Εγω?σκαι αντ1 alfa open βραδυνες στις ειδησεις
οι γονεις των παιδιων ζητανε εγγραφες αποδειξεις απο δασκαλους διευθυντες και συλλογους γονεων και κηδεμονων οτι τα παιδια τους δεν θα παθουν τιποτα λοιμωξεις επειδη θα φορανε μασκα ολη μερα στο σχολειο
και το κρατος πως λειτουργει?
εισαγγελικη παρεμβαση συλληψεων για περιπτωσεις "εκβιασμων γονεων σε δακσαλους και διευθυντες σχολειων " οσο αφορα την μη εφαρμογη και τηρηση των μασκων στα σχολεια
ταπεινα σεμνα και φασιστικα μετρα για να φορανε τα πιτσιρικια αναγκαστικα τις μασκες στα σχολεια
περιμενω απαντηση απο αλεξ περι αποφαση του εισαγγελεα τα βιντεακια των ειδησεων υπαρχουν ηδη στο youtube
Ο τριτος σημερα που βρισκω να περιμενει απαντηση απο τον Αλεξ.
Εγω θα ελεγα να ανοιξει ενα θρεντ "ερωτησεις προς τον Αλεξ" για να τις βρισκω μαζεμενες, μην χασω καμια.
Επι του ζητηματος εχω τοποθετηθει σαφως
βαλε βρε αλεξ ενα avatar κυβερνητικου εκπροσωπου
Εμενα οι "γνησιοι δεξιοι" με λενε κομμούνι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Success story ταϊλανδης:
Νεκροι με covid 58.
Νεκροι απο αυτοκτονιες +459 στο εξαμηνο σε σχεση με περυσι
Νεκροι με covid 58.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
κι εμένα αναρχικό τύπεΕγω?σκαι αντ1 alfa open βραδυνες στις ειδησεις
οι γονεις των παιδιων ζητανε εγγραφες αποδειξεις απο δασκαλους διευθυντες και συλλογους γονεων και κηδεμονων οτι τα παιδια τους δεν θα παθουν τιποτα λοιμωξεις επειδη θα φορανε μασκα ολη μερα στο σχολειο
και το κρατος πως λειτουργει?
εισαγγελικη παρεμβαση συλληψεων για περιπτωσεις "εκβιασμων γονεων σε δακσαλους και διευθυντες σχολειων " οσο αφορα την μη εφαρμογη και τηρηση των μασκων στα σχολεια
ταπεινα σεμνα και φασιστικα μετρα για να φορανε τα πιτσιρικια αναγκαστικα τις μασκες στα σχολεια
περιμενω απαντηση απο αλεξ περι αποφαση του εισαγγελεα τα βιντεακια των ειδησεων υπαρχουν ηδη στο youtube
Ο τριτος σημερα που βρισκω να περιμενει απαντηση απο τον Αλεξ.
Εγω θα ελεγα να ανοιξει ενα θρεντ "ερωτησεις προς τον Αλεξ" για να τις βρισκω μαζεμενες, μην χασω καμια.
Επι του ζητηματος εχω τοποθετηθει σαφως
βαλε βρε αλεξ ενα avatar κυβερνητικου εκπροσωπου
Εμενα οι "γνησιοι δεξιοι" με λενε κομμούνι
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Τι ωραία! Στο bou βρίσκεις όλους τους γιατρούς, ιδιαίτερα λοιμωξιολόγους!
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Πηγαινετε για υπνο ρε αναρχοκουμουνια
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Όχι ρε, νωρίς είναι ακόμα! Εγώ τώρα έκατσα, ας γελάσουμε λίγο ακόμα με δαύτους!Πηγαινετε για υπνο ρε αναρχοκουμουνια
Please μην τους διώχνεις. Ο καντινιέρης έφυγε ήδη... κρίμα δεν είναι???
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Είναι αυτός που τα χώνει στις χοντρές τύπε;Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται θετικά με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Αν αυτό το ξεπατίκωσες από το fb του, γράψ΄ του να κάνει κάνα live για το GNTM και να αφήσει τις παρλαπίπες. Για μέχρι εκεί είναι…
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Για τον Αλεξ και τον εναλλακτικο λεω Μπαρμπα μου!Όχι ρε, νωρίς είναι ακόμα! Εγώ τώρα έκατσα, ας γελάσουμε λίγο ακόμα με δαύτους!Πηγαινετε για υπνο ρε αναρχοκουμουνια
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Α, οκ λάθος κατάλαβα επειδή ειπες αναρχοκουμούνιαΓια τον Αλεξ και τον εναλλακτικο λεω Μπαρμπα μου!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Άρχισε το δούλεμαΓια τον Αλεξ και τον εναλλακτικο λεω Μπαρμπα μου!Όχι ρε, νωρίς είναι ακόμα! Εγώ τώρα έκατσα, ας γελάσουμε λίγο ακόμα με δαύτους!Πηγαινετε για υπνο ρε αναρχοκουμουνια
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Success story ταϊλανδης:
Νεκροι με covid 58.
κερδάνε κι αυτοί ... νεκροί απο ΣΜΝ έχουμε νούμερο ?
[quote author=rakakis link=/forum/
rakakisgenika/ygeia/9290448-neos-korwnoios-covid-19-apo-ti-goyxan-kina?limitstart=42750#post-9672488 ]5000 χθες στο Ηρώδειο χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους, για γέλια η κατασταση [/quote]
για τον κορονοιο φτιαω εγω και εσυ
οι 5000 ειναι κυβερνητικοι δεν εχουν καμοια ευθυνη
rakakisgenika/ygeia/9290448-neos-korwnoios-covid-19-apo-ti-goyxan-kina?limitstart=42750#post-9672488 ]5000 χθες στο Ηρώδειο χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους, για γέλια η κατασταση [/quote]
για τον κορονοιο φτιαω εγω και εσυ
οι 5000 ειναι κυβερνητικοι δεν εχουν καμοια ευθυνη
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Την δευτερα οι γονεις μαζι με τους συλλογους πρεπει να ζητησουν επισημη διαβεβαιωση με χαρτι και υπογραφη οτι τα παιδιατους ειναι ασφαλη με τα φιμωτρα και αναλαμβανουν την ευθυνη οι ειδικοι που την επιβαλλουν για οτι συμβει μακροπροθεσμα στην υγεια τους
Σε αντιθετη περιπτωση να ξεκινησουν μηνυσεις κατα του κρατους και των "ειδικων"
Σε αντιθετη περιπτωση να ξεκινησουν μηνυσεις κατα του κρατους και των "ειδικων"
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Η λάθος διαχείριση των κρουσμάτων οδηγεί σε περισσότερα θύματα όπως εξηγεί σε συνέντευξη στο Έθνος ο Αδαμάντιος Χλωρός, διευθυντής του πνευμονολογικού τμήματος στο Παπανικολάου
αναφερόμενος στην περίπτωση του γηροκομείου Αγία Κυριακή στο Ασβεστοχώρι.
αναφερόμενος στην περίπτωση του γηροκομείου Αγία Κυριακή στο Ασβεστοχώρι.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
5000 χθες στο Ηρώδειο χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους, για γέλια η κατασταση
Γιατί δεν γράφεις ρε ξεφτίλα ότι ήταν υποχρεωτική η χρήση μάσκας και δεν χρειάστηκε καν σύσταση σε κανέναν. Υποδειγματική συμπεριφορά από όλους.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Ο τύπος "Professor Giuseppe Tritto" έγραψε ένα σχετικό βιβλίο για το πώς κατασκευάστηκε ο ιός σε εργαστήριο της Κίνας.Renowned European scientist: COVID-19 was engineered in China lab
Απ' ότι λέει είναι Executive President στο World Academy of BioMedical Sciences and Technologies (WABT) και γνωστός ειδικός σε θέματα βιοτεχνολογίας. (Ίσως κάποιος από τους Ηλεκτρολογους Μηχανικούς με Phd από ΜΙΤ που συμμετέχουν στο θρεντ τον έχει ακουστά;)
Το βιβλίο είναι στα Ιταλικά: Cina COVID 19: La Chimera che ha cambiato il Mondo (China COVID 19: The chimera that changed the world)
Φαίνεται σοβαρός τύπος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36