Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Hellraiser4Ever

αναψε κερακι να μην φυγει ο πατουλης απο προεδρος του ΙΣΑ

διοτι οταν και οποτε φυγει απο εκει θα ξεκαθαριστει η ηρα απο το σταρυ

και ναι ρε μαλακα για τον αντικαπνιστικο νομο πηρε την αποφαση απο τον μπεχρακη με της 5 η 10 κλινικες του και δεν ακουσε το αυτιστικο ο κικιλιας και τις αποψεις των καταστηματαρχων αλλα και των πελατων

αλλα απο την αλλη εκανε "διαβουλευση" χωρις να οριστει ωρα και τοποσ συναντησης του κωλου τα ενιαμερα δηλαδη

αυτο το σιχαμα δεν εχει εμφανιστει τωρα με τον ιο αρα η αποστολη εξετελεσθη για το ρουσφετακι του για τον αντικαπνιστικο νομο
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο αυτο ισχυει.
Τσιγαρο πουθενα.
Τελος.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τα γαμισατε ολα

θα ερθει η πληρωμη για το μαρμαρο θα το πληρωσετε πολυ ακριβα και για τον τομεα της υγειας

τι εχιες πει κυβερνηση μεχρι το 2030? χαχαχαχαχα για ετοιμασου πολυ πιο νωριτερα

ο κυριακος τα εχει κανει ολα σταχτη και μπουρμπερη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256
Hellraiser4Ever

και ναι ρε μαλακα για τον αντικαπνιστικο νομο πηρε την αποφαση απο τον μπεχρακη με της 5 η 10 κλινικες του και δεν ακουσε το αυτιστικο ο κικιλιας και τις αποψεις των καταστηματαρχων αλλα και των πελατων

αλλα απο την αλλη εκανε "διαβουλευση" χωρις να οριστει ωρα και τοπος συναντησης του κωλου τα ενιαμερα δηλαδη

αυτο το σιχαμα δεν εχει εμφανιστει τωρα με τον ιο αρα η αποστολη εξετελεσθη για το ρουσφετακι του για τον αντικαπνιστικο νομο

Τι εγινε glasko παιδι μου;Τον ρουφηξες ολον μαζι με τα μπαλακια για την υστερια με την αντιβιωση και τωρα το ξαναγυρισες στο τσιγαρο;:P

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι εγινε glasko παιδι μου;Τον ρουφηξες ολον μαζι με τα μπαλακια για την υστερια με την αντιβιωση και τωρα το ξαναγυρισες στο τσιγαρο;:P
ρε φαρμακοτρυφτη τωρα δεν το ανεφερες στον αλεξ?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256

Πηγαινε παρε τα aloperidin σου παιδι μου ριξε και μια κουτουλια στο τοιχο και πεσε για υπνο....:P

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Πηγαινε παρε τα aloperidin σου παιδι μου ριξε και μια κουτουλια στο τοιχο και πεσε για υπνο....:P
παρακαλα να μην φυγει το big boss απο την καρεκλα του ΙΣΑ
μετα αλλαζεις επαγγελμα μονιμα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256

Αρκετα γελασαμε με τη βλακεια σου τυπε...αυριο παλι δινεις νεο ρεσιταλ.:P

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Αρκετα γελασαμε με τη βλακεια σου τυπε...αυριο παλι δινεις νεο ρεσιταλ.:P
πηγαινε για υπνο μητσοτακοτρολακι

αυριο παλι εδω

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Hellraiser4Ever

αλλα απο την αλλη εκανε "διαβουλευση" χωρις να οριστει ωρα και τοποσ συναντησης του κωλου τα ενιαμερα δηλαδη

Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο αυτο ισχυει.
Τσιγαρο πουθενα.
Τελος.

Μαλακά βρε συ. Το άτομο, δήθεν δεξιός είναι προβληματικό.

Glasκουλη από χθες έχουμε καθολική καραντίνα που με τόσο σιγουριά προέβλεψε;

Και μην γράψεις καμιά μαλακία του τύπου θα γίνει την άλλη εβδομάδα, γιατί ήσουν απόλυτα σίγουρος ότι θα την έχουμε από χθες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

kinks

ηρθες και εσυ

πες και εσυ τον πονο σου για τα κυβερνητικα χαλια σας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
τα γαμισατε ολα

θα ερθει η πληρωμη για το μαρμαρο θα το πληρωσετε πολυ ακριβα και για τον τομεα της υγειας

τι εχιες πει κυβερνηση μεχρι το 2030? χαχαχαχαχα για ετοιμασου πολυ πιο νωριτερα

ο κυριακος τα εχει κανει ολα σταχτη και μπουρμπερη

Συμβαινει τωρα:

3u7SwAt.png

:confused::confused::confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Kabourdidis

αν καει και το χωριο των παπανδρεου τους εχει παρει ο διαολος και τους εχει σηκωσει :cheesy: :cheesy: :tooth::tooth:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
kinks

ηρθες και εσυ

ΜΑΣ; Μα εσύ ψήφισες ΝΔ, ή μήπως όχι;

Το σερί σου των αποτυχημένων προβλέψεων ξεπέρασε το 100. Συνέχισε, προσφέρεις άφθονο γελιο, μαζί με την Κασσιανή και τον Χωνάκη.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
kinks

ηρθες και εσυ

Το σερί σου των αποτυχημένων προβλέψεων ξεπέρασε το 100. Συνέχισε, προσφέρεις άφθονο γελιο, μαζί με την Κασσιανή και τον Χωνάκη.
εσυ που εισαι πιο ight απο τους αλλους αρχισε να αποφευγεις τους μητσοτακικους απο τωρα προτου να ειναι αργα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Kabourdidis

θα ξαναριξει καταρες και ο λεβεντης εαν καει το χωριο σαν κεντρωος που ειναι :cheesy: :cheesy: :tooth:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
kinks

ηρθες και εσυ

εσυ που εισαι πιο ight απο τους αλλους αρχισε να αποφευγεις τους μητσοτακικους απο τωρα προτου να ειναι αργα

Εννοείς όταν καταβαρααθρωθεί δημοσκοπικά, παίρνοντας μόνο 45%, ενώ το κόμμα σου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο 18-20;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο αλεξ λεει θα κατσουν μεχρι το 2030 εσυ συμφωνεις?

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

Αν πεις ότι δεν θα φτάσουν, τότε πια θα είμαι σίγουρος ότι ο Άλεξ θα έχει δίκιο. Μπορεί και να το παίξω μακροπρόθεσμο στοίχημα!!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Αν πεις ότι δεν θα φτάσουν, τότε πια θα είμαι σίγουρος ότι ο Άλεξ θα έχει δίκιο. Μπορεί και να το παίξω μακροπρόθεσμο στοίχημα!!!!!
ενα καφεδακι στοιχημα

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories