ηταν ακριβα μετρα? Κοστιζει να παρεις ενα αδειο κτιριο και να κανεις καποιες προσαρμογες για καραντινα? Κοστιζει να εχεις οργανωμενο δημοσιο και υπηρεσιες? Ισα ισα πιο λιγο σου κοστιζει ειναι να τα εχεις οργανωμενα.

Για το καλυτερο συστημα επαγγελματικης εκπαιδευσης μαλλον μαλακιες λες (μιας και δε ξερεις). Ειναι ενα κομματι στο οποιο πασχει το Λουξεμβουργο με σχεδον μηδεν ανωτερη/ανωτατη εκπαιδευση για παραδειγμα. Υπαρχει το Ευρωπαικο σχολειο με διδακτρα ενα δεκα χιλιαρο το χρονο, πιστευεις πολλοι μπορουν να το πληρωσουν?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.078
Πόντοι
6.056
Δεν αμφιβαλλω (δεν γνωριζω κιολας να ειμαι ειλικρινης) οτι πολλα γινονται και ηλεκτρονικα στο δημοσιο, αλλα αμφιβαλλω κατα ποσον εφαρμοζονται/γινονται σωστα. Η οτι γινονται σε τοσο μεγαλο βαθμο οσο εξω.Η για τα σχολεια, ειδα κατι μασκες που νομιζα οτι προπαγανδα του Συριζα.

Επιπλεον σωστη χρηση μασκας στα σουπερμαρκετ/ταβερνες. Οταν κατεβηκα (μεχρι τον Αυγουστο) τη μασκα δεν τη φοραγε κανενας σωστα.

Για το ηλεκτρονικο σουπερ μαρκετ δεν ηξερα, αν το εκανε ειναι οντως πολυ καλο μετρο.

Τηλε-εργασια σε ολους οχι μονο στο 50%. (εδω εννοω). Να βλεπεις ολες τις ελεγκτικες να κλεινουν τα γραφεια τους.

Α και κατι που ξεχασα, το κρατος εδωσε σε ολους απο 50 μασκες δωρεαν, ετσι κανενας δε μπορουσε να πει δεν εχω λεφτα να βαλω κλπ.
Κι εδω ακριβως τα ιδια γινονται τυπε,κλεινουν καποια κατασημτατα γιατι εκει μεταδιδεται ο ιος,ανοιχτα σχολεια γιατι δεν μεταδιδεται ο ιος,στις εκκλησιες δεν κολλαει ο ιος και για να αποδειξουμε την πιστη μας πεταμε τις μασκες γιατι αλλιως μαλωνει ο ρασοφορος παντογνωστης τραγος,σουπερ μαρκετ που εξυπηρετουσε ηλεκτρονικα ηταν ενα μονο(εν μεσω καραντινας την ανοιξη,δεν ξερω για Αθηνα-Σαλονικη),οτι μπορει ο καθενας να κανει ηλεκτρονικα και να εξυπηρετηθει με εφαρμογες το κανει σε ατομικο επιπεδο. :confused: :confused: :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Το Λουξεμβούργο έχει 2μιση φορές μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα από την Ελλάδα και σχεδόν μηδενική ανεργία σε σχέση με το 17% της Ελλάδας. Σύμφωνοι. Μάντεψε ποια από τις δύο χώρες έδωσε 22 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια

Η μια χώρα έχει μόνο 600 χιλιάδας κάτοικους κατά πλειοψηφία υψηλής μόρφωσης και η άλλη χώρα έχει 10 εκατομμύρια κατοίκους από τους οποίους όπως έδειξε και το δημοψήφισμα του 2015 σε ποσοστό άνω του 60% είναι ηλίθιοι.
Χρειαζόταν εργαλεία μπας και κάποιοι καταλάβουν μερικά πράγματα…

και 2 εκατομμύρια ευρώ σε ένα έργο που "απλά δεν πέτυχε".

Μάθε επιτέλους να ξεχωρίζεις τα κονδύλια της γενικής κυβέρνησης από τα κονδύλια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
το κατα κεφαλην ειναι οντως 2.5 φορες μεγαλυτερο.

Τα νοικια ομως ειναι 3-4 φορες πιο πανω.

Αυτο που συμβαινει στο Λουξ ειναι οτι παιρνεις πολλα λεφτα και σου φευγουν πολλα λεφτα. Ανθρωποι που βγαζουν ενα τριχιλιαρο καθαρα (50+ μεικτα το χρονο) μπορουν να πληρωσουν μονο για ενα δωματιο σε σπιτι με αλλους 2-3. Παραθετω ενα λινκ για την οικονομικη κατασταση των ανθρωπων.

Απλα γιατι η καραμελα για το κατα κεφαλην δεν σημαινει οσα πολλα οσα καποιοι νομιζουν.

(Προφανως το Λουξ ειναι σε καλυτερη μοιρα απο οτι η Ελλαδα ετσι, δε λεω το αντιθετο)

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Καλά ρε, δε πήγε ο σωτήρας-Κούλης Βρυξέλλες και ήρθε πίσω με πακέτο στήριξης 70 δις;

Τί γίναν αυτά τα λεφτά;

20 μύρια πάντως αντί να τα δώσει για καμιά καμπάνια ενημέρωσης στα ΜΜΕ που είμαστε μπανανία (), τα έδωσε για να μας λέει ο ΣΚΑΙ και το Πρώτο Θέμα πόσο κομψή είναι η Μαρέβα

#ΝΔ_Ξεφτίλες!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Καλά ρε, δε πήγε ο σωτήρας-Κούλης Βρυξέλλες και ήρθε πίσω με πακέτο στήριξης 70 δις;

Τί γίναν αυτά τα λεφτά;

20 μύρια πάντως αντί να τα δώσει για καμιά καμπάνια ενημέρωσης στα ΜΜΕ που είμαστε μπανανία (), τα έδωσε για να μας λέει ο ΣΚΑΙ και το Πρώτο Θέμα πόσο κομψή είναι η Μαρέβα

#ΝΔ_Ξεφτίλες!

Βρισκουν και τα κανουν τυπε. Οταν εχει γινει βουλευτης ο Μπογδανος η ο καθε αεργος απο μεριας Συριζα γιατι να μην κανουν τετοια. Ας ειναι καλα οσοι φαγανε τον Καποδιστρια θα μπορουσε να ειχε γινει η Ελλαδα ευρωπαικη χωρα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γίνονται ΠΑΡΑ πολλά. Πήγαινε www.gov.gr/]εδώ[/url] να δεις πόσα έγγραφα μπορείς να πάρεις ηλεκτρονικά. Και δουλεύει, το έχω κάνει ο ίδιος.

Για αυτό φταίει ο Κούλης?

Εννοείται! Πήγαινε π.χ. στο να πάρεις ότι θες... βέβαια όταν είσαι εδώ, στο Λουξεμβούργο δεν θα σου τα φέρουν! :grin:

Δυστυχώς και το 50% πολύ είναι. Δεν υπάρχουν οι υποδομές. Σε κάθε σπίτι στο Λουξεμβούργο υπάρχουν 2-3 υπολογιστές. Εδώ 1 και μετά βίας! Είναι λίγο άτοπο να συγκρίνεις like-for-like τις δύο αυτές χώρες, Ελλάδα και Λουξεμβούργο.

Φίλε σε αυτό έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Βρίσκεις μάσκες ΠΑΝΤΟΥ (και στα περίπτερα) και πολύ φθηνά. Νομίζω οι τιμές είναι κάτω του μ.ο. της Ε.Ε.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Το Λουξεμβούργο έχει 2μιση φορές μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα από την Ελλάδα και σχεδόν μηδενική ανεργία σε σχέση με το 17% της Ελλάδας. Σύμφωνοι. Μάντεψε ποια από τις δύο χώρες έδωσε 22 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια

Η μια χώρα έχει μόνο 600 χιλιάδας κάτοικους κατά πλειοψηφία υψηλής μόρφωσης και η άλλη χώρα έχει 10 εκατομμύρια κατοίκους από τους οποίους όπως έδειξε και το δημοψήφισμα του 2015 σε ποσοστό άνω του 60% είναι ηλίθιοι.
Χρειαζόταν εργαλεία μπας και κάποιοι καταλάβουν μερικά πράγματα…

και 2 εκατομμύρια ευρώ σε ένα έργο που "απλά δεν πέτυχε".

Μάθε επιτέλους να ξεχωρίζεις τα κονδύλια της γενικής κυβέρνησης από τα κονδύλια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μάθε επιτέλους ότι φύγαμε απ'το 2015 εδώ και πέντε χρόνια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εν τω μεταξύ,γιατί είπε ο Μπαλατσινός 'θα κάνουμε λοκνταουν στην Αττική...αν χρειαστεί;

Το 'αν χρειαστεί' τί το λένε αφού έτσι κι αλλίως θα το κάνουν;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εν τω μεταξύ,γιατί είπε ο Μπαλατσινός 'θα κάνουμε λοκνταουν στην Αττική...αν χρειαστεί;

Το 'αν χρειαστεί' τί το λένε αφού έτσι κι αλλίως θα το κάνουν;
ε μετα θα σου πει θα ειναι για 2 βδομαδες ομως
που τελικα μετα θα κρατησουν μεχρι πριν τα χριστουγεννα...

μετα θα μπορεις να βγεις με το ματι ακεντραριστο απο την μουρλα να κανεις τα ψωνια σου "να κινηθει η αγορα" (οπως ο τουρισμος ξερεις)
αλλο αν εσυ τελικα αποφασισεις να σακατεψεις στο ξυλο αι βασιληδες και να κανεις μπουτ σταμπ στα μουτρα του θειου βρεφος στη φατνη της αριστολτελους

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τρεις μηνες με φιμωτρα και μετρα μετρα μετρα και τα κρουσματα και οι θανατοι απο οτι λενε οι ειδικοι μουφολογοι αυξανονται

Οι οποιοι θανατοι ειναι με σοβαρα νοσηματα και ηλικιωμενοι πανω απο 75 χρονια σε ποσοστο 97%

Πεφτει χοντρο δουλεμα η εχουν εθιστει στην ταλαιπωρια του κοσμου

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom