Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σκαι αντ1 alfa open βραδυνες στις ειδησεις

οι γονεις των παιδιων ζητανε εγγραφες αποδειξεις απο δασκαλους διευθυντες και συλλογους γονεων και κηδεμονων οτι τα παιδια τους δεν θα παθουν τιποτα λοιμωξεις επειδη θα φορανε μασκα ολη μερα στο σχολειο

και το κρατος πως λειτουργει?

εισαγγελικη παρεμβαση συλληψεων για περιπτωσεις "εκβιασμων γονεων σε δακσαλους και διευθυντες σχολειων " οσο αφορα την μη εφαρμογη και τηρηση των μασκων στα σχολεια

ταπεινα σεμνα και φασιστικα μετρα για να φορανε τα πιτσιρικια αναγκαστικα τις μασκες στα σχολεια

περιμενω απαντηση απο αλεξ περι αποφαση του εισαγγελεα τα βιντεακια των ειδησεων υπαρχουν ηδη στο youtube

Ο τριτος σημερα που βρισκω να περιμενει απαντηση απο τον Αλεξ.
Εγω θα ελεγα να ανοιξει ενα θρεντ "ερωτησεις προς τον Αλεξ" για να τις βρισκω μαζεμενες, μην χασω καμια.

Επι του ζητηματος εχω τοποθετηθει σαφως

βαλε βρε αλεξ ενα avatar κυβερνητικου εκπροσωπου
Εγω?
Εμενα οι "γνησιοι δεξιοι" με λενε κομμούνι
:cheesy: :cheesy: :tooth::tooth:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σκαι αντ1 alfa open βραδυνες στις ειδησεις

οι γονεις των παιδιων ζητανε εγγραφες αποδειξεις απο δασκαλους διευθυντες και συλλογους γονεων και κηδεμονων οτι τα παιδια τους δεν θα παθουν τιποτα λοιμωξεις επειδη θα φορανε μασκα ολη μερα στο σχολειο

και το κρατος πως λειτουργει?

εισαγγελικη παρεμβαση συλληψεων για περιπτωσεις "εκβιασμων γονεων σε δακσαλους και διευθυντες σχολειων " οσο αφορα την μη εφαρμογη και τηρηση των μασκων στα σχολεια

ταπεινα σεμνα και φασιστικα μετρα για να φορανε τα πιτσιρικια αναγκαστικα τις μασκες στα σχολεια

περιμενω απαντηση απο αλεξ περι αποφαση του εισαγγελεα τα βιντεακια των ειδησεων υπαρχουν ηδη στο youtube

Ο τριτος σημερα που βρισκω να περιμενει απαντηση απο τον Αλεξ.
Εγω θα ελεγα να ανοιξει ενα θρεντ "ερωτησεις προς τον Αλεξ" για να τις βρισκω μαζεμενες, μην χασω καμια.

Επι του ζητηματος εχω τοποθετηθει σαφως

βαλε βρε αλεξ ενα avatar κυβερνητικου εκπροσωπου
Εγω?
Εμενα οι "γνησιοι δεξιοι" με λενε κομμούνι
κι εμένα αναρχικό τύπε :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Τι ωραία! Στο bou βρίσκεις όλους τους γιατρούς, ιδιαίτερα λοιμωξιολόγους! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Πηγαινετε για υπνο ρε αναρχοκουμουνια:sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::rockon::rockon::rockon:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Πηγαινετε για υπνο ρε αναρχοκουμουνια:sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::rockon::rockon::rockon:
Όχι ρε, νωρίς είναι ακόμα! Εγώ τώρα έκατσα, ας γελάσουμε λίγο ακόμα με δαύτους! :tooth:
Please μην τους διώχνεις. Ο καντινιέρης έφυγε ήδη... κρίμα δεν είναι???

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται θετικά με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Αν αυτό το ξεπατίκωσες από το fb του, γράψ΄ του να κάνει κάνα live για το GNTM και να αφήσει τις παρλαπίπες. Για μέχρι εκεί είναι…
Είναι αυτός που τα χώνει στις χοντρές τύπε; :confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Όχι ρε, νωρίς είναι ακόμα! Εγώ τώρα έκατσα, ας γελάσουμε λίγο ακόμα με δαύτους! :tooth:
Για τον Αλεξ και τον εναλλακτικο λεω Μπαρμπα μου!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για τον Αλεξ και τον εναλλακτικο λεω Μπαρμπα μου!
Άρχισε το δούλεμα :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
5000 χθες στο Ηρώδειο χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους, για γέλια η κατασταση

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
[quote author=rakakis link=/forum/
rakakisgenika/ygeia/9290448-neos-korwnoios-covid-19-apo-ti-goyxan-kina?limitstart=42750#post-9672488 ]5000 χθες στο Ηρώδειο χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους, για γέλια η κατασταση [/quote]
για τον κορονοιο φτιαω εγω και εσυ

οι 5000 ειναι κυβερνητικοι δεν εχουν καμοια ευθυνη :confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: hook19

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Την δευτερα οι γονεις μαζι με τους συλλογους πρεπει να ζητησουν επισημη διαβεβαιωση με χαρτι και υπογραφη οτι τα παιδιατους ειναι ασφαλη με τα φιμωτρα και αναλαμβανουν την ευθυνη οι ειδικοι που την επιβαλλουν για οτι συμβει μακροπροθεσμα στην υγεια τους

Σε αντιθετη περιπτωση να ξεκινησουν μηνυσεις κατα του κρατους και των "ειδικων"

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Συνέντευξη του καρδιολόγου Φαίδων Βόβολη στον Τράγκα , απο το 16:50 και μετά ξεκινάει η συνέντευξη.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε τζονυ

το ειχα ανεβασει πριν 2-3 μερες

εχουν βαλει εισαγγελεις να διωκουν ποινικα οσους γονεις ζητουν εγγραφες εγγυησεις οτι τα παιδια τους δεν θα παθουν τιποτα απο τον κορονοοιο απο δασκαλους και διευθυντες

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Η λάθος διαχείριση των κρουσμάτων οδηγεί σε περισσότερα θύματα όπως εξηγεί σε συνέντευξη στο Έθνος ο Αδαμάντιος Χλωρός, διευθυντής του πνευμονολογικού τμήματος στο Παπανικολάου
αναφερόμενος στην περίπτωση του γηροκομείου Αγία Κυριακή στο Ασβεστοχώρι.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
5000 χθες στο Ηρώδειο χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους, για γέλια η κατασταση

Γιατί δεν γράφεις ρε ξεφτίλα ότι ήταν υποχρεωτική η χρήση μάσκας και δεν χρειάστηκε καν σύσταση σε κανέναν. Υποδειγματική συμπεριφορά από όλους.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456

Renowned European scientist: COVID-19 was engineered in China lab
Ο τύπος "Professor Giuseppe Tritto" έγραψε ένα σχετικό βιβλίο για το πώς κατασκευάστηκε ο ιός σε εργαστήριο της Κίνας.
Απ' ότι λέει είναι Executive President στο World Academy of BioMedical Sciences and Technologies (WABT) και γνωστός ειδικός σε θέματα βιοτεχνολογίας. (Ίσως κάποιος από τους Ηλεκτρολογους Μηχανικούς με Phd από ΜΙΤ που συμμετέχουν στο θρεντ τον έχει ακουστά;)

Το βιβλίο είναι στα Ιταλικά: Cina COVID 19: La Chimera che ha cambiato il Mondo (China COVID 19: The chimera that changed the world)
Φαίνεται σοβαρός τύπος.

heartbeat

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
1
Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία. Αναμένω με ενδιαφέρον μάχες γονέων υπέρ και κατά της μάσκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom