Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πάντως ο Συριζα μετά από αποτυχημένη κυβέρνηση αποδεικνύεται και αποτυχημένη αντιπολίτευση. Σκάνδαλα μεγατόνων όπως το "σκοιλ ελικικου" και οι σχολικές μάσκες έχουν περάσει στα ψιλά ενώ αν είχαν γίνει επί άλλων κυβερνήσεων θα είχαν σειστεί τα έδρανα της βουλής.
Στα ψιλά και πολυ τους ειναι

Ακου "σκανδαλα μεγατονων"

Σκάνδαλο δεν είναι. Αλλά ηλιθιότητα το λες όμως.

Και η ηλιθιοτητα σκανδαλο ειναι μαστορα

Και η συνεχιζομενη ηλιθιοτητα ειναι εγκλημα

Η νουδου εχει ξεπερασει τα ορια και της ηλιθιοτητας και του εγκληματος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται φανταστικά με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Δικηγορικό Γραφείο Καρατσιώλη.
1 ημ. · Θεσσαλονίκη, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ·
Δεν είναι φίμωτρο, είναι υγεία!!
Καλό είναι εκτός από τα σχολεία να τη φορούν οι μαθητές παντού και στο διάλειμμα για να προετοιμάζονται σιγά σιγά για τα επόμενα μέτρα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους!
Η μάσκα σώζει ζωές, σώζει παππούδες με βαριά υποκείμενα νοσήματα και υπερήλικες, απλά γαμιώντας λίγο έως πολύ τη δίκη μας ζωή!
Να σέβεστε τους υπέργηρους με υποκείμενα νοσήματα κι ας γaμιέται η δίκη σας καθημερινότητα, δεν πειράζει! Ακόμη και ένα εξάμηνο ζωής να κερδίσουν επιπλέον, είναι σημαντικό! Το κάθε λεπτό μετράει! Χάνεις ποιοτική ζωή, μοιράζεις παράταση ζωής σε υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα!
Καλή σχολική χρονιά με υγεία ειδικά στους υπερήλικες με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, που για αυτούς καθίσαμε σπίτι 3 μήνες και γι ´ αυτούς θα φοράμε μάσκες παντού για όσο χρειαστεί ακόμη και για 2 χρόνια ακόμη! Μόνο να ζήσουν έστω λίγο παραπάνω, γιατί η ζωή είναι ωραία ακόμα και με βαριά υποκείμενα νοσήματα! Όχι δεν είναι εγωιστικό να θέλουμε να ζήσουν όλοι όσο παραπάνω γίνεται, ακόμη κι αν καταστραφούν όλοι οι υπόλοιποι· είναι δικαίωμα αδιαπραγμάτευτο η παράταση ζωής για όλους με κάθε τρόπο!

Ολοψυχα ψοφο στον Θανο και σε ολους τους Θανους του κοσμου!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Πάντως ο Συριζα μετά από αποτυχημένη κυβέρνηση αποδεικνύεται και αποτυχημένη αντιπολίτευση. Σκάνδαλα μεγατόνων όπως το "σκοιλ ελικικου" και οι σχολικές μάσκες έχουν περάσει στα ψιλά ενώ αν είχαν γίνει επί άλλων κυβερνήσεων θα είχαν σειστεί τα έδρανα της βουλής.

Δεν ειναι σκανδαλο αλλα ακομα μια αποδειξη ανικανοτητας που οδηγησε σε τεραστια σπαταλη....

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Αποφάσισες να στήσεις ένα πρόγραμμα κατάρτισης και να μοιράσεις μάσκες στα σχολεία. Κατέληξες στο "σκοιλ ελικικου" και τις μάσκες-σεντόνια. Ποιο στέλεχος/εργαζόμενος σε μια οποιαδήποτε δουλειά θα είχε κάνει τέτοιο πράγμα και δεν θα είχε απολυθεί την ίδια μέρα; Όπου στελεχός/εργαζόμενος σε αυτή την περίπτωση είναι η κυβέρνηση.

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
Ηθελα πραγματικα μα ρωτησω.Δεν φοβαστε την πανδημια του κορωναιου ; Ειμαι απο επρχια και ολο το αναβαλω να αναιβω Αθηνα να παρω κανα καλο μουνι να γαμησω αλλα φοβαμαι.Ολες αυτες οι γκομενες που πηγαινουν με τον εςναν η τον αλλον χωρις περιοριστικα μετρα δεν σαςφοβιζουν.Μαλλον δεν σας φοβιζει ολη αυτη η φαση ; Εμενα τρομερα παντως και δεν σας κρυβω το γεγονος οτι εχω να παω με γυναικα γενικα πανω απο 8 μηνες.Θα μου πει καποιος ¨¨ και πως την βγαζω¨¨¨κουκουλα φοβαμαι υπερβολικακαι δεν ξερω τι να κανω για να ξεπερασω αυτους τους φοβους μου.Επισης φοβαμαι τα πεσιματα σε μπαρακια και ολο αυτο το καλοκαιρι ηταν το χειροτερο για εμενα πραγματικα.Παρακαλω βοηθηστε με

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Συγχωνευση τωρα, τι περιμενετε?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
πανδημια ηλιθιων ταιριαζει καλυτερα !!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
[quote author=KAVLIARIS33 link= ]Ηθελα πραγματικα μα ρωτησω.Δεν φοβαστε την πανδημια του κορωναιου ; Ειμαι απο επρχια και ολο το αναβαλω να αναιβω Αθηνα να παρω κανα καλο μουνι να γαμησω αλλα φοβαμαι.Ολες αυτες οι γκομενες που πηγαινουν με τον εςναν η τον αλλον χωρις περιοριστικα μετρα δεν σαςφοβιζουν.Μαλλον δεν σας φοβιζει ολη αυτη η φαση ; Εμενα τρομερα παντως και δεν σας κρυβω το γεγονος οτι εχω να παω με γυναικα γενικα πανω απο 8 μηνες.Θα μου πει καποιος ¨¨ και πως την βγαζω¨¨¨κουκουλα φοβαμαι υπερβολικακαι δεν ξερω τι να κανω για να ξεπερασω αυτους τους φοβους μου.Επισης φοβαμαι τα πεσιματα σε μπαρακια και ολο αυτο το καλοκαιρι ηταν το χειροτερο για εμενα πραγματικα.Παρακαλω βοηθηστε με [/quote]Τυπε τραβα μαλακια μεχρι να περασει ολο αυτο!!!Με μασκα ομως!!!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ωραιο ονομα για καθηγητρια θρησκευτικων!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
[quote author=KAVLIARIS33 link= ]Ηθελα πραγματικα μα ρωτησω.Δεν φοβαστε την πανδημια του κορωναιου ; Ειμαι απο επρχια και ολο το αναβαλω να αναιβω Αθηνα να παρω κανα καλο μουνι να γαμησω αλλα φοβαμαι.Ολες αυτες οι γκομενες που πηγαινουν με τον εςναν η τον αλλον χωρις περιοριστικα μετρα δεν σαςφοβιζουν.Μαλλον δεν σας φοβιζει ολη αυτη η φαση ; Εμενα τρομερα παντως και δεν σας κρυβω το γεγονος οτι εχω να παω με γυναικα γενικα πανω απο 8 μηνες.Θα μου πει καποιος ¨¨ και πως την βγαζω¨¨¨κουκουλα φοβαμαι υπερβολικακαι δεν ξερω τι να κανω για να ξεπερασω αυτους τους φοβους μου.Επισης φοβαμαι τα πεσιματα σε μπαρακια και ολο αυτο το καλοκαιρι ηταν το χειροτερο για εμενα πραγματικα.Παρακαλω βοηθηστε με
Τυπε τραβα μαλακια μεχρι να περασει ολο αυτο!!!Με μασκα ομως!!!! [/quote]

αφου πλυνει τα χερια του πρωτα... ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ !!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σιψας Δεν αγαλιάζουμε τα παιδιά μας Σκηνές βγαλμένες από την σπιναλόγκα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

Αυτου του τυπου του κλωτσαγα την κεφαλα ευχαριστως,νομιζω οτι οταν τελειωσει ολο αυτο θα τρελαθει που θα χασει την καθημερινη συνεντευξη στην τηλεοραση!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Ηθελα πραγματικα μα ρωτησω.Δεν φοβαστε την πανδημια του κορωναιου ; Ειμαι απο επρχια και ολο το αναβαλω να αναιβω Αθηνα να παρω κανα καλο μουνι να γαμησω αλλα φοβαμαι.Ολες αυτες οι γκομενες που πηγαινουν με τον εςναν η τον αλλον χωρις περιοριστικα μετρα δεν σαςφοβιζουν.Μαλλον δεν σας φοβιζει ολη αυτη η φαση ; Εμενα τρομερα παντως και δεν σας κρυβω το γεγονος οτι εχω να παω με γυναικα γενικα πανω απο 8 μηνες.Θα μου πει καποιος ¨¨ και πως την βγαζω¨¨¨κουκουλα φοβαμαι υπερβολικακαι δεν ξερω τι να κανω για να ξεπερασω αυτους τους φοβους μου.Επισης φοβαμαι τα πεσιματα σε μπαρακια και ολο αυτο το καλοκαιρι ηταν το χειροτερο για εμενα πραγματικα.Παρακαλω βοηθηστε με

Απο την άλλη αμα το σκεφτείς πρώτες οι ιερόδουλες δεν θα έπρεπε να φοβούνται ;

Εγω πάλι έχω μια άλλη απορία , αν εγω παράδειγμα βρεθω θετικός σε τέστ κορωνοιου και πες οτι δεν έχω συμπτώματα και κάθομαι σπίτι για 2 εβδομάδες (αν δεν σε κρατάνε μέσα) η για πόσο είναι σε καραντίνα , μετά τι γίνεται ξανακάνω τέστ η δεν χρειάζεται καν τέστ αν δεν παρουσίασα καθόλου συμπτώματα ;

*Δηλαδη αν δεν χρειάζεται ξανά τέστ η αν χρειάζεται και βγεί αρνητικό , θεωρείται κάποιος εντάξει μετά τις 2 βδομάδες ;

** Μόλις μου ηρθε και άλλη απορία , αν χρειάζεται ξανά τέστ και ξαναβγώ θετικός με ξαναμετράνε στα ημερήσια κρούσματα ; :P

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αλλα ελεγε πριν, επικινδυνες οι μασκες, δεν μεταδιδεται ο ιος απο την ομιλια, τι αλλαξε?? ποιος του αλλαξε γνωμη??

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Γριπη κατα 99% λεει ο καθηγητης και μελος της επιτροπης, τι αλλαξε και η γριπη εγινε η πανουκλα του Μεσαιωνα, καποιος αλλαζει τις γνωμες των ειδικων?? ο γνωστος??

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Με μάσκα και στα 4 τύπε:confused:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Κλείσε την τηλεοραση, απλο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γριπη κατα 99% λεει ο καθηγητης και μελος της επιτροπης, τι αλλαξε και η γριπη εγινε η πανουκλα του Μεσαιωνα, καποιος αλλαζει τις γνωμες των ειδικων?? ο γνωστος??
To βιντεο είναι απο τον Φλεβάρη 28 Feb 2020

.Δεν έχει αλλάξει τίποτα απο τότε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom