Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Κοινος ψευτης και απατεωνας!!!! Ενω ο αυλικος του Πετσας το πρωι στον ΣΚΑΙ ομολογει οτι στο τραπεζι υπαρχει το lockdown ο ιδιος αφοδευει εναν οχετο ψεματος και λεει οτι η οικονομια δεν θα κλείσει!!!! Και ολα αυτα οχι μπροστα στους τραμπακουλες που τον ψηφηζουν αλλα στην ιδια την ΠτΔ, ουσιαστικα δεν σεβεται τιποτα, ουτε δημοκρατια ουτε συνταγμα ουτε τιποτα!!!! αφοδευει πανω στην δημοκρατια μας και το συνταγμα και ετοιμαζεται οπως ειπε και ο Πετσας στον ΣΚΑΙ να ξανα-επιβαλλει lockdown, και ουσιιαστικα να καταστρεψει την χωρα (οπως ο ιδιος εχει πει για τo lockdown οτι ειναι καταστροφη) και να την μετατρεψει σε Βορεια Κορεα της Ευρωπης!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Χονις ο ξεμωραμενος παλιόγερος που μόλις άρχισε να μιλάει προκάλεσε μαζική αυτοκτονία όλων των συγγενών του που δεν άντεχαν τη ντροπή...:confused::confused::confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Τρελακηδες που ποσταρουν βιντεακια ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΚΑ,ειναι οι καλυτεροι συμμαχοι του μαλακισμενου αλλοπροσαλου τσιρκου που παριστανει την κυβερνηση....ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Συγχωνευση τωρα, τι περιμενετε?
Μην αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάω ρε φερέφωνο. Αποφάσισες να φτιάξεις ένα πρόγραμμα κατάρτισης και να μοιράσεις μάσκες στα σχολεία. Κατέληξες στο "σκοιλ ελικικου" και τις μάσκες-σεντόνια. Ποιο στέλεχος/εργαζόμενος σε μια οποιαδήποτε δουλειά θα είχε κάνει τέτοιο πράγμα και δεν θα είχε απολυθεί την ίδια μέρα; Όπου στελεχός/εργαζόμενος σε αυτή την περίπτωση είναι η κυβέρνηση.

Ρε δεν μας παρατας . Που θα κάτσω να απολογηθω εγω για τις μασκες λες και τις εστειλα εγω.
Για να σοβαρευομαστε λιγακι.
Νεα μοδα βρηκαμε.
Μου κάνουν διάφοροι ερωτησεις στο ξεκαρφωτο και μετα αν δεν δω την ερωτηση (και δεν απαντησω και αμεσως) ακουω και παραπονα οτι τους αγνοω. Λες και δεν εχω ζωή και πρεπει να παρακολουθω τα παντα και να απαντω λες και ειμαι εκπροσωπος τύπου της κυβερνησης.
Ρε τύποι αφου δεν με εχετε σε καμία εκτίμηση, γιατι μου απευθυνετε ερωτησεις και θελετε και τις απαντησεις μου (τις οποιες προφανως θεωρειτε εγκυρες)?
Αγνοήστε με.

Α και πού εισαι, επειδη αρκετα εχω ανεχθει τις βρισιές σου ανευ λογου και αιτίας, μπαίνεις σε ignore list.
Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται, που θα με βριζεις αναιτίως και θα με προσβαλλεις ολη την ωρα και θα σου απανταω και σε ερωτησεις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κακο ψοφο που λεμε

απο την δευτερα που επεβαλλε για ολα τα φαρμακα να τα παιρνουμε με συνταγες σημερα εχουν ξεκινησει το εξης παραδοξο

αντι να σου δωσει ο γιατρος την συνταγη στην οποια θα πας στο φαρμακειο να παρεις το εκαστοτε φαρμακο ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ρε δεν πανε στον γεροδιαολο που θα κανουν την ζωη των ανθρωπων τραγικη επειδη θελουν "να τσεκαρουν" τον καθενα για τα φαρμακα που παιρνει?

και δεν μιλαμε για καρδιολογικα φαρμακα η παθησεων σοβαρων νοσηματων

μιλαμε για απλες αντιβιωσεις η για παρεμφερη παθησεις

αντε στον γεροδιαολο που απο την μυγα θα βγαλουν και επιπλεον ξυγκι

πηγαινες επαιρνεις το φαρμακο σου και ολα οκ

τωρα θα σου ζητανε και τα ρεστα

γουδι που τους χρειαζεται στα τσοχλανια ολα τους

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
κακο ψοφο που λεμε

απο την δευτερα που επεβαλλε για ολα τα φαρμακα να τα παιρνουμε με συνταγες σημερα εχουν ξεκινησει το εξης παραδοξο

αντι να σου δωσει ο γιατρος την συνταγη στην οποια θα πας στο φαρμακειο να παρεις το εκαστοτε φαρμακο ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ρε δεν πανε στον γεροδιαολο που θα κανουν την ζωη των ανθρωπων τραγικη επειδη θελουν "να τσεκαρουν" τον καθενα για τα φαρμακα που παιρνει?

και δεν μιλαμε για καρδιολογικα φαρμακα η παθησεων σοβαρων νοσηματων

μιλαμε για απλες αντιβιωσεις η για παρεμφερη παθησεις

αντε στον γεροδιαολο που απο την μυγα θα βγαλουν και επιπλεον ξυγκι

πηγαινες επαιρνεις το φαρμακο σου και ολα οκ

τωρα θα σου ζητανε και τα ρεστα

γουδι που τους χρειαζεται στα τσοχλανια ολα τους
Eίσαι τελείως μαλάκας ,έτσι;Δεν μπορεί να λέει τέτοιες μαλακίες νοήμον άνθρωπος.
Ουτε στην Ουγκάντα δεν αγοράζεις αντιβίωση χωρίς συνταγή.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Eίσαι τελείως μαλάκας ,έτσι;Δεν μπορεί να λέει τέτοιες μαλακίες νοήμον άνθρωπος.
εισαι μαλακας γιατι δεν καταλαβες τι ειπα αν και το εξηγησα παραπανω

για ψιλου πηδημα θα ζητανε εξεταση απο τον καθενα για να του δωσουν την συνταγη ωστε να παρει το φαρμακο του απο το πλησιεστερο φαρμακειο

εαν ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ του γιατρου και σου πει εγω δεν σου δινω συνταγη για το ταδε φαρμακο διοτι α) πρεπει να παρεις το "αλλο φαρμακο" β) δεν εχεις τιποτα η δεν κανει το συγκεκριμενο φαρμακο για την παθηση που εχεις

εκει τι κανεις? τον πληρωνεις και σου κανει τετοια τσακμακια? τον καταγγελενεις στον ΙΣΑ για να τον βγαλουν λαδη απο εκει τα τσιρακια του πατουλη? τον αρπαζεις στο κλοτσωμπουνιδι για να μαθει να σεβεται τον ασθενη?

μαλακα κικιλια τα εκανες πουτανα τραβα ψοφα συντομα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

για ψιλου πηδημα θα ζητανε εξεταση απο τον καθενα για να του δωσουν την συνταγη ωστε να παρει το φαρμακο του απο το πλησιεστερο φαρμακειο

εαν ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ του γιατρου και σου πει εγω δεν σου δινω συνταγη για το ταδε φαρμακο διοτι α) πρεπει να παρεις το "αλλο φαρμακο" β) δεν εχεις τιποτα η δεν κανει το συγκεκριμενο φαρμακο για την παθηση που εχεις

εκει τι κανεις? τον πληρωνεις και σου κανει τετοια τσακμακια? τον καταγγελενεις στον ΙΣΑ για να τον βγαλουν λαδη απο εκει τα τσιρακια του πατουλη? τον αρπαζεις στο κλοτσωμπουνιδι για να μαθει να σεβεται τον ασθενη?

Συνεχίζεις να λες μαλακίες.Το καταλαβαίνεις ή είσαι τόσο τυφλωμένος ;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ .
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΖΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .ΠΑΡΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Ξεστραβωσου λίγο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Ειδοποιηθηκε η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος,η ΣΙΑ και το ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ,το Χαμογελο του Χαζου καθως και το Παγκοσμιο ταμειο της ηλιθιοτητας και ο Συλλογος Προστασιας Ανθρωπινης Αμοιβαδας γνωστος και ως φιλοι του glaskou...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Συγχωνευση τωρα, τι περιμενετε?
Μην αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάω ρε φερέφωνο. Αποφάσισες να φτιάξεις ένα πρόγραμμα κατάρτισης και να μοιράσεις μάσκες στα σχολεία. Κατέληξες στο "σκοιλ ελικικου" και τις μάσκες-σεντόνια. Ποιο στέλεχος/εργαζόμενος σε μια οποιαδήποτε δουλειά θα είχε κάνει τέτοιο πράγμα και δεν θα είχε απολυθεί την ίδια μέρα; Όπου στελεχός/εργαζόμενος σε αυτή την περίπτωση είναι η κυβέρνηση.

Ρε δεν μας παρατας . Που θα κάτσω να απολογηθω εγω για τις μασκες λες και τις εστειλα εγω.
Για να σοβαρευομαστε λιγακι.
Νεα μοδα βρηκαμε.
Μου κάνουν διάφοροι ερωτησεις στο ξεκαρφωτο και μετα αν δεν δω την ερωτηση (και δεν απαντησω και αμεσως) ακουω και παραπονα οτι τους αγνοω. Λες και δεν εχω ζωή και πρεπει να παρακολουθω τα παντα και να απαντω λες και ειμαι εκπροσωπος τύπου της κυβερνησης.
Ρε τύποι αφου δεν με εχετε σε καμία εκτίμηση, γιατι μου απευθυνετε ερωτησεις και θελετε και τις απαντησεις μου (τις οποιες προφανως θεωρειτε εγκυρες)?
Αγνοήστε με.

Α και πού εισαι, επειδη αρκετα εχω ανεχθει τις βρισιές σου ανευ λογου και αιτίας, μπαίνεις σε ignore list.
Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται, που θα με βριζεις αναιτίως και θα με προσβαλλεις ολη την ωρα και θα σου απανταω και σε ερωτησεις.
Δικηγόρος αποκαλεί τη λέξη φερέφωνο βρισιά. Ένα σενάριο από τα δύο παίζει: ή δεν είναι δικηγόρος ή απλά δεν μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις στενού μαρκαρίσματος και ψάχνει ανύπαρκτες δικαιολογίες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Hellraiser4Ever

πλακα πλακα αλλα κοψε να παριστανεις και τον μαλακα

οσο αφορα την δημοσια υγεια

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όποιος έχει άκρες στην κυβέρνηση ή τουλάχιστον στη ΓΓΠΣ μπορεί να τους μεταφέρει ένα μήνυμα;;;
Έχω βαρεθεί να ακούω για υπερήλικες που πέθαναν από κορονοϊο. Είπαμε να προσέχουμε, είπαμε να ακούμε και να εφαρμόζουμε τα μέτρα αλλά αρχίζει και καταντάει κουραστικό. Κατέληξε 99χρονη λέει. Στο καλό της, ο πατέρας μου από πέσιμο πέθανε στα 80. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.......

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Και κάτι που μου γυρίζει σα σκέψη στο κεφάλι, ελπίζω να με διαψεύσει η πεφωτισμένη (κυβέρνηση). Κάθε χειμώνα η γρίπη (η απλή) θερίζει. Εύχομαι να μην βαρεθούν και αρχίζουν και τα ονομάζουν όλα τα περιστατικά κορονιασμένα. Θα είναι κρίμα και πλήγμα στην καλή τους φήμη.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Συνεχίζεις να λες μαλακίες.Το καταλαβαίνεις ή είσαι τόσο τυφλωμένος ;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ .
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΖΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .ΠΑΡΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Ξεστραβωσου λίγο.

ΣΥΝΕΛΘΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ

ΥΓ¨ΑΥΤΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Hellraiser4Ever

πλακα πλακα αλλα κοψε να παριστανεις και τον μαλακα

οσο αφορα την δημοσια υγεια

Τυπε εχεις παρει εργολαβια να κανεις τον μαλακα οποτε εγω για ποιο στο διαολο λογο να παω να τον κανω;

Παντως επειδη ειναι φανερο οτι εισαι ψυχιατρικη περιπτωση θα πω στον Κικιλια εσενα τα aloperidin να στα δινει χωρις συνταγη ιατρου....ετσι και αλλιως σαν καραμελες τα καταπινεις και παλι δεν σε πιανουν.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Hellraiser4Ever

κοψε τις μαλακιες

ειπαμε να κανεις πλακιτσες αλλα για τετοιου ειδους θεματα κοτζαμ γομαρι εισαι καταλαβαινεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Hellraiser4Ever

κοψε τις μαλακιες

ειπαμε να κανεις πλακιτσες αλλα για τετοιου ειδους θεματα κοτζαμ γομαρι εισαι καταλαβαινεις

Επειδη ειμαι γομαρι και καταλαβαινω γιαυτο σου λεω να πας σε εναν ψυχιατρο να σε διαγνωσει και να παρεις την αγωγη που χρειαζεσαι....θα δεις μετα πως θα ειναι καλυτερη η ζωη σου αμα δεν κανεις σαν ψυχασθενικος μαλακας ολη την ωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom