You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
μπουχο την εκοψε ο κουλης την β εθνικη...δεν παιζετε
Σκάσε ρε ΜΠΟΥΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
και φοβάσαι ένα προστιμάκι ρε άντρακλα;Βαρυ βιογραφικο βλεπω.Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:
Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα.
Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.
Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες...
Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.
Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;
Εγώ δε μασάω.
Έχω πιει ότι χειρότερα ναρκωτικά υπάρχουν. Έχω μείνει σε πεζοδρόμια σολη την Αθήνα. Έχω ξυπνήσει διασωληνομένος σε εντατικές.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Και τώρα πρέπει να κάτσω μέσα σαν την κυρία για να μην ανεβάσουν πυρετούλι τα μωράκια που τους έπεσε βαρύ το νουνού;
Ήμαρτον.
Είμαι βαρύς άντρας τι να κάνω;
Πίνω, καπνίζω, γαμάω, κάνω το κέφι μου και δε φοβάμαι αόρατα μικροβιάκια, αλλά ούτε και ορατά.
Αν είναι να πεθάνω θα πεθάνω.
Απ'το να κάθομαι όλη μέρα σπίτι σαν την κυρία και να τρέμω μη βήξει κανένας πάνω μου, καλύτερα να πεθάνω.
Δεν είναι ζωή αυτή μέσα στο φόβο.
Είστε ήδη νεκροί και δεν το ξέρετε.
Ώρα καλή στη πρύμη σου κι αέρα στα πανιά σου!
Τύπε ένα πρόστιμο 150 ευρώ είναι 15 γαμήσια στο μεταξουργείο.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
γιατί, μήπως θα το πληρώσεις τύπε (το πρόστιμο);και φοβάσαι ένα προστιμάκι ρε άντρακλα;Βαρυ βιογραφικο βλεπω.Τα λόγια που ακολουθούν είναι του Γιάννη Πιτσιώρα, υποψήφιος το 2012 με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω:
Δώδεκα μέρες στο Παπανικολάου και ακόμη δεν ξέρω πώς κόλλησα.
Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος.
Όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. Σε χρόνο ρεκόρ μίλησα με τον ΕΟΔΥ, βρέθηκα στο ΕΚΑΒ, στο Παπανικολάου γιατροί και νοσηλευτές είναι συνέχεια από πάνω μας, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, φροντίδα, καθαριότητα, φάρμακα, δεν έχω λόγια.
Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας.
Αλλά μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες).
Α και είναι και ώρα να αθροίσουμε ψηφαλάκια και να ζήσουνε διάφοροι ωραίοι τύποι το πεντάλεπτο της δημοσιότητάς τους.
Λυπάμαι για όλους εσάς που η ανεγκεφαλίτιδα ζώνη σας οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές, συνεχίστε έτσι και στείλτε κι άλλους εδώ που είμαστε εμείς, τα πάτε περίφημα.
Ενημερωτικά μόνο και πριν αρχίσετε την επανάσταση κατά του συστήματος ή μας αναπτύξετε την σωτήρια λύση που έχετε αλλά για κάποιο λόγο το ελληνικό κράτος δεν εφάρμοσε (μάλλον γιατί έχει μαζί σας προσωπικά από παλιά) έχω να σας πω έτσι για να γίνεται κουβέντα, ότι δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ,βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές.
Αλλά πάλι εγώ τι ξέρω, όλοι μας δεν γεννηθήκαμε σοφοί και μάγκες...
Ρε παιδιά δε λέμε ότι κορονοϊός δεν υπάρχει.
Αλλά τα μέτρα είναι υπέρμετρα.
Για να μην πεθάνει το 0.15 της εκατό θα τρελλαθούμε και θα πεινάσουμε όλοι;
Εγώ δε μασάω.
Έχω πιει ότι χειρότερα ναρκωτικά υπάρχουν. Έχω μείνει σε πεζοδρόμια σολη την Αθήνα. Έχω ξυπνήσει διασωληνομένος σε εντατικές.
Έχω βγάλει 2 ψυχιατρεία.
Και τώρα πρέπει να κάτσω μέσα σαν την κυρία για να μην ανεβάσουν πυρετούλι τα μωράκια που τους έπεσε βαρύ το νουνού;
Ήμαρτον.
Είμαι βαρύς άντρας τι να κάνω;
Πίνω, καπνίζω, γαμάω, κάνω το κέφι μου και δε φοβάμαι αόρατα μικροβιάκια, αλλά ούτε και ορατά.
Αν είναι να πεθάνω θα πεθάνω.
Απ'το να κάθομαι όλη μέρα σπίτι σαν την κυρία και να τρέμω μη βήξει κανένας πάνω μου, καλύτερα να πεθάνω.
Δεν είναι ζωή αυτή μέσα στο φόβο.
Είστε ήδη νεκροί και δεν το ξέρετε.
Ώρα καλή στη πρύμη σου κι αέρα στα πανιά σου!
Τύπε ένα πρόστιμο 150 ευρώ είναι 15 γαμήσια στο μεταξουργείο.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.264
- Πόντοι
- 6.056
ζητα απο τον τραγανθιμο να στησει γιγαντοοθονη στην Αγιου Δημητριου εξω απο την εκκλησια,και ταξε του οτι θα πατε καθε Κυριακη στην λειτουργια πριν το γηπεδο. Σχεδον βλεπω τα πρωτα καθισματα να ετοιμαζονταιΡε μλκες έμεινε κάνα καφενείο ή κωλομπαρο για να δω τον Μεγάλο ΠΑΟΚ την Πέμπτη??
Ήρεμα ρωτάω!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
επιτελους κλειστη η εστιαση
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
επιτελους κλειστη η εστιαση
δ μπορω να δω θρυλο ρε και κανω ταρζανιες με λινκ και μαλακιες
τα μπουρδελα μας κλεισανε τα καφενεια
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.093
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε τι περιμένεις από άνθρωπο που θαυμάζει και υποστηρίζει τον εθνικό μας κωλοτούμπα Άδωνι Γεωργιάδη;Κάτσε ρε τύπε!Το πιο σωστο το ειπε ο Μοσιαλος.
Με ψεκασμενους και τρολ δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος.
Ούτε καν η ευγένεια.
Και ο Χρυσοχοιδης μια χαρα τα ειπε.
Κανενας σεβασμος και καμια κατανοηση σε οσους σκαβουν ταφους.
Και εδω που τα λεμε, πολλη ευγενεια δειξαμε.
Εξυπακουεται βεβαια οτι χρεωνω στον Κουλη οτι αργησε πολυ και τα μετρα ειναι ημιμετρα.
Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.
Εδω ειπε οτι θα αρχισουν τα μετρα απο Τριτη, και φρακαραν οι εθνικες οδοί απο ανοητους (που δεν μπορούν χωρις "ψυχαγωγια"-μη-χεσω) που εφυγαν για διημερο προκειμενου να κολλησουν ολη την επαρχια.
Ήσουν κάθετος έως πολύ πρόσφατα: "δεύτερο λοκ ντάουν δεν γίνεται"
(μη με ρωτήσεις πάλι πότε το είπες!)
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Το λαθος μου τύπε ηταν οτι πιστεψα οτι μπορει ο κοσμος να συμμορφωθει στα μετρα που ειχαν ληφθειΤύπε τι περιμένεις από άνθρωπο που θαυμάζει και υποστηρίζει τον εθνικό μας κωλοτούμπα Άδωνι Γεωργιάδη;Κάτσε ρε τύπε!Το πιο σωστο το ειπε ο Μοσιαλος.
Με ψεκασμενους και τρολ δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος.
Ούτε καν η ευγένεια.
Και ο Χρυσοχοιδης μια χαρα τα ειπε.
Κανενας σεβασμος και καμια κατανοηση σε οσους σκαβουν ταφους.
Και εδω που τα λεμε, πολλη ευγενεια δειξαμε.
Εξυπακουεται βεβαια οτι χρεωνω στον Κουλη οτι αργησε πολυ και τα μετρα ειναι ημιμετρα.
Γενικο λοκνταουν ΧΘΕΣ.
Εδω ειπε οτι θα αρχισουν τα μετρα απο Τριτη, και φρακαραν οι εθνικες οδοί απο ανοητους (που δεν μπορούν χωρις "ψυχαγωγια"-μη-χεσω) που εφυγαν για διημερο προκειμενου να κολλησουν ολη την επαρχια.
Ήσουν κάθετος έως πολύ πρόσφατα: "δεύτερο λοκ ντάουν δεν γίνεται"
(μη με ρωτήσεις πάλι πότε το είπες!)
Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Προφανως δεν μπορει
Αρα η μονη λυση ειναι το λοκνταουν τωρα.
Γνώμη δεν αλλαζουν μονο οι σοφοί και οι ηλιθιοι (Κομφούκιος).
Κι εγω δεν ειμαι ούτε σοφός, ούτε ηλιθιος.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
κωλοτουμπας εισαι απλα
δεν εχεις θεωρητικο υποβαθρο και καταρτιση
χρειαζεσαι ιδεολογικη επιμμορφωση
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Πού κολλαει το ιδεολογικο υποβαθρο σε μια πανδημια?κωλοτουμπας εισαι απλα
Και μην μπερδευεσαι, χρειαζεσαι πεντε ζωες για να φτασεις στο επιπεδο της πολιτικής και θεωρητικης μου καταρτισης.
Μην τρελαθουμε κιολας, θα μας πει και ο πουσης οτι θελουμε επιμορφωση
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
κωλοτουμπας εισαι απλα
Άι σα πέρα ρε χαζούλη που θα μιλήσεις για υπόβαθρο εσύ.
Ούστ ελεεινέ…
Τράβα να ζητήσεις κάποιο σκόντο από τις πουτάνες, θλιβερό παράσιτο…
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Παιδες μην τα ξαναλεμε,ενα μυδραλιο κ οποιον δεν Υπακουει τους ειδικους κ επιστημονες,ασχετως εαν αυτοι παντα θα πρεπει να εχουν φιλησει το Κουλοχερι διοτι οι αλλοι ειναι ψεκασμενοι,στο δοξα πατρι κ ληξις.
Δημοκρατικα πραγματα.
Δημοκρατικα πραγματα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο παλι, που αναφερεστε στον κορονοιο λες και ειναι ελληνικο φαινομενο και καταγγελετε συνωμοσιες του Χαρδαλια και του Κουλη, με ξεπερνά.
Ο Βανταρακης ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ μέσα σε 40 λεπτα Τσιοδρες Χαρδαλιαδες Κουληδες
Πουτσα ξύλο και καρατε
Ολος ο πλανητης ασχολειται αλλά στο μπου κομ βλεπουν εξευτελισμο Τσιοδρα, Χαρδαλια και Κουλη
Μπραβο τύποι
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Αυτο παλι, που αναφερεστε στον κορονοιο λες και ειναι ελληνικο φαινομενο και καταγγελετε συνωμοσιες του Χαρδαλια και του Κουλη, με ξεπερνά.
Ολος ο πλανητης ασχολειται αλλά στο μπου κομ βλεπουν εξευτελισμο Τσιοδρα, Χαρδαλια και Κουλη
Μπραβο τύποι
Τι δεν καταλαβαινεις! Ο ιος ειναι ενας για ολο τον πλανητη,σαφως ειναι ιδια απειλη,ομως ο λαος της καθε χωρας δεν ειναι ιδιος,εχει αλλες ανοχες,οικονομικα,δια βιου εξοδα κλπ.
Αυτο που γινεται στην Ελλαδα ειναι για τον πουτσο καβαλα,αυτοι δεν ειναι πολιτικοι,αυτοι ειναι κινδυνολαγνοι.
Ο ιος σαφως κ υπαρχει κ ολοι πια το ξερουμε,ομως οι σοβαρες ευρωπαικες χωρες,βγαινουνε κ ανακοινωνουν με τι μετρα θα προστατεψουν τον πολιτη,εφοριες,ενοικια κλπ πρωτα κ επειτα λενε οτι θα πρεπει απ τους πολιτες να γινουν κ αυτα τα μετρα που παρουσιαζουν στην ατζεντα.
Οι δικοι μας κουνανε το δαχτυλο,λες κ ο ελληνας διεσπειρε τον ιο,τα μετρα ομως τα κανουν γαργαρα,ε σορυ τυπε με τετοιες συμπεριφορες απλα:
"Γαμιεεεεεεεεστε" που ελεγε κ ο Τσακωνας
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.010
- Πόντοι
- 216
Ο Βανταρακης ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ μέσα σε 40 λεπτα Τσιοδρες Χαρδαλιαδες Κουληδες
Πουτσα ξύλο και καρατε
Μπραβο τύποι
Στην Ελλάδα ο Κούλης κυβερνάει. Το λοκντάουν ο Κούλης το επέβαλε;
Με τι να ασχοληθούμε;
Με την Ιαπωνία που δεν έχει κρούσματα και λοκντάουν;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.179
- Πόντοι
- 26.141
Μόνο εδώ στην Ελλάδα είμαστε υπερβολική
Χτες ήμουν βιεννη κ Λιχτενστάιν
Πριν μία εβδομάδα Ιρλανδία Δουβλίνο και πριν δύο εβδομάδες Γερμανία Κολωνία Βρυξέλλες Λουξεμβούργο κ πριν τρεις εβδομάδες Ιταλία Μιλάνο Γένοβα κ Ελβετία ενώ μεσωβδιμαδα Σκόπια κ Βουλγαρία πάνω από είκοσι φορές
Λοιπόν η Ελλάδα το έχει ξεσκίσει το θέμα ενώ δύο εξωτερικό πλέον μάθανε να ζουν με αυτό κ δεν ασχολούνται κ ας είχαν περισσότερα κρούσματα
Ο ιός υπάρχει όπως πολλοί άλλοι κ λογικό είναι να σκοτώνει αλλά ασφαλώς κάποια αρπακτικά το εκμεταλλεύτηκαν που κιυμανταρουν κυβερνήσεις κ με επιπλέον δανεισμό θα χρεώσουν κράτη που σημαίνει φορολογούμενους
Πριν μία εβδομάδα Ιρλανδία Δουβλίνο και πριν δύο εβδομάδες Γερμανία Κολωνία Βρυξέλλες Λουξεμβούργο κ πριν τρεις εβδομάδες Ιταλία Μιλάνο Γένοβα κ Ελβετία ενώ μεσωβδιμαδα Σκόπια κ Βουλγαρία πάνω από είκοσι φορές
Λοιπόν η Ελλάδα το έχει ξεσκίσει το θέμα ενώ δύο εξωτερικό πλέον μάθανε να ζουν με αυτό κ δεν ασχολούνται κ ας είχαν περισσότερα κρούσματα
Ο ιός υπάρχει όπως πολλοί άλλοι κ λογικό είναι να σκοτώνει αλλά ασφαλώς κάποια αρπακτικά το εκμεταλλεύτηκαν που κιυμανταρουν κυβερνήσεις κ με επιπλέον δανεισμό θα χρεώσουν κράτη που σημαίνει φορολογούμενους
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Αυτο ακριβως
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.264
- Πόντοι
- 6.056
τυπε πηρες πρεφα οτι θα σκασει λοκνταουν και πηγες για καφε στας ΕυρωπαςΜόνο εδώ στην Ελλάδα είμαστε υπερβολική
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις