Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
ασχετο με το θεμα του νηματος ,αλλα υπηρχε ενα νημα που ρωτουσε ενας χυστης "επαγγελματα και ποστα που γαμας "...λογικα αν πας εθελοντης σε μοναδα ραπιντ τεστ θα γεμισεις τηλεφωνα για ολα τα γουστα!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
τραμπαριφες για ψαχτειτε λιγο!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ο συνασπισμος ηταν προγονος του συριζα

ευτχως δεν λες που δεν ειχε ψηφισει κκε? και αλλοι δεξιοι εχουν ριξει μονοκουκι κκε στο προσφατο παρελθον ως ψηφο διαμαρτυριας
Τον Δεκεμβριο του 1944 οι κουκουέδες ειχαν παρει τον παππου μου για εκτελεση, και την γλυτωσε επειδη δωροδοκησε τον φυλακα με τρεις χρυσες λιρες που ειχε στην καλτσα του.
Οχι να ψηφισω και τα αιμοδιψη τερατα.
Τον Χιώτη;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
το δωρεαν ραπιντ τεστ που θα βγαλει 4.999.999 θετικους που λες να τους το στησουν?
Εν το μεταξύ εγω αναρωτιέμαι όσοι βγήκαν θετικοί στο rapid σε περίπτωση που χρειαστεί κανονικό τέστ επαναληπτικό για επιβεβαίωση , αν δηλαδη χρειάζεται κάτι τέτοιο το πληρώνουν η όχι ; :P

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
2,166 σουμα
542 αθηνα
595 θασαλονικη

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
– 464 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές
– 839 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης,

Εδω θεσσαλονίκη που πριν 10-12 μέρες περίπου είχαμε υποτίθεται σχεδόν μηδενίσει τον ιό τί έγινε ; Μετρήθηκαν και τα κρουσματα απο τα δωρεάν rapid tests και ανέβηκε τόσο το κοντέρ ;
Στο εφετείο ήταν όλοι θεσσαλονικείς τύπε :confused:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το πιο σωστο το ειπε ο Μοσιαλος.
Με ψεκασμενους και τρολ δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος.
Ούτε καν η ευγένεια.

Και ο Χρυσοχοιδης μια χαρα τα ειπε.
Κανενας σεβασμος και καμια κατανοηση σε οσους σκαβουν ταφους.

Και εδω που τα λεμε, πολλη ευγενεια δειξαμε.

Εξυπακουεται βεβαια οτι χρεωνω στον Κουλη οτι αργησε πολυ και τα μετρα ειναι ημιμετρα.
Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.

Εδω ειπε οτι θα αρχισουν τα μετρα απο Τριτη, και φρακαραν οι εθνικες οδοί απο ανοητους (που δεν μπορούν χωρις "ψυχαγωγια"-μη-χεσω) που εφυγαν για διημερο προκειμενου να κολλησουν ολη την επαρχια.
Κάτσε ρε τύπε!
Ήσουν κάθετος έως πολύ πρόσφατα: "δεύτερο λοκ ντάουν δεν γίνεται"
(μη με ρωτήσεις πάλι πότε το είπες!)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:

Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα.
Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.
Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες...

Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.

Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;

Εγώ δε μασάω.
Έχω πιει ότι χειρότερα ναρκωτικά υπάρχουν. Έχω μείνει σε πεζοδρόμια σολη την Αθήνα. Έχω ξυπνήσει διασωληνομένος σε εντατικές.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Και τώρα πρέπει να κάτσω μέσα σαν την κυρία για να μην ανεβάσουν πυρετούλι τα μωράκια που τους έπεσε βαρύ το νουνού;
Ήμαρτον.
Βαρυ βιογραφικο βλεπω.

Είμαι βαρύς άντρας τι να κάνω;
Πίνω, καπνίζω, γαμάω, κάνω το κέφι μου και δε φοβάμαι αόρατα μικροβιάκια, αλλά ούτε και ορατά.
Αν είναι να πεθάνω θα πεθάνω.

Απ'το να κάθομαι όλη μέρα σπίτι σαν την κυρία και να τρέμω μη βήξει κανένας πάνω μου, καλύτερα να πεθάνω.
Δεν είναι ζωή αυτή μέσα στο φόβο.
Είστε ήδη νεκροί και δεν το ξέρετε.
και φοβάσαι ένα προστιμάκι ρε άντρακλα;
Ώρα καλή στη πρύμη σου κι αέρα στα πανιά σου!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ούτε καν η ευγένεια.

Εξυπακουεται βεβαια οτι χρεωνω στον Κουλη οτι αργησε πολυ και τα μετρα ειναι ημιμετρα.
Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.

Εδω ειπε οτι θα αρχισουν τα μετρα απο Τριτη, και φρακαραν οι εθνικες οδοί απο ανοητους (που δεν μπορούν χωρις "ψυχαγωγια"-μη-χεσω) που εφυγαν για διημερο προκειμενου να κολλησουν ολη την επαρχια.
Κάτσε ρε τύπε!

Ναι, το ειχα πει.
Αλλαξα γνωμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Κάτσε ρε τύπε!

Ναι,τώρα θα σου πει φέρε μου το λινκ που το είπα :P
Ποσο λιγο με ξερετε μερικοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

ευτχως δεν λες που δεν ειχε ψηφισει κκε? και αλλοι δεξιοι εχουν ριξει μονοκουκι κκε στο προσφατο παρελθον ως ψηφο διαμαρτυριας
Τον Δεκεμβριο του 1944 οι κουκουέδες ειχαν παρει τον παππου μου για εκτελεση, και την γλυτωσε επειδη δωροδοκησε τον φυλακα με τρεις χρυσες λιρες που ειχε στην καλτσα του.
Τον Χιώτη;
Ποιον Χιωτη?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.940
Πόντοι
5.506
Με φαπες θα φυγει ο κουλης απο τους νεοδημοκρατες....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ούτε καν η ευγένεια.

Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.

Κάτσε ρε τύπε!

Ναι, το ειχα πει.
Αλλαξα γνωμη
Δεκτή. :new_shocked:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Τον Χιώτη;
Ποιον Χιωτη?
Τον παπού τον χιώτη πήγαν να σου εκτελέσουν;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δινω δευτερη τσιχλα ορμπιτ που λευκαινει τα δοντια σημερα σε οποιον μου δωσει μια λογικη εξηγηση τι εγινε και η φραπεδονικη του 1,5 εκατομμυριου απο εκει που επαιζε στα 9-13 κρουσματα την μερα
εγραψε χιλιαρικο μονη της προχθες:piss:
Οι σαλονικείς είναι λίγο μπερμπάντηδες.... αν έχεις πάει προς τα εκεί θα το έχεις καταλάβει!!!
Κέρδισα? :grin:
απο εδω ειμαι ναι γενικα ειμαστε εκνευριστικα σταρχιδιστες
αλλα στο κωλο μας δεν κατσαμε απο τον μαιο μεχρι πριν 3 βδομαδες και δεν ξεφυγε παρα μονο τον αυγουστο για 3-4 μερες με κατι 40ρια και το γαμο με του 100 τοσους στη νεαπολη
τωρα τι διαολο εκανα και γαμησαν τα κοντερ?
Έλα , παραδέξου το, κατεβήκατε όλοι στο εφετείο :cheesy:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε μλκες έμεινε κάνα καφενείο ή κωλομπαρο για να δω τον Μεγάλο ΠΑΟΚ την Πέμπτη??

Ήρεμα ρωτάω! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom